Αριθμός μηνυμάτων : 5006 Ηλικία : 144 Location : On The Edge Of The Night Ημερομηνία εγγραφής : 30/01/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: A real gentleman, even if he loses everything he owns, must show no emotion. Money must be so far beneath a gentleman that it is hardly worth troubling about.
από Dimitris el Mago Secreto Σαβ Αυγ 06, 2011 3:49 am
Πολύ ωραία σειρά!! Αλλά νομίζω ότι είναι από τις σειρές που δεν θα έπρεπε να παίζουν και τόσο πολύ σε επαναλήψεις!! Ενώ είναι πολύ καλή σειρά, υπάρχουν σειρές επεισοδίων που δεν είναι και τόσο πετυχημένα!!
Αγαπημένη σειρά που δεν βαριέμαι ποτέ μα ποτέ να βλέπω! Την έχω και σε dvd. Εξαίσιος ο Ρώμας, γεμάτο ιδέες! Καταπληκτική ιστορία, σκηνικά και ταλαντούχοι ηθοποιοί!
Αριθμός μηνυμάτων : 25823 Ηλικία : 25 Location : London's Shadowhunter Institute Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: A mind needs books as a sword needs a whetstone, if it is to keep its edge.
Αριθμός μηνυμάτων : 6382 Ηλικία : 27 Location : Now I'm here...Now I'm there... Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.
Αριθμός μηνυμάτων : 6304 Ηλικία : 26 Location : Mystic Falls Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: "Are we really going to do this again? We both know I could rip you to shreds and do my nails at the same time."
Αριθμός μηνυμάτων : 7030 Ηλικία : 122 Location : your nightmares Ημερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Muggle born Today's thought: Όλοι εσεις που προσπαθείτε καθημερινά να με βυθίστηκε,συνεχίστε,απλά να θυμ'αστε πως στην ιστορία έμεινε ο Τιτανικός και όχι το παγώβουνο.
Λοιπόν εγώ τη σειρά δεν την συμπαθούσα καθόλου, δεν μου άρεσε. Για κάποιο λόγο, όμως, τον οποίο δεν καταλαβαίνω, έχω δει όλα τα επεισόδια του νέου κύκλου. Και μην νομίζετε ότι απλα δεν έχω τι να κάνω. Την ώρα που παίζει δουλεύω. Επιδιώκω και το βλέπω. Αλλά ρε παιδιά, αυτή η ανιψιά του Ρώμα, πόσο ατάλαντη.
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
το πετυχα στην τηλεοραση οταν ακομα ημουν ελλαδα και παιδια δεν μου αρεσε δεν ξερω ισως οταν τελειωσει ο κυκλος να το δω ολο μαζι και ισως να ειναι σχετικα οκ.