από The Sorting Hat Κυρ Ιαν 17, 2016 2:00 am
Διαβάζω προσεχτικά όσα λες, αν δεν τα διάβαζα δεν θα απαντούσα.
Τώρα checkαρα και πρόσεξα ότι άλλο topic είχα στο νου μου και άλλο link έδωσα στον Γιάννη/Severus.
Αυτό αναφέρω τόση ώρα ως παρόμοιο topic και όχι το "Πίστη ή Επιστήμη". Θυμόμουν ότι στο "Πίστη ή Επιστήμη" μιλούσαμε σχετικά με την πίστη και πήρα το link χωρίς να κοιτάξω παρόλο που στο νου μου είχα το topic "Θεολογία".
Επειδή πάλι θα μου πεις ότι δεν έχουν ίδιο περιεχόμενο καθώς το ένα ασχολείται με την ύπαρξη ή μη Θεού και το άλλο θέτει ένα σχετικό φιλοσοφικό ερώτημα... Μπορεί ο Γιάννης ή ο οποιοσδήποτε, αν θέλει να θέσει το συγκεκριμένο ερώτημα σε αυτό το topic καθώς αν και -όχι ίδιο- το θέμα είναι παρόμοιο. Μπορεί επίσης, στο ίδιο topic να θέσει το ερώτημα του σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη από την στιγμή που πιστεύει πως έστω και χαλαρά συνδέονται τα δύο θέματα. Αλλιώς, μπορεί να ανοίξει ένα εντελώς νέο topic στην Φιλοσοφία για την τεχνητή νοημοσύνη.
Θέλω ακόμη να πω ότι δεν κάνω "ότι μου γουστάρει". Αν το "δεν στέκει" έδωσε αυτήν την εντύπωση, τι να πω, συγγνώμη. Ο Γιάννης/Severus ήταν η πρώτη φορά που του έτυχε να κλειδώσει topic και επειδή δεν είχε ξανακάνει την διαδικασία εξήγησε με συντομία το σκεπτικό πίσω από το κλείδωμα με βάση όσα του είπα εγώ. Δεν είχα την δυνατότητα να παίξω χαλασμένο τηλέφωνο στο FB ώστε να εξηγήσει ο,τι ήθελα να εξηγήσω εγώ. Παράλληλα, σχετικά με τα "προσωπικά κριτήρια" που ανέφερες: δεν είμαστε εκτελεστικά όργανα... η επιβολή των κανόνων προϋποθέτει και την δική μας κρίση, απλώς εμείς οφείλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικοί.