+16
Berenice
Denrean
anthian9
Alison Sheridan
Romelza Snicket
The Sorting Hat
Noelia di Firenze
Beatrice Lightwood
Phineas Nigellus Black
Natalia McDonald
Arcturus Regulus Black
Nearly Headless Nick
Mirabelle Salvatore
Luna Scamander
Cassiopeia Black
Milady D' Hiver
20 απαντήσεις
Shadowhunters (tmi)
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Shadowhunters (tmi)
Μόνο εμένα το σνικ πικ μου φαίνεται λίγο ερασιτεχνικό ;
Beatrice Lightwood- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 1762
Ημερομηνία εγγραφής : 02/12/2015
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: -You're weird. -Sorry. -it was a compliment.
- Δημοσίευση Ν°27
^και μένα....ειδικά η αρχή...και όλο το CGI ποΛυ ψευτικο....βασικά θεωρώ θα ήταν καλύτερο το όλο πράγμα να το είχε αναλάβει το cw που έχει μεγαλύτερη εμπειρια με τα supernatural stuff γιατί το abc δεν έχει εμπειρια στον τομεα
Yes, I'm a shadowhunter ♥
-I saw Galaxies in your eyes.
- ♡:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°28
Γενικά δεν έχω μεγάλες προσδοκίες... Έχω την εντύπωση ότι δεν θα είναι κάτι ιδιαίτερο. Όλοι εμείς, οι φαν των βιβλίων θα δούμε φυσικά ευχάριστα την σίζον αλλά μέχρι εκεί. Για να αποδώσει σαν σειρά το συγκεκριμένο project θεωρώ ότι πρέπει να του δώσουν από το κανάλι (αλλά και οι τηλεθεατές) αρκετό χρόνο...
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°29
καλό ήτανε μωρέ.
μπορώ να πω πως αυτή η Κλέρι είναι καλύτερη από την άλλη τη ξενέρωτη.
μπορώ να πω πως αυτή η Κλέρι είναι καλύτερη από την άλλη τη ξενέρωτη.
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°30
Οι ηθοποιοι -ολοι- μου αρεσουν περισσοτερο απο της ταινιας. Απλα εχω τις επιφυλαξεις μου γιατι φοβαμαι οτι θα τα σκατωσουν οπως πανε.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°31
η ιζαμπέλ δε μου αρέσει καθόλου.
κοίταξε, είναι σειρά. θα τη κάνουν σίγουρα πολύ διαφορετική για να τραβήξει και κοινό και επεισόδια. το vampire diaries, για παράδειγμα, έχει πάρει τους ρόλους κι έχει αλλάξει τελείως σκηνικό, αλλά δεν είναι άσχημη σειρά.
κοίταξε, είναι σειρά. θα τη κάνουν σίγουρα πολύ διαφορετική για να τραβήξει και κοινό και επεισόδια. το vampire diaries, για παράδειγμα, έχει πάρει τους ρόλους κι έχει αλλάξει τελείως σκηνικό, αλλά δεν είναι άσχημη σειρά.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°32
Σωστά, είναι κακάσχημη .
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°33
η ιζαμπελ της σειρας ειναι θεαρα
το vampire diaries στην αρχη ηταν καλο και αρκετα πιστο.
το vampire diaries στην αρχη ηταν καλο και αρκετα πιστο.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°34
καθόλου πιστό δεν ήταν.
υπήρχε η θεία Τζούντιθ, που ήταν αρραβωνιασμένη. υπήρχε μία μικρή αδερφή, νομίζω η Μάργκαρετ, και όχι ο Τζέρεμι. Η Καρολάιν ήταν πιο σπαστικιά. υπήρχε άλλη μία φίλη, η Μέρεντιθ, αλλιώς έγινε βρικόλακας, πεθαίνει κι όλας και μετά γίνεται άγγελος και γενικά ένας κακός χαμός.
