Sinister 2. Ήταν πως να το πω...Όχι τρομαχτικό...αλλά σκληρό. Πολύ σκληρό θρίλερ για τα γούστα μου.
+46
Gellert
fanny
heshotmedown
Magic Is Might
marilenalove123
Imperio
Teddy Lupin
DemEfraim
Amycus
Higgs Boson
Wise Luna
Aurora Sinistra
Minerva McGonagall
Roland Weasley
Dimitra Peverell
Beatrice Theirin
PeterDumbledore
Romilda Vane
Phineas Nigellus Black
Ariana Lestrange
Sofia Snow
Helena Malfoy
Isabelle Lightwood
Severus John Snape
John Dawlish
FoNikos21
Hecate
Beatrice Baudelaire
RemousLoupin
Luna Scamander
Emily Lupin
Alison Sheridan
Lisette de Lapin
Denrean
Claire Delacour
Arcturus Regulus Black
FLEUR258
Cassiopeia Black
Romelza Snicket
Evie Frye
Mrs Darcy
Mr. Ollivander
Cassandra Black
Milady D' Hiver
Mirabelle Salvatore
The Sorting Hat
50 απαντήσεις
Ποια ταινία είδατε πρόσφατα;
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°76
Απ: Ποια ταινία είδατε πρόσφατα;
The Walk 7/10 Ωραία τανία. Ωραία σκηνοθεσία μου άρεσε. Ωραίο στόρι!
Sinister 2. Ήταν πως να το πω...Όχι τρομαχτικό...αλλά σκληρό. Πολύ σκληρό θρίλερ για τα γούστα μου.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°77
Επειδή δεν το έχω δει μπορείς να μου το συγκρίνεις με το 1ο Sinister ;
Ποιο σου άρεσε περισσότερο;
edit:
Rabbits, 1/5.
Short film (50 λεπτά) του Lynch ή αλλιώς η ταινία της Σύλιας.
Αμ σόρι, αλλά δεν την κατάλαβα, δεν μπορώ να την εξηγήσω. Γιατί δεν μπορώ ;
Ποιο σου άρεσε περισσότερο;
edit:
Rabbits, 1/5.
Short film (50 λεπτά) του Lynch ή αλλιώς η ταινία της Σύλιας.
Αμ σόρι, αλλά δεν την κατάλαβα, δεν μπορώ να την εξηγήσω. Γιατί δεν μπορώ ;
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°78
In the Heart of the Sea: 7,5/10 !!
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°79
Sinister: από τα χειρότερα θρίλερ που έχω δει
The Others
Lost in Translation
The Others
Lost in Translation
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°80
Τι εννοείς από τα χειρότερα .
Είναι διφορούμενο όταν μιλάμε για θρίλερ .
Είναι διφορούμενο όταν μιλάμε για θρίλερ .
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°81
Συμφωνώ και εγώ ότι ήταν χάλια. Καταρχάς δεν υπήρχε ιδιαίτερα τρομακτικό σημείο και κατά δεύτερον η μισή ταινία ήταν βιντεάκια απο προβολέα :P Νομίζω επειδή έπαιξε ο ethan hawκe γινεται όλος ο ντόρος
Sinister 5/10
The others 7/10
Seven 9,5/10 (ξανά *-*)
Sinister 5/10
The others 7/10
Seven 9,5/10 (ξανά *-*)
*
*
*
*
*
*
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°82
^Δις. Και από άποψη ταινίας το λέω και από άποψη θρίλερ. Δεν είχε κάποια ιδιαίτερη πλοκή.
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°83
Pride and Prejudice and Zombies.
Δεν ξερω πως να το βαθμολογησω γι αυτο... δεν θα το κανω. Εαν επρεπε, μαλλον θα ηταν γυρω στο 6/10 αλλα δεν ειμαι σιγουρη.
Ειμαι ικανοποιημενη με το πως προσαρμοσαν τους χαρακτηρες, κυριως της Λιζι, της Τζειν και του κ. Μπενετ. Ειμαι χαρουμενη που κρατησαν πολλα απο τα book quotes και πως δεν το εκαναν οσο υπερβολικα cheesy νομιζα/περιμενα. Μπινγκλι και Λέιντυ Κάθριν ηταν κουλ εναφ. Ο Κολλινς ηταν οπως θα επρεπε. Απογοητευτηκα πολυ με το καστινγκ του Νταρσυ. Θεωρω οτι δεν διαλεξαν το σωστο ατομο. Γιατι οι ατακες του και οι συμπεριφορες του δεν ηταν λαθος ακριβως απλα κατι στο υψος του, στην φατσα του και ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ... με χαλουσαν.
