.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+28
Rea
Lilith
@RtVaVa
nasiatheslayer
Rodolphus Lestrange
Esme Cullen
eLeNa!!!@*:-)
SiMoS
AliceCullen
Tom Marvolo Riddle
Narcissa
Christy
dark witch
Rowena Ravenclaw
varemara
December Princess
Wanderer
sweetie
rozali87
Mary Jane
Cassandra Black
EL.J girl
Nathaniel
The Guardian Angel
RemousLoupin
Berenice
Poisonous_touch
Madame Maxime
32 απαντήσεις

Twilight!

Tom Marvolo Riddle
    Tom Marvolo Riddle
    Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 30733
    Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.

Twilight! - Σελίδα 31 Empty Απ: Twilight!

Δημοσίευση από Tom Marvolo Riddle Παρ Μάης 15, 2009 9:19 am

Ελευθερία:το να έχεις πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους σημαίνει να τους βρίζεις,να τους σιχαίνεσαι ή να τους κοροιδεύεις.Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.
    Όταν όμως μία τέτοια σκηνή θεωρείται τέχνη,τότε ναι,έχω πρόβλημα γιατί με προσβάλει.Εκμεταλλεύεται το όνομα ενός από τους σπουδαιότερους ζωγράφους στην ιστορία για να πουλήσει.Αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα,τότε δικαίωμά σας.
    (σσ ο Νταλι δεν ήταν γκέι.Ο Λόρκα ήταν)

Λίζα,μακάρι να μην τον ταυτίζετε και να κάνω λάθος.Ωστόσο,και έτσι να είναι,συμβαίνει αυτό που είπα αρχικά.Βλέπετε στον Έντουαρντ τον πρόγκηπα(όχι στον ΠάτινσονWink)

Επίσης αν η ταινία πουλήσει για τον Πρωταγωνιστή της μαγκιά της..
    Μαγκιά της θα ήταν να πουλήσει για κάτι ξεχωριστό,αληθινά πρωτότυπο,ιστορικά αληθές,ωραία εφε ή κάτι τέτοιο.Όχι για τον πρωταγωνιστή(γνώμη μου πάντα)
    γιατί πρέπει επιτέλους να καταλάβεις οτι τώρα πια όλα γίνονται για το χρήμα..
    Ναι,το έχω καταλάβει,αλλά δεν το υποστηρίζω και δεν το δέχομαι.(όχι όλα.Υπάρχουν και ανιδιοτελείς άνθρωποι που δουλεύουν για το καλό της Τέχνης)

κι η ταινία έχει πετύχει τον σκοπό της μόνο που μιλάς εσύ αυτή τη στιγμή για εκείνη ή τον πρωταγωνιστη της!
    Με τιμάει αυτό,όμως δεν είναι έτσι.Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν ισχυει το "κάθε διαφήμιση είναι καλή διαφήμιση".

Statler
    Madame Maxime
    Madame Maxime
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 55431
    Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008

Magical Identity
    Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S

Δημοσίευση από Madame Maxime Παρ Μάης 15, 2009 11:14 am

tom marvolo riddle έγραψε:

Λίζα,μακάρι να μην τον ταυτίζετε και να κάνω λάθος.Ωστόσο,και έτσι να είναι,συμβαίνει αυτό που είπα αρχικά.Βλέπετε στον Έντουαρντ τον πρόγκηπα(όχι στον ΠάτινσονWink)

Και για πες μου τοτε, που κολλαει ο Edward με τον Salvador Dali και την ταινια;

Twilight! - Σελίδα 31 2w13
    C. Addicts for the win.
    Tom Marvolo Riddle
    Tom Marvolo Riddle

Magical Identity
    Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.

Δημοσίευση από Tom Marvolo Riddle Παρ Μάης 15, 2009 1:16 pm

Σε αυτό που είπα αρχικά,ότι όταν βλέπεις έναν ηθοποιό σε μια ταινία και δεν σου αρέσει,σε όποια και αν το δεις συνήθως έχεις την ίδια άποψη,ενώ αν σου αρέσει αρχικά δύσκολα θα αλλάξεις γνώμη.

