+21
John Dawlish
Severus John Snape
Hermione Black
Hecate
Amycus
Lisette de Lapin
Magic Is Might
The Sorting Hat
Wise Luna
Milady D' Hiver
Teddy Lupin
DemEfraim
Mirabelle Salvatore
Isabelle Lightwood
Denrean
Higgs Boson
Evie Frye
Isobelle Furler
Aurora Sinistra
Cassandra95
Luna Scamander
25 απαντήσεις
Γουρουνοκεφαλή
Magic Is Might- Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
- Αριθμός μηνυμάτων : 10420
Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°301
Απ: Γουρουνοκεφαλή
Η ζέστη σε έχει επηρεάσει μάλλον. Εγώ πάλι δεν αντέχω άλλη βροχή 15 μέρες έτσι πάει
- feeling nosy?:
Wise Luna- Εκτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 354
Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2017
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°302
Θέλω να τελειώσει αυτή η χαζομάρα που λέγεται εξεταστική. Έχω βαρεθει περισσότερο παρά κουραστεί μ' αυτό το πράγμα που τραβάει ένα μήνα.
Magic Is Might- Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
- Αριθμός μηνυμάτων : 10420
Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2013
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°303
Αχ εγώ τελείωσα εχθές..Μάλλον κόπηκα αλλά καλή καρδία Αλλά κρίμα να σε πρήζει ολόκληρο εξάμηνο με κάποια συγκεκριμένα πράγματα και να βάζει ότι πιο άκυρο.
- feeling nosy?:
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°304
ποτε τελειωνεις εσυ, σοφη Λου;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Wise Luna- Εκτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 354
Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2017
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°305
22 τελειώνω. Και μέχρι τώρα έχω περάσει και τα 2 που έχουν ανέβει στο βαθμολόγιο.
εσείς τι κάνετε;;;;
εσείς τι κάνετε;;;;
Evie Frye- Administrator
Head of D.M.L.E. - Αριθμός μηνυμάτων : 5580
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2015
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
- Δημοσίευση Ν°306
Μιεχ μιεχ. Not much
Ξεκινήσαμε και μας βγαίνει η κούραση του εαρινού εξαμήνου.
Ξεκινήσαμε και μας βγαίνει η κούραση του εαρινού εξαμήνου.
- Stuff and Thangs:
Denrean- Moderator
Ministry's Officer of DMLE - Αριθμός μηνυμάτων : 2057
Ημερομηνία εγγραφής : 14/01/2016
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: The only verdict is vengeance
- Δημοσίευση Ν°307
Αλλη μια ακαδημαϊκη χρονια ξεκινησε δυναμικα. Οπως περυσι, ετσι και φετος θα εκτελω χρεη εργαστηριακου προσωπικου (βοηθος διδασκαλιας) στα εργαστηρια/πρακτικα μαθηματα.
Το χειμερινο εξαμηνο με εβαλαν στην εισαγωγη στη μικροβιολογια για μεταπτυχιακους. Ωραια λεω, μεταπτυχιακοι ειναι, τα εχουν κανει, γρηγορα θα βγει η δουλεια.
Παρενθεση, το πρωτο εργαστηριο του εξαμηνου ειναι το πιο απλο. Αφου γινει η εισαγωγη για τους κανονες ασφαλειας η δουλεια τους ειναι:
- Παιρνετε μια μπατονετα, τη βυθιζετε σε 500 μL αποστειρωμενου νερου, με την υγρη ακρη της μπατονετας σκουπιζετε μια επιφανεια, βαζετε τη βρωμικη πλεον μπατονετα στο δοκιμαστικο σωληνα με το αποστειρωμενο νερο, κανετε ανακινηση για 3 λεπτα ωστε ολα τα βακτηρια να περασουν στο νερο και κατοπιν βαζετε αυτο το νερο σε θρεπτικο υλικο. Ο,τι χρειαζεστε ειναι στον παγκο σας. Τελος. Γεια σας. Τα λεμε την αλλη εβδομαδα για το δυσκολο μερος. Κλεινει η παρενθεση.
