+38
Hecate
Isobelle Furler
Eleanna Lovegood
Higgs Boson
Helena Malfoy
Cassandra95
Ariana Lestrange
Denrean
Alison Sheridan
Meliora Lestrange
Dragon The Grey
Romelza Snicket
Sorazal the Erised
FLEUR258
Jace Wayland
Rachel Rivera
Imperio
geowizard
Mysterious Wizard
The Sorting Hat
Luna Scamander
Phineas Nigellus Black
Aurora Sinistra
Gellert
RemousLoupin
Merlin the Great
Isabelle Lightwood
Severus John Snape
Lena*
anthian9
Cassandra Black
Immortality Dumbledore
Cassiopeia Black
Milady D' Hiver
Mirabelle Salvatore
Arcturus Regulus Black
Lisette de Lapin
Romilda Vane
42 απαντήσεις
Game of Thrones
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°676
Απ: Game of Thrones
τι λες ρε; που κολλαει ο μουζουρακης;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Evie Frye- Administrator
Head of D.M.L.E. - Αριθμός μηνυμάτων : 5580
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2015
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
- Δημοσίευση Ν°677
Αμή. Λένε πως έκανε δοκιμαστικά.
- Stuff and Thangs:
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°678
ποιος το ειπε; που το ειδες;
κανενας εξτρα θα ειναι απο αυτους στις μαχες ακομα και να ισχυει
κανενας εξτρα θα ειναι απο αυτους στις μαχες ακομα και να ισχυει
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
- Δημοσίευση Ν°679
Αν δεν τον βάλουν να κάτσει στο σιδερένιο θρόνο όπως κάθεται στη καρέκλα του voice, θα χάσει η παραγωγή μια μεγάλη ευκαιρία για αύξηση των αριθμών της.
[url=Link]https://www.google.gr/search?q=μουζουρακης+game+of+thrones&oq=μουζου&aqs=chrome.2.0j69i57j0l2.3153j0j4&client=ms-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8[/url]
[url=Link]https://www.google.gr/search?q=μουζουρακης+game+of+thrones&oq=μουζου&aqs=chrome.2.0j69i57j0l2.3153j0j4&client=ms-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8[/url]
- Stuff and Thangs:
Helena Malfoy- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 4395
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2013
Magical Identity
Today's thought: “Heaven may be a fantasy for the credulous and the afraid, but I can give you a map reference for hell.”
- Δημοσίευση Ν°680
Μουζού ζούμε στον θρόνο να σε δούμεεε
φάση θα είχε πάντως.
φάση θα είχε πάντως.
“Mrs. Hudson took my skull.”
- <3:
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°681
Nice
Lisette de Lapin- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11396
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: κεφτέδες.
- Δημοσίευση Ν°682
Πολλά είπες.
Αρχικά να πω οτι πάνω στη νύστα μου πάτησα ότι λινκ να 'ναι και αντί να βάλω το 1ο του 8ου κύκλου, έβαλα το 8ο του 1ου κύκλου. Και εκεί που περίμενα να δώ μια σχεδόν ενήλικη μπάνταςς άρυα, την είδα κούτσικο να μονομαχεί με τον σύριο φορέλ
Αρχικά να πω οτι πάνω στη νύστα μου πάτησα ότι λινκ να 'ναι και αντί να βάλω το 1ο του 8ου κύκλου, έβαλα το 8ο του 1ου κύκλου. Και εκεί που περίμενα να δώ μια σχεδόν ενήλικη μπάνταςς άρυα, την είδα κούτσικο να μονομαχεί με τον σύριο φορέλ
- 8χ1:
- Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το χάιπ μου και το οτι μου είχε λείψει πάρα πολύ, αλλά μου άρεσε πάρα πολύ σαν επ Το ριγιούνιον αρυα- τζον, η σκηνές του τύριον με το βάρυς και τον ντάβος, η κουτουλιά της γιάρα στον θήον, η σκήνή σαμ και μπραν "εσύ πες το, όχι εσύ πες το", η σκηνή του τόρμουντ με τον edd (γέλασα τόσο πολύ).
Σιχάθηκα την Ντάννυ. Δεν ξέρω αν ήταν το πλαν τους να την παρουσιάσουν έτσι στην αρχη της σεζον για να δείξουν καποια αλλαγή μετά, τύπου οτι την άλλαξε ο βορράς και ο έρωτας ( ) , αλλά τη σιχάθηκα. Σε κάθε της σκηνή, μία ατάκα έπαιζε στο κεφάλι μου:
Παρόλα αυτά βρήκα τη σκηνή που ο Τζον προσπαθεί να ανέβει στο δράκο απολαυστικότατη. Και κάθε σκηνή του Τζον δηλαδή γιατί είμαι μια χαζογκόμενα νε τι.
