.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+18
Isabelle Lightwood
Merlin the Great
Cassandra Black
Magorian Greyback
Immortality Dumbledore
Mrs Darcy
Milady D' Hiver
Helena Malfoy
Phineas Nigellus Black
Lisette de Lapin
Aggeliki Lupin
crookshanks
Evie Frye
Claire Delacour
Romelza Snicket
Beatrice Lightwood
Noelia di Firenze
The Sorting Hat
22 απαντήσεις

Αλλαγές/Ιδέες

Magorian Greyback
    Magorian Greyback
    Αλχημιστής
    Αλχημιστής

Αριθμός μηνυμάτων : 8444
    Ημερομηνία εγγραφής : 16/09/2013

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: Just Nothing

Αλλαγές/Ιδέες - Σελίδα 2 Empty Απ: Αλλαγές/Ιδέες

Δημοσίευση από Magorian Greyback Πεμ Δεκ 10, 2015 12:16 pm

Claire Delacour έγραψε:ειλικρινα λυπαμαι, αλλα θα διαφωνησω μαζι σου...

Καλ , νομίζω πως το παρεξήγησες λίγο , όντως έχει δίκιο , ένα νέο μέλος που μπαίνει , φυσικά δεν ξέρει που ακριβώς να πάει για να βρει κόσμο να μιλήσει και λοιπά , συνεπώς ο μεγάλος όγκος και το κλίμα παράγουν το ένα το άλλο. Υπάρχουν ενότητες/τοπικ τα οποία δεν έχει δημοσιεύσει κανείς για αρκετό καιρό με αποτέλεσμα όταν ένα νέο μέλος μπει να εξερευνήσει να το θεωρήσει όντως απόμακρο και κρύο γιατί πολύ απλά δεν θα βρει κόσμο μέσα σε ένα τεράαααστιο πλήθος τοπικ.Ναι οκ μέσω των πμ που στέλνονται και των οδηγιών που δίνονται , καλωσορίζεται θερμά και τα μέλη έχουν κάθε διάθεση να του μιλήσουν,όπως και να το κάνουμε όμως μερικές φορές ,ακόμα και εγώ το παραδέχομαι, προτιμούσα να μιλήσω σε κάποιο γνωστό μέλος παρά να πιάσω κουβέντα με κάποιο νέο , λάθος μου μεν , αλλά νομίζω ότι και αυτό παίζει ρόλο.Έτσι καταλήγει λίγο πολύ , η πρώτη εντύπωση να είναι λίγο "ghost town" το forum.
    Επίσης (ξέχασα να το αναφέρω πριν) μέσω του νέου θεσμού αντί της ΜΒ αυτό αποτρέπεται σε κάποιο επίπεδο, όπως και να το κάνουμε η ΜΒ ήταν καθαρά ατομική υποχρέωση και εργασία , τώρα με το ομαδικό κομμάτι υπάρχει πιθανότητα για γρηγορότερη ένταξη και το νέο μέλος να νοιώθει πιο οικεία , οτι συμβάλει κάπου και έρχεται σε αμεσότερη επικοινωνία με τα άτομα του ίδιου κοιτώνα.

Αλλαγές/Ιδέες - Σελίδα 2 K1b6s9

loyalties:
    Claire Delacour
    Claire Delacour
    Administrator
    Head of D.I.M.C.
    AdministratorHead of D.I.M.C.

Αριθμός μηνυμάτων : 10301
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2015

Magical Identity
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: give more, expect less

Δημοσίευση από Claire Delacour Πεμ Δεκ 10, 2015 12:40 pm

η ενσταση μου ειναι στο πως μπορεις να "κατηγορεις" οποιονδηποτε, ειτε ειναι υπουργειο ειτε μελη, αν και για εμενα τουλαχιστον δεν παιζει ρολο.. δεν θεωρω οτι ειναι ευθυνη κανενος, ολοι απο οσο βλεπω εγω κανουν οτι καλυτερο μπορουν... 

