+41
marilenalove123
Higgs Boson
Berenice
Hecate
Meliora Lestrange
Witch007
Beatrice Lightwood
Cassandra Black
Helena Malfoy
Romelza Snicket
Mirabelle Salvatore
Luna love
Sorazal the Erised
Evie Frye
Dragon The Grey
Eleanna Lovegood
Padma Patil
Hermione Granger.
The Sorting Hat
crookshanks
geowizard
Isabelle Lightwood
Mr. Ollivander
Peeta Apostolakis
Alison Sheridan
Luna Scamander
tzini.xarry
Beatrice Baudelaire
John Dawlish
Magorian Greyback
Claire Delacour
Nearly Headless Nick
Lisette de Lapin
Amycus
Severus John Snape
Roland Weasley
Milady D' Hiver
Phineas Nigellus Black
GEONTI
Natalia McDonald
Cassiopeia Black
45 απαντήσεις
Ερωτήσεις
Evie Frye- Administrator
Head of D.M.L.E. - Αριθμός μηνυμάτων : 5580
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2015
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
- Δημοσίευση Ν°251
Απ: Ερωτήσεις
Εγώ έχω απορία γιατί ρώτησες εδώ :P
- Stuff and Thangs:
Dragon The Grey- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 832
Ημερομηνία εγγραφής : 07/06/2015
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Squib
Today's thought: Ours is the Fury
- Δημοσίευση Ν°252
Που έπρεπε να ρωτήσω; εδώ γράφει ερωτήσεις xD
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.
There walks a lady we all know
Who shines white light and wants to show
How everything still turns to gold.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last.
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll.
And she's buying a stairway to heaven.
- Houses:
- Official Houses through Pottermore tests:
- Hogwarts:
- Hogwarts House:
- Ilvermorny:
- Ilvermorny House:
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
- Δημοσίευση Ν°253
Εδώ μήπως ?
- Stuff and Thangs:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°254
δεν θυμόμουν καν ότι υπάρχει έχω να πατήσω χρόνια εκεί :Ο θενκς φορ δε χελπ xD
- Houses:
- Hogwarts:
- Hogwarts House:
- Ilvermorny:
- Ilvermorny House:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°255
Έχω κάποιες ερωτήσεις
ερώτηση 1: Γίνεται λέω μήπως γίνεται να αλλάξει κανείς κοιτώνα; Είναι και σαν πρόταση βσκ, πχ ένα μέλος που γράφεται εδώ σε πολύ μικρή ηλικία μπορεί να αλλάξει μεγαλώνοντας, ή να κάνει βιαστικά το τεστ κ.α. Θα ήτανε καλό μαζί με επαγγέλματα και αλλαγή νικ, να δίνεται από προυποθέσεις σε μέλη να αλλάξει κοιτώνα. Προσωπικά ήμουνα σλύθεριν και το ξέρετε ήμουν passionate with it και απλώς εν βρασμώ ψυχής διέγραψα τον λογαριασμό και αρχικά μπήκα με αυτόν στο χάφλπαφ, γτ δν ήθελα αρχικά να πω ότι είμαι εγώ. Θα μου πείτε γτ τα λέω αφού εγώ κάνω τις βλακείες; Απλά ρωτάω αν γίνεται κάτι, σκεφτείτε το ^^
ερώτηση 2: δν ξέρω που αλλού να κάνω αυτήν την ερώτηση, εδώ ίσως με βοηθήσει κάποιος. Εγγράφηκα pottermore σμρ και εγώ νόμιζα ότι ήταν σαν φόρουμ, με πρωτάθλημα, που κάτι περνούσες επίπεδα θαρρώ και τέτοια. Αλλά μπήκα και δν τα βρίσκω αυτά πουθενά, είναι απλά σαν μια σελίδα με πληροφορίες. Τι τρέχει; πλιζ αν ξέρει κάποιος βοηθήστε με σε αυτό.
ερώτηση 3: πως ανεβάζω εικόνες εδώ στο φόρουμ; παλιά τις αποθήκευα στον υπολογιστή μου και τις μετέτρεπα σε κατάλληλη μορφή με το tinypic, το οποίο τελευταία κάτι έχει πάθει και δν δουλεύει, κι έτσι δν ξέρω πως να ανεβάζω φώτο, πχ να βάλω σε ποστ ή υπογραφή, χελπ.