υπήρχε η θεία Τζούντιθ, που ήταν αρραβωνιασμένη. υπήρχε μία μικρή αδερφή, νομίζω η Μάργκαρετ, και όχι ο Τζέρεμι. Η Καρολάιν ήταν πιο σπαστικιά. υπήρχε άλλη μία φίλη, η Μέρεντιθ, αλλιώς έγινε βρικόλακας, πεθαίνει κι όλας και μετά γίνεται άγγελος και γενικά ένας κακός χαμός.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°35
δεν ειπα πιστο. ειπα αρκετα πιστο. τις ξερω τις διαφορες, το εχω διαβασει το βιβλιο. αλλα καμια σχεση το πως ξεκινησε με το πως ειναι τωρα (aka bourdelo)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Luna Scamander- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 15186
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Today's thought: Fake friends are like shadows: always near you at your brightest moments, but nowhere to be seen at your darkest hour... True friends are like stars, you don't always see them but they are always there...
- Δημοσίευση Ν°36
ωωππ
βγήκε επεισόδιο;
βγήκε επεισόδιο;
- μπλομ:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°37
Τσούκου^. Ξεκινάει την άλλη εβδομάδα or something.
Magical Identity
Today's thought: Fake friends are like shadows: always near you at your brightest moments, but nowhere to be seen at your darkest hour... True friends are like stars, you don't always see them but they are always there...
- Δημοσίευση Ν°38
ΑΑ ΤΣΆΜΠΑ ΑΓΧΏΘΗΚΑ
- μπλομ:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°39
Τριτη βραδυ για αμερικη, Τεταρτη (5 το) ξημερωμα για εσας, Τεταρτη (2 το) μεσημερι για εμενα
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°40
ξύπνιοι θα είμαστε τέτοια ώρα. οκ τότες
- μπλομ:
Romelza Snicket- Hogwarts Professor
- Αριθμός μηνυμάτων : 1806
Ημερομηνία εγγραφής : 07/09/2015
Magical Identity
Today's thought: You know the Chinese curse: May you live in interesting times.
- Δημοσίευση Ν°41
μόλις είδα το επ...
- Σπόιλερ:
- και λυπάμαι πραγματικά που το λέω αλλά δεν μου άρεσε...
ήθελα πολύ να πω ότι μου αρέσει αλλά δεν μπορώ... τα σπέσιαλ εφέ ήταν πολύ χάλια...ντάξει δεν περίμενα ποιότητα got αλλά αυτά τα σπαθιά μου θύμισαν κάτι παιχνίδια που πουλούσαν παλιά σε πανηγύρια...και το μαλλί της πρωταγωνίστριας ήταν ανάγκη να το κάνουν πορτοκαλί;
και το γούστο της ίζαμπελ στα ρούχα... δεν ξέρω αν είναι το ίδιο στα βιβλία (δεν τα έχω διαβάσει) αλλά στη σειρά μου θύμισε στρίπερ...
νομίζω βασικά ότι προτιμώ το casting της ταινίας...
στα θετικά-> μου άρεσε πολύ ο dominic sherwood! πολύ γοητευτικός όπως πάντα... και οι σαιμον και μαγκνους!
- proud raven:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°42
Εμενα εχω να πω πως γενικως μου αρεσε.
Με το καστινγκ καθε ηθοποιοι ημουν πιο ευχαριστημενη απο οτι στην ταινια. Τα σπεσιαλ εφε νομιζω τα περιμεναμε. Εδω στο supernatural και καμια φορα τα εφε ειναι ξενερωτικα. Που ειναι ενα σοου για το "υπερφυσικο" που λεει και η λεξη και τρεχει εδω και παραπανω απο δεκαετια.
Γενικως μου αφησσε πολυ καλες εντυπωσεις. Θελω να το ξαναδω με αγγλικους υποτιτλους ομως γιατι το ειδα με το που το βρηκα σε τορρεντ και κατεβηκε.
Με το καστινγκ καθε ηθοποιοι ημουν πιο ευχαριστημενη απο οτι στην ταινια. Τα σπεσιαλ εφε νομιζω τα περιμεναμε. Εδω στο supernatural και καμια φορα τα εφε ειναι ξενερωτικα. Που ειναι ενα σοου για το "υπερφυσικο" που λεει και η λεξη και τρεχει εδω και παραπανω απο δεκαετια.
