από Amycus Δευ Φεβ 29, 2016 1:12 pm
Χμ, μέτρια πράγματα.
Καταρχάς η Κλαίρη. Το πράμα φαίνεται. Η κοπέλα δεν κάνει για τον ρόλο. Όλο το φυζίκ, το στυλ, προδιαθέτει για πρωταγωνίστρια εφηβικής σειράς, απο αυτές τις μπούρδες που κυκλοφορούν απεριόριστα και που η πρωταγωνίστρια ερωτεύεται τον ωραίο, έχει όμως μια άσπονδη φίλη που θέλει το κακό της και να της φάει τον γκόμενο, βέβαια είναι και μαζορέτα στο σχολείο και κάργα δημοφιλής και λαλαλά. Κοινώς, δεν το έχει. Άσε που κάνει μπαμ το ύφος "είμαι-πρωταγωνίστρια-αγάπη-μου-καλά-θα-κάνεις-να-μην-τα-βάζεις-μαζί-μου". Απο Κλαίρη το χάσαμε το παιχνίδι.
Οι υπόλοιποι καλοί. Ταιριαστοί.
Σεναριακά, πάλι μπάχαλο. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, μάλλον θα πρέπει να εστιάσουμε στο βιβλίο το θέμα και στην προβληματική εξέλιξη τόσο των χαρακτήρων όσο και της πλοκής. Ήταν και στην σειρά αλλά είναι και στην ταινία... Μια το χάνουν, μια το βρίσκουν, πάντως ροή το πράμα δεν έχει. Αλλού τρέχει αλλού είναι στατικό. Ποντάρουν πολύ μάλλον στο γεγονός ότι το κοινό έχει διαβάσει τα βιβλία, κάτι που είναι λάθος.
Καλά, το Τσέρνομπιλ πώς τους ήρθε; Δεν θέλω να βάλω με το μυαλό μου κολλήματα στην εποχή του Ψυχρού Πολέμου, κακοί Ρώσοι, καλοί Αμερικάνοι, θα ξεράσω βατράχια...