θενκς ε λοτ
ερώτηση 1: Γίνεται λέω μήπως γίνεται να αλλάξει κανείς κοιτώνα; Είναι και σαν πρόταση βσκ, πχ ένα μέλος που γράφεται εδώ σε πολύ μικρή ηλικία μπορεί να αλλάξει μεγαλώνοντας, ή να κάνει βιαστικά το τεστ κ.α. Θα ήτανε καλό μαζί με επαγγέλματα και αλλαγή νικ, να δίνεται από προυποθέσεις σε μέλη να αλλάξει κοιτώνα. Προσωπικά ήμουνα σλύθεριν και το ξέρετε ήμουν passionate with it και απλώς εν βρασμώ ψυχής διέγραψα τον λογαριασμό και αρχικά μπήκα με αυτόν στο χάφλπαφ, γτ δν ήθελα αρχικά να πω ότι είμαι εγώ. Θα μου πείτε γτ τα λέω αφού εγώ κάνω τις βλακείες; Απλά ρωτάω αν γίνεται κάτι, σκεφτείτε το ^^
ερώτηση 2: δν ξέρω που αλλού να κάνω αυτήν την ερώτηση, εδώ ίσως με βοηθήσει κάποιος. Εγγράφηκα pottermore σμρ και εγώ νόμιζα ότι ήταν σαν φόρουμ, με πρωτάθλημα, που κάτι περνούσες επίπεδα θαρρώ και τέτοια. Αλλά μπήκα και δν τα βρίσκω αυτά πουθενά, είναι απλά σαν μια σελίδα με πληροφορίες. Τι τρέχει; πλιζ αν ξέρει κάποιος βοηθήστε με σε αυτό.
ερώτηση 3: πως ανεβάζω εικόνες εδώ στο φόρουμ; παλιά τις αποθήκευα στον υπολογιστή μου και τις μετέτρεπα σε κατάλληλη μορφή με το tinypic, το οποίο τελευταία κάτι έχει πάθει και δν δουλεύει, κι έτσι δν ξέρω πως να ανεβάζω φώτο, πχ να βάλω σε ποστ ή υπογραφή, χελπ.
θενκς ε λοτ
- Houses:
- Hogwarts:
- Hogwarts House:
- Ilvermorny:
- Ilvermorny House:
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°256
1.Βασικά,λες για ακύρωση του τεστ και να πηγαίνουμε όπου θέλουμε.Αν κάποιος θεωρεί τον εαυτό του Gryfficlaw,να του δώσουμε πρόσβαση σε δύο κοιτώνες? Αν αλλος είναι κυκλοθυμικός θα πήγαινέ ρχεται? Παλιά υπήρχαν οι προσβάσεις των διαγωνισμών (που θα γίνει κάτι με αυτούς,μην ανησυχείτε). Τι άλλο θα ακολουθήσει μετά,αλλαγή σχολής? Αν θες μπούρου μπούρου με μέλη άλλων κοιτώνα έχουμε τη Γουρουνοκεφαλη
2.Υπήρχε αλλά καταργήθηκε όταν άλλαξε η δομή του ποττερμορ και έγινε αυτό που είναι τώρα.Πλέον είναι κάτι σαν μπλογκ της Τζ.Κ. που ανεβάζει περιεχόμενο.Τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να κάνουν μόνο τα τεστ.
3.Βρες άλλη σελίδα για να ανεβάζεις εικόνες,όπως το imgur που χρησιμοποιώ εγώ,ή γκουγλαρε κάτι άλλο.
2.Υπήρχε αλλά καταργήθηκε όταν άλλαξε η δομή του ποττερμορ και έγινε αυτό που είναι τώρα.Πλέον είναι κάτι σαν μπλογκ της Τζ.Κ. που ανεβάζει περιεχόμενο.Τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να κάνουν μόνο τα τεστ.
3.Βρες άλλη σελίδα για να ανεβάζεις εικόνες,όπως το imgur που χρησιμοποιώ εγώ,ή γκουγλαρε κάτι άλλο.
- Stuff and Thangs:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°257
1 Δεν είπα να πηγαίνουμε όπου θέλουμε. Είπα απλά ότι μία φορά άμα κάνεις το τεστ ίσως να μην είναι αρκετό, και γενικά να έχουν τα μέλη την ικανότητα να μπορούν να ξαναδώσουν το τεστ μετά από πολύ καιρό, σε περίπτωση που έχει αλλάξει ο χαρακτήρας τους ή κάτι τέτοιο. Απλά αυτό είπα, όχι τα χίλια δυο άλλα που ανέφερες εσύ και μην ξεχνάμε είναι ένα φόρουμ για να περνάμε καλά. Αν είναι να είμαστε τόσο κυκλοθυμικοί και αυστηροί κι εν τέλει να μην περνάμε καλά δν έχει νόημα. Θέλω να πω θεωρώ γενικά ότι δν χρειάζεται να ακολουθούμε τόσο πιστά και ευλαβικά κανόνες, όταν πρόκειται για μία ιστοσελίδα ψυχαγωγίας
2 κάτι τέτοιο υποψιαζόμουν, αλλά δν ήξερα τι συνέβη, ευχαριστώ πολύ πάντως
3 βασικά αυτό ήθελα να βρω μία άλλη σελίδα μετατροπής θα χρησιμοποιήσω αυτήν που ανέφερες εσύ θενκς
- Houses:
- Hogwarts:
- Hogwarts House:
- Ilvermorny:
- Ilvermorny House:
Claire Delacour- Administrator
Head of D.I.M.C. - Αριθμός μηνυμάτων : 10301
Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2015
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: give more, expect less
- Δημοσίευση Ν°258
Βασικά όντως θα ακύρωνε το όλο τεστ, γιατί με την ίδια λογική και στο ΧΠ στα 11 τους έκαναν το τεστ και εμέναν σε αυτό.. Δεν πήγαιναν κάθε χρόνο στο νταμπλντορ σε φάση "ξέρετε άλλαξα, τσαντιστηκα, Δεν θέλω πια, αλλάξτε με κοιτώνα".. εξάλλου ο κοιτωνας όπως λίγα έλεγε στο ΧΠ (πόσα παραδείγματα έχουμε για άτομα που δεν ταίριαζαν στον κοιτώνα που ήταν εντέλει) Έτσι λίγα λέει και εδώ...
- my stuff... :
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°259
Γιάννη, γιατί δεν δοκιμάζεις την δυνατότητα που δίνει η forumotion για ανέβασμα φωτογραφιών; Είναι τα δύο εικονίδια στο 5ο πεδίο της μπάρας και μπορείς να ανεβάσεις είτε φωτογραφία, είτε link και είναι το πλέον αξιόπιστο, εκτός και αν θες κάτι άλλο.Dragon The Grey έγραψε:ερώτηση 3: πως ανεβάζω εικόνες εδώ στο φόρουμ; παλιά τις αποθήκευα στον υπολογιστή μου και τις μετέτρεπα σε κατάλληλη μορφή με το tinypic, το οποίο τελευταία κάτι έχει πάθει και δν δουλεύει, κι έτσι δν ξέρω πως να ανεβάζω φώτο, πχ να βάλω σε ποστ ή υπογραφή, χελπ.
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°260
Ποιο είναι το 5ο πεδίο της μπάρας? Δεν σε έπιασα σόρρυ
- Houses:
- Hogwarts:
- Hogwarts House:
- Ilvermorny:
- Ilvermorny House:
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°261
Το πρώτο εικονίδιο
- Stuff and Thangs:
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°262
Κοιτα, καταλαβαινω τι θες να πεις σχετικα με το τεστ. Αυτο ισως βοηθουσε στο να μην κυνηγαμε νεα μελη για να δουμε αν εχουν αλλο λογαριασμο γιατι γνωριζω οτι καποιοι το κανουν γιατι δεν τους αρεσε το που πηγαν. Αλλα στην τελικη, περα απο το ποια ατομα εχουν προσβαση στο κομμον του κοιτωνα σου και την δυνατοτητα να πεις "ειμαι γκριφιντορ, ειμαι χαφλπαφ, ειμαι ταδε-κοιτωνας" δεν αλλαζει κατι. Οπως ειπες και συ, ειμαστε εδω για να περασουμε καλα. Οταν γινει καποιο μαθημα τον επομενο μηνα και εχει καποιος 15 λεπτα να αφιερωσει για ενα ενα κοντρολ-Φ, θα το κανει οπως και να εχει.