- Σπόιλερ:
- Αρχικα να πω πως ο Τζεις εδω ειναι πολυ καλυτερος απο οτι στην ταινια. Μετα εχω να πω οτι καταφεραν να δειξουν περισσοτερο character depth στον Αλεκ σε 40 λεπτα επεισοδιου παρα σε 2 ωρες ταινιας. Δηλαδη στην ταινια το μονο που καταλαβα ηταν οτι ηταν ερωτευμενος με τον Τζεις και μισουσε την Κλαιρυ επειδη ο Τζεις ηταν καπως κολλημενος μαζι της. Ενω στην σειρα μου φανηκε πιο τρισδιαστατος, πιο "ανθρωπινος" και οχι απλα plot device. Η Ιζαμπελ ειναι Θ-Ε-Α αλλα ισως την παραεκαναν στριπερ. Και οχι μονο στο κλαμπ αλλα και τα ρουχα της μετα.
Αρνητικη εντυπωση μου εκαναν καποιες ψιλο παραλογες διαφορες με τα βιβλια και την ταινια. Ας πουμε το γεγονος οτι το Ινστιτουτο ηταν γεματο με Κυνηγους Σκιων. Στα βιβλια και στην ταινια ηταν μονο αυτοι οι τρεις και ο Χοτζ. Και μετα ειναι και η γειτονισσα της Κλαιρυ που στο βιβλιο ο Τζεις την ειχε τσεκαρει και ηταν "ψευτικη", δεν ειχε πραγματικη μαγεια οπως ο Μαγνους. Και ηταν καπως παραξενη και μεγαλυτερης ηλικιας. Στην σειρα την εκαναν φυσιολογικη, νεα και καποια που χειριζεται την μαγεια.
Παντως η αλλαγη στην ηλικια δεν με πειραξε σχεδον καθολου. Μου φανηκε πολυ αληθινη η αντιδραση της Κλαιρυ που εβαλε τα κλαματα. Ο Σάιμον ειναι γλυκας και το τραγουδακι γουτσικο. Και εκεινη η σκηνη
Επισης εχω να πω οτι δεν περιμενα να εμφανιστει ο Βαλεντάιν τοσο νωρις αλλα ενθουσιαστηκα που τον ειδαμε. Ηταν λιγο αστειο που σκοτωσε τον αλλο σαντοχαντερ επειδη μιλουσε ασχημα για την Τζοσελυν
Γενικως μου αφησσε πολυ καλες εντυπωσεις. Θελω να το ξαναδω με αγγλικους υποτιτλους ομως γιατι το ειδα με το που το βρηκα σε τορρεντ και κατεβηκε.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°43
Βασικά το μαλλί της πρωταγωνίστριας έπρεπε να είναι πορτοκαλί.
- Σπόιλερ:
- Δεν ήταν άσχημο, δεν ήταν και τέλειο. Από όλα τα μικρά πράγματα που μου έκαναν κάτι, με χάλασε περισσότερο η Ίζαμπελ. Δε τη πέτυχαν καθόλου. Ιου.
Noelia di Firenze- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 1194
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2015
Magical Identity
Today's thought: είμαι chocoholic... αλλά τι φταίω κι εγώ, αφού βλέπω μπροστά μου συνέχεια Παράφρονες!!! (κάπως πρέπει να συνέλθω μετά...)
- Δημοσίευση Ν°44
Είδα χθες τα δύο επεισόδια..πολύ μ άρεσε καμία σχέση με την αηδία την ταινία..
Όλοι οι πρωταγωνιστες μου αρέσουν κυρίως η Ιζαμπελ..η Κλερ είναι πολύ γλυκούλα, καμία.σχέση με την άλλη με κεινα τα απαίσια φρύδια και με τον Τζεις ταιριάζουν..
Και ο Ηθοποιός που κάνει τον Βαλενταιν καταπληκτικός.. μετά τον τρελό βασιλιά στο Reign έχει πάρει το κολλάει.. Περιμένω πως και πως την συνέχεια..
Όλοι οι πρωταγωνιστες μου αρέσουν κυρίως η Ιζαμπελ..η Κλερ είναι πολύ γλυκούλα, καμία.σχέση με την άλλη με κεινα τα απαίσια φρύδια και με τον Τζεις ταιριάζουν..