δεν αναιρω τον εαυτο μου.. δεν εχω ζησει τι υπηρχει πριν 2 - 3 -5 χρονια, μονο οτι εχω διαβασει και οτι μου εχουν πει ξερω... ξερω οτι σιγουρα ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα τοτε και ειναι λογικο οταν υπαρχουν 100 (τυχαιος αριθμος) ενεργα μελη.. λεω ομως οτι δεν μπορεις να λες οτι το κλιμα ειναι ψυχρο, γιατι πιστευω οτι τα μελη κανουν οτι καλυτερο μπορουν και δημιουργουν ζεστασια στο HW ακομα και ας ειναι λιγα... δεν ηταν προθεση μου ουτε να τσακωθω ουτε τιποτα, απλα ειχα ενστασεις σε αυτα που ειπες... 

δεν αναιρω τα οσα εχεις προσφερει στο φορουμ, ακριβως το αντιθετο, ολοι ξερουμε τι εχεις κανει τοσα χρονια.. για εμενα το να αλλαξουμε το φορουμ δεν ειναι το ιδανικο... μπορει να ειμαι λαθος σιγουρα, αλλα το φορουμ ειχε αυτη τη μορφη και θεωρουσατε οτι ηταν φιλικη για τα νεα μελη, τι εχει αλλαξει τωρα?? παλια τα ατομα που γραφοντουσαν ηθελαν περισσοτερο να ψαξουν απο οτι σημερα?? 

θελω να επαναλαβω, ουτε εγω εχω διαθεση ουτε ωρα για τσακωμους, και δεν ηταν η προθεση μου αυτη, απλα προσπαθω να εξηγησω την δικη μου οπτικη γωνια και να καταλαβω τη δικη σου..και καθως δεν εχω ουτε εμπειρια σε φορουμ ουτε ειμαι καιρο εδω, αναφερω τις δικες μου αποψεις βασισμενες σε αυτα που εχω ζησει εδω, οσο καιρο ειμαι... 

χρηστο μου, εσυ τι προτεινεις να κανουμε?? να καταργησουμε ενοτητες που δεν χρησιμοποιουνται?? να αρχισουμε τις διαγραφες σε τοπικ που δεν εχουν ενεργητικοτητα??? ενα μελος με το που γραφτει αν εχει την ορεξη να ψαχτει, θα κανει το τεστ, θα μπει σε κοιτωνα και εκει θα βρει μελη να το καθοδηγησουν.. δεν μπορω να πω για εσενα, γιατι δεν σε ειχα γνωρισει οταν μπηκα στο φορουμ, οσοι με ειχαν καλωσορισει (χριστινα, μαρινα, πανος κλπ), μου εστελναν να με βοηθησουν, να με κατατοπισουν, να μου λυσουν οποια απορια ειχα και στον κοιτωνα μου μιλουσαν και καναμε απο την αρχη κουβεντα... σιγουρα καποια τοπικ ειναι εγκαταλελειμενα, αλλαα δεν ειναι οι ενοτητες, τους, οποτε δεν δινει σαν συνολο την ιδεα του ψυχρου ή αφιλοξενου...

γενικα η ιδεα της ομαδικης δουλειας και πιο ενδιαφερον θα κανει τον θεσμο και θα "δεσει" τα μελη, που θα πρεπει να συνεργαστουν.. In Love

Αλλαγές/Ιδέες - Σελίδα 2 Stormy10
    my stuff... :
    Isabelle Lightwood
    Isabelle Lightwood
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 36189
    Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.

