από Nearly Headless Nick Δευ Φεβ 14, 2022 2:10 am
Είμαι εδώ και λίγες ώρες Αθήνα, μετά από ταξίδι στη Θεσσαλονίκη. Πέρασα μέτρια, αλλά η συνάντησή μου με άνθιαν9 με έκανε να νοσταλγίσω φουλ το HarryWorld. Γιατί οι γονείς μου δεν με πρόσεχαν και με άφησαν στα 10 μου να μπαίνω σε φόρουμς. Και ήταν το καλύτερο δώρο που μου έκαναν. Θυμάμαι που η μητέρα μου, μού έταζε ότι θα κάναμε ταξίδια στη Θεσσαλονίκη και εγώ ενθουσιασμένος το έγραφα στο "συναντήσεις των μελών μου¨" κι εν τέλει δεν πήγαινα.
Θυμάμαι το πρώτο μου μίτινγκ, την πρώτη φορά που πήρα χρώμα, τις 235215 συμμετοχές μου στο ΜτΜ και ότι μαζί με τον κινηματογραφικό Χάρι Πότερ μεγάλωνα παράλληλα κι εγώ και παράλληλα και το φόρουμ και ίσως να ήμουν λίγο πιο ενθουσιώδης με το HarryWorld γιατί ήμουν παιδί και ήταν ένα παιχνίδι και θα είναι για πάντα το αγαπημένο μου παιχνίδι, όσες κονσόλες κι αν βγουν, όλα Play Station, όσα XBOX.
Και ξαφνικά όλοι νομίζουμε ότι μεγαλώσαμε τόσο που δεν έχουμε χρόνο και διάθεση για να φροντίσουμε το HarryWorld και να το καθαρίσουμε και να το αναστήσουμε. Γιατί όσο το αφήνουμε, μας αφήνει και είναι πολύ στενάχωρο να βλέπω ότι το τελευταίο 24ωρο έχω μπει μόνο εγώ.
Μου λείπετε όλοι και σας αγαπώ κι ελπίζω μία μέρα να δω ξανά χιόνια να πέφτουν στην οθόνη μου και να κάνουμε κουβεντούλες για το πως θα πετύχει το ράδιο <3
#makeHarryWorldGreatAgain Θέλω να γράψω πολλά ακόμα, αλλά 14 χρόνια δεν χωράνε έτσι εύκολα σε ένα ποστ.