Statler
    Madame Maxime
    Madame Maxime
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Magical Identity

Δημοσίευση από Madame Maxime Παρ Μάης 15, 2009 1:17 pm

tom marvolo riddle έγραψε:Σε αυτό που είπα αρχικά,ότι όταν βλέπεις έναν ηθοποιό σε μια ταινία και δεν σου αρέσει,σε όποια και αν το δεις συνήθως έχεις την ίδια άποψη,ενώ αν σου αρέσει αρχικά δύσκολα θα αλλάξεις γνώμη.

Και παλι δεν συμφωνω μαζι σου. Happy Σορρυ αλλα η αποψη μου δεν αλλαζει.

C. Addicts for the win.
    AliceCullen
    AliceCullen
    Κατασκευαστής/στρια ραβδιών

Αριθμός μηνυμάτων : 2965
    Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Blood Status:
    Today's thought:

Δημοσίευση από AliceCullen Παρ Μάης 15, 2009 1:18 pm

Κάπου έχεις ένα δίκιο Τομ.. Οι περισσότεροι άνθρωποι είμαστε εκνευριστικά υποκειμενικοί..

In 24 hours they'll be
    laying flowers on my life
    it's over tonight...
    I'm not messing,
    no I need you blessing
    and your promise to live fre
    please do it for me...

Twilight! - Σελίδα 31 Deatht
    EL.J girl
    EL.J girl
    Θανατοφάγος
    Θανατοφάγος

Αριθμός μηνυμάτων : 7702
    Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: L.O.V.E. is just another word I never learned to pronounce...

Δημοσίευση από EL.J girl Παρ Μάης 15, 2009 3:39 pm

Βασικά το λάθος του Λευτέρη είναι οτι έχει κολλήσει με τον Ρομπερτ... ο οποίος ξαναλέω οτι είναι ηθοποιός και σαν ηθοποιός ενσαρκώνει οποιοδήποτε ρόλο.

Και από τη στιγμή που είναι καθαρά μια εμπορική ταινία, ΕΙΝΑΙ μαγκιά της να πουλάει για τον πρωταγωνιστή, διοτι έτσι θα πάνε να την δούνε εκατοντάδες άτομα απλά και μόνο για τον Ρόμπερτ που επιλέχθηκε για αυτό ακριβώς το λόγο και η συγκεκριμένη σκηνή επιλέχθηκε για να προκαλέσει.

Αν αυτή η ταινία προσβάλλει κάποιον απλά δεν την βλέπει παιδιά... έτσι είναι τα πράγματα. Κι από την στιγμή που επιτρέπεται η προβολή της, δεν βλέπω τον λόγο να λογομαχούμε γι'αυτό.

Το έχω πρόβλημα με τους ομοφυλλόφιλους σημαίνει νιώθω αποστροφή για αυτούς και την διαφορετικότητά τους... όχι τους βρίζω και τους χλευάζω. Και για μένα δεν ήταν ευχάριστο να βλέπω δυο άντρες να φιλιούνται, δέχομαι όμως οτι αυτό ΙΣΩΣ(και λέω ίσως επειδή δεν γνωρίζω) να ήταν η καθημερινότητα του Νταλί ή του κάθε Νταλί.

Δεν έχω δει την ταινία και ούτε πρόκειται για αυτό δεν έχω λόγο στο περιεχόμενό της όμως γενικά δεν καταλαβαίνω γιατί να είμαστε προκατειλημμένοι με κάτι πριν καν το δούμε. Ή ακόμη να το αναλύσουμε, μπορεί πίσω από την ταινία να κρύβεται κάποια αληθινή ιστορία ή κάποια στοιχεία για την προσωπικότητα του Νταλί.

Twilight! - Σελίδα 31 Untitled-2

Always...:
    Tom Marvolo Riddle
    Tom Marvolo Riddle

Magical Identity

Δημοσίευση από Tom Marvolo Riddle Παρ Μάης 15, 2009 6:10 pm

Ξεκινάω απαντώντας από το τέλος.
    Καταρχάς,έχεις κάθε δικαίωμα στην άποψη,και έχουμε δει τρέιλερ και σκηνές,ξέρουμε και την υπόθεση,μπορούμε να καταλήξουμε κάπου.