Αυτα. Δεν νομιζω να την ξαναδω. Και την ειδα γιατι α) ημουν περιεργη τελικα πως εγινε και β) βαριομουν και ηθελα κατι να κοιμηθω. Και ενας απο τους λογους που ειπα "μαλλον 6/10" ειναι γιατι με κρατησε ξυπνια για τα πρωτα 40 λεπτα. Αν με εκανε να μην μπορω/θελω να κοιμηθω και την εβλεπα ολοκληρη θα ηταν παραπανω, ενω αν δεν εφτανα ουτε καν στο μισαωρο θα ηταν πιο χαμηλα.
Οπως και να εχει θεωρω οτι δεν μπορω να ζυγισω τα θετικα και τα αρνητικα με καποιον τροπο ωστε να βγαλω μια βαθμολογια. Μαλλον φταιει οτι ειμαι ιδιαιτερως ευαισθητη και προστατευτικη με το βιβλιο, την ιστορια και τους χαρακτηρες.
Δεν ξερω πως να το βαθμολογησω γι αυτο... δεν θα το κανω. Εαν επρεπε, μαλλον θα ηταν γυρω στο 6/10 αλλα δεν ειμαι σιγουρη.
Ειμαι ικανοποιημενη με το πως προσαρμοσαν τους χαρακτηρες, κυριως της Λιζι, της Τζειν και του κ. Μπενετ. Ειμαι χαρουμενη που κρατησαν πολλα απο τα book quotes και πως δεν το εκαναν οσο υπερβολικα cheesy νομιζα/περιμενα. Μπινγκλι και Λέιντυ Κάθριν ηταν κουλ εναφ. Ο Κολλινς ηταν οπως θα επρεπε. Απογοητευτηκα πολυ με το καστινγκ του Νταρσυ. Θεωρω οτι δεν διαλεξαν το σωστο ατομο. Γιατι οι ατακες του και οι συμπεριφορες του δεν ηταν λαθος ακριβως απλα κατι στο υψος του, στην φατσα του και ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ... με χαλουσαν.
- Σπόιλερ:
- Εκτιμω που τον εδειξαν στην λιμνη <3 Θεωρησα επισης οτι η σκηνη που της κανει προταση και παλευουν ηταν τοσο in character και OTP moment. Ειναι κατι που θα εβρισκες σιγουρα σε fanfic.
- Αρνητικα βαση πλοκης:
- - Απο που και ως που ο Γουικαμ εκλεψε την Λύντια; Δεν ειχαν ουτε μια σκηνη μαζι.
- Ο Νταρσυ πολεμα τον Γουικαμ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ;;; Γιατι εχω την εντυπωση οτι εφυγε πριν σκοτεινιασει. Ποσες ωρες θελει να παει μεχρι την εκκλησια; Αφου η Λιζι εμφανιζεται εκει στην μονομαχια και ειναι ηδη φωτεινα και καταφερνουν να επιστρεψουν πισω... Αρα δεν πρεπει να ειναι τεραστια η αποσταση. Και αν εφυγε το απογευματακι και εφτασε οταν σκοτεινιασε (ας πουμε στις 8), μπορει να τον πηρε 2 ωρες μεχρι να φτασει στην Λύντια. 10 το βραδυ. Ειναι τουλαχιστον 6-7 ωρες μεχρι να ξημερωσει!!
- Ο Γουικαμ δεν ειναι ο "κακος" του βιβλιου. Ηταν απλα ενας ψευτης συμφεροντολογος που συνεβαλε στην δημιουργια μερικων απο των προκαταληψεων που σχηματισε η Λιζι για τον Νταρσυ. Δεν καταλαβαινω γιατι επρεπε να τον κανουν σχεδον "σατατικο". Τον αρχηγο των ζομπι...
- Η μητερα Μπενετ δεν ηταν ανυποφορη. Λες και την κασταραν μονο για να πει την ατακα στον χορο του Νεδερφιλντ. Και μετα την προταση του Κολλινς η αντιδραση της ηταν γελοια. Παρατηρηστε πως κανει η ηθοποιος τα χερια της και την φατσα της. Τρατζικ
Αυτα. Δεν νομιζω να την ξαναδω. Και την ειδα γιατι α) ημουν περιεργη τελικα πως εγινε και β) βαριομουν και ηθελα κατι να κοιμηθω. Και ενας απο τους λογους που ειπα "μαλλον 6/10" ειναι γιατι με κρατησε ξυπνια για τα πρωτα 40 λεπτα. Αν με εκανε να μην μπορω/θελω να κοιμηθω και την εβλεπα ολοκληρη θα ηταν παραπανω, ενω αν δεν εφτανα ουτε καν στο μισαωρο θα ηταν πιο χαμηλα.