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°683
- 8x01:
- "Τι τρώνε τέλος πάντων;"
"Ότι θέλουν..."
10 λεπτά αργότερα... 18 γίδες και 11 πρόβατα!!
Πάσχα σου λέει μετά..
"Από που κρατιέμαι;"
"Απ'όπου μπορείς."
Μου ήρθε σκοτοδίνη και μόνο που τον έβλεπα απ' την οθόνη, φαντάσου τούτος,
δεν πρόκειται να ξανά ανέβει σε άλογο τώρα
Τελευταία σκηνή... κόντεψε να μου φύγει το παγωτό απ' τη γλώσσα
έπος
well done my girl Florence
Χμμ... δεν έγραψα χαλί φέτος, περίεργο...
Όποιος θέλει να μου στείλει προσωπικό μήνυμα,
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“You're not alone.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°684
Δεν σας βέπλω να σχολιάζετε την νέα σεζόν και ανησυχώ. Είναι τόσο κακή όσο ακούω?
Θα την πω την αμαρτία μου αλλά είδα τις 2 πρώτες σεζόν.
Ωραία και ενδιαφέρουσα σειρά είναι με όμορφα σκηνικά.
Όσο για χαρακτήρες, θα μιλήσω μόνο για αυτούς που έχουν καταφέρει να επιζήσουν. Και είναι πολλοί και δεν πεθαίνει κανένας. Άντε να φτάσω στο Red Wedding να φεύγει κόσμος.
Οι Λάννιστερς είναι οι Λάννιστερς. Οι κακοί της υπόθεσης. Ο Τζόφρεϋ είναι ότι χειρότερο υπάρχει και δεν ξέρω τι ζόρι τραβάει η Σέρσεϊ. Έχει κάποιο απότερο σκοπό, κάνα character development ή κάνει την ξινή σε όλη τη σειρά? Για τον Τζέιμι δεν έχω να πω πολλά γιατί ξέρω πω θα αλλάξει στη συνέχεια. Να βάλει λίγο πιπέρι στη γλώσσα όμως, έτσι? Ο Τάιγουιν είναι ενδιαφέρον χαρακτήρας και ποιο έξυπνος από όσο έχει δείξει μέχρι στιγμής. Λέω να του κάνω stan όσο αντέξει. Ο Τύριον...έτσι κι έτσι. Βάρυς>Μπέιλις. Ο Hound με μπερδεύει. Ο Μπρον καλο παιδί είναι. Να τον κρατήσουνε.
Οι Σταρκ είναι οι αδιάφοροι της υπόθεσης. Είναι η μάμα Σταρκ που ενδιαφέρεται για τα παιδιά της και καλά κάνει. Ο Τζον είναι βαρετός και δεν ξέρει να κουνάει το σπαθί του. Μέχρι και ο Σαμ λιγότερο άτσαλος είναι στη μάχη. Η Άρυα θα βαρέσει κόσμος και είμαι περήφανη για αυτή. Η Σάνσα μπαίνει στο ίδιο τσουβάλι με την Σέρσεϊ. Πήγαινε σκότωσε το μαμόθρεφτο και χάρη θα κάνεις σε όλους . Ο Ρομπ οκ...αδιάφορος και αυτός. Ο Μπραν περνάει emo φάση και ο μικρότερος αδερφός είναι πολύ edgy. Ο Θήον είναι μακάκας μεγάλος. Η Μπριέν είναι είδωλο.
Και φτάνουμε στο House Targaryen που κάνουμε rooting for. Ψυχούλα η Ντάνυ, μεγαλύτερη εξέλιξη χαρακτήρα μέχρι στιγμής στη σειρά. Θα γίνει του fuego εκεί πέρα στα Γουέστερος όταν φτάσειαν φτάσει ποτέ γιατί δεν το κόβω.. Δείξτε μόνο Ντάνυ. Δεν θέλω άλλα χιόνια και άλλα ξανθά κεφάλια. Also, #JorahStan
Late to the fandom but it's worth it.
Θα την πω την αμαρτία μου αλλά είδα τις 2 πρώτες σεζόν.
Όσο για χαρακτήρες, θα μιλήσω μόνο για αυτούς που έχουν καταφέρει να επιζήσουν. Και είναι πολλοί και δεν πεθαίνει κανένας. Άντε να φτάσω στο Red Wedding να φεύγει κόσμος.
