+78
Peter_Pettigrew
Lord Sovereign
Clockwork Princess
KonstantinaHermionePotter
Magorian Greyback
Drussila Diggory
Half Blood Princess
GinnyHermione
nick the wizard
teddy potter
GhostlyFlowers
johnyvas
Konstantina Selenator
Alison Sheridan
Gellert Crowz
Violleta Black
ironmaiden2121
Viktor Krum
Mr.Crouch
Helena Malfoy
Katherine Black
Leon Black
Μia Melanie Hawkins
Giny Weasly
Helena Bonham Carter
Socratis_Lestrange
jeaney_weasley
Αlbus Dumbledοre
princessmaggie
elenaki8
Sectumsembra
Druella Black
Fleur*Delacour
Ηarry Potter
Eleanna Lovegood
Harry James Potter
snapefan3
Tistart
Amycus
Elohim Meth
Amelia Blackfoot
Herpo The Foul
peter8
Maria-Mia Granger
Ronerm
Beedle the Bard
Albus P.W.B. Dumbledοre
Jace Wayland
Madame Maxime
Sorazal the Erised
Anactaciaa_Rosetta
morgana12
Magika
sabinosss
Vindictus Viridian
elliza
Goddess of Evil
Minerva McGonagall
Rea
@RtVaVa
Laverne de Montmorency
takinio
Sirius Black
Curse
snape4-ever
The Voice of Eternity
Godric
Sev
Dementor95
Dimitris el Mago Secreto
Tom Marvolo Riddle
Merlin the Great
Ms Padfoot
Merlin Longstaff
Morgan le Fay
multi
Christy
Marios.
82 απαντήσεις
Παράφρονες
Curse- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 824
Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Παράφρονες
πολυ απαισια πλασματα...αλλα οπως ειπε και ο Νταμπλντορ ''Hapiness can be found even in the darkest times...If someone remembers to turn on the light...''
@RtVaVa- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 10225
Ημερομηνία εγγραφής : 20/04/2008
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: lalala
- Δημοσίευση Ν°27
Ημίαιμος Πρίγκιπας έγραψε:ωραία πλάσματα...πολύ συμπαθητικά...
snape4-ever έγραψε:Εγω παντως τα βρισκω πολυ χαριτωμενα και πολυ γλυκουλια και σταθηκαν και στο πλευρο μας παλιτερα!!!!Αχουτα μωρε!!!
Με συγχωρείτε, αλλά πού το στηρίζετε αυτό;
Δεν μπορώ να καταλάβω.
Η αλήθεια να λέγεται. Θα πρέπει να είναι φριχτό να σου αποβάλλεται κάθε ευχάριστο συναίσθημα... Όσο "κακός" κι αν θες να το παίξεις, ή όσο "αναίσθητος" κι αν θες να δείχνεις, δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος ή αιτία να θεωρείς καλά και συμπαθητικά αυτά τα πλάσματα. Γιατί, υποθέτω πάντα, πρέπει να ξέρουν πού να χτυπήσουν και τους ανθρώπους που είναι από μόνοι τους τέρατα ή έστω έχουν κάνει άσχημα πράγματα.
Τώρα όσο για το αν είναι απάνθρωπο ή όχι να τους κάνουν οι μάγοι φύλακες του Αζκαμπάν και να καταδικάζουν οριμένους με το Φιλί των Παραφρόνων... Δεν ξέρω τι θα με πρόσταζε η δικιά μου ηθική. Από την μία το θεωρώ μεν άδικο και φρικτό. Αλλά από την άλλη... θα υπήρχε άλλος τρόπος να περιορίσουν κάποιους κατάδικους;
Γι' αυτό και οι μάγοι διάλεξαν την εύκολη λύση...
Αλήθεια, άραγε μετά την πτώση του Βόλντεμορτ να επανήλθαν οι Παράφρονες ως φύλακες του Αζκαμπάν; Το λέω λόγω της συνεργασίας τους με αυτόν και τα σχετικά... Το αναφέρει κάπου;
We will always be so much more human than we wished to be.