Δημοσίευση από Isabelle Lightwood Πεμ Δεκ 10, 2015 1:44 pm

To κύριο πρόβλημα του φόρουμ δεν είναι πως δεν έρχονται καινούρια μέλη, γιατί και έρχονται, και πολύς κόσμος το επισκέπτεται και περιηγείται (ασχέτως αν κάνει εγγραφή ή όχι στο τέλος), το πρόβλημά του είναι πως δεν έχει καταφέρει να κρατήσει ένα σταθερό αριθμό μελών και δη τα παλιά του.
    Mετά από τόσα χρόνια έχει κουράσει, έχει υπερκορεστεί και οι ιδέες ανακυκλώνονται ξανά και ξανά οι ίδιες και οι ίδιες, οπότε εσύ που έχεις ζήσει τις καλές του εποχές του '12 δε νιώθεις κάτι να σε τραβάει πλέον πέραν του να μπεις να πεις ένα γεια στο φορουμάκι σου και να βγεις. Λυπάμαι που το λέω αλλά δεν φταίει ούτε η παρακμή του φόρουμινγκ γενικά, ούτε πως ο κόσμος δε ξέρει για το φόρουμ, φταίει πως έχουμε βαλτώσει και έχει καταντήσει κουραστικό. Έχουμε πεντακόσιες χιλιάδες άχρηστους θεσμούς οι οποίοι δεν αποσκοπούν πραγματικά σε τίποτα. Όταν μπαίνεις στο ίντερνετ και δη σε ένα χαριποτερικό φόρουμ μπαίνεις για να διασκεδάσεις, είτε αυτό για σένα περιλαμβάνει ποστ στο τσουκάλι είτε την ανάλυση του κυπριακού, όχι όμως πρήξιμο για μαγική βιομηχανία (από τη πλευρά και του επιμελητή και του μαθητή) ή να κάνεις εργασία. Στη τελική, ποιος νοιάζεται πλέον για το πρωτάθλημα και έχουμε τόσα μάτζαλα τζάτζαλα και ξανά μανά πεντακόσια πμ, ανακοινώσεις, στείλε, κάνε, ράνε;
    ΝΑΙ στην ολική κατάργηση της Μαγικής Βιομηχανίας, hell, όταν πρωτολόγκαρα το 2010 είχαμε ακριβώς τον ίδιο θεσμό γαμώτο, πόσο ακόμη να το εξαντλήσουμε;,
    ΟΧΙ στην αλλαγή των ρανκ, είναι πανέμορφα, ας επικεντρωθούμε στα σημαντικότερα πράματα, έχουμε αλλάξει εμφάνιση στο φόρουμ πεντακόσιες χιλιάδες φορές λες κι αυτό μας μάραινε και με το συμπάθιο κιόλα αλλά μερικές φορές καταντάει και κιτσαριό,
    ΝΑΙ στην αλλαγή του θεσμού του Μάγου του Μήνα σε Μάγου του Τριμήνου ή και Εξαμήνου κι όσο πάει, γιατί έχει καταντήσει αγγαρεία κι αυτό, να στέλνουμε τους ίδιους και τους ίδιους, να πάει η Σάρα και Μάρα μερικές φορές και να μη τους συγχαίρουμε καν,
    ΔΕ με νοιάζει τι θα κάνετε με το τεστ γιόλο.

Θα μου πείτε ρε Μαρία εσύ ούτε μπαίνεις και στη τελική μόνο γκρίνιαξες και τίποτα δε πρότεινες και θα χετε και δίκιο όμως η αλήθεια είναι πως δεν έχω ιδέα πως μπορούμε να ανακάμψουμε και με πονά αυτό. Συγγνώμη.

Αλλαγές/Ιδέες - Σελίδα 2 Ypo
    Merlin the Great
    Merlin the Great
    Administrator
    Adviser to Minister
    Administrator Adviser to Minister

Αριθμός μηνυμάτων : 35474
    Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009

Magical Identity
    Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη

Δημοσίευση από Merlin the Great Πεμ Δεκ 10, 2015 3:22 pm

Isabelle Lightwood έγραψε:Έχουμε πεντακόσιες χιλιάδες άχρηστους θεσμούς οι οποίοι δεν αποσκοπούν πραγματικά σε τίποτα. Όταν μπαίνεις στο ίντερνετ και δη σε ένα χαριποτερικό φόρουμ μπαίνεις για να διασκεδάσεις, είτε αυτό για σένα περιλαμβάνει ποστ στο τσουκάλι είτε την ανάλυση του κυπριακού, όχι όμως πρήξιμο για μαγική βιομηχανία (από τη πλευρά και του επιμελητή και του μαθητή) ή να κάνεις εργασία. Στη τελική, ποιος νοιάζεται πλέον για το πρωτάθλημα και έχουμε τόσα μάτζαλα τζάτζαλα και ξανά μανά πεντακόσια πμ, ανακοινώσεις, στείλε, κάνε, ράνε; 

Aυτη είναι όλη η ουσία και το πνεύμα που πρέπει να κυριαρχήσει στη νέα τάξη αλλαγών. Ένα νέο διαφορετικό, ανάλαφρο φόρουμ. In Love

Αλλαγές/Ιδέες - Σελίδα 2 Image10

Waldorf

House of Westeros:
    Claire Delacour
    Claire Delacour
    Administrator
    Head of D.I.M.C.