Οπως και να εχει θεωρω οτι δεν μπορω να ζυγισω τα θετικα και τα αρνητικα με καποιον τροπο ωστε να βγαλω μια βαθμολογια. Μαλλον φταιει οτι ειμαι ιδιαιτερως ευαισθητη και προστατευτικη με το βιβλιο, την ιστορια και τους χαρακτηρες.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°84
Τρομακτικό ήταν ρε σεις . Μόνο εγώ τρόμαξα ;
Εννοείται, ούτε εγώ θεωρώ ότι είναι κάτι ιδιαίτερο. Απλά, για θρίλερ, καλούλι ήταν.
Εννοείται, ούτε εγώ θεωρώ ότι είναι κάτι ιδιαίτερο. Απλά, για θρίλερ, καλούλι ήταν.
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°85
ποιο πολυ τρομαξα στο 6χ20 του pretty little liars. και αυτο λεει πολλα
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°86
Δεν το 'χω δει ακόμα αλλά Μαρίνα στην ουσία φάνφικ είναι, αφού και το βιβλίο έτσι διαβάζεται, σαν crossover
- We seed the stars:
Alison Sheridan- Hogwarts Professor
- Αριθμός μηνυμάτων : 10933
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2013
Magical Identity
Today's thought: Je deviens plus difficile, plus insociable, de plus en plus misanthrope.
- Δημοσίευση Ν°87
The Outfield, 10/10 (δεν θα μπορουσα να ειμαι καθολου αντικειμενικη σε αυτη τη ταινια το ξερω)
the book thief, 10/10. Πολυ καλη, σαν το βιβλιο
the book thief, 10/10. Πολυ καλη, σαν το βιβλιο
~NEMI4ever♥πολύ με ΛΙ
.- Baby let my blood flow:
- grey until the fuckin’ grave.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°88
Απλα ο χαρακτηρας του Νταρσυ με χαλασε πολυ. Δεν ξερω αν εφταιγε το βιβλιο ζομπι ή το σεναριο ή ο ηθοποιος αλλα ο οριτζιναλ Νταρσυ της Austen ειναι απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες εβερ και ο συγκεκριμενος δεεεεεεεν...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
RemousLoupin- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7909
Location : Εκεί που δεν πιάνουν οι κατάρες και δεν πιάνουν οι ευχές.
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2007
Magical Identity
Today's thought: Αν δεν καούμε όλοι μας, πως θα ρίξουμε φως στα σκοτάδια;
- Δημοσίευση Ν°89
Inside Out, 9.5/10
Έκλαψα, να. Η Pixar αποδεικνύει και πάλι ότι ξέρει να φτιάχνει ταινίες. Κι όταν μια ταινία είναι καλή, αγγίζει όλες τις ηλικίες. Και μεγάλο ρόλο σ' αυτό -τουλάχιστον για εμένα- έπαιξε η υπέροχη φωνή της καταπληκτικής Amy Poehler. Την αγαπώ αυτήν την γυναίκα.
Black Mass, 6/10
More like Black Mess. Nαι, ο Ντεπ ήταν εκπληκτικός σ' έναν απ' τους καλύτερους του ρόλους, αλλά ούτε αυτός ούτε το υπόλοιπο σε γενικές γραμμές καλό καστ δεν κατάφερε να σώσει το μετριότατο σενάριο της ταινίας.
Έκλαψα, να. Η Pixar αποδεικνύει και πάλι ότι ξέρει να φτιάχνει ταινίες. Κι όταν μια ταινία είναι καλή, αγγίζει όλες τις ηλικίες. Και μεγάλο ρόλο σ' αυτό -τουλάχιστον για εμένα- έπαιξε η υπέροχη φωνή της καταπληκτικής Amy Poehler. Την αγαπώ αυτήν την γυναίκα.
Black Mass, 6/10
More like Black Mess. Nαι, ο Ντεπ ήταν εκπληκτικός σ' έναν απ' τους καλύτερους του ρόλους, αλλά ούτε αυτός ούτε το υπόλοιπο σε γενικές γραμμές καλό καστ δεν κατάφερε να σώσει το μετριότατο σενάριο της ταινίας.