- They're taking the Hobbits to Isengard!:
- Έπρεπε:
Κάνε μια παύση.
Rea- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 2731
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°28
οχι αλλα φανταζομαι οτι δε θα επανηλθαν
διοριστηκε υπουργος-μελος του ταγματος κ κανεις απ το ταγμα δε τους ηθελε :P
διοριστηκε υπουργος-μελος του ταγματος κ κανεις απ το ταγμα δε τους ηθελε :P
Minerva McGonagall- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 22848
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.
- Δημοσίευση Ν°29
κατα τη γνωμη μου ηταν τα πιο φρικτα μαγικα πλασματα, μετα το βασιλισκο.
ηταν απαισια και αηδιαστικα, και τι χειροτερο απο το να σου στερουν καθε ευχαριστο συναισθημα και να σου ρουφουν την ψυχη;
ηταν απαισια και αηδιαστικα, και τι χειροτερο απο το να σου στερουν καθε ευχαριστο συναισθημα και να σου ρουφουν την ψυχη;
Mischief managed.
Goddess of Evil- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 3823
Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2009
Magical Identity
Today's thought: I left my hand and my heart on the dance floor
- Δημοσίευση Ν°30
Ειναι τα πιο φρικτά μαγικά πλάσματα ο βασιλίσκος μπροτά τους είναι πανέμορφος
elliza- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 13381
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
Magical Identity
Today's thought: Α beautiful, healthy baby!
- Δημοσίευση Ν°31
Συμφωνω με τν TOM MORVOLO RIDDLE αλλα δν νομιζω οτι για καποιον σαν τον Βοντεμορτ υπαρχει περιθωριο να μετανοησει ποσο μαλλον να συγχωρεθει και να επανενταχθει στην κοινωνια... τωρα οσο για τ θανατο πιστευω οτι ειναι μεγαλυτερη τιμωρια να εισαι με τους παραφρονες και να κυριευεσαι απο συναισθηματα πονου και απογνωσης οπως αυτα που προκαλεσες εσυ σε αλλους...
τελειοι οι στιχοι απο παναγια των παρισσιων!!!
τελειοι οι στιχοι απο παναγια των παρισσιων!!!
Vindictus Viridian- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 17209
Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2009
Magical Identity
Today's thought: σημασία δεν έχει το τι κάνεις αλλα το πως και γιατί το κάνεις
- Δημοσίευση Ν°32
δεν θα ηθελα να τους συναντησω......εκτος αν ηξερα να χειριζομαι αψογα τον προστατη...αν ειχα ομως την ικανοτητα θα τους εστρεφα ενανια καποιου εχθρου
sabinosss- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 989
Ημερομηνία εγγραφής : 25/12/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°33
εγω θα λιποθυμουσα αμα τα εβλεπα
Magika- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 20
Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°34
Ειναι απαισιοι...
morgana12- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 68
Ημερομηνία εγγραφής : 22/08/2010
Magical Identity
Today's thought: το καλοκαιρι τελειωνει...
- Δημοσίευση Ν°35
Πολυ σκοτεινα και τρομακτικα πλασματα οι παραφρονες ειδικα στην ταινια...
Anactaciaa_Rosetta- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 919
Location : Εκεί που η άνοιξη και το καλοκαίρι ενώνονται, εκεί που θάλασσα με στεριά ενώνονται, εκει που η μαγεία με την πραγματικότητα ενώνεται, εκει που τα τριαντάφυλλα με τη βροχη και μια δόση από τα αστέρια δημιουργούν μια άλλη όψη στα δύσκολα της ζωής...
Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Χρόνια Πολλά Harry World
- Δημοσίευση Ν°36
πολυ καλη δουλεια! μπραβο!
