Καλα, τοτε να συγκρινουμε τοτε να συγκρινουμε και τον High Jackman σε δυο τελειως διαφορετικες ταινιες του!tom marvolo riddle έγραψε:ίδιος ηθοποιός..ΦΡΑΓΚΑ ΦΡΑΓΚΑ,ΓΕΡΑ ΦΡΑΓΚΑ!1. Hello? Αλλη ταινια, οχι Twilight!
Αυτο που λετε δεν στεκει!
Καλα, τοτε να συγκρινουμε τοτε να συγκρινουμε και τον High Jackman σε δυο τελειως διαφορετικες ταινιες του!tom marvolo riddle έγραψε:ίδιος ηθοποιός..ΦΡΑΓΚΑ ΦΡΑΓΚΑ,ΓΕΡΑ ΦΡΑΓΚΑ!1. Hello? Αλλη ταινια, οχι Twilight!
tom marvolo riddle έγραψε:Ω ναι,στέκει.Γιατί όταν κάποιος τον βλέπει έτσι σε μία ταινία και του γυρίζουν τα έντερα,δεν θα θέλει να τον δει ουτε σε κάποια άλλη.
Και μη μου μιλάς στον πληθυντικό :P
Και παλι, η αποψη σου για αυτον δεν αλλαζει.tom marvolo riddle έγραψε:Όταν όμως σε ένα φόρουμ το αναφέρουν συνέχεια,δεν μπορεί,κάποια στιγμή θα το μάθεις
tom marvolo riddle έγραψε:Γιατι έχω κάθε δικαίωμα να πω την άποψη μου,ακόμα και αν δεν σας αρέσει,και γιατί θέλω να υπερασπιστώ την Dragonlance.
Dragonlance έγραψε:Να σου πω κατι ομως ενας ηθοποιος που γνωριζει οτι εχει φαν κλαμπ πρεπει να προσεχει αυτα που κανει να μην ειναι προκλητικα και ασυδοτα αλλα να σκεφτεται το αντικτιπο που μπορει να εχουν πανω σε εφηβους η και παιδια ακομα που μπορει να επιχειρησουν να τον μιμιθουν. Αν κανει ο συγκεριμενος κατι αηδιαστικο οπως στο βιντεο μην τρεξετε ολες να τον υποστηριξετε η να τον βγαλετε λαδι επειδη σας αρεσε στο twilight.
hello!!έχουμε δει trailer,επίμαχη σκηνή και παρόμοιες ταινίες που επικεντρώνονταν στις σεξουαλικές επιλογές του εκάστοτε προσώπου(πχ μία για τον Καβάφη)Hello? Δεν εχουμε δει ουτε καν το 1/3 της ταινιας και συμπεραινουμε πως επικεντρωνονται μονο στις σχεσεις του;
Ηello? τι με ενδαιφερει εμενα για αλλες ταινιες;tom marvolo riddle έγραψε:Υπάρχουν και άλλοι πάλι που δεν τον ξέρουν
hello!!έχουμε δει trailer,επίμαχη σκηνή και παρόμοιες ταινίες που επικεντρώνονταν στις σεξουαλικές επιλογές του εκάστοτε προσώπου(πχ μία για τον Καβάφη)Hello? Δεν εχουμε δει ουτε καν το 1/3 της ταινιας και συμπεραινουμε πως επικεντρωνονται μονο στις σχεσεις του;
tom marvolo riddle έγραψε:Εντάξει,θεωρήστε όμως και την πιθανότητα να βλέπετε τα πράγματα αντικειμενικά.Για πόσες από εσάς δεν είναι πλέον ο πρίγκηπας που θα του δικαιολογούσατε τα μύρια όσα..;
EL.J girl έγραψε:
Υ.Γ. Ούτε εμένα μου άρεσε το βιντεάκι αλλά συνεχίζω να λατρεύω τον έντουαρντ!