- Wubalubadubdub!:
love you more than words can say
#sixseasonsandamovie
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°90
The Orphanage
Love me if you dare
Love me if you dare
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°91
Memento, 5/5.
Ίσως λίγο υπερβολή το 5/5. Το ξέρω .
Δεν μπορώ όμως να βάλω κάτι άλλο σε μία ταινία που ερωτεύτηκα τόσο πολύ. Τα plot holes πολλά και σημαντικά, τα ξεπερνάς όμως όταν καθίσεις και σκεφτείς τι είναι αυτό που είδες και αρχίσεις να ξεμπλέκεις σιγά-σιγά την υπόθεση στο μυαλό σου.
Ίσως λίγο υπερβολή το 5/5. Το ξέρω .
Δεν μπορώ όμως να βάλω κάτι άλλο σε μία ταινία που ερωτεύτηκα τόσο πολύ. Τα plot holes πολλά και σημαντικά, τα ξεπερνάς όμως όταν καθίσεις και σκεφτείς τι είναι αυτό που είδες και αρχίσεις να ξεμπλέκεις σιγά-σιγά την υπόθεση στο μυαλό σου.
Romelza Snicket- Hogwarts Professor
- Αριθμός μηνυμάτων : 1806
Ημερομηνία εγγραφής : 07/09/2015
Magical Identity
Today's thought: You know the Chinese curse: May you live in interesting times.
- Δημοσίευση Ν°92
inception 9/10
ε ναι τώρα το είδα πρώτη φορά, τι θέλετε! καταπληκτική ταινία με πολύ πρωτότυπο σενάριο και πολύ ταλαντούχο σκηνοθέτη και ηθοποιούς! μου αρέσει που σε βάζει να σκεφτείς, οι περισσότερες νέες ταινίες δεν το κάνουν αυτό...και το τέλος πολύ ωραίο!
ε ναι τώρα το είδα πρώτη φορά, τι θέλετε! καταπληκτική ταινία με πολύ πρωτότυπο σενάριο και πολύ ταλαντούχο σκηνοθέτη και ηθοποιούς! μου αρέσει που σε βάζει να σκεφτείς, οι περισσότερες νέες ταινίες δεν το κάνουν αυτό...και το τέλος πολύ ωραίο!
- proud raven:
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°93
Εφη Γκρέι 5/10
αααμ εεεμ βαρετή ταινία. Χωρίς ιδιαίτερη πλοκή. Χωρίς ιδιαίτερο στόρι. Εάν δεν ήμουν με παρέα θα είχα βαρεθεί στα 5 πρώτα λεπτά.
^Εμένα δεν μπορώ να πω ότι μου φάνηκε τρομαχτικό. Ισχύει τρομαχτικό δεν ήταν. Βέβαια εγώ είδα το 2ο όχι το 1ο. Το 2ο λένε είναι καλύτερο νομίζω. Το θέμα είναι ότι εκεί με τα βιντεάκια εγώ το θεώρησα πολύ σκληρό. Φρικιαστικό.
αααμ εεεμ βαρετή ταινία. Χωρίς ιδιαίτερη πλοκή. Χωρίς ιδιαίτερο στόρι. Εάν δεν ήμουν με παρέα θα είχα βαρεθεί στα 5 πρώτα λεπτά.
Arcturus Regulus Black έγραψε:Συμφωνώ και εγώ ότι ήταν χάλια. Καταρχάς δεν υπήρχε ιδιαίτερα τρομακτικό σημείο και κατά δεύτερον η μισή ταινία ήταν βιντεάκια απο προβολέα :P Νομίζω επειδή έπαιξε ο ethan hawκe γινεται όλος ο ντόρος
Sinister 5/10
^Εμένα δεν μπορώ να πω ότι μου φάνηκε τρομαχτικό. Ισχύει τρομαχτικό δεν ήταν. Βέβαια εγώ είδα το 2ο όχι το 1ο. Το 2ο λένε είναι καλύτερο νομίζω. Το θέμα είναι ότι εκεί με τα βιντεάκια εγώ το θεώρησα πολύ σκληρό. Φρικιαστικό.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Lisette de Lapin- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11396
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2011
Magical Identity
Today's thought: κεφτέδες.