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°37
Ανεξάρτητα σχεδόν πλάσματα, μυστήρια, σκοτεινά. Φριχτά πλάσματα που σου αφήνουν τις χειρότερες στιγμές στη ζωή σου. Αποτελεσματικά όμως για τους Θανατοφάγους και για τους εγκληματίες. Σοφή κίνηση, του Υπουργείου να προσλάβει αυτά τα όντα σαν....χωροφύλακες. Μπορώ να πω πως με αηδιάζουν λίγο, διότι έχουν μία....μπίχλα....μπιααχχχχ
Sorazal the Erised- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 29991
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
Magical Identity
Today's thought: How can I protect something so perfect without Evil?
- Δημοσίευση Ν°38
Colin Creevey έγραψε:Ανεξάρτητα σχεδόν πλάσματα, μυστήρια, σκοτεινά. Φριχτά πλάσματα που σου αφήνουν τις χειρότερες στιγμές στη ζωή σου. Αποτελεσματικά όμως για τους Θανατοφάγους και για τους εγκληματίες. Σοφή κίνηση, του Υπουργείου να προσλάβει αυτά τα όντα σαν....χωροφύλακες. Μπορώ να πω πως με αηδιάζουν λίγο, διότι έχουν μία....μπίχλα....μπιααχχχχ
Τεράστιο λάθος κατά την γνώμη μου. Τουλάχιστον από την στιγμή που δεν ήξεραν να τους ελέγχουν, ήταν μέγα λάθος να προσλάβουν τα Όντα αυτά. Δεν πολεμάς το Σκοτάδι με περισσότερο σκοτάδι, όχι αν δεν ξέρεις πως να το χειριστείς και να το κοντρολάρεις - αν είναι αυτό δυνατόν με τους Παράφρονες!
Εμένα θα μου άρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ η ιδέα να μπορώ να κοντρολάρω έναν Παράφρονα και να μπορώ να ξέρω τους φόβους των ανθρώπων! Αλλά ώσπου να γίνει αυτό
Minerva McGonagall έγραψε:κατα τη γνωμη μου ηταν τα πιο φρικτα μαγικα πλασματα, μετα το βασιλισκο.
Φρικτή είσαι και φαίνεσαι που θα πεις τον Βασιλίσκο φρικτό.
Vindictus Viridian- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 17209
Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2009
Magical Identity
Today's thought: σημασία δεν έχει το τι κάνεις αλλα το πως και γιατί το κάνεις
- Δημοσίευση Ν°39
θα συμφωνήσω με τον Λάζαρο! Τι το σοφό έχει να βάλεις τους παράφρονες να φρουρουν τους εγκληματίες? Είναι σαν να βάζεις τον Λάζαρο να κρατήσει φυλακισμένο τον βασιλίσκο!!!!!!! πέρα απ την πλάκα αυτα τα πλάσματα δεν είχαν συνείδηση!!! Και κάτι χωρίς συνείδηση δεν μπορει να είναι ποτέ αμερόληπτο!
We are the hot ghosts of HarryWorld
"Τι σου κάνω Λίλα μου!"
- Chost Chickos
"Τι σου κάνω Λίλα μου!"
- Chost Chickos
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°40
Sorazal the Erised έγραψε:Colin Creevey έγραψε:Ανεξάρτητα σχεδόν πλάσματα, μυστήρια, σκοτεινά. Φριχτά πλάσματα που σου αφήνουν τις χειρότερες στιγμές στη ζωή σου. Αποτελεσματικά όμως για τους Θανατοφάγους και για τους εγκληματίες. Σοφή κίνηση, του Υπουργείου να προσλάβει αυτά τα όντα σαν....χωροφύλακες. Μπορώ να πω πως με αηδιάζουν λίγο, διότι έχουν μία....μπίχλα....μπιααχχχχ
Τεράστιο λάθος κατά την γνώμη μου. Τουλάχιστον από την στιγμή που δεν ήξεραν να τους ελέγχουν, ήταν μέγα λάθος να προσλάβουν τα Όντα αυτά. Δεν πολεμάς το Σκοτάδι με περισσότερο σκοτάδι, όχι αν δεν ξέρεις πως να το χειριστείς και να το κοντρολάρεις - αν είναι αυτό δυνατόν με τους Παράφρονες!
