Milady D' Hiver έγραψε:
δεν ξερω! εχω ακουσει φημες οτι υπαρχουν καποιοι!!
Severus John Snape έγραψε:
Άμα το Μπέργκερ δεν έχει μέσα τυρί - μπέικον - πίκλες, τι σόι μπέργκερ είναι;
Φυσιολογικό
Milady D' Hiver έγραψε:
δεν ξερω! εχω ακουσει φημες οτι υπαρχουν καποιοι!!
Severus John Snape έγραψε:
Εσύ και η αδερφή μου... Ένα Hamburger σκέτο στην κυρία και μια μεγάλη πατάτεςEvie Frye έγραψε:Severus John Snape έγραψε:
Φυσιολογικό
Milady D' Hiver έγραψε:Τι κανεις Αγγελικη; *.*
Βλεπεις καμια σειρα τελευταια;
Εγω ξεκιναω νεες και ενω μ αρεσουν τις παραταω
Severus John Snape έγραψε:Εσύ και η αδερφή μου... Ένα Hamburger σκέτο στην κυρία και μια μεγάλη πατάτεςEvie Frye έγραψε:Severus John Snape έγραψε:
Φυσιολογικό
Τι να βάζω... ντομάτα μοτσαρέλα σαλάμι αερος ζαμπον καπνιστό μπέικον πιπεριές γκούντα μανιτάρια, χωρίς δεν παίζει, καμιά φορά κοτόπουλο, καλαμπόκι αλλά μου αρέσει και 4 τυρια και η πιτσα με θαλασσινα. ΑυταEvie Frye έγραψε:Severus John Snape έγραψε:Εσύ και η αδερφή μου... Ένα Hamburger σκέτο στην κυρία και μια μεγάλη πατάτεςEvie Frye έγραψε:
Φυσιολογικό
Πες μου τι βάζεις στην πίτσα σου να σου πω ποιος είσαι.
Είδε κανείς Victoria ? (νέα ιστορική σειρά του itv)
χαχαχαχα το σκετο μπεργκερ οντως ειναι λιγο ξενεραSeverus John Snape έγραψε:Εσύ και η αδερφή μου... Ένα Hamburger σκέτο στην κυρία και μια μεγάλη πατάτες
Αγχωμενη με την σχολη αλλα θα επιβιωσωAggeliki Lupin έγραψε:Καλά είμαι εσύ;
Βλέπω Once upon a time... κοντεύω να τελειώσω τον 4ο κύκλο...
Και πριν από αυτό είδα το Reign....
Νομιζω πως θα περιμενω να τελειωσει ο κυκλος για να το δω οπως τις σειρες του νετφλιξ. αυτο με την jenna louise coleman δεν ειναι;Evie Frye έγραψε:Είδε κανείς Victoria ? (νέα ιστορική σειρά του itv)
θενκιου!! στους γονεις μου αρεσει με ανανα και καθε φορα μου επαιρνε φορεβερ να φαω γιατι επρεπε να βγαλω τα κομματια αναναEvie Frye έγραψε:Με ανανά και κάτι κουφές αμερικανικού στυλ