καμακιDan_LiZa έγραψε:Hello hello hello! Τι κανετε καμαρια;
hello!σε 30 λεπτα εχω μαθημα ....
καμακιDan_LiZa έγραψε:Hello hello hello! Τι κανετε καμαρια;
SiMoS έγραψε:καμακιDan_LiZa έγραψε:Hello hello hello! Τι κανετε καμαρια;
αγγλικα :kill:Dan_LiZa έγραψε:SiMoS έγραψε:καμακιDan_LiZa έγραψε:Hello hello hello! Τι κανετε καμαρια;
Τι μαθημα;
tom marvolo riddle έγραψε:Καλησπέρα σας αγαπητή..
Fuhrer Narcissa
Χαχ..δεν σε δουλεύωNarcissa έγραψε:Aς μην ξεχνάμε το καθήκον μας...κατι τετοιο... ατάκα του Χίτλερ ως απαντηση του Τομ που με δουλευει....Ειπες δε θα το λεγες παλιοκαρφί Λευτερη!
sprichst du Deutsch?Narcissa έγραψε:tom marvolo riddle έγραψε:Καλησπέρα σας αγαπητή..
Fuhrer Narcissa
Laßt uns niemals der Pflicht vergessen, welche wir auf uns genommen haben,φίλτατε Τοm. χαχαχαχαχα :P
μαντισσα εισαι?Dan_LiZa έγραψε:Μας βλεπω να γεμιζουμε δυο σελιδες με καλημερες!
Είμαι η Άλις δεν με βλεπεις;SiMoS έγραψε:μαντισσα εισαι?Dan_LiZa έγραψε:Μας βλεπω να γεμιζουμε δυο σελιδες με καλημερες!
λολ παντα νομιζα οτι σου αρεσε η μπελλα πιο πολυ... δλδ ο λαγοςDan_LiZa έγραψε:Είμαι η Άλις δεν με βλεπεις;SiMoS έγραψε:μαντισσα εισαι?Dan_LiZa έγραψε:Μας βλεπω να γεμιζουμε δυο σελιδες με καλημερες!
Really? Δεν εωχ καμια ιδιαιτερη προτιμηση στους γυναικειους χαρακτηρες των βιβλιων. Μου αρεσουν ισαξια και η Αλις και η Μπελα γιατι η καθεμια εχει πολυ ωραιο χαρακτηρα.SiMoS έγραψε:λολ παντα νομιζα οτι σου αρεσε η μπελλα πιο πολυ... δλδ ο λαγοςDan_LiZa έγραψε:Είμαι η Άλις δεν με βλεπεις;SiMoS έγραψε:μαντισσα εισαι?Dan_LiZa έγραψε:Μας βλεπω να γεμιζουμε δυο σελιδες με καλημερες!