Magical Identity

Δημοσίευση από Claire Delacour Πεμ Δεκ 10, 2015 5:28 pm

Isabelle Lightwood έγραψε:Στη τελική, ποιος νοιάζεται πλέον για το πρωτάθλημα και έχουμε τόσα μάτζαλα τζάτζαλα και ξανά μανά πεντακόσια πμ, ανακοινώσεις, στείλε, κάνε, ράνε; 

μαλλον μονο εγω ειμαι ανταγωνιστικη, αλλα ενδιαφερομαι ακομα για το πρωταθλημα :P 

δεν ειναι κακο να γινονται αλλαγες και ανανεωσεις για να μην χανεται το ενδιαφερον, αλλα δεν συμφωνω και στο να τα παρατησουμε ολα, και να μην προσπαθουμε καν... τι να κανουμε δηλαδη??να καταργησουμε το πρωταθλημα, τη ΜΒ και οοοτι αλλο υπαρχει, γιατι "βαραινουν" το φορουμ και δεν ειναι αναλαφρο??

εγω νιωθω οτι μεσα απο το πρωταθλημα οτι εχουμε ο καθε κοιτωνας σαν συνολο ενα στοχο, ειτε στελνουμε για αυτο ΜΒ, ειτε γιατι εγω που δεν το κανω 5 χρονια αλλα 5 μηνες μου αρεσει και το βρισκω δημιουργικο :P καποιοι στελνουν εργασιες μετα τη ληξη της προθεσμιας, οχι για το πρωταθλημα, αλλα γιατι τους αρεσει... θα τους πουμε κοβουμε μαθηματα, κοβουμε εργασιες, δεν εχει πρωταθλημα απλα καθιστε στο φορουμ και πειτε γεια σε αγνωστους??? οι θεσμοι αυτοι κατα τη γνωμη μου κανουν τα μελη να θελουν να συμμετεχουν...

οχι στην καταργηση, ναι στην ανανεωση, αυτο πιστευω οτι θα εχει ενα επιθυμητο αποτελεσμα...

my stuff... :
    Evie Frye
    Evie Frye
    Administrator
    Head of D.M.L.E.
    Administrator Head of D.M.L.E.

Αριθμός μηνυμάτων : 5580
    Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2015

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.

Δημοσίευση από Evie Frye Πεμ Δεκ 10, 2015 5:39 pm

Αν καταργήσουμε όλους τους θεσμούς,τότε δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης της Γκρίνγκοτς,των πόντων,του ΜτΜ και των ίδιων των κοιτωνων.Τότε θα είμαστε ένα φόρουμ σαν εκείνα για την μαμά και το παιδί :P

Αλλαγές/Ιδέες - Σελίδα 2 Wixyzk10

Stuff and Thangs:
    Beatrice Lightwood
    Beatrice Lightwood
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 1762
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/12/2015

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Today's thought: -You're weird. -Sorry. -it was a compliment.

Δημοσίευση από Beatrice Lightwood Πεμ Δεκ 10, 2015 6:03 pm

Ούτε γω συμφωνώ με την ολική κατάργηση όλων των θεσμών όπως πχ του πρωταθληματος...όχι μόνο επειδή είμαι καινουρια και έχω πολύ ενθουσιασμό για αυτό, αλλά και επειδή όπως ανέφερε η Ιωάννα οι θεσμοί αυτοί είναι που κάνουν το φόρουμ μας αυτό που είναι και όχι "για τη μαμά και το παιδί " όπως πολύ εύστοχα το έθεσε :P

Yes, I'm a shadowhunter ♥

Αλλαγές/Ιδέες - Σελίδα 2 Rhphd3
    -I saw Galaxies in your eyes.

♡:
    Romelza Snicket
    Romelza Snicket
    Hogwarts Professor
    Hogwarts Professor

Αριθμός μηνυμάτων : 1806
    Ημερομηνία εγγραφής : 07/09/2015

Magical Identity
    Today's thought: You know the Chinese curse: May you live in interesting times.