Ανέφερα νομίζω και την αποστροφή παραπάνω,αν όχι λάθος μου.Και μου φαίνεται πως δεν έδωσες σημασία στο ότι δεν με νοιάζει τι κάνει ο κάθε άνθρωπος στο κρεβάτι του,με ενοχλεί όταν αυτό γίνεται προιόν.Ακόμα και ετεροφυλοφιλικές σχέσεις να έδειχνε,αν το έκανε για να πουλήσει θα με πείραζε.Και έτσι απαντάω και στη δεύτερη παράγραφο περί Μαγκιάς.Δεν είναι μαγκιά Ελευθερία μου να παράγεις κάτι τέτοιο.Μαγκιά θα ήταν να κυκλοφορήσει μία ταινία που θα προέβαλε πολιτισμό και κουλτούρα.

Έχω κολλήσει μαζί του,ναι,γιατί μου τη δίνουν κάθε είδους φανατισμοί.Άσε που γενικά δεν τον πάω.Αλλά αυτό δεν είναι λάθος μουHappy

Statler
    AliceCullen
    AliceCullen

Magical Identity
    Blood Status:
    Today's thought:

Δημοσίευση από AliceCullen Παρ Μάης 15, 2009 7:06 pm

Ενώ αυτή η μανία εναντίον του δεν είναι φανατισμός, Τομ? Οι όλες επεξεργασίες εικόνων, οι προσβολές για το ατομό του.. Δεν λέω ότι θα σου αρέσει, πάει και τελείωσε.. Έχεις μια άποψη, τη λες, μαγκιά σου.. Όλα τα υπόλοιπα που κάνεις κι εσύ και οι υπόλοιποι, Nathaniel, Simos κτλ.. Τι είναι? Φανατισμός ενταντίον του δεν είναι?

In 24 hours they'll be
    it's over tonight...
    I'm not messing,
    no I need you blessing
    please do it for me...

Madame Maxime
    Madame Maxime
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Magical Identity

Δημοσίευση από Madame Maxime Παρ Μάης 15, 2009 7:35 pm

Παιδια δεν ξερω τι λετε παντως εγω τελικα δεν θα τρωω ποπ κορν στην ταινια. Happy

C. Addicts for the win.
    sweetie
    sweetie
    Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων

Αριθμός μηνυμάτων : 2167
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2008

Magical Identity
    Blood Status:
    Today's thought: To love and win is the best thing. To love and lose, the next best..

Δημοσίευση από sweetie Παρ Μάης 15, 2009 8:09 pm

Lizakiii έγραψε:Παιδια δεν ξερω τι λετε παντως εγω τελικα δεν θα τρωω ποπ κορν στην ταινια. Happy
    rofl rofl rofl rofl

Ε καλά κι εγώ χαλάστηκα πολύ να τον βλέπω να παίζει τον ομοφυλόφιλο σε αυτή τη σκηνή(πολύ ωμό ρε παιδάκι μου!), δεδομένου ότι στο μυαλό μου έχει καταγραφεί ως Edward, αλλά δουλειά του είναι! Δλδ, παράδειγμα,η Χαλε Μπέρι που έπαιξε στον "Χορό των τεράτων" και πήρε και το όσκαρ για την ερμηνεία της, δεν έπαιξε γυμνή σε μια σκηνή στην συγκεκριμένη ταινία? Και μάλιστα σε σκηνή που είχε πολύ το στυλ "ερωτικής ταινίας"... Δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να την πάρεις σοβαρά σαν ηθοποιό και να παραδεχτείς ότι ήταν εκπληκτική στον ρόλο που υποδυόταν..
    Και δεν νομίζω ότι δε θα μπορώ να την δω στους X-men πχ. επειδή έτυχε να δω τη γυμνή σκηνή με τον Θόρτον...

Ρόλοι είναι δλδ διαφορετικοί άνθρωποι,γι αυτό και με συναρπάζει αυτό το επαγγελμα.. Κάθε φορά είσαι και κάποιος άλλος...