Εμένα θα μου άρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ η ιδέα να μπορώ να κοντρολάρω έναν Παράφρονα και να μπορώ να ξέρω τους φόβους των ανθρώπων! Αλλά ώσπου να γίνει αυτόMinerva McGonagall έγραψε:κατα τη γνωμη μου ηταν τα πιο φρικτα μαγικα πλασματα, μετα το βασιλισκο.
Φρικτή είσαι και φαίνεσαι που θα πεις τον Βασιλίσκο φρικτό.
Αν η φωτεινή μαγεία δεν μπορεί να δράσει και να φυλάξει το Αζκαμπάν τι να κάνει του Υπουργείο; Κατά τη γνώμη μου, αφου οι παράφρονες ελέγχονται από το Υπουργείο, υπάρχει ένα κομμάτι φωτεινής μαγείας. Να μην ξεχνάμε όμως πως οι Παράφρονες έκανα φοβερή δουλειά. Επίσης, στο Αζκαμπάν δεν πήγαιναν μόνο σκοτεινοί μάγοι, αλλά και αυτοί που είχαν κάνει απατεωνιές και είχαν κλέψει. Οφθαλμός, αντι οφθαλμού
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°41
Δηλαδή οι τόνοι προστατευτικών ξορκιών δε θα αρκούσαν;
Επίσης, όπως είπες υπήρχαν μερικοί που είχαν κάνει απατεωνιές και είχαν κλέψει. Εάν το έγκλημα ήταν "μικρό", θα έπρεπε να υποβληθούν σε αυτή την απάνθρωπη διαδικασία;
Ακόμη, δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το σκεπτικό "οφθαλμός αντί οφθαλμού". Δεν πάμε μπροστά με αυτή τη φιλοσοφία.
Επίσης, όπως είπες υπήρχαν μερικοί που είχαν κάνει απατεωνιές και είχαν κλέψει. Εάν το έγκλημα ήταν "μικρό", θα έπρεπε να υποβληθούν σε αυτή την απάνθρωπη διαδικασία;
Ακόμη, δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το σκεπτικό "οφθαλμός αντί οφθαλμού". Δεν πάμε μπροστά με αυτή τη φιλοσοφία.
C. Addicts for the win.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°42
Ακόμη και οι τόνοι προστατευτικών ξορκιών και ό,τι αλλα μάγεια θα έκανε το Υπουργείο, θα ήταν αρκετό; Θεωρώ, πως μαζί με τα ξόρκια του Υπουργείου και με την δουλειά των Παραφρόνων, το αποτέλεσμα είναι φοβερό. Αν οι φυλακισμένοι δεν αντιδρούν, δεν κάνουν φασαρίες, δεν προσπαθούν να αποδράσουν, οι Παράφρονες δεν τους πειράζουν. Έτσι τα πλάσματα αυτά είναι και μία λύση για να μην έχουν ανεβασμένο το ηθικό τους οι prisoners.