Και ο Ηθοποιός που κάνει τον Βαλενταιν καταπληκτικός.. μετά τον τρελό βασιλιά στο Reign έχει πάρει το κολλάει.. Περιμένω πως και πως την συνέχεια..
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°45
το ξαναειδα απο την αρχη με αγγλικους υποτιτλους που δεν ειχα την πρωτη φορα και σταματουσα για σχολια
ΑΥΤΑΑΑΑΑΑαα
κατεβασα και το 2ο. δεν ξερω αν θα το δω ή αν θα περιμενω να παει δευτερα-τριτη. παντως δεν θελω να το αφησω για τεταρτη επειδη εκεινη την μερα θα εχω πολλα αλλα να δω.
- shadowhunters 1x01:
- Πολυ μου αρεσε που το επεισοδιο ξεκινησε με τον Αλεκ. Ειναι λιγο μανουλομανουλακι <3 Η Ιζαμπελ με την περουκα λευκο καρε δεν μ αρεσει καθολου. ας εβαζε μια ξανθια περουκα αλλα μακρια μαλλια. Οι γωνιες του προσωπου της δειχνουν πολυ ασχημα με τετοιο μαλλι.
Μου αρεσε που δεν ειναι αλλη μια σειρα με εφηβους στο λυκειο αλλα η Κλαιρυ ετοιμαζεται για κολλεγιο και για σχολη τεχνης. Επισης οπως ειπα παραπανω μου αρεσε η σκηνη Σιμον-Κλαιρυ στην καφετερεια. Αυτο που δεν σχολιασα ηταν το ποσο γαματο ηταν που η Κλαιρυ εκανε ασυναισθητα αυτο
Το ειπα και θα το ξαναπω, δεν μ αρεσε αυτη η Ντοτ. Η Ντοροθια ηταν ηλικιωμενη και ηταν mundane συμφωνα με την ερευνα που εκανε ο Τζεις. Εδω ηταν νεα, ομορφη και μαγισσα;
Το φλας-μπακ με την Τζοσελυν να σκοτωνει εναν δαιμονα μου φανηκε καπως περιεργο. Και ισως αχρειαστο. Δεν ξερω.
Μάγκνους <3
Εεεεμ mundane. Εβαλαν πραγματικα οι σεναριογραφοι την Κλαιρυ να περιγραψει την ζωη της ως "mundane";
Καπου εδω να πω το αλλο μου παραπονο για αλλη μια φορα. θα το στηριξουν; Θα εχει βαση; Να εχει τοσους πολλους κυνηγους σκιων στην περιοχη; Και δεν φανταζομουν τα κεντρικα τους να ειναι high tech.
Ο Σιμον ομως γλυκουλης με το τραγουδακι. Καλυτερο απο το να μας συστησουν ενα ματσο απο "φιλους" του Σιμον οπως στο βιβλιο. Αχρειαστοι δεν ειναι;
Ε μετα κλασσικα. boy meets girl που ειδαμε στην αρχη του επεισοδιο την συναντηση απο την πλευρα του τζεις και τωρα girl meets boy εφοσον ηταν απο την πλευρα της κλαιρυς.
Οκαυ. Γινεται η ολη φαση στο κλαμπ. Παραταει τους φιλους της. Τα λεει στην μαμα της. Και η μαμα της δεν προλαβαινει να της πει "έβαλα να σου κανουν μάγεια για να ξεχασεις το παρελθον σου γιατι ειμαστε shadowhunters και ο κοσμος αυτος ειναι επικινδυνος". Προτιμα να την ρωτησει για τα τατουαζ του Τζεις και μετα την φρικαρει δειχνοντας της τα δικα της σημαδια. Πρεπει να κανει προλογο και να πει οτι φοβοταν αυτη την συζητηση απο τοτε που γεννηθηκε. ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ .|.
Η σκηνη στο αστυνομικο τμημα με τον Λουκ και τους αλλους μου φανηκε καλυτερη απο οτι στην ταινια. Νομιζω στο βιβλιο δεν εχω φτασει ακομα εδω αλλα θα ειναι στανταρ αλλιως γιατι στο βιβλιο δν ειναι αστυνομικος.
