SiMoS έγραψε:εεε ενταξει οχι με ολες... θα αφηνα τις γριουλες
Ελεος! Ελεος! Ειστε ελεος!!! Τι αλλο να πω;;;;;;;
SiMoS έγραψε:εεε ενταξει οχι με ολες... θα αφηνα τις γριουλες
Narcissa έγραψε:μηπως θα μπορουσες να μην λερωνεις το τοπικ?μπιλαχ...Σιμακο αν ησουν βρυκολακας θα ησουν πολυ πιο τελειος απο αυτο το....ιχ....ανατριχιασα
AliceCullen έγραψε:Όντως, ωραίο κομμάτι.. αν έγραφε όλα τα βιβλία απ' την πλευρά του Edward θα είχε κάνει καλύτερη δουλειά.. μπράβο της, να της πεις, έχει κάνει τρομερή δουλειά!
Narcissa έγραψε:Ναι και επειδη ειναι και κακασχημη να ψοφισει ο σιχαμενος απο δηλητηριαση....γκουχ...την ειπα την κακια δεν αντεξα...
SiMoS έγραψε:αφου διψαει τοσο γτ δεν πινει το αιμα της να ησυχασουμε κι εμεις?
Δεν εχεις διαβασει τα δωδεκα κεφαλαια;AliceCullen έγραψε:Πωπω, έμεινα.. πρέπει να διαβάσω οπωσδήποτε το midnight sun.. ή ότι έγραψε απ' το midnight sun, τέλος πάντων..
Dan_LiZa έγραψε:Δεν εχεις διαβασει τα δωδεκα κεφαλαια;AliceCullen έγραψε:Πωπω, έμεινα.. πρέπει να διαβάσω οπωσδήποτε το midnight sun.. ή ότι έγραψε απ' το midnight sun, τέλος πάντων..
τιμη σου!AliceCullen έγραψε:Dan_LiZa έγραψε:Δεν εχεις διαβασει τα δωδεκα κεφαλαια;AliceCullen έγραψε:Πωπω, έμεινα.. πρέπει να διαβάσω οπωσδήποτε το midnight sun.. ή ότι έγραψε απ' το midnight sun, τέλος πάντων..
Όχι.. Ντροπή μου? :P
SiMoS έγραψε:τιμη σου!AliceCullen έγραψε:Dan_LiZa έγραψε:Δεν εχεις διαβασει τα δωδεκα κεφαλαια;AliceCullen έγραψε:Πωπω, έμεινα.. πρέπει να διαβάσω οπωσδήποτε το midnight sun.. ή ότι έγραψε απ' το midnight sun, τέλος πάντων..
σωστη... ειναι κατι χειροτερο απο απαισιο...AliceCullen έγραψε:SiMoS έγραψε:τιμη σου!AliceCullen έγραψε:Dan_LiZa έγραψε:Δεν εχεις διαβασει τα δωδεκα κεφαλαια;AliceCullen έγραψε:Πωπω, έμεινα.. πρέπει να διαβάσω οπωσδήποτε το midnight sun.. ή ότι έγραψε απ' το midnight sun, τέλος πάντων..
Έλα, κακίες.. Χάρι Πότερ μπορεί να μην είναι, αλλά δεν είναι απαίσιο!
SiMoS έγραψε:σωστη... ειναι κατι χειροτερο απο απαισιο...AliceCullen έγραψε:SiMoS έγραψε:τιμη σου!AliceCullen έγραψε:Dan_LiZa έγραψε:Δεν εχεις διαβασει τα δωδεκα κεφαλαια;AliceCullen έγραψε:Πωπω, έμεινα.. πρέπει να διαβάσω οπωσδήποτε το midnight sun.. ή ότι έγραψε απ' το midnight sun, τέλος πάντων..
για την κακη σου τυχη διαβασα την τετραλογια....AliceCullen έγραψε:SiMoS έγραψε:σωστη... ειναι κατι χειροτερο απο απαισιο...AliceCullen έγραψε:SiMoS έγραψε:τιμη σου!AliceCullen έγραψε:Dan_LiZa έγραψε:Δεν εχεις διαβασει τα δωδεκα κεφαλαια;AliceCullen έγραψε:Πωπω, έμεινα.. πρέπει να διαβάσω οπωσδήποτε το midnight sun.. ή ότι έγραψε απ' το midnight sun, τέλος πάντων..
Τότε μάλλον πρέπει να σου δώσω συγχαρητήρια που δεν έχει πέσει στα χέρια σου απαίσιο βιβλίο.. Μάθε πως είναι το απαίσιο και μετά μίλα..