Δημοσίευση από Romelza Snicket Πεμ Δεκ 10, 2015 6:23 pm

κι εγώ συμφωνώ με τα κορίτσια! δεν θα ήθελα να καταργηθούν αυτοί οι θεσμοί γιατί προσωπικά αυτό είναι που μου αρέσει στο φόρουμ. αν καταργηθεί το πρωτάθλημα και οι διαγωνισμοί τί θα μείνει; μόνο τόπικ και συζητήσεις; αυτά μπορώ να τα βρω και αλλού! αυτοί οι θεσμοί κάνουν το φόρουμ να ξεχωρίζει και να μην είναι απλά άλλο ένα φόρουμ!

Αλλαγές/Ιδέες - Σελίδα 2 Vskxzs

proud raven:
    Isabelle Lightwood
    Isabelle Lightwood
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 36189
    Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010

Magical Identity
    Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.

Δημοσίευση από Isabelle Lightwood Πεμ Δεκ 10, 2015 6:29 pm

Ρε παιδιά ποιος μίλησε για ολική κατάργηση των πάντων και πού;

Αλλαγές/Ιδέες - Σελίδα 2 Ypo
    Mr. Ollivander
    Mr. Ollivander
    Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
    Κατασκευαστής/στρια ραβδιών

Αριθμός μηνυμάτων : 28841
    Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2013

Magical Identity
    Today's thought: Power is better than money

Δημοσίευση από Mr. Ollivander Πεμ Δεκ 10, 2015 7:05 pm

Isabelle Lightwood έγραψε:Έχουμε πεντακόσιες χιλιάδες άχρηστους θεσμούς οι οποίοι δεν αποσκοπούν πραγματικά σε τίποτα. Όταν μπαίνεις στο ίντερνετ και δη σε ένα χαριποτερικό φόρουμ μπαίνεις για να διασκεδάσεις, είτε αυτό για σένα περιλαμβάνει ποστ στο τσουκάλι είτε την ανάλυση του κυπριακού, όχι όμως πρήξιμο για μαγική βιομηχανία (από τη πλευρά και του επιμελητή και του μαθητή) ή να κάνεις εργασία. Στη τελική, ποιος νοιάζεται πλέον για το πρωτάθλημα και έχουμε τόσα μάτζαλα τζάτζαλα και ξανά μανά πεντακόσια πμ, ανακοινώσεις, στείλε, κάνε, ράνε; 
    ^Ίσως κάποιοι να μπερδεύτηκαν από αυτό τον ποστ σου Μαρία Razz

Όσο αφορά την ΜΒ ήρθε επιτέλους η ώρα αυτος ο θεσμός να καταργηθεί. Είμαι δύο χρόνια στο φόρουμ και πλέον έχει καταντήσει μια αγγαρεία όπου θα κάτσω δέκα λεπτά να στείλω ένα μαγικό αντικείμενο και όλα κομπλέ. Έλπιζω με αυτό το καινούργιο πρότζεκ κάποια παλιά μέλη να δουν την προσπάθεια που γίνεται για να μείνει το φόρουμ ζωντανό και να επιστρέψουν. Όχι αναγκαία για να βοηθήσουν τον κοιτώνα αλλά για να υπάρξει μεγαλύτερη κίνηση στο φόρουμ.

Στο θέμα του ΜτΜ όταν το πρωτοάκουσα ήμουν λίγο σκεπτικός αλλά πλέον νομίζω πως είναι κάτι αναγκαίο. Εδώ και καιρό στον κάθε κοιτώνα είναι ενεργά 4-5 μέλη τα οποία στέλνονται στο Αίθριο αρκετά συχνά και ο θεσμός έχει χάσει την αίγλη του.

Στο Τεστ του Καπέλου όπως είπε και ο Τάσος αυτή η ιδέα με το Pottermore υπάρχει και συντηρείται εδώ και πάρα πολύ καιρό. Δεν νομίζω πως αυτό που καίει τώρα του φόρουμ είναι να αλλάξει το τεστ. Φυσικά και να αλλάξει κανείς δεν θα έχει πρόβλημα ή θα σας πει κάτι. Επιπλέον καλό θα ήταν να μη χρειάζεται κανένα ποστ για να κάνει κάποιος το τεστ.

Βλέπω αρκετές αντιρρήσεις για τα ρανκ. Εμένα προσωπικά αυτά που έχουμε τώρα μου αρέσουν. Είπα και στην Μαρίνα να φτιάξει μερικά με διάφορες γραμματοσειρές και να αποφασίσουμε όλοι μαζί ποια θεωρούμε πιο καλαισθητα.