Οι Λάννιστερς είναι οι Λάννιστερς. Οι κακοί της υπόθεσης. Ο Τζόφρεϋ είναι ότι χειρότερο υπάρχει και δεν ξέρω τι ζόρι τραβάει η Σέρσεϊ. Έχει κάποιο απότερο σκοπό, κάνα character development ή κάνει την ξινή σε όλη τη σειρά? Για τον Τζέιμι δεν έχω να πω πολλά γιατί ξέρω πω θα αλλάξει στη συνέχεια. Να βάλει λίγο πιπέρι στη γλώσσα όμως, έτσι? Ο Τάιγουιν είναι ενδιαφέρον χαρακτήρας και ποιο έξυπνος από όσο έχει δείξει μέχρι στιγμής. Λέω να του κάνω stan όσο αντέξει. Ο Τύριον...έτσι κι έτσι. Βάρυς>Μπέιλις. Ο Hound με μπερδεύει. Ο Μπρον καλο παιδί είναι. Να τον κρατήσουνε.
Οι Σταρκ είναι οι αδιάφοροι της υπόθεσης. Είναι η μάμα Σταρκ που ενδιαφέρεται για τα παιδιά της και καλά κάνει. Ο Τζον είναι βαρετός και δεν ξέρει να κουνάει το σπαθί του. Μέχρι και ο Σαμ λιγότερο άτσαλος είναι στη μάχη. Η Άρυα θα βαρέσει κόσμος και είμαι περήφανη για αυτή. Η Σάνσα μπαίνει στο ίδιο τσουβάλι με την Σέρσεϊ. Πήγαινε σκότωσε το μαμόθρεφτο και χάρη θα κάνεις σε όλους . Ο Ρομπ οκ...αδιάφορος και αυτός. Ο Μπραν περνάει emo φάση και ο μικρότερος αδερφός είναι πολύ edgy. Ο Θήον είναι μακάκας μεγάλος. Η Μπριέν είναι είδωλο.
Και φτάνουμε στο House Targaryen που κάνουμε rooting for. Ψυχούλα η Ντάνυ, μεγαλύτερη εξέλιξη χαρακτήρα μέχρι στιγμής στη σειρά. Θα γίνει του fuego εκεί πέρα στα Γουέστερος όταν φτάσει
Late to the fandom but it's worth it.
- Stuff and Thangs:
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°685
^ my sweet summer child
Θα έρθω να σχολιάσω τα δυο πρώτα επεισόδια της 8ης σεζόν... μπας κι πάρουν σειρά κι οι υπόλοιποι γιατί αραχνιασαμε κι εδώ νομίζω
^Όσο για σένα συνέχισε, θα αλλάξεις γνώμη παρακάτω για όσα εξέφρασες, είμαι σίγουρη
Θα έρθω να σχολιάσω τα δυο πρώτα επεισόδια της 8ης σεζόν... μπας κι πάρουν σειρά κι οι υπόλοιποι γιατί αραχνιασαμε κι εδώ νομίζω
^Όσο για σένα συνέχισε, θα αλλάξεις γνώμη παρακάτω για όσα εξέφρασες, είμαι σίγουρη
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“You're not alone.”
“You're not alone.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°686
Guess who is back...back again. Είδ3 3η, 4η και επέστρεψα δριμύτερη.
Ως γνωστόν, θα σχολιάσω χαρακτήρες και όχι επεισόδιοα γιατίδεν θυμάμαι τι είδα χτες ήρθα αργά στο πάρτυ. Θα πω μόνο πως στα δύο τελευταία της 4ης, σε κάθε επεισόδιο πέθανε περισσότερος κόσμος από ότι στη μάχη του Γουίντερφελλ.
Θα ξεκινλησω με τις Οικογενειακές Ιστορίες των Λάννιστερς. Αρχικά, η βαφή του ξέβαψε προ πολλού. Ο θάνατος του Τζόφρεϋ ήταν μιεχ. Ήθελα να τον δω να βασανίζεται λίγο πριν πεθάνει.
Δεν κατάλαβα πότε ο Τζέιμι πήγε από Prince Charming σε Good Brother. Η αλλαγή, αν και καλή, ήταν πολύ απότομη.
Ο Μπρον καλό παιδί. Σας γράφει όλους.
Βάρυς>Παίδο Μπέιλις
Το Κυνηγόσκυλο... Πάντως η μάχη πολλών κυβικών του με την Μπριέν ήταν κωμικοτραγική. Η γυναίκα νταρντάνα παραμένει είδωλο. Go girl.
Ο Τύριον "Veni Vidi Vice" Λάννιστερ, εκτός από την υποστήριξη και την αγάπη του αδερφού του, μου φαίνεται πως είναι και τέρμα κωλόφαρδος.
Η άλλη με το στραβό το στόμα, η Μάρτζη, Μάρτζορη, γουατέβερ, ύπουλη αλεπού . Και η γιαγιά είναι σαν τη Maggie Smith στο Downton Abbey αλλά λιγότερο savage.