Εχει προταθει και αλλες φορες και προσωπικα το βλεπω σαν το "αλλαγη νικ". Αν δινεται αυτη η επιλογη στα μελη, θα "καψουν" την δυνατοτητα να αλλαξουν κοιτωνα αρκετα νωρις. Και σκεψου οτι εσυ με τον πρωτο σου λογαριασμο ειχες "καψει" ολες τις επιλογες σου. 2 νικ περα απο αυτο με το οποιο γραφτηκες συν μια επιλογη να γυρισεις σε καποιο που ειχες παλια; Ναι, ειναι λιγο περιεργος κανονας και πλεον δεν εφαρμαζεται στο μεγιστο αλλα θελω να σου δωσω να καταλαβεις οτι υπαρχει για καποιο λογο.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Γραφεται ενα 14χρονο (Χωρις να εχω κατι με τα 14χρονα. Πριν 7 χρονια δεν ειχα κατασταλαξει στο τι ατομο ειμαι και ειναι απολυτως λογικο) και το Καπελο λεει Ρειβενκλο αλλα θελει να παει Χαφλ γιατι ειδε την ταινια με τον Σκαμαντερ.... και πάει. Εχει ομως την δυνατοτητα μονο για μια αλλαγη. Τι κανει αργοτερα; Σε μερικους μηνες ή πιο μετα, σε 2-4 χρονια αν θεωρησει οτι ταιριαζει περισσοτερο σε Γκριφιντορ ή Σλυθεριν ή ακομα και στον αρχικο κοιτωνα, Ρειβενκλο;
Και επισης για την εξαιρεση που εισαι εσυ, εχω να πω οτι ακριβως για αυτον τον λογο αν μπει μελος και μας ζητησει "διαγραφη" δεν το κανουμε. Οχι γιατι δεν ξερουμε ή γιατι δεν γινεται. Δεν το κανουμε γιατι χανονται τα στοιχεια. Παυει να υπαρχει. Αντ' αυτου κανουμε μπαν, ωστε να μπορουμε να το αναιρεσουμε και να ξαναεχει προσβαση σε περιπτωση που θελει/θελουμε/αλλαξουν τα δεδομενα. Αν καποιος το κανει μονος του, τοτε εχει και την ευθυνη...
Εχει προταθει και αλλες φορες και προσωπικα το βλεπω σαν το "αλλαγη νικ". Αν δινεται αυτη η επιλογη στα μελη, θα "καψουν" την δυνατοτητα να αλλαξουν κοιτωνα αρκετα νωρις. Και σκεψου οτι εσυ με τον πρωτο σου λογαριασμο ειχες "καψει" ολες τις επιλογες σου. 2 νικ περα απο αυτο με το οποιο γραφτηκες συν μια επιλογη να γυρισεις σε καποιο που ειχες παλια; Ναι, ειναι λιγο περιεργος κανονας και πλεον δεν εφαρμαζεται στο μεγιστο αλλα θελω να σου δωσω να καταλαβεις οτι υπαρχει για καποιο λογο.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Γραφεται ενα 14χρονο (Χωρις να εχω κατι με τα 14χρονα. Πριν 7 χρονια δεν ειχα κατασταλαξει στο τι ατομο ειμαι και ειναι απολυτως λογικο) και το Καπελο λεει Ρειβενκλο αλλα θελει να παει Χαφλ γιατι ειδε την ταινια με τον Σκαμαντερ.... και πάει. Εχει ομως την δυνατοτητα μονο για μια αλλαγη. Τι κανει αργοτερα; Σε μερικους μηνες ή πιο μετα, σε 2-4 χρονια αν θεωρησει οτι ταιριαζει περισσοτερο σε Γκριφιντορ ή Σλυθεριν ή ακομα και στον αρχικο κοιτωνα, Ρειβενκλο;
Και επισης για την εξαιρεση που εισαι εσυ, εχω να πω οτι ακριβως για αυτον τον λογο αν μπει μελος και μας ζητησει "διαγραφη" δεν το κανουμε. Οχι γιατι δεν ξερουμε ή γιατι δεν γινεται. Δεν το κανουμε γιατι χανονται τα στοιχεια. Παυει να υπαρχει. Αντ' αυτου κανουμε μπαν, ωστε να μπορουμε να το αναιρεσουμε και να ξαναεχει προσβαση σε περιπτωση που θελει/θελουμε/αλλαξουν τα δεδομενα. Αν καποιος το κανει μονος του, τοτε εχει και την ευθυνη...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Luna Scamander- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 15186
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: Fake friends are like shadows: always near you at your brightest moments, but nowhere to be seen at your darkest hour... True friends are like stars, you don't always see them but they are always there...
- Δημοσίευση Ν°263
Ρε παιδιά γαμώτο. Να ρωτήσω κάτι; (όχι είναι η πρώτη φορά που δεν είναι σπαμ! )
Πείτε μου τον λόγο σας παρακαλώ που η υπογραφή μου συνέχεια φεύγει; Τι συμβαίνει; Ποιος την μπλοκάρειιιιιιιιιιιι
Πείτε μου τον λόγο σας παρακαλώ που η υπογραφή μου συνέχεια φεύγει; Τι συμβαίνει; Ποιος την μπλοκάρειιιιιιιιιιιι
- μπλομ:
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°264
Ειχα και εγώ αυτό το πρόβλημα με την επεξεργασία κειμένου.
