Wanderer έγραψε:19 και 1/13
γιατι καλε θλιμμενη φατσουλα? μια χαρα ειναι...
Wanderer έγραψε:19 και 1/13
υπερ καλο!!!!!
Tommy says so
AliceCullen έγραψε:Ναι βρε κοπελιά, μια χάρα είναι!
Tommy says so
Και το κανίς του ανηψιού μου έτσι το λένε.. :P
για στρατιωκες σχολες ηθελα ή στυνομια αλλα τελιακ πηγα για διοικηση επιχειρησεων :busted:exteeler έγραψε:Γ' λυκείου ήσουν????
Πέρασες εκέι που ήθελες???
AliceCullen έγραψε:Δεν ήξερα ότι τα κανίς ποστάρουν κιόλας.. :offtopic:
ουτε εγω!!!Lizakiii έγραψε:Μην μου πεταξετε ντοματες αλλα δεν διαβαζω πολυ συχνα... Σχεδον ποτε...
SiMoS έγραψε:ουτε εγω!!!Lizakiii έγραψε:Μην μου πεταξετε ντοματες αλλα δεν διαβαζω πολυ συχνα... Σχεδον ποτε...
μονο ασκησεις ελυνα...
κι εγω το ιδιο! μονο που μαθηματικα δεν εκανα ποτε... ηξερα κατα περιεργο τροπο συνεχεια πως λυνονται οι ασκησεις... και προσεχα στην παραδοση.Lizakiii έγραψε:SiMoS έγραψε:ουτε εγω!!!Lizakiii έγραψε:Μην μου πεταξετε ντοματες αλλα δεν διαβαζω πολυ συχνα... Σχεδον ποτε...
μονο ασκησεις ελυνα...
Μονο μαθηματικων και κειμενων. Τα αλλα δεν με ενδιεφεραν. Χημειας ηταν γελοιες οι αντιδρασεις οποτε τις εκανα μεσα σε 20 δευτερολεπτα.,..
Μα για αυτον τον λογο τις εκανα τις ασκησεις. Τις εβλεπα γελοιες και ελεγα: αντε να τις κανω...SiMoS έγραψε:κι εγω το ιδιο! μονο που μαθηματικα δεν εκανα ποτε... ηξερα κατα περιεργο τροπο συνεχεια πως λυνονται οι ασκησεις... και προσεχα στην παραδοση.Lizakiii έγραψε:SiMoS έγραψε:ουτε εγω!!!Lizakiii έγραψε:Μην μου πεταξετε ντοματες αλλα δεν διαβαζω πολυ συχνα... Σχεδον ποτε...
μονο ασκησεις ελυνα...
Μονο μαθηματικων και κειμενων. Τα αλλα δεν με ενδιεφεραν. Χημειας ηταν γελοιες οι αντιδρασεις οποτε τις εκανα μεσα σε 20 δευτερολεπτα.,..