Στους Σταρκ είχαμε πολλές εξελίξεις. Βασικά, μια και μεγάλη. Επιτέλους ο Γιάννης ο Χιόνης έμαθε πως να κουνάει το σπαθί του. Το κανονικό εννοώ όχι το απ' τ' άλλο . Βασικά και το άλλο κούνησε με την Ίγκριτ αλλά τέσπα. Ο Κόκκινος ο Γάμος με ξάφνιασε λίγο μόνο και μόνο επειδή τον περίμεα στο 10 και όχι στο 9 επεισόδιο . Το μάθημα το έμαθα. Τα φινάλε της σεζόν είναι στα 9α επεισόδια. Μάμα Σταρκ καπούτ. Μπράδερ Σταρκ καπούτ.
Ο Μπραν τώρα που έπιασε σήμα θα ξεκινήσει να μου σπάει τα νεύρα. ΟΓκρουτ Χόντορ έχει ήδη ξεκινήσει.
Η Άρυα συνεχίζει το ταξίδι της μέχρι να γίνει δολοφόνος. Σε αυτή τη σεζόν έμαθα που βρίσκεται η καρδιά.
Θα την πω τη κακία μου, αλλά ο Θήον καλά έπαθε. Πήγαινε γυρεύοντας.
Ο Ράμσεϊ είναι μια πιο λάιτ μορφή του Τζόφρεϋ. Τον πατέρα του ωστόσο για κάποιο λόγο τον συμπαθώ.
Ομοίως συμπαθώ και τον Στάννις. Μπερδεμένος και χαμένος αλλά τον κόβω για ψυχούλα κατά βάθος.
Βρείτε έναν φίλο σαν τον Νταβός.
Η Ντάνυ, γνωστή και ως Μωυσής, μόνη της και μόνοι σας. Δώσε πόνο και άσε τους άλλους να λένε.
Ενδιαφέρον είναι οι συζητήσεις της περί δουλείας μαζί με τον Τζόρα. Και οι δύο έχουν δίκιο και οι δύο έχουν άδικο.
Περί Μισάντει και Γκριζοκώληκα...δεν ξέρω αν η σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ τους είναι αναγκαία. Θα προτιμούσα να ήταν φίλοι (ή friends to lovers) παρά ένα forced romance.
Γενικά, όλοι θέλουν να πάνε στο Τείχος. Κανείς δεν έχει φτάσει στο τείχος.
Αν έχω ξεχάσει κάτι, θα επιστέρψω σε 2-3 μέρες με νέα σχόλια.
Ως γνωστόν, θα σχολιάσω χαρακτήρες και όχι επεισόδιοα γιατί
Θα ξεκινλησω με τις Οικογενειακές Ιστορίες των Λάννιστερς. Αρχικά, η βαφή του ξέβαψε προ πολλού. Ο θάνατος του Τζόφρεϋ ήταν μιεχ. Ήθελα να τον δω να βασανίζεται λίγο πριν πεθάνει.
- Σέρσει:
Δεν κατάλαβα πότε ο Τζέιμι πήγε από Prince Charming σε Good Brother. Η αλλαγή, αν και καλή, ήταν πολύ απότομη.
Ο Μπρον καλό παιδί. Σας γράφει όλους.
Βάρυς>Παίδο Μπέιλις
Το Κυνηγόσκυλο... Πάντως η μάχη πολλών κυβικών του με την Μπριέν ήταν κωμικοτραγική. Η γυναίκα νταρντάνα παραμένει είδωλο. Go girl.
Ο Τύριον "Veni Vidi Vice" Λάννιστερ, εκτός από την υποστήριξη και την αγάπη του αδερφού του, μου φαίνεται πως είναι και τέρμα κωλόφαρδος.
Η άλλη με το στραβό το στόμα, η Μάρτζη, Μάρτζορη, γουατέβερ, ύπουλη αλεπού . Και η γιαγιά είναι σαν τη Maggie Smith στο Downton Abbey αλλά λιγότερο savage.
Στους Σταρκ είχαμε πολλές εξελίξεις. Βασικά, μια και μεγάλη. Επιτέλους ο Γιάννης ο Χιόνης έμαθε πως να κουνάει το σπαθί του. Το κανονικό εννοώ όχι το απ' τ' άλλο . Βασικά και το άλλο κούνησε με την Ίγκριτ αλλά τέσπα. Ο Κόκκινος ο Γάμος με ξάφνιασε λίγο μόνο και μόνο επειδή τον περίμεα στο 10 και όχι στο 9 επεισόδιο . Το μάθημα το έμαθα. Τα φινάλε της σεζόν είναι στα 9α επεισόδια. Μάμα Σταρκ καπούτ. Μπράδερ Σταρκ καπούτ.
- Σάνσα:
Ο Μπραν τώρα που έπιασε σήμα θα ξεκινήσει να μου σπάει τα νεύρα. Ο
Η Άρυα συνεχίζει το ταξίδι της μέχρι να γίνει δολοφόνος. Σε αυτή τη σεζόν έμαθα που βρίσκεται η καρδιά.
