.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+7
Hecate
sofiafg
Severus John Snape
Amycus
Merlin the Great
Milady D' Hiver
Evie Frye
11 απαντήσεις

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

bizoudaki
    bizoudaki
    Πρωτοετής στην Σχολή
    Πρωτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 5
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2020

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status:
    Today's thought:

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald - Σελίδα 2 Empty Απ: Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Δημοσίευση από bizoudaki Τετ Ιαν 08, 2020 1:45 am

Η πρώτη ταινία μου άρεσε αρκετά που έβλεπα όλα αυτά τα χαρούμενα πλασματάκια, ειδικά τα νίφλερ τα λάτρεψα. Η δεύτερη δεν μου έχει μείνει καν, εκτός απ΄τον τρελό Ντεπ να βγάζει ένα λόγο δίχως... λόγο για να τους πείσει να τον ακολουθήσουν και να (μας) παραλληλίσει την τρέλα του με του Χίτλερ. Αν και φαν του Ντεπ, θεωρώ ότι ίσως θα έπρεπε να μείνει λίγο παραπάνω στη μανιέρα του πειρατή και να κάνει και λίγο τον τρελό, παρά να ερμηνεύσει έτσι τον χαρακτήρα του και να παριστάνει τον Χίτλερ με άλλο μουστάκι.
    ο Λο θεός, τον αγαπώ ειμαι φαν και νομίζω ότι του πάει απόλυτα να είναι ο νεότερος Νταμπλντορ.
    Για τους άλλους χαρακτήρες δεν μπορώ να πω, απογοητεύτηκα με τη Ναγκίνι που την πολυδιαφήμιζαν και τελικά so what και μ' αυτή, ίσως θα μπορουσαν να συνδέσουν τον χαρακτήρα της με τον Βόλντι σε επόμενες ταινίες για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον.
    Οι υπόλοιποι με μπέρδεψαν, με κούρασαν, πέρασαν και δεν ακούμπησαν. (ευκαιρία να δω την ταινία ξανά το σ/κ) \\\\\\\\\\
    fanny
    fanny
    Τάγμα του Φοίνικα
    Τάγμα του Φοίνικα

Αριθμός μηνυμάτων : 1164
    Ημερομηνία εγγραφής : 21/05/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: It's a kind of Magic!!

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald - Σελίδα 2 Empty Απ: Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Δημοσίευση από fanny Τετ Απρ 08, 2020 4:35 am

Είδα και τις δύο ταινίες... Ομολογώ ότι μου έχει τραβήξει πολύ το ενδιαφέρον ο Percival Graves... Θα ήθελα πολύ να μάθω αν ο χαρακτήρας θα παραμείνει εκεί, ή θα έχει μία "τύχη" όπως του "τρελομάτη", κάπου κρυμμένος που απλά δεν ξέρουμε...

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald - Σελίδα 2 Ravenclaw_Stamp_by_Biohazard_Soul

My name is Olympia and I admire Severus Snape!!!
    Gellert Crowz
    Gellert Crowz
    Εκτοετής στην Σχολή
    Εκτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 342
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2012

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: Just because you've got the emotional range of a teaspoon doesn't mean we all have

Δημοσίευση από Gellert Crowz Δευ Σεπ 07, 2020 1:15 am

Α, εντάξει, μόλις το βρήκα! Άσχετο το προηγούμενο ποστ μου, λοιπόν εγώ είδα και τις δυο ταινίες κατευθείαν μόλις κυκλοφόρησαν στο σινεμά και μπορώ να πω πως λάτρεψα και την δεύτερη εξίσου με την πρώτη (μου θύμισε πολύ την κινηματογραφική εικόνα του Αιχμάλωτου του Αζκαμπάν), αν και θα προτιμούσα να μάθαινα για την Ναγκίνι στον κινηματογράφο και όχι στο τρέιλερ... εξατμίστηκε ως ένα μέρος το hype ρε φίλε...

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald - Σελίδα 2 Tumblr_pk42jtbv2X1saw731o7_500

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 5:04 am