- Σπόιλερ:
- ^Πρέπει να το πιάσεις με την μία, διότι δεν πιάνει με τη δεύτερη
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°43
Colin Creevey έγραψε:Αν η φωτεινή μαγεία δεν μπορεί να δράσει και να φυλάξει το Αζκαμπάν τι να κάνει του Υπουργείο; Κατά τη γνώμη μου, αφου οι παράφρονες ελέγχονται από το Υπουργείο, υπάρχει ένα κομμάτι φωτεινής μαγείας. Να μην ξεχνάμε όμως πως οι Παράφρονες έκανα φοβερή δουλειά. Επίσης, στο Αζκαμπάν δεν πήγαιναν μόνο σκοτεινοί μάγοι, αλλά και αυτοί που είχαν κάνει απατεωνιές και είχαν κλέψει. Οφθαλμός, αντι οφθαλμού
Φωτεινή Μαγεία?? Συνδυασμένη με Παράφρονες?? Σα να λέμε ο Άρχοντας του Σκότους κλειδοκράτορας του Παραδείσου!!! Τα όντα αυτά απλά δεν μπορούν να υποταχθούν σε καλοσύνη κτλ. Είναι φτιαγμένα για να σκορπάν δυστυχία και παράλληλα τρέφονται και αναπαράγονται από αυτήν. Πως θα μπορούσε να υπάρχει φωτεινή μαγεία σε οτιδήποτε σχετίζεται με αυτά?? Και στην τελική αυτό ακριβώς που λέει η Λίζα, τι νοοτροπία σωφρονισμού είναι αυτή?? Οφθαλμός, αντι οφθαλμού. Απαράδεκτο σκεπτικό λειτουργίας σωφρονιστικού συστήματος. Και τέλος μόνος σου το λες ότι δεν γίνεται ότι για μικροαπατεωνιές να πρέπει ο καθένας να υποστεί τους Παράφρονες.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°44
Διαφωνώ.
Δε θυμάμαι να έχει αναφέρει η Ρόουλινγκ πως οι Παράφρονες επιτίθονταν μόνο σε όσους προσπαθούσαν να το σκάσουν. Ο Σείριος ας πούμε δεν είχε προσπαθήσει να το κάνει αυτό κι όμως, οι παράφρονες είχαν προσπαθήσει να "κάνουν τη δουλειά τους". Στόχος τους είναι η αδρανοποίηση του νου των φυλακισμένων.
Ξεχνάμε όμως πως ακόμη κι αυτοί, είναι άνθρωποι. Με δικαιώματα.
Ακόμη, δε γίνεται ολόκληρο υπουργείο, με τόσους χρυσούχους και ταλαντούχους μάγους, να μην μπορέσει να εκοπλήσει σωστά στη Φυλακή με τα appropriate ξόρκια.
Δε θυμάμαι να έχει αναφέρει η Ρόουλινγκ πως οι Παράφρονες επιτίθονταν μόνο σε όσους προσπαθούσαν να το σκάσουν. Ο Σείριος ας πούμε δεν είχε προσπαθήσει να το κάνει αυτό κι όμως, οι παράφρονες είχαν προσπαθήσει να "κάνουν τη δουλειά τους". Στόχος τους είναι η αδρανοποίηση του νου των φυλακισμένων.
Ξεχνάμε όμως πως ακόμη κι αυτοί, είναι άνθρωποι. Με δικαιώματα.
Ακόμη, δε γίνεται ολόκληρο υπουργείο, με τόσους χρυσούχους και ταλαντούχους μάγους, να μην μπορέσει να εκοπλήσει σωστά στη Φυλακή με τα appropriate ξόρκια.
C. Addicts for the win.
Jace Wayland- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11954
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Magical Identity
Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.
- Δημοσίευση Ν°45
Συμφωνω με τον Λαζαρο και την Λιζα.Ειναι ποτε δυνατον να φυλαγονται ανθρωποι με μικρα παραπτωματα αλλα ακομα και με μεγαλα απο τους παραφρονες?Ηταν μεγαλο λαθος του υπουργειου αφου δεν μπορει να τους κοντρολαρει...και δεν πιστευω να μπορουσαν να κανουν τιποτα οι φυλακισμενοι αμα δεν ειχαν ραβδι και ολη η φυλακη μαζι με τα κελια ηταν γεματη προστατευτικα ξορκια...και ο οφθαλμος αντι οφθαλμου ειναι πως να το πω? Ηλιθιο?Οπισθωδρομικο?
