Η πρώτη ταινία μου άρεσε αρκετά που έβλεπα όλα αυτά τα χαρούμενα πλασματάκια, ειδικά τα νίφλερ τα λάτρεψα. Η δεύτερη δεν μου έχει μείνει καν, εκτός απ΄τον τρελό Ντεπ να βγάζει ένα λόγο δίχως... λόγο για να τους πείσει να τον ακολουθήσουν και να (μας) παραλληλίσει την τρέλα του με του Χίτλερ. Αν και φαν του Ντεπ, θεωρώ ότι ίσως θα έπρεπε να μείνει λίγο παραπάνω στη μανιέρα του πειρατή και να κάνει και λίγο τον τρελό, παρά να ερμηνεύσει έτσι τον χαρακτήρα του και να παριστάνει τον Χίτλερ με άλλο μουστάκι.
ο Λο θεός, τον αγαπώ ειμαι φαν και νομίζω ότι του πάει απόλυτα να είναι ο νεότερος Νταμπλντορ.
Για τους άλλους χαρακτήρες δεν μπορώ να πω, απογοητεύτηκα με τη Ναγκίνι που την πολυδιαφήμιζαν και τελικά so what και μ' αυτή, ίσως θα μπορουσαν να συνδέσουν τον χαρακτήρα της με τον Βόλντι σε επόμενες ταινίες για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον.
Οι υπόλοιποι με μπέρδεψαν, με κούρασαν, πέρασαν και δεν ακούμπησαν. (ευκαιρία να δω την ταινία ξανά το σ/κ)
ο Λο θεός, τον αγαπώ ειμαι φαν και νομίζω ότι του πάει απόλυτα να είναι ο νεότερος Νταμπλντορ.
Για τους άλλους χαρακτήρες δεν μπορώ να πω, απογοητεύτηκα με τη Ναγκίνι που την πολυδιαφήμιζαν και τελικά so what και μ' αυτή, ίσως θα μπορουσαν να συνδέσουν τον χαρακτήρα της με τον Βόλντι σε επόμενες ταινίες για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον.
Οι υπόλοιποι με μπέρδεψαν, με κούρασαν, πέρασαν και δεν ακούμπησαν. (ευκαιρία να δω την ταινία ξανά το σ/κ)