Isabelle Lightwood έγραψε:Απο πρόπερσι τα Χριστούγεννα αλλα δεν ειχα κατάλληλη ευκαιρία να θέσω το σχέδιο σε εφαρμογή.
Τι κανειιις;
ΧΑ, ΤΟ ΞΕΡΑ!
Είμαι καλύτερα από ποτέ νομίζω. Εσύ;
Καλημέρα Παντελή, καλημέρα Γιώργο!
Isabelle Lightwood έγραψε:Απο πρόπερσι τα Χριστούγεννα αλλα δεν ειχα κατάλληλη ευκαιρία να θέσω το σχέδιο σε εφαρμογή.
Τι κανειιις;
Μόλις συνειδητοποίησα τη πηγή της μιζέρας τα τελευταία 2 χρόνια. Έσπασα ένα καθρέφτη στο δωμάτιό μου πριν 2χρόνια.Ignotus Peverell έγραψε:Κουράγιο dear. Ε, μια χαρα τότε.
Τα ίδια μώρε κι εγώ, όντως και μένα το σχολείο πάει πολύ καλά αν εξαιρέσεις το 11 στα μαθηματικά. Right now ακούω το λαστ κρίστμας.
Να κάνουμε ασορτί.Nearly Headless Nick έγραψε:Θέλω να αλλάξω εμφάνιση και βαριέμαι.
Είσαιγατόνι!Roxanne Derwent έγραψε:ΧΑ, ΤΟ ΞΕΡΑ!
Είμαι καλύτερα από ποτέ νομίζω. Εσύ;
Καλημέρα Παντελή, καλημέρα Γιώργο!
Δεν στολίσαμε, έγραψα μαθηματικά τάπα, το μεσημέρι θα φάμε μπριζόλα στον ξυλόφουρνο, πρέπει να διαβάσω αλλα βαριέμαι.Roxanne Derwent έγραψε:Στολίσαμε, έγραψα 87 Αρχαία και Έκθεση, το μεσημέρι θα φάμε γίγαντες στο φούρνο, χτες είχα θέατρο και την άλλη βδομάδα μπορεί να χιονίσει.
Τα δικά σου;
Ποια κούπα dear;Nearly Headless Nick έγραψε:Παντελή, πως το βλέπεις; Θα μας γυρίσεις τη κούπα αυτό το μήνα;
Εξαιτίας του υπέροχου συννεφιασμένου καιρού.Isabelle Lightwood έγραψε:Είσαιγατόνι!
Μπα μπα; Εξαιτίας τίνος;
Α, μη σκας, κι εγώ Μαθηματικά 9 έγραψα.Ignotus Peverel έγραψε:
Δεν στολίσαμε, έγραψα μαθηματικά τάπα, το μεσημέρι θα φάμε μπριζόλα στον ξυλόφουρνο, πρέπει να διαβάσω αλλα βαριέμαι.
Γιώργο ΓΕΙΑ ΣΟΥ.Nearly Headless Nick έγραψε:Ωραία. Βαριέμαι.
Εσύ δεν έχεις κι έναν άθλο μωρή;
Eμ απο τότε που ψήφησα δεν ξανακοίταξα γιατί αγχώνομαι.Nearly Headless Nick έγραψε:Του ΜτΜ, βρε Παντελή.
Γεια σου Ροξάν.
Τέτοια λόγια είναι για μένα εξίσου σημαντικά με την νίκη.Nearly Headless Nick έγραψε:Έλα μωρέ, σήμερ' αύριο θα το πάρεις!
Τι κάνεις μωέ;Nearly Headless Nick έγραψε:Του ΜτΜ, βρε Παντελή.
Γεια σου Ροξάν.
ΙΙΙΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΑΚΟΜΑ.Ignotus Peverell έγραψε:Eμ απο τότε που ψήφησα δεν ξανακοίταξα γιατί αγχώνομαι.Nearly Headless Nick έγραψε:Του ΜτΜ, βρε Παντελή.
Γεια σου Ροξάν.