Καπού εδώ να πω ότι και εγώ είμαι ενάντια στην κατάργηση του Πρωταθλήματος. Ίσως να μην το πρότεινε και κανείς αλλά νομίζω πως αρκετά μέλη και κυρίως τα νέα θέλουν να ασχοληθούν με αυτό. Εξάλλου αυτά είναι και το μέλλον του φόρουμ αν υπάρχει. Δεν νομίζω πλέον πως σας πιέζουμε τόσο πολύ για να στείλετε ΜΒ, εργασίες ή να γράψετε φικ. Τουλάχιστον μπορώ να μιλήσω για τον δίκο μου κοιτώνα και τι γίνεται τον τελευταίο καιρό.

Τέλος, το πιο δύσκολο πρότζεκ αυτού του φόρουμ. Πως να προσελκύσουμε καινούργια μέλη. Από τον τελευταίο διαγωνισμό που έιχε κάνει ο Μέρλιν το καλοκαίρι του 14 (δε θυμάμαι να έιχε γίνει άλλος, σόρρυ αν κάνω λάθος) δε νομίζω να έμεινε κάποιο μέλος ενεργό οπότε δε νομίζω πως τέτοιου είδους διαγωνισμοί είναι η λύση. Υπάρχει η σελίδα του fb όπου κυρίως ανεβαίνει ότι έχει σχέση με τον ΜτΜ, την ΜΒ ή το περιοδίκο. Ίσως καλό θα ήταν στη σελίδα να γίνει κάποια διαφήμιση στα χαριποτερικά τόπικ του φόρουμ. Αυτά που κάθε νέο μέλος που έιναι φαν του ΧΠ θέλει να σχολιάσει, αυτό που κάναμε κι εμείς όταν πρωτολογκάραμε στο φόρουμ. Δεν νομίζω πως ο λογαριασμός του Twitter μπορεί να κάνει κάποια διαφήμιση στο φόρουμ. Επιπλέον το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναινα περιμένουμε να βγει η καινούργια τανία και να ελπίσουμε πως άνθρωποι που δεν έχει τύχει να δουν τις ταινίες ή να διαβάσουν τα βιβλία θα κολλήσουν όπως εμείς.

Αλλαγές/Ιδέες - Σελίδα 2 Oie_zz10

I solemnly swear I'm up to no good:
    Claire Delacour
    Claire Delacour
    Administrator
    Head of D.I.M.C.

Magical Identity

Δημοσίευση από Claire Delacour Πεμ Δεκ 10, 2015 7:07 pm

ολικη καταργηση της ΜΒ και των εργασιων, αυτοι ειναι οι θεσμοι που, εκτος απο το πρωταθλημα υποστηριζουν το ολο συστημα των πληστειριασμων, αρα αυτοματα με την καταργηση τους καταργουνται τα παντα, Γριγκορτς και πρωταθλημα μαζι..

my stuff... :
    Hecate
    Hecate
    Member of Order of Merlin 3rd
    Member of Order of Merlin 3rd

Αριθμός μηνυμάτων : 11334
    Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought:

Δημοσίευση από Hecate Πεμ Δεκ 10, 2015 10:36 pm

Συμφωνώ σχεδόν με όλο το ποστ της Ιζαμπέλ. Το φόρουμ είναι υπερφορτωμένο και οι θεσμοί μας κυνηγούν σαν τις Ερινύες γεμίζοντας τα πμ μας και ζητώντας το όλο χρόνο μας. Τα τεστ, ρανκ κτλ. δεν με πολυενδιαφέρουν, καλό θα ήταν να υπάρχει μια ομοιομορφία αλλά μέχρι εκεί έχω γνώμη. Αυτό που πιστεύω πως πρέπει να γίνει είναι μια στροφή προς το μινιμαλισμό, δεν γίνεται να έχουμε υποκατηγορίες μέχρι και στα τεστ του Ζόνκο ή 5/6/? χρόνια Μαγική Βιομηχανία που μόνο για το μαγικό βιάγκρα δεν έχουμε γράψει ακόμα.