Μετα εχουμε διαφορες μαχες και γενικα action. Για να καταληξουμε 25 λεπτα αφου ξεκινησε το επεισοδιο... να δουμε τον Valentine! Μ αρεσει μπορω να πω *.*
Και καλα τωρα. Η ΕΞΥΠΝΗ πηγε πισω στο σπιτι της ενω η μαμα της τής αποκαλυψε οτι τις εκρυβε πραγματα και την εδιωξε απο εκει "με μαγικο τροπο" για να την προστατεψει. Ο-ΚΕ-Υ -.-
Απο την σκηνη εδω μου αρεσε πολυ που "εσπασε". Που εβαλε τα κλαμματα.
girl meets girl <3 συναντηση κλαιρυ-ιζζυ. αγαπησα! και επισης αγαπησα ιζαμπελ με το μαλλι ετσι.
και τι ομορφη η σχεση τους. ολων μεταξυ τους αλλα και η καθε "δυαδα" ξεχωριστα. Αλεκ-Τζεις (που ειδαμε και τον δεσμο παραπαται in action στο κλαμπ) και Ιζι-Αλεκ (αδερφιαααααα!!) και Ιζι-Τζεις.
Γιατι ο Τζεις και η Κλαιρυ βγηκαν μονοι τους εξω και κανενας απο τους αλλους δεν κοιταει καν να τσεκαρει αν ολα ειναι καλα;
ΑΑΑ δεν το ειχα παρατηρησει την πρωτη φορα! Αυτος που ακολουθησε τον Σιμον την αποκαλεσε Clary Fairchild *fangirl mode ON*
Apla nai... βρισκονται εξω απο το Ινστιτουτο. Και απλα ο Τζεις τον πολεμαει μονος του ενω θα μπορουσε να εχει βγει και ενας απο τους ΠΟΛΛΟΥΣ αλλους και να βοηθησει
ΑΥΤΑΑΑΑΑΑαα
κατεβασα και το 2ο. δεν ξερω αν θα το δω ή αν θα περιμενω να παει δευτερα-τριτη. παντως δεν θελω να το αφησω για τεταρτη επειδη εκεινη την μερα θα εχω πολλα αλλα να δω.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°46
Παλεύεται το δεύτερο .
Alison Sheridan- Hogwarts Professor
- Αριθμός μηνυμάτων : 10933
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2013
Magical Identity
Today's thought: Je deviens plus difficile, plus insociable, de plus en plus misanthrope.
- Δημοσίευση Ν°47
Μόλις είδα επιτέλους και το δεύτερο επεισόδιο. Ηταν πολύ καλό. Γενικώς αν και είναι πολύ εύκολη στις σειρές, μπορω να πω οτι είναι πολύ υποσχόμενη, αν και χωράει βελτίωση. Θέλω απεγνωσμένα να διαβάσω τα βιβλία
- Σπόιλερ:
- Το τμι-χαρι ποτερ κροσοβερ "το φως είναι για να μς θυμίζει οτι υπάρχει φως και στο σκοτάδι" ή όπως το ειπε, μου θύμησε τόσο πολύ νταμπλντορ και με κατέστρεψε
~NEMI4ever♥πολύ με ΛΙ
.- Baby let my blood flow:
- grey until the fuckin’ grave.
Romelza Snicket- Hogwarts Professor
- Αριθμός μηνυμάτων : 1806
Ημερομηνία εγγραφής : 07/09/2015
Magical Identity
Today's thought: You know the Chinese curse: May you live in interesting times.
- Δημοσίευση Ν°48
κι εγώ είδα το δεύτερο! νομίζω πως ήταν καλύτερο από το πρώτο!
- Σπόιλερ:
- ^χαχαχ δήμητρα κι εγώ μόλις άκουσα αυτό το quote έμεινα λίγο!
έχω να πω ότι shipάρω ίζαμπελ-σάιμον! ήταν πολύ διασκεδαστικές οι σκηνές μαζί τους!