Ε οσο απλο σας ακουγεται, τοσο απλο δεν ειναι τελικα.
Μια κοπελα στο σημειο της ανακινησης πηγε και εβαλε το σωληνα στη φυγοκεντρο. Χωρις ισοζυγιο. Ακουω σε καποια φαση ενα δυνατο βουητο, λεω τι διαολο μας γκρεμιζουν; Δεν μας γκρεμιζαν τελικα, η φυγοκεντρος ηταν.
Δυο τυποι πηγαν για δειγματολειψια στο ιδιο πληκτρολογιο ενω οι οδηγιες ελεγαν να παει ο καθενας σε δικο του σημειο. Τους λεω παιδια ο ενας πρεπει να κανει κατι αλλο. Γυριζει αυτος που ηταν στο πληκτρολογιο εκεινη τη στιγμη με αγανακτηση και μου λεει "μα ειμαι ο δευτερος".
ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ!
Οχι τιποτα αλλο αλλα καθως του εξηγουσα μου λεει "are you greek?". "Ναι αλλα τι σχεση εχει?"
"Τσ'εγω Τζυμπραιος ειμαι" μου λεει σε απταιστα Κυπριακα.
Ηθελα να του πω "αμαν εισαι τσυμπραιος πηγαινε παρε μια αλλη μπατονετα και βρες αλλο εξαρτημα να κανεις δηγματολειψια". Του ειπα απλα οτι δεν μπορω να του μιλησω Ελληνικα απο σεβασμο στα υπολοιπα 25 ατομα που κανουν το εργαστηριο και αν δεν τον πειραζει, ας επαναλαβει τη διαδικασια σε αλλο σημειο.
Ε το υπολοιπο εργαστηριο κυλησε ομαλα, μια κινεζα χρειαστηκε google translate για να μου ζητησει ψαλιδακι, 4 παραλιγο να παρουν φωτια γιατι φορουσαν ευφλεκτα γαντια και πηγαιναν 2 εκατοστα μακρια απο τη φλογα και ενας ξερολας μου ανακοινωσε περηφανα πως στο εργαστηριο που δουλευε πριν εκαναν αλλη τεχνικη για καλλιεργειες. ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ 3 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΗΣΗ. ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑ
Ανυπομονω για την επομενη εβδομαδα που θα πρεπει να διαλεξουν δυο διαφορετικα ειδη απο τα τριβλια τους, να τα ανακαλλιεργησουν και να τα δουν στο μικροσκοπιο.
ΥΓ. Περυσι ηταν χειροτερα.
Το χειμερινο εξαμηνο με εβαλαν στην εισαγωγη στη μικροβιολογια για μεταπτυχιακους. Ωραια λεω, μεταπτυχιακοι ειναι, τα εχουν κανει, γρηγορα θα βγει η δουλεια.
Παρενθεση, το πρωτο εργαστηριο του εξαμηνου ειναι το πιο απλο. Αφου γινει η εισαγωγη για τους κανονες ασφαλειας η δουλεια τους ειναι:
- Παιρνετε μια μπατονετα, τη βυθιζετε σε 500 μL αποστειρωμενου νερου, με την υγρη ακρη της μπατονετας σκουπιζετε μια επιφανεια, βαζετε τη βρωμικη πλεον μπατονετα στο δοκιμαστικο σωληνα με το αποστειρωμενο νερο, κανετε ανακινηση για 3 λεπτα ωστε ολα τα βακτηρια να περασουν στο νερο και κατοπιν βαζετε αυτο το νερο σε θρεπτικο υλικο. Ο,τι χρειαζεστε ειναι στον παγκο σας. Τελος. Γεια σας. Τα λεμε την αλλη εβδομαδα για το δυσκολο μερος. Κλεινει η παρενθεση.