Θα την πω τη κακία μου, αλλά ο Θήον καλά έπαθε. Πήγαινε γυρεύοντας.
Ο Ράμσεϊ είναι μια πιο λάιτ μορφή του Τζόφρεϋ. Τον πατέρα του ωστόσο για κάποιο λόγο τον συμπαθώ.
Ομοίως συμπαθώ και τον Στάννις. Μπερδεμένος και χαμένος αλλά τον κόβω για ψυχούλα κατά βάθος.
Βρείτε έναν φίλο σαν τον Νταβός.
- Μελισάντρα:
Η Ντάνυ, γνωστή και ως Μωυσής, μόνη της και μόνοι σας. Δώσε πόνο και άσε τους άλλους να λένε.
Ενδιαφέρον είναι οι συζητήσεις της περί δουλείας μαζί με τον Τζόρα. Και οι δύο έχουν δίκιο και οι δύο έχουν άδικο.
Περί Μισάντει και Γκριζοκώληκα...δεν ξέρω αν η σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ τους είναι αναγκαία. Θα προτιμούσα να ήταν φίλοι (ή friends to lovers) παρά ένα forced romance.
Γενικά, όλοι θέλουν να πάνε στο Τείχος. Κανείς δεν έχει φτάσει στο τείχος.
Αν έχω ξεχάσει κάτι, θα επιστέρψω σε 2-3 μέρες με νέα σχόλια.
- Stuff and Thangs:
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°687
Evie Frye έγραψε:Αν έχω ξεχάσει κάτι, θα επιστέρψω σε 2-3 μέρες με νέα σχόλια.
Σκόπευα να είχα δει και την 6η αλλά τα 2 τελευταία της 5ης με στιγμάτισαν.
Την μικρή Σελίν ρε σατανά ? Το αθώο και αγνό κοριτσάκι? Το παιδάκι που αγαπύσαν όλοι εκτός από τη μάνα της που ό,τι θυμάται χαίρεται? Και μετά λες "Καλά περάσαμε. Άντε γεια τώρα"? Ο μπάρμπας Νταβός της είχε φτιάξει το όμορφο αγαλματάκι. Ποιος θα του λέει ιστορίες για δράκους τώρα? Ποιος θα μαζέψει τα αμάζευτα? Και πάει ο Στάννις, ο ουάν τρου κινγκ με όλη την έννοια, για 1v1 και τρώει γκανγκ.
Στεναχωρήθηκα μου τον εφάγανε αλλά πάλι καλά που τον έφαγε η Μπριεν και όχι ο Ράμσεϋ. Αλλά και συ βρε Μπριεν, τον αδερφό του πήγες να υπηρετήσεις? Ναι, συγκινητική και γλυκιά η ιστορία σας αλλά ο Ρένλυ μόνο να διαλέγει κουρτίνες έκανε.
Από τότε που σκότωσαν τον Σερ Μπάρρισταν, όλα έχουν γίνει "της επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα" στη Μυρρίν και οι Άσπιλοι μισές δουλειές κάνουν. Αυτοί είναι οι τρανοί πολεμιστές που απελευθέρωσεη Ντάνυ? Αυτοί που πέφτουν σαν μύγες?
Επιτέλους η Σέρσει έπαθε αυτό που την άξιζε αλλά δεν την βλέπω να αλλάζει. Να την γυροφέρνουν τσίτσιδι με το cgi κορμί κολώνα, να τις τρώνε τα παιδιά και αυτή το βιολί της... Και εκεί που ο Τζέιμι είχε μια τρυφερή στιγμή με την κόρη του, τσουπ...καπούτ και αυτή. Ο Μπρον την έβγαλε καθαρή. Κάτι είναι και αυτό.
Και εκεί που νόμιζα πως η Άρυα θα πέρναγε όλη τη σεζόν ως καθαρίστρια στην Μαντάμ Τισό, έκανε λέβελ απ και πήγε για το πρώτο της boss fight. Καλά του έκανε. Δώσε πόνο Άρυα και μην μασάς.
Και μετά πάμε στο τοίχος με τον Γιανάκη με τον ένα ν (γιατί το Jon δεν έχει h) και τον βλέπουμε να γίνεται κοψίδια. Νταξ, δεν με πολυένοιξε για τον βουτυροχλεχλέ. Και να μην τον έφερνε η άλλη η σατανάς πίσω δεν θα με πείραζε. Η Φρουρά τη ζόρι τραβάει? Έχουν σκεφτεί να το σπρώξουνε? Γουάιτγουόλκερς δεν σκοτώνουνε, το τοίχος δεν μπορούν να υπερασπίσουνε, τους μεν στη μια πλευρά του σοίχους και τους δε από την άλλη δεν μπορούν να υπερασπίσουνε, γιατί σας πληρώνουνε? Όλους του έφαγε η πληγωμένη υπερηφάνεια.