Ε λοιπόν,στη μπάρα εργαλείων επεξεργασίας,θα πατήσεις το τελευταίο εικονίδιο,αυτό που μοιάζει με σελίδα,και θα εργαστεις με αυτό.Κάνε ο,τι τροποποίηση θέλεις και μην το ξαναπειραξεις.Αυτό
Ε λοιπόν,στη μπάρα εργαλείων επεξεργασίας,θα πατήσεις το τελευταίο εικονίδιο,αυτό που μοιάζει με σελίδα,και θα εργαστεις με αυτό.Κάνε ο,τι τροποποίηση θέλεις και μην το ξαναπειραξεις.Αυτό
- Stuff and Thangs:
Luna Scamander- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 15186
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: Fake friends are like shadows: always near you at your brightest moments, but nowhere to be seen at your darkest hour... True friends are like stars, you don't always see them but they are always there...
- Δημοσίευση Ν°265
Μααααα δεν το ειχα πειράξει
Σε μερσώ πολύ!
Σε μερσώ πολύ!
- μπλομ:
Natalia McDonald- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 2748
Ημερομηνία εγγραφής : 05/12/2014
Magical Identity
Today's thought: fucking is my cardio
- Δημοσίευση Ν°266
γινεται να ξανακανω το τεστ των κοιτωνων εαν εχω να χρησιμοποιησω το προφιλ που πολυ καιρο?
~NEMI4ever♥
πολυ με ΛΙ
- Descenus Auerno Facilis Est:
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°267
κατι λεγαμε παραπανω σχετικα με αλλαγη κοιτωνα. δυστυχως δεν γινεται να αλλαξεις. το τεστ φυσικα και μπορεις να το ξανακανεις, απλως το αποτελεσμα δεν θα σε παει σε αλλο κοιτωνα.
και κατσε, για ενα λεπτο... ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΡΙΦΙΝΤΟΡ;;; ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ;;
και κατσε, για ενα λεπτο... ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΡΙΦΙΝΤΟΡ;;; ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ;;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°268
Θενξ ε λοτ μιλαιδη 😇αμαν και συ πως κανεις ετσι σαν την δημητρα κοιτωνα ηθελα να αλλαξω
~NEMI4ever♥
πολυ με ΛΙ
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°269
εεεεμ σορρυ του μπι δε γουαν του τελ γιου αλλα... κοιτωνας = οικογενεια. μας πληγωσες πολυ που εδειξες ενδιαφερον στο να μας εγκαταλειψεις!!
- Σπόιλερ:
- πρεπει να βρω τωρα τα ξαδερφακια μας, τις γατες και να τις βαλω να κλαινε.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°270
Υπερβολες και δω . Επισης δεν ειπα οτι ηθεκα να σας εγκαταλειψω για μια φιλη μου ρωτουσα
~NEMI4ever♥
πολυ με ΛΙ
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°271
μωρε, πηγαινε να δεις αν ερχομαι.
(και ας σταματησουμε το σπαμ πριν μπουν ιωαννα/στελμος )
(και ας σταματησουμε το σπαμ πριν μπουν ιωαννα/στελμος )
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Severus John Snape- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 6404
Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2013
Magical Identity
Today's thought: The question is... Stay or leave... because at the end nobody cares...
- Δημοσίευση Ν°272
Το Domain μας το πήραν τώρα ολοκληρωτικά ή απλά δεν έχει γίνει ακόμα η μεταβίβαση στη forumotions?
marilenalove123- Εκτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 346
Ημερομηνία εγγραφής : 24/01/2018
Magical Identity
Today's thought: i am not a girl i am a storm with skin
- Δημοσίευση Ν°273
πωσ αποκταμε γαλερεσ
- Alohomora :
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°274
Την ερώτηση που έκανες στον τραπεζίτη στην απαντάω εδώmarilenalove123 έγραψε:πωσ αποκταμε γαλερεσ
marilenalove123 έγραψε:1πως κανουμε ποντους γαλερες?
2θα ξαναγινει πλιστιριασμος και αν ναι ποτε?
παρακαλω απαντιστε μου
Όλα τα events, διαγωνισμοί και το κοιτωνικό πρωτάθλημα -μαζί με τους πληστηριασμούς- έχουν παγώσει (δεν γίνονται πλέον δηλαδή). Η απόκτηση των γαλερών γινόταν μέσω των προηγουμένων.
- Stuff and Thangs:
marilenalove123- Εκτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 346
Ημερομηνία εγγραφής : 24/01/2018
Magical Identity
Today's thought: i am not a girl i am a storm with skin
- Δημοσίευση Ν°275
thanks
- Alohomora :