Ε οσο απλο σας ακουγεται, τοσο απλο δεν ειναι τελικα.
Μια κοπελα στο σημειο της ανακινησης πηγε και εβαλε το σωληνα στη φυγοκεντρο. Χωρις ισοζυγιο. Ακουω σε καποια φαση ενα δυνατο βουητο, λεω τι διαολο μας γκρεμιζουν; Δεν μας γκρεμιζαν τελικα, η φυγοκεντρος ηταν.
Δυο τυποι πηγαν για δειγματολειψια στο ιδιο πληκτρολογιο ενω οι οδηγιες ελεγαν να παει ο καθενας σε δικο του σημειο. Τους λεω παιδια ο ενας πρεπει να κανει κατι αλλο. Γυριζει αυτος που ηταν στο πληκτρολογιο εκεινη τη στιγμη με αγανακτηση και μου λεει "μα ειμαι ο δευτερος".
ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ!
Οχι τιποτα αλλο αλλα καθως του εξηγουσα μου λεει "are you greek?". "Ναι αλλα τι σχεση εχει?"
"Τσ'εγω Τζυμπραιος ειμαι" μου λεει σε απταιστα Κυπριακα.
Ηθελα να του πω "αμαν εισαι τσυμπραιος πηγαινε παρε μια αλλη μπατονετα και βρες αλλο εξαρτημα να κανεις δηγματολειψια". Του ειπα απλα οτι δεν μπορω να του μιλησω Ελληνικα απο σεβασμο στα υπολοιπα 25 ατομα που κανουν το εργαστηριο και αν δεν τον πειραζει, ας επαναλαβει τη διαδικασια σε αλλο σημειο.
Ε το υπολοιπο εργαστηριο κυλησε ομαλα, μια κινεζα χρειαστηκε google translate για να μου ζητησει ψαλιδακι, 4 παραλιγο να παρουν φωτια γιατι φορουσαν ευφλεκτα γαντια και πηγαιναν 2 εκατοστα μακρια απο τη φλογα και ενας ξερολας μου ανακοινωσε περηφανα πως στο εργαστηριο που δουλευε πριν εκαναν αλλη τεχνικη για καλλιεργειες. ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ 3 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΗΣΗ. ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑ
Ανυπομονω για την επομενη εβδομαδα που θα πρεπει να διαλεξουν δυο διαφορετικα ειδη απο τα τριβλια τους, να τα ανακαλλιεργησουν και να τα δουν στο μικροσκοπιο.
ΥΓ. Περυσι ηταν χειροτερα.
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°308
Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί ο Βελόπουλος και ο Λιακόπουλος που πουλάνε κεραλοιφές, έχουν τόσο κέρδος.
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
Denrean- Moderator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°309
Ποιος αναρωτιεται πλεον;
Εγω παντως οχι!
Εγω παντως οχι!
Aurora Sinistra- Μαγικός Ζωολόγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Ημερομηνία εγγραφής : 29/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°310
Ρε συ Στέλμο εγώ μια απορία έχω. Πως αντέχεις ακόμα; Πολύ καλά κρατιέσαι. Ένας φίλος μου που είχε φύγει για μεταπτυχιακό στο UCL χάλια ήταν όλη την χρονιά, μέσα στο άγχος και τώρα που γύρισε ακόμα δεν νομίζω πως έχει συνέλθει και δεν θέλει να ακούσει ούτε για διδακτορικό ούτε για UCL ούτε για τίποτα, νομίζω μόνο να ξεκουραστεί θέλει. Δηλαδή εσύ π.χ. τι παίρνεις;
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°311
Τόσο απογοητευμένος ε;
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°312
Τόσο πιεσμένος, ήταν πρόγραμμα που πρακτικά έκανε όσο μαθήματα θα έβγαζε σε ένα 2ετές μέσα σε ένα χρόνο.