Στην τελευταία σκηνή με την Ντάνυ ήμουν σε φάση.
- Σπόιλερ:
- Stuff and Thangs:
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°688
Και μετά από μια 6η σεζόν που έκανε κοιλιά σαν του Πάγκαλου και σώθηκε από το 9ο επεισόδιο και το πρώτο 20λεπτο του 10ου, συνεχίσαμε σε μια 7η που μας άφησε κρύους. (Unintentional pun )
Ή έχει ξεκινήσει το bad writing ή εγώ έφτασα στο σημείο κορμού μετά από το binge watching. Όσο την έβλεπα, θύμωνε χωρίς λόγο.
Οι δύο τελευταίες σεζόν έχουν αδύναμη πλοκή και στο τέλος κάθε επεισοδίου δεν σε αφήνουν με αγωνία για το επόμενο. Ειδικά σε αυτή, δεν υπάρχει πλοκή. Πάμε παίδες και ο,τι γίνει.
Οι όλοι χαρακτήρες ντύθηκαν στα μαύρα για να πανε στην κηδεία του character development τους.
Ο Γιανάκης, όχι ότι είχε κάνα character development, το μόνο πράγμα για το οποίο μιλάει, είναι οι White Walkers και μας θυμίζει για 6453738 φορά ότι τους έχει δει. Αμάν πια. Φαγώθηκε με το winter is here. Και γιατί η φάτσα του είναι μόνιμος λες και έχει πάει σε ταβέρνα και του είπαν ότι το παστίτσιο έχει τελειώσει?
Η Ντάνυ, από εκεί που άκουγε όλους του συμβούλους της, έδειχνε οίκτο και συμπάθεια, τώρα τους γράφει όλους και "Talk to the hand". Προσπάθησα να εξηγήσω την συμπεριφορά της με όσα έγιναν στην Μιρίν αλλά τζίφος.
Τον Τύριον, από τότε που έφυγε από το King's Landing, δεν τον βλέπουμε καθόλου και κοντεύουμε να ξεχάσουμε το όνομά του.
Η Άρυα, για κάποιο μυστήριο λόγο και χωρίς λόγο, στο ταξίδι της από την Έσσος στο Γουέστερος έγινε cold ass bitch. Από Καράτε Κιντ έγινε bully.
Ο Μπρον αποφάσισε να νοικοκυρευτεί because why not. Δεν του το είχα.
Η Σέρσει παραμένει Σέρσει. Απορώ πότε και αν ο Τζέιμι θα φύγει ποτέ από τα πόδια της. Αυτός ο Κάιμπουρν είναι ύπουλη μουσίτσα. Θα δείτε θα καθίσει στον θρόνο.
Ο Μπραν περνάει εφηβεία και μισεί τους πάντες και δεν μιλάει σε κανέναν. Κάθεται με τις ώρες και ακούει Green Day. Επίσης ξέρει τι έκανες πέρυσι το καλοκαίρι. Ωστόσο, αξίζει να αναφέρω πως το reunion Bran-Sansa ήταν πιο heartwarming από το reunion Sansa-Arya.
Πάλι καλά που η Μπριέν παρέμεινε ως έχει.
Δεν καταλαβαίνω γιατί αποφάσισαν να μη σκοτώσουν το Κυνηγόσκυλο. Ουτε αναπτυξη έχει, ούτε προσφέρει πουθενά.
Ο Τζόρα γίνεται friendzoned part 374829 -"This man says he is your friend." -"Yes. He is my friend."
Μικροδάχτυλε, μην μας γράφεις. Θαύμα που ο Βάρης την έχει βγάλει μέχρι τώρα καθαρή.
Ο γύπας Νταβός χώνεται Μισσάντει και γίνεται κοκμπλόκ από Γκριζοσκώληκα. Don't ask how.
Ο Γιούρον είναι ο πιο shit tier villain της σειράς μέχρι στιγμής. Ξεπερνάει και τον Γουόλτερ Φρέυ. Ποτέ δεν συμπάθησα Γιάρα. Μάλλον το έχει όλο το σόι.
Μόνο η Σάνσα έχει μια σημαντική και φυσιολογική βελτίωση χαρακτήρα.
Δεν σιπάρω Μισσάντει-Γκριζοσκώληκα, όπως δεν σιπάρω Ντάνυ-Τζον. Ειδικά οι τελευταίοι είχαν τόσο awkward ανάπτυξη σχέσης που άγγιζε τα όρια του cringe.
Under this roof we stan for Lyanna Mormont.
Νερφάρετε τον δράκο του White King. Το πως έριξε τον Τοίχο ήταν γελοίο.