- Δημοσίευση Ν°94
Scream 3, 6/10
Ήταν πολύ διασκεδαστικό και μου άρεσε πολύ ο συνδυασμός του τρόμου με το κωμικό στοιχείο.
Ήταν πολύ διασκεδαστικό και μου άρεσε πολύ ο συνδυασμός του τρόμου με το κωμικό στοιχείο.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°95
The Lifeguard. 7/10
Ηταν παραπανω explicit απ' οτι περιμενα. Αλλα μου αρεσε που εδειχνε αυτη την σκοπια την ζωης. Πως ακομα και αν στα 15, 20 και 25 ξερεις που βρισκεται και τι κανεις αυτο δεν σημαινει οτι ξερεις για παντα και θα εισαι για παντα χαρουμενος και ολοκληρωμενος σαν ανθρωπος. Ικανοποιημενος με την ζωη. Μ αρεσε που ειχαν τον χαρακτηρα 30αρης-35αρης με πλανο κλπ. Ο συζυγος της φιλης της πρωταγωνιστριας. Με την μπυροκοιλια, την θηκη κινητου στην ζωνη του παντελονιου και τις ερωτησεις "και τι θα κανεις τωρα με την ζωη σου". Μου αρεσε που η μητερα της δεν ηταν η μητερα που θα περιμενε κανεις, που θα την καλοδεχοταν και θα χαιροταν που ηταν σπιτι και δεν θα ηθελε να φυγει ή που θα την βοηθουσε να θεραπευθει και να κανει κατι για τα προβληματα της. Ηταν μια μητερα που ειχε παρει την ζωη στα χερια και εκανε κατι. Και τους δυο δεν τους συμπαθησα. Δηλαδη δεν μου αρεσαν. Βασικα περα απο την πρωταγωνιστρια κανεις δεν μ αρεσε ιδιαιτερα. Απλα μου αρεσε που οι χαρακτηρες δεν ηταν εντελως κλισε.
Ηταν παραπανω explicit απ' οτι περιμενα. Αλλα μου αρεσε που εδειχνε αυτη την σκοπια την ζωης. Πως ακομα και αν στα 15, 20 και 25 ξερεις που βρισκεται και τι κανεις αυτο δεν σημαινει οτι ξερεις για παντα και θα εισαι για παντα χαρουμενος και ολοκληρωμενος σαν ανθρωπος. Ικανοποιημενος με την ζωη. Μ αρεσε που ειχαν τον χαρακτηρα 30αρης-35αρης με πλανο κλπ. Ο συζυγος της φιλης της πρωταγωνιστριας. Με την μπυροκοιλια, την θηκη κινητου στην ζωνη του παντελονιου και τις ερωτησεις "και τι θα κανεις τωρα με την ζωη σου". Μου αρεσε που η μητερα της δεν ηταν η μητερα που θα περιμενε κανεις, που θα την καλοδεχοταν και θα χαιροταν που ηταν σπιτι και δεν θα ηθελε να φυγει ή που θα την βοηθουσε να θεραπευθει και να κανει κατι για τα προβληματα της. Ηταν μια μητερα που ειχε παρει την ζωη στα χερια και εκανε κατι. Και τους δυο δεν τους συμπαθησα. Δηλαδη δεν μου αρεσαν. Βασικα περα απο την πρωταγωνιστρια κανεις δεν μ αρεσε ιδιαιτερα. Απλα μου αρεσε που οι χαρακτηρες δεν ηταν εντελως κλισε.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°96
Ruby Sparks, 5,9/10
Νομίζω πως σε γενικές γραμμές μου άρεσε.
Απλά με έκανε να νιώσω λίγο άβολα. Και η γενική ιδέα της πλοκής, αλλά κυρίως το σημείο που ο Κάλβιν αποκαλύπτει στην Ρούμπι οτι αυτός την έφτιαξε και ότι μπορει να την ελέγχει. Εκεί ένιωσα πολύ ασχημα. Βασικά, όλα τα σημεία που φαινόταν η προσπάθεια για έλεγχο από πλευράς του Κάλβιν με έκαναν να νιώσω άβολα. Νιώθω ότι περίμενα κάτι άλλο και ότι είχα σχηματίσει μια άλφα γνώμη για εκείνον και η αποδόμηση αυτής με έκανε να νιώσω κάπως. Όχι οτι αυτό είναι κακό, ίσα ίσα.
Το τέλος ήταν απαίσιο και δεν με αποζημίωσε καθόλου.
Νομίζω πως σε γενικές γραμμές μου άρεσε.