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
- Δημοσίευση Ν°313
Denrean έγραψε:
Όλα αυτά για να πάρουν ένα δείγμα? Καθυστερημένα είναι? Με το συμπάθειο πάντα
Πες ότι σε εμάς κάτι δευτεροετά δεν ήξεραν τι windows έχουν στο σπίτι τους και πως να συνδεθούν στο βιφι του εργαστηρίου με οδηγίες που είχαν μπροστά τους. Οι οδηγίες ειχαν και εικόνες
- Stuff and Thangs:
Denrean- Moderator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°314
Aurora Sinistra έγραψε:Ρε συ Στέλμο εγώ μια απορία έχω. Πως αντέχεις ακόμα; Πολύ καλά κρατιέσαι. Ένας φίλος μου που είχε φύγει για μεταπτυχιακό στο UCL χάλια ήταν όλη την χρονιά, μέσα στο άγχος και τώρα που γύρισε ακόμα δεν νομίζω πως έχει συνέλθει και δεν θέλει να ακούσει ούτε για διδακτορικό ούτε για UCL ούτε για τίποτα, νομίζω μόνο να ξεκουραστεί θέλει. Δηλαδή εσύ π.χ. τι παίρνεις;
Το διδακτορικο ειναι διαφορετικο, εχεις 3+ χρονια να βγαλεις μια δουλεια και κανονιζεις το χρονο σου αναλογα. Επισης η δουλεια αυτη σε ενδιαφερει φουλ οποτε εχεις εξτρα κινητρα. Στο μεταπτυχιακο σου συμπιεζουν παρα πολλη γνωση σε 11 μηνες και ειναι καπως βαρβαρο. Αν και εγω δεν ειχα τοσο πια προβλημα, νταξει διαβαζα αρκετα μεχρι τον Απριλιο που ξεκινησε το προτζεκτ αλλα μετα απλα δουλευα στο λαμπ και εγραψα μια εργασια 20 σελιδες στο τελος. Αυτο.
Βεβαια, το UCL θεωρειται απο τα καλυτερα και πιο βαρβαρα πανεπιστημια με μεγαλο ονομα. Το Aberdeen ειναι καπου στη θεση 150, μπορει να παιζει κι αυτο ρολο.
Evie Frye έγραψε:
Όλα αυτά για να πάρουν ένα δείγμα? Καθυστερημένα είναι? Με το συμπάθειο πάντα
Καθυστερημενα δεν ειναι, απλως οταν εχεις 25 ατομα να διαχειριστης, 5 αν κανουν απο μια μαλακια ο καθενας για σενα μαζευονται, τοσο οι ιστοριες οσο και η δουλεια. Απο τα 25 ατομα, χρειαστηκε να βοηθησω συνολο 10. Οι υπολοιποι 15 τα εκαναν μονοι τους και εφυγαν στο μισαωρο. Αλλα αυτοι δεν εχουν πλακα γιαυτο δεν τους ανεφερα
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°315
Εμάς σε εργαστήριο έχει ρωτήσει τύπος αν χρειάζεται να αγοράσουμε κάποιον συγκεκριμένο υπολογιστή, καλά είστε.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°316
Εμείς τι να πούμε που στις ανασκαφούλες έχουμε και τουρίστες που προσπαθούν να μας κλέψουν τα όστρακα;;; (ντάξει και ρωτάνε διάφορα γενικά κτλ αλλά πες αυτό οκ)
και είχα και να προσέχω τα παιδάκια της υπεύθυνσης, να μην είναι στον ήλιο και να μην τρίψουν πολύ τα όστρακα και ξεβάψουν. Ξεβάψανε μερικά περιττό να σας πω αλλά ω γουελ, παντού υπάρχουν απώλειες.
