The Sorting Hat🎂 έγραψε:Καιρό έχω να δω τέτοιο χαμό σε ένα τόπικ . Pocket Watch, πως σε λένε ;
δεν ειναι τελεια με κοσμο????
The Sorting Hat🎂 έγραψε:Καιρό έχω να δω τέτοιο χαμό σε ένα τόπικ . Pocket Watch, πως σε λένε ;
The Sorting Hat🎂 έγραψε:Καιρό έχω να δω τέτοιο χαμό σε ένα τόπικ .
Την είπαμε ΙωάνναThe Sorting Hat🎂 έγραψε:Καιρό έχω να δω τέτοιο χαμό σε ένα τόπικ . Pocket Watch, πως σε λένε ;
Isabelle Lightwood έγραψε:Αν ειναι η αγάπη αμαρτία να βγεις να το φωνάξεις με λατρεία!Luna Scamander 🎉 έγραψε:Σσσσ μαρή θα μας καταλάβειIsabelle Lightwood έγραψε:Μόνο γι αυτό;
Eleanna Lovegood έγραψε:ΜΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (endless ααααα's)Isabelle Lightwood έγραψε:Τι ομαδοποίηση είναι αυτή μωρή, θέλω προσωπικό ενθουσιασμό πως το λένε στο χωριό σου;Eleanna Lovegood έγραψε:Κοριτσάρεεεεεεεεες, χρόνια και ζαμάνια, τι κάνετε;
Eleanna Lovegood έγραψε:Βαγγέλη είναι που ήρθα εγώ
Μαρία όχι στο πολύ άμεσο μέλλον, αλλά ο αδερφός μου πέρασε Αθήνα και σκοπεύω στην διάρκεια της χρονιάς να το εκμεταλλευτώ στο έπακρο
Από το στόμα σου και στου θεού το αυτίLuna Scamander 🎉 έγραψε:Ελεάννα εσύ πρέπει να περάσεις Θεσσαλονίκη!
Pocket Watch έγραψε:Τσεπορόλογο .Αυτό ήρθε λίγο απροειδοποίητο
Ιωάννα,χάρηκα,αμήν
Δύο λέξεις; Ντεκαντάνς.Pocket Watch έγραψε:Τόσο δύσκολο ήταν να σκεφτείς ρολόι τσέπης?
Isabelle Lightwood έγραψε:Δύο λέξεις; Ντεκαντάνς.Pocket Watch έγραψε:Τόσο δύσκολο ήταν να σκεφτείς ρολόι τσέπης?
Σκάσε βρακί.Rachel Rivera έγραψε:Plus, η Μαρία έχει ένα θέμα με τη σκέψη. Της πέφτει βαριά στο στομάχι.
Αν ναι, τρεις λέξεις! Χειροτερεύει το πράμα μανίτσα μου.Pocket Watch έγραψε:Isabelle Lightwood έγραψε:Δύο λέξεις; Ντεκαντάνς.Pocket Watch έγραψε:Τόσο δύσκολο ήταν να σκεφτείς ρολόι τσέπης?
Η τελεία μετράει σαν λέξη ?