Claire Delacour έγραψε:ειλικρινα λυπαμαι, αλλα θα διαφωνησω μαζι σου...
Καλ , νομίζω πως το παρεξήγησες λίγο , όντως έχει δίκιο , ένα νέο μέλος που μπαίνει , φυσικά δεν ξέρει που ακριβώς να πάει για να βρει κόσμο να μιλήσει και λοιπά , συνεπώς ο μεγάλος όγκος και το κλίμα παράγουν το ένα το άλλο. Υπάρχουν ενότητες/τοπικ τα οποία δεν έχει δημοσιεύσει κανείς για αρκετό καιρό με αποτέλεσμα όταν ένα νέο μέλος μπει να εξερευνήσει να το θεωρήσει όντως απόμακρο και κρύο γιατί πολύ απλά δεν θα βρει κόσμο μέσα σε ένα τεράαααστιο πλήθος τοπικ.Ναι οκ μέσω των πμ που στέλνονται και των οδηγιών που δίνονται , καλωσορίζεται θερμά και τα μέλη έχουν κάθε διάθεση να του μιλήσουν,όπως και να το κάνουμε όμως μερικές φορές ,ακόμα και εγώ το παραδέχομαι, προτιμούσα να μιλήσω σε κάποιο γνωστό μέλος παρά να πιάσω κουβέντα με κάποιο νέο , λάθος μου μεν , αλλά νομίζω ότι και αυτό παίζει ρόλο.Έτσι καταλήγει λίγο πολύ , η πρώτη εντύπωση να είναι λίγο "ghost town" το forum.
Επίσης (ξέχασα να το αναφέρω πριν) μέσω του νέου θεσμού αντί της ΜΒ αυτό αποτρέπεται σε κάποιο επίπεδο, όπως και να το κάνουμε η ΜΒ ήταν καθαρά ατομική υποχρέωση και εργασία , τώρα με το ομαδικό κομμάτι υπάρχει πιθανότητα για γρηγορότερη ένταξη και το νέο μέλος να νοιώθει πιο οικεία , οτι συμβάλει κάπου και έρχεται σε αμεσότερη επικοινωνία με τα άτομα του ίδιου κοιτώνα.