και είχα και να προσέχω τα παιδάκια της υπεύθυνσης, να μην είναι στον ήλιο και να μην τρίψουν πολύ τα όστρακα και ξεβάψουν. Ξεβάψανε μερικά περιττό να σας πω αλλά ω γουελ, παντού υπάρχουν απώλειες.
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°317
Ήμουν για ένα εξάμηνο βοηθός στη βιβλιοθήκη, ένα γερό 90% όσων έμπαιναν μέσα δεν μπορούσαν ούτε να βρουν βιβλίο στα ράφια ούτε να το ψάξουν στο σύστημα παρόλο που σε κάθε τοίχο, βιβλιοθήκη και υπολογιστή υπήρχε ταμπέλα με αναλυτικότατες οδηγίες.
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°318
Denrean έγραψε:εισαγωγη στη μικροβιολογια για μεταπτυχιακους. Ωραια λεω, μεταπτυχιακοι ειναι, τα εχουν κανει, γρηγορα θα βγει η δουλεια.
Παρενθεση, το πρωτο εργαστηριο του εξαμηνου ειναι το πιο απλο. Αφου γινει η εισαγωγη για τους κανονες ασφαλειας η δουλεια τους ειναι: Παιρνετε μια μπατονετα, τη βυθιζετε σε 500 μL αποστειρωμενου νερου, με την υγρη ακρη της μπατονετας σκουπιζετε μια επιφανεια, βαζετε τη βρωμικη πλεον μπατονετα στο δοκιμαστικο σωληνα με το αποστειρωμενο νερο, κανετε ανακινηση για 3 λεπτα ωστε ολα τα βακτηρια να περασουν στο νερο και κατοπιν βαζετε αυτο το νερο σε θρεπτικο υλικο. Ο,τι χρειαζεστε ειναι στον παγκο σας. Τελος. Γεια σας. Τα λεμε την αλλη εβδομαδα για το δυσκολο μερος. Κλεινει η παρενθεση.
ΓΟΥΑΤ ΔΙ ΑΞΟΥΑΛ ΦΑΚ δεν ισορροπησε την φυγοκεντρο; πως εφτασε να κανει μεταπτυχιακο αμα δεν ξερει αυτο το πραγμα;! ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ. δηλαδη πες βλακεια που δεν καταλαβε οτι αρκει η ανακινηση με τα χερια. εαν δυο τους το εβαζαν στην φυγοκεντρο δεν θα ημουν σοκαρισμενη. πως πηρε πτυχιο χωρις να ξερει οτι η φυγοκεντρος χρειαζεται να ειναι ισορροπημενη και δεν μπορεις ποτε να βαλεις μονο ενα;;;
αχ ποσο εξυπνοι;! ναι, φορεστε γαντια οσο χρησιμοποιείτε το μπανσεν, τελεια ιδεα btw αυτο δεν ειχε αναφερθει στην αρχη του εργαστηριου σχετικα με ασφαλεια; οποτε τοσο ηλιθιοι ηταν πχια;Denrean έγραψε:Ε το υπολοιπο εργαστηριο κυλησε ομαλα, 4 παραλιγο να παρουν φωτια γιατι φορουσαν ευφλεκτα γαντια και πηγαιναν 2 εκατοστα μακρια απο τη φλογα
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°319
Καλέ γεια σας.
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°320
Καλησπέρα και καλή βραδιά
- Stuff and Thangs:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°321
Τι μου κάνετε;
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°322
Είμαστε και πολλοί εδώ πέρα
Μόλις ξυπνήσαμε από τον απογευματινή χειμερία νάρκη
Μόλις ξυπνήσαμε από τον απογευματινή χειμερία νάρκη
- Stuff and Thangs:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°323
Καλέ εγώ σήμερα κοιμάμαι όλη μέρα
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°324
ΧΑΛΟ ΦΡΟΜ ΔΙ ΑΔΕΡ ΣΑΙΝΤ
.
.
.
.
.
.
.
.
.