Απλά με έκανε να νιώσω λίγο άβολα. Και η γενική ιδέα της πλοκής, αλλά κυρίως το σημείο που ο Κάλβιν αποκαλύπτει στην Ρούμπι οτι αυτός την έφτιαξε και ότι μπορει να την ελέγχει. Εκεί ένιωσα πολύ ασχημα. Βασικά, όλα τα σημεία που φαινόταν η προσπάθεια για έλεγχο από πλευράς του Κάλβιν με έκαναν να νιώσω άβολα. Νιώθω ότι περίμενα κάτι άλλο και ότι είχα σχηματίσει μια άλφα γνώμη για εκείνον και η αποδόμηση αυτής με έκανε να νιώσω κάπως. Όχι οτι αυτό είναι κακό, ίσα ίσα.
Το τέλος ήταν απαίσιο και δεν με αποζημίωσε καθόλου.
Denrean- Moderator
Ministry's Officer of DMLE - Αριθμός μηνυμάτων : 2057
Ημερομηνία εγγραφής : 14/01/2016
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: The only verdict is vengeance
- Δημοσίευση Ν°97
Addams Family και Addams Family Values ωστε να παω να δω το μιουζικαλ που παιζεται στο θεατρο Βεμπο.
Ειναι απο τις αγαπημενες μου οποτε τους βαζω υποκειμενικα ενα 8/10 διοτι λατρευω
Ειναι απο τις αγαπημενες μου οποτε τους βαζω υποκειμενικα ενα 8/10 διοτι λατρευω
- Το θέατρο τωρα:
- ειναι μια ψιλομαυρη κωμωδία που ομως ειναι οικογενεια ανταμς μονο στο ονομα και, αντε να του το δωσουμε γιατι ηταν καλος, στον Γκομεζ τον οποιο ο Καφετζοπουλος ενσαρκωνει πολυ καλα. Ηθελα ομως να ανεβω πανω στη σκηνη, να πιασω τη ντεμυ απο το μαλλι και να την τραβήξω εξω απο το κτιριο. Με αγαπη. Παντα.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°98
και γω το βαλα το ανταμς φαμιλυ, χθες να το δω (για πρωτη φορα ) αλλα κολλουσε το ιντερνετ και τα παρατησα
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Beatrice Baudelaire- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 9237
Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2010
Magical Identity
Today's thought: There are essential and inessential insanities. The later are solar in character, the former are linked to the moon.
- Δημοσίευση Ν°99
Oranges and sunshine 8/10
I'm a wanderess
I'm a one-night stand
Don't belong to no city
Don't belong to no man
I'm a one-night stand
Don't belong to no city
Don't belong to no man
Yes, I'm a Shadowhunter.
Demons beware.
Parabatai ♥
-00-
- Don't you know better?:
- ♥:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°100
Boyhood 8/10
Tην είδα χωρίς να θυμάμαι καθόλου το σενάριο και χωρίς να ξέρω οτι γύριζαν 12 χρόνια με τους ίδιους ηθοποιούς ώστε να τους βλέπουμε στην κυριολεξία να μεγαλώνουν μέσα σε αυτή, οπότε στην αρχή ήμουν μπερδεμένη
Ήταν πολύ όμορφη. Ήταν αργή και κάποια στιγμή την άφησα και την ξανάπιασα την επόμενη μέρα. Ίσως να γίνεται και βαρετή σε κάποια σημεία.
Αλλά είναι πολύ όμορφη. Και πολύ αληθινή. Είναι απο εκείνες που σε αγγίζουν θες δεν θες, δεν ξέρω, σαν να ταυτίζεσαι αλλά όχι ακριβώς. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω.
Tην είδα χωρίς να θυμάμαι καθόλου το σενάριο και χωρίς να ξέρω οτι γύριζαν 12 χρόνια με τους ίδιους ηθοποιούς ώστε να τους βλέπουμε στην κυριολεξία να μεγαλώνουν μέσα σε αυτή, οπότε στην αρχή ήμουν μπερδεμένη
Ήταν πολύ όμορφη. Ήταν αργή και κάποια στιγμή την άφησα και την ξανάπιασα την επόμενη μέρα. Ίσως να γίνεται και βαρετή σε κάποια σημεία.
Αλλά είναι πολύ όμορφη. Και πολύ αληθινή. Είναι απο εκείνες που σε αγγίζουν θες δεν θες, δεν ξέρω, σαν να ταυτίζεσαι αλλά όχι ακριβώς. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω.