^^^^νομίζω από το τελευταίο επ (αν δεν κάνω λάθος) της πρώτης και μετά φτιάχνει,give it a chance
---
Το είδα πρόσφατα,το αγάπησα,η Έλενορ θέλω να με παντρευτεί
δεν θα με πείραζε να τα έχουμε και με τον Μάικλ, ναι , ανακάλυψα ότι μου αρέσουν οι μεγάλοιΟι χαρακτήρες είχαν αρκετό ποτένσιαλ αλλά όσο κι αν τους αγαπάω νιώθω ότι κάποιοι έμειναν αρκετά μονοδιάστατοι, πχ Ταχάνι, Τσίντι
Ειδικά ο Τσίντι από ένα σημείο και μετά με εκνεύριζε φουλ το ότι όλη η προσωπικότητα του ήταν το anxiety του
και η ηθικήΟ Τζέισον καμιά φορά γίνεται σπαστικός και θέλεις να σταματήσεις να μιλάει, αλλά είναι πολύ γλυκούλης και καλούλης μωρέ, νιώθεις ότι θέλεις να τον προστατεύσεις από κάθε κακό
Ο ΜΑΙΚΛ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΥΝΤΑΡΑ, ειδικά στο επ με το εξιστένσιαλ κράισις του. Επίσης, πείτε μου πλιζ ότι δεν τον θεωρώ μόνο εγώ απίστευτα γοητευτικό
@ Τζάνετ με φρικάρει λίγο λόγω του ρομπότ βάιμπ tbh αλλά όκει,συμπαθητική, έχει όμορφες στιγμές, ειδικά όσο
- γενικο σποιλ:
κάνει reboots και εξελίσσεται και γίνεται πιο ανθρώπινη και αναπτύσει σχέσεις με τους ανθρώπους και δίνει insight κτλ
Οι συζητήσεις για φιλοσοφία, τα ηθικά διλήμματα κτλ μου άρεσαν πολύ και γενικά είναι κάτι διαφορετικό από αυτά που έχω συνηθίσει να βλέπω
Το επεισόδιο με το τρόλει πρόμπλεμ με ενθουσίασε γιατί το είχαμε αναλύσει αρκετά σε ένα μάθημα και ήταν φοβερό το να το βλέπω μπροστά μου
Το τέλος ήταν όμορφο και χωρίς βιασύνες και κενά, όλα ήρθαν full circle. Αλλά ίσως ήθελα 1-2 σεζόν παραπάνω (πριν τα γεγονότα των τελευταίων επ προφανώς)
Το pairing Έλενορ-Τσίντι δεν με πείθει καθόλου, I mean ok, cute, αλλά δεν καίγομαι να είναι μαζί. Αρκετά αδιάφορο
Το Έλενορ-Ταχάνι από την άλλη, <33333333333333333333
Η Έλενορ είναι ένα μπάι άικον, κρίμα που δεν έκαναν κάνον το ότι είναι κουίρ, αλλά τι να κάνουμε, έχουμε μάθει να μη ζητάμε πολλά.
Όσ@ έχετε δει brooklyn nine-nine, πείτε μου,
- σποιλ για τελευταιο επ πρωτης σεζονgood place:
δεν είναι ξεκαρδιστικό να βλέπετε τον Κέβιν ως αρχηγό της κόλασης; :P
- Σπόιλερ:
EΛΕΝΟΡ ΣΕΛΣΤΡΟΠ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ
Γενικά θεωρώ ότι έχει όμορφα μηνύματα-life lessons και πιστεύω θα έπρεπε να το δουν όλ@.
Αυτά μου έρχονται τώρα.