ο βάλενταιν δεν μου αρέσει πάρα πολύ... μου φαίνεται λίγο συνηθισμένος κακός... θα τον προτιμούσα πιο ιδιαίτερο (όχι φυσικά με τα χαζά ράστα της ταινίας)!
μου φαίνεται ότι κάποια πράγματα κινούνται λίγο γρήγορα... δηλαδή η κλερ μαθαίνει ότι υπάρχουν δαίμονες, γνωρίζει έναν τύπο που την βοηθάει και κατευθείαν τον εμπιστεύεται, τον πιάνει από το χεράκι...δε λέω είναι κούκλος με τα πολύχρωμα μάτια του και τα ωραία ζυγωματικά αλλά κάνει λες και τον ξέρει χρόνια!
και τώρα που είδα και το 2ο επ πιστεύω ότι το cast είναι καλύτερο από της ταινίας (αν και μου λείπουν η lena headey και ο aidan turner) απλά η ηθοποιός που κάνει την κλερ δεν με πείθει και πολύ για το ταλέντο της!
- proud raven:
Beatrice Lightwood- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 1762
Ημερομηνία εγγραφής : 02/12/2015
Magical Identity
Today's thought: -You're weird. -Sorry. -it was a compliment.
- Δημοσίευση Ν°49
- Σπόιλερ:
- αν και σε γενικες γραμμες μου εχει κανει πολυ καλη εντυπωση, υπαρχουν δυο τρια πραγματακια που με ενοχλουν.Αρχικα, με ενοχλει το Institute που ειναι ΓΕΜΑΤΟ shadowhunters και ολη η high tech φαση. Δηλαδη για μενα αν σε ενα πραγμα υπερεχει η ταινια ειναι ο τροπος που εχει αποδώσει το ισνστιτούτο. Δευτερον, θεωρω το ολο πραγμα εξελίσσεται ΠΟΛΥ γρήγορα. Εδω η Clary των βιβλιων ηταν καχύπωπτη για τα πάντα και καλα καλα δεν πιστευε στους δαιμονες ουτε ενω ειχε απειρα αποδεικτικά στοιχεια, και εδω μεσα σε ενα επεισοδιο τα εχει καταλαβει και αποδεχτει χωρις να κανει και ερωτήσεις.
Μετα και απο το δευτερο επεισοδιο να πω οτι ΥΠΕΡΑΓΑΠΩ το καστ. ολοι ιδανικοι για τους ρολους τους. Πλην της Καθριν, που πιστευω οτι η υποκριτική της σηκώνει αρκετή βελτίωση, ολοι οι υπολοιποι ενσαρκωνουν τους χαρακτηρες τους ακριβως οπως τους βλεπουμε στα βιβλια.
Οσο για την Dot, μπορω να πω οτι δεν με ενοχλει τοσο το οτι δεν ειναι μεγαλη σε ηλικια, αλλα το οτι εχει μαγικες δυναμεις . Μπορει να ειναι λεπτομερια αλλα με χαλασε καπως.
Και να κανω και ενα honorable mention σε όλο το bromance simon-isabelle ,simon-clary, clary-isabelle,isabelle-alec, jace-isabelle, alec-jace (Parabatai ) αγαπαμε απλα...και το καλο που τους θελω να τα αναπτυξουν ολα και οχι μονο την σχεση jace-clary.
Επίσης ο Valentine πολυ badass αν και δεν καταλαβα εκεινον τον μαυρο γιατι τον σκοτωσε ; Τελος θα προτειμουσα να ακολουθουσαν το βιβλιο και να μην αποκαλυπταν ακομα ποιος ειναι ο πατερας της κλερυ, δεν ξερω μου φανηκε καπως βιαστηκο και βεβιασμενο...
Yes, I'm a shadowhunter ♥
-I saw Galaxies in your eyes.
- ♡:
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°50
Ο μόνος λόγος που βλέπω αυτή τη σειρα είναι ο Σάιμον και η Ιζζυ. Παρα πολύ μέτρια, δεν κράτησαν τον πυρήνα του βιβλίου κ προσπάθησαν να το εκσυγχρονήσουν. Σαν εφηβική σειρά κ μάλιστα κακή. ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
until the axe reveals it.