Το μεγαλύτερο παράπονό μου πάντως είναι ότι οι πανοπλίες των Unsullied είναι fashion crime. Έχετε δει τα παντελόνια τους? Τέτοια πουλάνε στη λαϊκή. Ομοίως μάπα είναι και τα κράνη της φρουράς της Σέρσει.
Ή έχει ξεκινήσει το bad writing ή εγώ έφτασα στο σημείο κορμού μετά από το binge watching. Όσο την έβλεπα, θύμωνε χωρίς λόγο.
Οι δύο τελευταίες σεζόν έχουν αδύναμη πλοκή και στο τέλος κάθε επεισοδίου δεν σε αφήνουν με αγωνία για το επόμενο. Ειδικά σε αυτή, δεν υπάρχει πλοκή. Πάμε παίδες και ο,τι γίνει.
Οι όλοι χαρακτήρες ντύθηκαν στα μαύρα για να πανε στην κηδεία του character development τους.
Ο Γιανάκης, όχι ότι είχε κάνα character development, το μόνο πράγμα για το οποίο μιλάει, είναι οι White Walkers και μας θυμίζει για 6453738 φορά ότι τους έχει δει. Αμάν πια. Φαγώθηκε με το winter is here. Και γιατί η φάτσα του είναι μόνιμος λες και έχει πάει σε ταβέρνα και του είπαν ότι το παστίτσιο έχει τελειώσει?
Η Ντάνυ, από εκεί που άκουγε όλους του συμβούλους της, έδειχνε οίκτο και συμπάθεια, τώρα τους γράφει όλους και "Talk to the hand". Προσπάθησα να εξηγήσω την συμπεριφορά της με όσα έγιναν στην Μιρίν αλλά τζίφος.
Τον Τύριον, από τότε που έφυγε από το King's Landing, δεν τον βλέπουμε καθόλου και κοντεύουμε να ξεχάσουμε το όνομά του.
Η Άρυα, για κάποιο μυστήριο λόγο και χωρίς λόγο, στο ταξίδι της από την Έσσος στο Γουέστερος έγινε cold ass bitch. Από Καράτε Κιντ έγινε bully.
Ο Μπρον αποφάσισε να νοικοκυρευτεί because why not. Δεν του το είχα.
Η Σέρσει παραμένει Σέρσει. Απορώ πότε και αν ο Τζέιμι θα φύγει ποτέ από τα πόδια της. Αυτός ο Κάιμπουρν είναι ύπουλη μουσίτσα. Θα δείτε θα καθίσει στον θρόνο.
Ο Μπραν περνάει εφηβεία και μισεί τους πάντες και δεν μιλάει σε κανέναν. Κάθεται με τις ώρες και ακούει Green Day. Επίσης ξέρει τι έκανες πέρυσι το καλοκαίρι. Ωστόσο, αξίζει να αναφέρω πως το reunion Bran-Sansa ήταν πιο heartwarming από το reunion Sansa-Arya.
Πάλι καλά που η Μπριέν παρέμεινε ως έχει.
Δεν καταλαβαίνω γιατί αποφάσισαν να μη σκοτώσουν το Κυνηγόσκυλο. Ουτε αναπτυξη έχει, ούτε προσφέρει πουθενά.
Ο Τζόρα γίνεται friendzoned part 374829 -"This man says he is your friend." -"Yes. He is my friend."
Μικροδάχτυλε, μην μας γράφεις. Θαύμα που ο Βάρης την έχει βγάλει μέχρι τώρα καθαρή.
Ο γύπας Νταβός χώνεται Μισσάντει και γίνεται κοκμπλόκ από Γκριζοσκώληκα. Don't ask how.
Ο Γιούρον είναι ο πιο shit tier villain της σειράς μέχρι στιγμής. Ξεπερνάει και τον Γουόλτερ Φρέυ. Ποτέ δεν συμπάθησα Γιάρα. Μάλλον το έχει όλο το σόι.
Μόνο η Σάνσα έχει μια σημαντική και φυσιολογική βελτίωση χαρακτήρα.
Δεν σιπάρω Μισσάντει-Γκριζοσκώληκα, όπως δεν σιπάρω Ντάνυ-Τζον. Ειδικά οι τελευταίοι είχαν τόσο awkward ανάπτυξη σχέσης που άγγιζε τα όρια του cringe.
Under this roof we stan for Lyanna Mormont.
Νερφάρετε τον δράκο του White King. Το πως έριξε τον Τοίχο ήταν γελοίο.
Το μεγαλύτερο παράπονό μου πάντως είναι ότι οι πανοπλίες των Unsullied είναι fashion crime. Έχετε δει τα παντελόνια τους? Τέτοια πουλάνε στη λαϊκή. Ομοίως μάπα είναι και τα κράνη της φρουράς της Σέρσει.