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°46
Οι Παράφρονες ελέγχονται από το Υπουργείο. Αρα υπάρχει ένα σκεπτικό για τους Παράφορνες. Τα όντα / πλάσματα αυτά είναι επηρεασμένα από το Υπουργείο. Δηλαδή υπάρχει ένα κομμάτι φωτεινής μαγείας. Δεν ορμάνε σε όποιον να' ναι εκτός αν έχουν εξουσιαστεί από κάποιον. Και ξαναλέω λοιπόν, πως αν οι μικροαπατεώνες δεν αντιστέκονται στους Παράφρονες και δεν παραβιάζουν τους κανόνες, δεν θα γίνει τίποτα. Οι Παράφρονες υπάρχουν νομίζω και για να εκβιάζουν... Είναι...scary... Τέλος, τι είναι απαράδεκτο και τι όχι μπορώ να το καταλάβω μόνος μου. Εφόσον αυτό είναι το σκεπτικό μου για το θέμα, έτσι θα είναι. Και να μου πεις ξανά πως είναι απαράδεκτο, χιτλερικό κ.α. δεν θα επηρεάσει καθόλου την γνώμη μου.
Λίζα, ( γιατί προηγούνται οι κυρίες, Παναγιώτη ) ο Σείριος είχεκ ατηγορηθεί από την Δημογεροντία για φόνο. Επίσης, ο Σείριος το έσκασε από το Αζκαμπάν στο 3 για αυτό αναγκάστηκαν οι Παράφρονες να πάρουν πιο πολλά μέτρα ασφαλείας, σε μεγαλύτερη ζώνη.
Παναγιώτη, αφού το Υπουργείο δεν μπορεί να συντονίσει ένα τμήμα ρε πώς θα συντονίσει μία φυλακή με σκοτεινούς μάγους; Καλά έκανε και έβαλε "φύλακες" επειδή αν δεν είχε βάλει, θα δραπέτευαν οι περισσότεροι και τότε θα γινόταν πανικός.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°47
Μέγα λάθος. Αν το Υπουργείο έλεγχε τους Παράφρονες, τότε δε θα είχαν πάει με το μέρος του Βόλντεμορτ μετά το πέμπτο βιβλίο. Δεν επηρεάζονταν από το υπουργείο. Το υπουργείο τους είχε δώσει το δικαίωμα να τυραννούν τους φυλακισμένους. Για αυτό έμεναν εκεί πέρα. Το θεωρούσαν καλοπέραση. "Έτρωγαν" με την έγκριση των μάγων. So simple.Colin Creevey έγραψε:Οι Παράφρονες ελέγχονται από το Υπουργείο. Αρα υπάρχει ένα σκεπτικό για τους Παράφορνες. Τα όντα / πλάσματα αυτά είναι επηρεασμένα από το Υπουργείο. Δηλαδή υπάρχει ένα κομμάτι φωτεινής μαγείας. Δεν ορμάνε σε όποιον να' ναι εκτός αν έχουν εξουσιαστεί από κάποιον.
Πού ακριβώς λέει στο βιβλίο πως οι παράφρονες επιτίθονταν μόνο σε όσους προσπαθούσαν να φύγουν; Πραγματικά θέλω να μου το βρει κάποιος και τότε, δε θα πω τίποτα για αυτή την ιδέα.Colin Creevey έγραψε:Και ξαναλέω λοιπόν, πως αν οι μικροαπατεώνες δεν αντιστέκονται στους Παράφρονες και δεν παραβιάζουν τους κανόνες, δεν θα γίνει τίποτα. Οι Παράφρονες υπάρχουν νομίζω και για να εκβιάζουν... Είναι...scary...
Colin Creevey έγραψε:Λίζα, ( γιατί προηγούνται οι κυρίες, Παναγιώτη ) ο Σείριος είχεκ ατηγορηθεί από την Δημογεροντία για φόνο. Επίσης, ο Σείριος το έσκασε από το Αζκαμπάν στο 3 για αυτό αναγκάστηκαν οι Παράφρονες να πάρουν πιο πολλά μέτρα ασφαλείας, σε μεγαλύτερη ζώνη.