Η συγκεκριμένη ταινία σαν ταινία πάντως δεν με τραβάει να την δω(όπως δεν έχω δει και την αντίστοιχη για την "Φριντα" κι ας έχω το dvd ακριβώς κάτω από το γραφείο μου). Και ας παίζει και ο Rob, πάλι σαν στόρυ δε με συγκινεί...

Twilight! - Σελίδα 31 0905180551091fireflies2

You would not believe your eyes
    I love you If ten-million fireflies I love you
    Lit up the world
    I love you As I fell asleep.. I love you

I love you ..Cause I'd get a thousand hugs I love you
    From ten-thousand lightning bugs
    I love you As they try to teach me how to dance!! I love you

Madame Maxime
    Madame Maxime
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Magical Identity

Δημοσίευση από Madame Maxime Παρ Μάης 15, 2009 8:11 pm

[quote="sweetie"]
    Lizakiii έγραψε:Παιδια δεν ξερω τι λετε παντως εγω τελικα δεν θα τρωω ποπ κορν στην ταινια. Happy
    rofl rofl rofl rofl /quote]
    Ε δεν γινεται να τρως ποπ κορν εκεινη την ωρα, αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

Εγω ειμαι πολυ περιεργη να δω τις αποψεις της σεναριογραφου ως προς τον Νταλι.
    Δεν ξερω γιατι αλλα η περιεργεια μου εφτασε στο κοκκινο.

C. Addicts for the win.
    Tom Marvolo Riddle
    Tom Marvolo Riddle

Magical Identity

Δημοσίευση από Tom Marvolo Riddle Παρ Μάης 15, 2009 8:34 pm

AliceCullen έγραψε:Ενώ αυτή η μανία εναντίον του δεν είναι φανατισμός, Τομ? Οι όλες επεξεργασίες εικόνων, οι προσβολές για το ατομό του.. Δεν λέω ότι θα σου αρέσει, πάει και τελείωσε.. Έχεις μια άποψη, τη λες, μαγκιά σου.. Όλα τα υπόλοιπα που κάνεις κι εσύ και οι υπόλοιποι, Nathaniel, Simos κτλ.. Τι είναι? Φανατισμός ενταντίον του δεν είναι?

για τους υπόλοιπους αφήνω να σου απαντήσουν οι ίδιοι.
    Εγώ δεν είμαι φανατισμένος εναντίον του,απλά μου τη σπάει(και δε διστάζω να το λέωWink).Δεν επεξεργάστηκα ποτέ εικόνα του(αν και αυτό θα ήταν ένδειξη χιούμορ και οφείλετε να παραδεχτείτε ότι τόσο οι εικόνες του Nathaniel όσο και του Σίμου ήταν αστείες),και ούτε τον προσέβαλα (αλλά εδώ καταλαβαίνω,τα όρια μεταξύ προσβολής και αρνητικής κριτικής είναι λεπτά).Ελπίζω να σε κάλυψαWink

Statler
    AliceCullen
    AliceCullen

Magical Identity
    Blood Status:
    Today's thought:

Δημοσίευση από AliceCullen Παρ Μάης 15, 2009 8:47 pm

Τι να σου πω.. Δεν μπορώ να πω ότι θυμάμαι τι λέει και τι κάνει ο καθένας σας γιατί κινείστε σαν πολυπόδαρο πλάσμα οι anti-twilighters.. Σαν ομάδα.. Μακάρι να κάνω λάθος.. Φυσικά ακόμη κι αν δεν κάνω δεν θα λογοδοτήσεις σε μένα, προς Θεού..

In 24 hours they'll be
    it's over tonight...
    I'm not messing,
    no I need you blessing
    please do it for me...

EL.J girl
    EL.J girl
    Θανατοφάγος
    Θανατοφάγος

Magical Identity

Δημοσίευση από EL.J girl Σαβ Μάης 16, 2009 10:58 pm

Βασικά αυτό που έκανε ο Βασίλης και ο Σίμος δεν τα κάνανε επειδή είναι φανατικοί αντι-φανς.. τα κάνανε επειδή τους αρέσει να πειράζουν κόσμο. Και συμφωνώ οτι είχαν γέλιο.

Τομ.. νομίζω οτι είναι φανερό οτι έχουμε διαφορετικές απόψεις οποτε δεν θα συνεχίσω την αντιπαράθεση...

