από Nearly Headless Nick Πεμ Ιουλ 06, 2023 9:57 pm
Νιώθω πως κάθε φορά που μπαίνω HarryWorld αφήνω πάντα ένα ποστ σχετικά με το πόσο που λείπει και η αλήθεια είναι πως ορισμένες φορές νιώθω πως το έχω και ανάγκη. Ορισμένες φορές νιώθω πως εθελοτυφλώ και πάω και απαντώ σε πανάρχαια τόπικ ή ανοίγω εγώ νέα, θαρρείς και αυτή η μία μου απάντηση ξαφνικά θα φέρει πίσω όλον τον παλιό τον κόσμο και νέο.
Όπως πολλοί ίσως θυμούνται ανακάλυψα το φόρουμ όταν ήμουν δέκα (!!!) ετών και όσο φασαριόζικο μέλος κι αν ήμουν, ήταν η αγαπημένη μου ασχολία. Περίμενα πως και πως να γυρίσω σπίτι από το σχολίο να μπω στον κοιτώνα μου, να μιλήσω με κόσμο, να παίξω Κουίντιτς. Σε μία πραγματικά κατεστραμμένη παιδική ηλικία, ένα από τα λίγα πράγματα που με έκαναν να νιώθω ανέμελος ήταν το HarryWorld.
Αλλά και στα πιο μετά του χρόνια, όταν βαριόμουν στο σχολείο προσπαθούσα να σκεφτώ τι θα μπορούσα να γράψω για τη Μαγική Βιομηχανία ή πόσο χρόνο πρέπει να περάσω στο φόρουμ για να βγω έστω υποψήφιος Μάγος του Μήνα.
Λόγω του νεαρού της ηλικίας μου καθυστέρησα να συναντήσω παιδιά που ήδη είχα γνωριστεί και δεθεί. Ίσως και να έχασα πολλά, αλλά θυμάμαι μία από τις πρώτες μου συναντήσεις με την Imperio και την Hemione Black, όπου και ήταν και η πρώτη της Aurora Sinistra. Τις είχα δει από πριν και ντράπηκα να πάω, σκέφτηκα να γυρίσω σπίτι, αλλά ήθελα τόσο πολύ να γράψω κι εγώ στο "εντυπώσεις από τις συναντήσεις" που πήγα και έκατσα μαζί τους, ανεξάρτητα από το πόσο γλάστρα ήμουν.
Εννοείται πως η αγαπημένη μου συνάντηση ήταν αυτή με τον σύζυγό μου, John Dawlish. Είχαμε πει να βρεθούμε λίγο νωρίτερα να πάμε σε ένα μίτινγκ και εν τέλει κάτσαμε οι δυο μας. Κι αυτό το "οι δυό μας" υπήρχε για πολλά χρόνια. Δεν μπορούσε να υπάρξει ο ένας μέσα στο φόρουμ χωρίς τον άλλο.
Θυμάμαι να κάθομαι βράδια ατελείωτα να περιηγούμαι στο HarryWorld και να ελπίζω να μπει έστω ένα μέλος σχολιάσει κάνα τόπικ, να έχω λόγο να απαντάω κι εγώ. Θυμάμαι βράδια να κοιτάζω στη κιβωτό των στοχασμών και είτε να ζηλεύω που δεν ήμουν ενεργός κάποια περίοδο, είτε να αναπολώ περιόδους που πέρασαν.
Κάποτε ο Μέρλιν, στο καπ καπ, θυμάμαι να μου λέει "πωπω δεν μεγαλώνεις με τίποτα εσύ". Πρέπει να έχει περάσει μία δεκαετία από τότε και πλέον είμαι σίγουρος πως είναι η μεγαλύτερη αλήθεια που μου έχει πει ποτέ άνθρωπος. Ίσως το έλεγε για διαφορετικό λόγο, αλλά υφίσταται μέχρι και σήμερα. Και είμαι σίγουρος πως ισχύει και για τον ίδιο και ελπίζω για το μεγαλύτερος μέρος των ανθρώπων που πέρασαν από εδώ.
Μου λείπει να αγοράζω πράγματα από τη Γκρίνγκοτς μου για να μπορώ να δω και τους άλλους κοιτώνες ή να κερδίζω πόντους για τον κοιτώνα μου. Μου λείπει να μαθαίνω ταινίες, σειρές και βιβλία από τόπικ εδώ. Μου λείπει να έχω το HarryWorld ως διέξοδο.
Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα και να γράψω μέχρι μεθαύριο το πρωί και πάλι θα ήταν λίγα! Αλλά κάπου κάπου σε σκέφτομαι και κάπου κάπου θα ήθελα να σε βλέπω όπως παλιά.
<3