Um.... Και; Πού κολλάει αυτό με όσα είπα;
C. Addicts for the win.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°48
Μα αποφασίζουν μόνα τους! Δημοκρατία έχουμε! Μπορεί να πήγαν με το μέρος του Λόρδου, αλλά πήγαν, διότι το Υπουργείο είχε εξασθενήσει. Ηταν μία περίοδος αδυναμίας Δεν τους βασάνιζαν. Όποιοι είχαν κάνει κάτι φρικτό, τους βασάνιζαν, αλλά μέχρι ένα σημείο. Ποια παραδείγμα έχεις για να αποδείξεις πως επιτίθονταν μόνο σε αυτούς που προσπαθούσαν να αποδράσουν;
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°49
Πρόσεχε καλύτερα τι εμότικον χρησιμοποιείς Πάνο γιατί είναι σαν να ειρωνεύεσαι την γνώμη των υπολοίπων.
Οι Παράφρονες ελέγχονται από το Υπουργείο. Αρα υπάρχει ένα σκεπτικό για τους Παράφορνες.
Μόλις τους κάλεσε ο Άρχοντας του Σκότους τα παράτησαν όλα, επομένως ποτέ δεν ήταν κάτω από τον έλεγχο τους, απλά χρησιμοποιούσαν το Υπουργείο για να ρουφάν δυστυχία νόμιμα.
Τα όντα / πλάσματα αυτά είναι επηρεασμένα από το Υπουργείο. Δηλαδή υπάρχει ένα κομμάτι φωτεινής μαγείας. Δεν ορμάνε σε όποιον να' ναι εκτός αν έχουν εξουσιαστεί από κάποιον. Και ξαναλέω λοιπόν, πως αν οι μικροαπατεώνες δεν αντιστέκονται στους Παράφρονες και δεν παραβιάζουν τους κανόνες, δεν θα γίνει τίποτα. Οι Παράφρονες υπάρχουν νομίζω και για να εκβιάζουν...
Στο γήπεδο του Κουίντιτς είχαν ορμήσει πάντως στο 3ο. Επιπλέον οι Παράφρονες δεν είναι άνθρωποι για να εξουσιάζονται. Αυτό που λες μετά για τους μικροαπατεώνες είναι τελείως Αμπριτζ-ικό.
Και Πάνο και μόνο η παρουσία Παράφρονα στον ίδιο χώρο σε εξουθενώνει συναισθηματικά. Φαντάσου αυτό να γίνεται σε μόνιμη βάση.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°50
Δεν ήθελα να ειρωνευτώ κάποιον
Χρησιμοποιούσαν το Υπουργείο, αλλά έκαναν σωστά τη δουλειά τους και αφού αυτό που κάνουν είναι η ζωή τους και με αυτό τρέφονται, έτσι προσπαθούν καλύτερα για να πιάσουν εγκληματίες.
Είχαν ορμήσει για να ψάξουν τον Σείριο. Ολοι ξέρουν μαγεία για να εξουσιάζουν πλάσματα... 4ο έτος, Μεταμορφώσεις - Αμυνα Εναντίων των Σκοτεινών Τεχνών - Βοτανολογία. Αν προσέχεις θα καταλάβεις πώς γίνεται . Μα τους φυλακισμένους τους θέλουν με χαμηλό ηθικό για να μην δραπετεύσουν. Αυτός είναι ο στόχος τους.
Χρησιμοποιούσαν το Υπουργείο, αλλά έκαναν σωστά τη δουλειά τους και αφού αυτό που κάνουν είναι η ζωή τους και με αυτό τρέφονται, έτσι προσπαθούν καλύτερα για να πιάσουν εγκληματίες.
Είχαν ορμήσει για να ψάξουν τον Σείριο. Ολοι ξέρουν μαγεία για να εξουσιάζουν πλάσματα... 4ο έτος, Μεταμορφώσεις - Αμυνα Εναντίων των Σκοτεινών Τεχνών - Βοτανολογία. Αν προσέχεις θα καταλάβεις πώς γίνεται . Μα τους φυλακισμένους τους θέλουν με χαμηλό ηθικό για να μην δραπετεύσουν. Αυτός είναι ο στόχος τους.