Always...:
    Madame Maxime
    Madame Maxime
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Magical Identity

Δημοσίευση από Madame Maxime Κυρ Μάης 17, 2009 12:19 pm

The following information is taken from a press release that was sent to me by Stephenie's publicist:

The Breaking Dawn Special Edition will feature an exclusive DVD of the Breaking Dawn Concert Series, including a performance by Blue October's Justin Furstenfeld and conversation between Stephenie Meyer and Furstenfeld. This hardcover edition will also include a reproduction of the personal, handwritten lyrics for "My Never" from Furstenfeld and a full-color Bella and Edward poster. Little, Brown will be doing a one-time only printing of one million copies for the Breaking Dawn Special Edition. (August 4, 2009; $24.99) The trade paperback edition of Eclipse , the third book in the series, will also be released. (August 4, 2009; $12.99)

The Twilight Journals set includes four gorgeous journals packaged in a collectible keepsake tin, inspired by Twilight, New Moon, Eclipse and Breaking Dawn (see picture to the right). Each journal features the beautiful and instantly-recognizable Twilight Saga cover art and is fully-designed throughout with images and decorative quotes from each of the books, as well as some of the classic works of literature that inspired them. (October 13, 2009; $24.99)

New Moon Collector's Edition is a deluxe edition of the worldwide bestseller, housed in a slipcase and includes a ribbon bookmark, cloth cover and newly-designed, two-color chapter openers. (October 6, 2009; $30.00)

The New Moon movie tie-in program includes:

New Moon: The Complete Illustrated Movie Companion — a follow-up to the #1 New York Times bestselling Twilight companion, this lavishly illustrated paperback will give readers an exclusive behind-the-scene guide to the making of the movie, including full-color photos of the cast, locations, and sets, and much more. (October 6, 2009; $18.99)

New Moon Trade Paperback Tie-in Edition — this movie tie-in edition will include a collectible full-color, fold-out movie poster. (Sept 15, 2009; $10.99)

New Moon Mass Market Tie-in Edition — available for the first time in a mass market paperback edition, featuring movie art on the cover. (November 2009; $7.99)

We posted similar information last year and several people commented that it was good to be able to find all of the information on one page for reference. I have included links for pre-ordering on Amazon for the Breaking Dawn Special Edition, the trade paperback edition of Eclipse , and The Twilight Journals. I will link to the various editions of New Moon when they become available in the future.

Have a great day!

--Seth

Ti ωραια!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lizakiii στις Κυρ Μάης 17, 2009 12:53 pm, 1 φορά

C. Addicts for the win.
    Tom Marvolo Riddle
    Tom Marvolo Riddle

Magical Identity

Δημοσίευση από Tom Marvolo Riddle Κυρ Μάης 17, 2009 12:52 pm

Επειδή βαρέθηκα να το διαβάσω όλο αυτό,το quote που αναφέρεται σε μένα που κολλάει; :P

Statler
    Madame Maxime
    Madame Maxime
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Magical Identity

Δημοσίευση από Madame Maxime Κυρ Μάης 17, 2009 12:53 pm

tom marvolo riddle έγραψε:Επειδή βαρέθηκα να το διαβάσω όλο αυτό,το quote που αναφέρεται σε μένα που κολλάει; :P

Ωχ, καταλαθος!

C. Addicts for the win.
    sweetie
    sweetie

Magical Identity
    Blood Status:
    Today's thought: To love and win is the best thing. To love and lose, the next best..

Δημοσίευση από sweetie Παρ Μάης 22, 2009 8:11 pm

Ακούστε τι έπαθα χθες! Γιόρταζε η κολλητή μου και πήγαμε γι αποτάκι το βράδυ σε ένα μπαράκι-κλαμπάκι στο λιμάνι (kiss fish αν το έχει ακουστά καμμια σας). Ε κάποια στιγμή λέμε να πάμε τουαλέτα,ανεβαίνουμε στον πάνω όροφο που είναι ο χειμερινός χώρος του μαγαζιού,ένας διάδρομος με έναν τεράστιο καθρέφτη και ένα χωλ όπου είναι από τη μια οι γυναικείες και από την άλλη οι αντρικές τουαλέτες.