.
    Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
    Αλλαγές/Ιδέες - Σελίδα 2 Ws1999D
    Mirabelle Salvatore
    Mirabelle Salvatore
    Βιβλιοθηκάριος
    Βιβλιοθηκάριος

Αριθμός μηνυμάτων : 14394
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012

Magical Identity
    Today's thought: 'HAIL HYDRA'

Δημοσίευση από Mirabelle Salvatore Πεμ Δεκ 10, 2015 11:06 pm

Καλησπέρα σας Happy
    Όσον αφορά την Ενεργητικότητα Μελών και Νέα Μέλη, θα χρησιμοποιήσω τα λόγια της Άννας:
    Όσον αφορά την ενεργητικότητα, δεν μαρέσει που το λέω, αλλά δεν νομίζω οτι έχει να κανει με την διαφήμιση,ούτε καν με το ίδιο το φόρουμ,την δομή και τον τρόπο διαχειρισης του. Απλά έχει να κανει με το γεγονός ότι οι ταινίες και τα βιβλία τελείωσαν και δεν υπάρχει κάτι καινούργιο να ειπωθεί. Μόνο η ταινία που έρχεται, αλλά κι αυτή χλωμό το κόβω να προκαλέσει αξιολογο ενθουσιασμό.
    ^Προσωπικά ποτέ δεν έγραψα στα τόπικ που ήταν σχετικά με τα βιβλία και τις ταινίες. (όχι ντομάτες παρακαλώ) Τώρα για περισσότερη ενεργητικότητα μια καλή λύση (αυτό που λένε σχεδόν όλοι) είναι η διαφήμιση, πρόσκληση σε διαγωνισμούς, διάφορα θέματα, κτλ. Ίσως να τραβήξει. Ίσως να έχει επιτυχία , ίσως όχι, Αλλά κυρίως βάση πρέπει να δοθεί σε αυτό:
    Για να καθίσει ν' ασχοληθεί ένα μέλος πρέπει να νιώσει άνετα και ζεστά, να μην νιώσει ότι το σνομπάρουν.

Μαγική Βιομηχανία: Η ιδέα της Διαγωνίου Αλέας είναι πολύ καλή, αν και κατ' εμέ η ομαδική εργασία θα μπορούσε να γίνεται κάθε τρίμηνο ή τετράμηνο κι όχι δίμηνο, ούτως ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή των μελών κι να μην υπάρχει κάποια 'πίεση' όπως με πμ, κι προειδοποιήσεις, που γίνονταν με την διαδικασία της μαγικής βιομηχανίας.

Μάγος του Μήνα: Αν είναι δυνατόν κάθε εξάμηνο, ο θεσμός αυτό κατ' εμέ είχε καταντήσει πολύ κουραστικός. Κι το γεγονός πως κάποιοι ψήφιζαν απ' τον κοιτώνα τους ενώ ήδη είχαν ψηφίσει στον κοιτώνα για εμένα δεν έβγαζε κάποια λογική. Όχι προτιμώ το εξάμηνο, αν κι ούτε κι με τις εποχές δεν θα με χάλαγε, Μάγος του Χειμώνα, μάγος της Άνοιξης, του καλοκαιριού, του Φθινοπώρου, περισσότερο ενδιαφέρον θα είχε.

Τεστ Καπέλου&Ρανκ: Προσωπικά με το Τεστ κι με τα Ρανκ δεν έχω κάποιο θέμα με την εμφάνιση τους ως έχουν, δεκτές όμως οι νέες ιδέες κι αλλαγές, ως προς την ανανέωση , με δεδομένο την χρονική δημιουργία του φόρουμ από τότε που φτιάχτηκε το φόρουμ.

Αυτά από εμέ, καλό σας βράδυ. Happy

♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
     Αλλαγές/Ιδέες - Σελίδα 2 Tenor
    “I've never felt so alone.”
    “You're not alone.”
    “Neither are you. It's not too late.”

"Let the past die."~ K.R. :
    Merlin the Great
    Merlin the Great
    Administrator
    Adviser to Minister
    Administrator Adviser to Minister

Αριθμός μηνυμάτων : 35474
    Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009

Magical Identity
    Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη

Δημοσίευση από Merlin the Great Παρ Δεκ 11, 2015 12:15 pm

Παιδιά θα παραμείνουν και θεσμοί και η δομή με τον RPG χαρακτήρα απλά πρεπει να ελαφρύνει το φορουμάκι και να γινει εύχρηστο.