Αυτό που πρόσεξα πρώτη φορά,ενώ έχω ξαναπάει στο μαγαζί, είναι ότι ακριβώς απένταντι από τον τεράστιο καθρέφτη είναι ζωγραφισμένο αυτό:
    Twilight! - Σελίδα 31 Newmoonbyirisheyes2490c

Έμεινα κάπως έτσι --> Shocked και η κολλητή μου μόλις με είδε και το είδε και κατάλαβε έτσι --> :ooo:
    Πρώτη φορ΄καταριόμασταν που δεν πήραμε φωτογραφική μηχανή μαζί μας! :P

Lit up the world

Madame Maxime
    Madame Maxime
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Magical Identity

Δημοσίευση από Madame Maxime Παρ Μάης 22, 2009 8:13 pm

Ο-Μ-Ε!

C. Addicts for the win.
    Esme Cullen
    Esme Cullen
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 619
    Ημερομηνία εγγραφής : 26/03/2009

Magical Identity
    Blood Status:
    Today's thought:

Δημοσίευση από Esme Cullen Τρι Μάης 26, 2009 11:16 am

OMG ti? ti? ti?
    sweetie
    sweetie

Magical Identity
    Blood Status:

Δημοσίευση από sweetie Τρι Μάης 26, 2009 5:40 pm

Την επόμενη φορά θα βγάλω φωτογραφία! Σας το υπόσχομαι! Cool

Lit up the world

EL.J girl
    EL.J girl
    Θανατοφάγος
    Θανατοφάγος

Magical Identity

Δημοσίευση από EL.J girl Τρι Μάης 26, 2009 6:04 pm

sweetie έγραψε:Ακούστε τι έπαθα χθες! Γιόρταζε η κολλητή μου και πήγαμε γι αποτάκι το βράδυ σε ένα μπαράκι-κλαμπάκι στο λιμάνι (kiss fish αν το έχει ακουστά καμμια σας). Ε κάποια στιγμή λέμε να πάμε τουαλέτα,ανεβαίνουμε στον πάνω όροφο που είναι ο χειμερινός χώρος του μαγαζιού,ένας διάδρομος με έναν τεράστιο καθρέφτη και ένα χωλ όπου είναι από τη μια οι γυναικείες και από την άλλη οι αντρικές τουαλέτες.

Αυτό που πρόσεξα πρώτη φορά,ενώ έχω ξαναπάει στο μαγαζί, είναι ότι ακριβώς απένταντι από τον τεράστιο καθρέφτη είναι ζωγραφισμένο αυτό:
    Twilight! - Σελίδα 31 Newmoonbyirisheyes2490c

Έμεινα κάπως έτσι --> Shocked και η κολλητή μου μόλις με είδε και το είδε και κατάλαβε έτσι --> :ooo:
    Πρώτη φορ΄καταριόμασταν που δεν πήραμε φωτογραφική μηχανή μαζί μας! :P

Και στο Dome στη Ρόδο νομίζω οτι είναι ζωγραφισμένο... Μας το είχε πει η Φωτεινή και η Μαρία το είδε...εγώ πρόσεχα άλλα πράγματα εκεινη την ώρα!!! Very Happy

Always...:
    Madame Maxime
    Madame Maxime
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Magical Identity

Δημοσίευση από Madame Maxime Τετ Μάης 27, 2009 11:03 am

Ακυρο: Εχετε διαβασει το extra απο το New Moon της πλευρας του Edward?

C. Addicts for the win.
    AliceCullen
    AliceCullen

Magical Identity
    Blood Status:
    Today's thought:

Δημοσίευση από AliceCullen Τετ Μάης 27, 2009 4:34 pm

Κάτι λινκ που μας είχες βάλει, ένα από τον Edward κι ένα από την Rosalie?

In 24 hours they'll be
    it's over tonight...
    I'm not messing,
    no I need you blessing
    please do it for me...

Madame Maxime
    Madame Maxime
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Magical Identity

Δημοσίευση από Madame Maxime Τετ Μάης 27, 2009 4:35 pm

Axa! Τα θυμασαι ε;

C. Addicts for the win.

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 6:01 pm