Η δομή που υπάρχει τώρα σχεδιάστηκε όλο και πιο σύνθετα καθώς παλιά οι απαιτήσεις ήταν ανεβασμένες!
    Υπήρχαν πολλά μέλη και και διαφορετικές ανάγκες! 

Τώρα πρέπει να κάνουμε μια νέα αρχή! Δροσερή και καινούργια!

Αλλαγές/Ιδέες - Σελίδα 2 Image10

Waldorf

House of Westeros:
    Romilda Vane
    Romilda Vane
    Δασοφύλακας
    Δασοφύλακας

Αριθμός μηνυμάτων : 12879
    Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010

Magical Identity
    Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;

Δημοσίευση από Romilda Vane Τρι Δεκ 15, 2015 3:46 am

Ναι στην αλλαγη του μαγου του μηνα και της μβ. Ποσο πχια να κρατησουν :p

Τα ρανκ θεωρω ειναι ανουσιο να αλλαξουν, μιας και μιλαμε για το πώς θα "ανεβασουμε" την κινηση του φορουμ, και τα ρανκ δεν παιζουν ρολο σε αυτο. Γενικα δεν ειναι η εικονα του φορουμ που χρειαζεται αλλαγη (αν και το χεντερ αν ηταν πιο μικρο δε θα με χαλαγε :p)

Xιλια ναι στο τεστ του ποτερμορ, μου κινησε το ενδιαφερον και θελω να το κανω και γω. Πληζ, αφηκετε μεεε. Αλλα μη μου αλαξετε κοιτωνα. :O

Πιστευω θα ηταν ωραιο να παρει το φορουμ πιο αναλαφρη μορφη, και να βασιστει το πρωταθλημα σε μικρα προτζεκτ και παιχνιδια μεταξυ των μελων (και οχι σε βαρετες και χρονοβορες εργασιες για τη βιβλιοθηκη), ειτε ενδοκοιτωνικα ειτε διακοιτωνικα, και αμα ξανανοιξουν οι σχολες, γιατι οχι, και μεταξυ των σχολων. Οσοι ηταν στο Μπομπατον μετα την ανανεωση των σχολων θα καταλαβουν τι εννοω. Τετοια μικρα παιχνιδια που γινονταν στο πλαισιο του ανταγωνισμου των δυο κοιτωνων, για να μαζευουν ποντους, και συμμετοχη ειχαν και εκτινασαν τα ποστ στα υψη. Θα μπορουσε να γινει το ιδιο και σε ολο το φορουμ με επιτυχια!

Θα ηθελα να δω περισσοτερη κινηση στους κοιτωνες με ομαδικα παιχνιδακια και μικρο-θεσμους.
    Ας μην πω για το ραδιοφωνο, θα καταντησω γραφικια Μαθουσαλεξ. :P

ghgh
    hhg
    hy
    Αλλαγές/Ιδέες - Σελίδα 2 2yv6ngk
    Reveal your secrets:
    The Sorting Hat
    The Sorting Hat
    Αλχημιστής
    Αλχημιστής

Αριθμός μηνυμάτων : 36341
    Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011

Magical Identity
    Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.

Δημοσίευση από The Sorting Hat Τρι Δεκ 15, 2015 4:15 am

Να ενημερώσω ότι το τόπικ θα κλείσει στις 27 Δεκεμβρίου.

Ευχαριστούμε για το feedback που μας δίνετε τόσο για τα υπάρχοντα προβλήματα, όσο και για τις προτεινόμενες αλλαγές.

Συνεχίζετε, όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη, να γράφετε τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη.

Αλλαγές/Ιδέες - Σελίδα 2 Screen24
    Αλλαγές/Ιδέες - Σελίδα 2 Tumblr11
    The Sorting Hat
    The Sorting Hat
    Αλχημιστής
    Αλχημιστής

Αριθμός μηνυμάτων : 36341
    Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011

Magical Identity
    Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.

Δημοσίευση από The Sorting Hat Κυρ Δεκ 27, 2015 9:44 pm

Το topic μεταφέρεται στην Κιβωτό των Στοχασμών Wizard .

Αλλαγές/Ιδέες - Σελίδα 2 Screen24
    Αλλαγές/Ιδέες - Σελίδα 2 Tumblr11

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 5:41 am