- Stuff and Thangs:
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°689
- 8η σεζόν:
Ωραία και καλά, ξεκινάμε με πρώτο επεισόδιο. Περνάει ο στρατός και πάει για κατασκήνωση στο Περτούλι. Ο Τζέντρυ αποκτάει main theme.
Γενικά, καλούτσικο επεισόδιο χωρίς πολλά πολλά.
Δεύτερο επισόδιο, ετοιμάζονται για τους καλεσμένους.
Ο Τζέιμι την γλιτώνει από τους Σταρκ, μέρος 18607.
Η Σάνσα αποκτάει υφάκι και όσο ανέβηκε στα μάτια μου την προηγούμενη σεζόν, τόσο έπεσε σε αυτό το επεισόδιο. Αυτή και η Ντάνυ συμπεριφέρονται σαν την νυν και την πρώην ή σαν δύο κακιασμένες συμπεθέρες.
Αργότερα βλέπουμε το Πως μην την πέφτεις σε άνθρωπο 101 από την Άρυα, καθώς την βλέπουμε να πλησιάζει επιθετικά τον Τζέντρυ και τον ρωτάει "Πότε φασώθηκες τελευταία φορά?". Και φασώνονται.
Η καλύτερη στιγμή βέβαια ήταν όταν ο Τζέιμι έχρισε την Μπριέν ιππότη.
Look at my proud girl.
Επεισόδιο νο.3, το επεισόδιο όπου τελειώνει στο 45λεπτο και μετά βαράς μύγες μέχρι να τελειώσει. Πραγματικά, η μιάμιση ώρα ήταν υπερβολική. Ξεκινήσαμε με την γενοκτονία των Ντοθράκι και συνεχίσαμε με τον θερισμό των Unsullied. MVP: Άρυα Σταρκ. Honorable mention: Μελισάντρε.
Τα Μορμόντια έπεσαν επικά. Ηρωϊκά έπεσε ο Μπέρικ. Και έχεις τον Νεντ που του έδωσαν θάνατο κασκαντέρ. Μέχρι και στον Θήον έδωσαν αξιοπρεπή θάνατο. Ο Σαμ γιατί ζει??? Τους υπόλοιπους τους είχαν στριμώξει τα ζόμπια λες και είχαν μπρει σε αστικό λεωφορείο. Ωστόσο, επέζησαν.
Actual converstation from the war counsil: "Ας βάλουμε τα γυναικόπαιδα στην κρύπτη. Δεν είναι ότι ο White King μπορεί να ανσταίνει νεκρούς και δεν θα το κάνει. Έτσι?"
Οι Σιδερογέννητοι είχαν cheatαρισμένο το reload τα βέλη τους και τους άναβαν φωτιά με ταχύτητα φωτός.
Ο Djawadi μετά το The Light of the Seven μας έδωσε πάλι κομματάρα, αν και έμοιζα πάρα πολύ στο Heart-Shaped Box του Westworld.
Μπορώ να πω πως με τον θάνατο του White King απογοητεύτηκα. 6 σεζόν μας προετοίμαζαν για αυτή τη μάχη και τελικά ήταν ένα subplot.
Στο aftermath του επόμενου δεν έχουμε πολλά. Η Ντάνυ κάθεται μόνη της γιατί δεν την παίζουνε, το τίμιο λαϊκό παιδί έκανε πρόταση γάμου και έφαγε χυλόπιτα, ο Τζέιμι ζεσταινόταν, Ο Τζον έκανε αυτό που του είπε η Ντάνυ να μην κάνει. Και ο Τζον το είπε στη Σάνσα, η Σάνσα στον Τύριον, ο Τύριον στον Βάρυς και ο Βάρυς σαν καλή κουτσομπόλα πήγε να το κάνει βούκινο στα 7 Βασίλεια.
Έχουμε το έγκλημα βέβαια με τα αποχαιρετιστήρια του Γκοστ με τον Σνόου.
Και τσουπ, να ο Γιούρον χωρίς κάποιο προφανή λόγο και χάνουν έναν δράκο έτσι για την πλάκα. Μια μάχη που να έχουν κερδίσει οι "καλοί" χωρίς μεγάλες απώλειες δεν υπάρχει. Άντε, δίνω την off screen μάχη στο Δάσος των Ψιθύρων.
Α, και τελείσωσε το συμβόλαιο της Μισσάντεϊ. Κρίμα. Καλή κοπέλα.
Το 5ο επεισόδιο ήταν ένα λάθος. Νταξ, ο Βάρυς άλλαξε στρατόπεδα επεισόδιο 156423. Τέλος πάντων, κάνουμε ένα φαστ φόργουορντ μέχρι το King's Landing και βλέπουμε τους Ντοθράκι να έχουν κάνει ανανέωση συμβολαίου. Το Golden Company ήρθε απομίμηση παραγγελία από το AliExpress. Τελικά ο Σαμ περισσότερους σκότωσε από ότι αυτοί.
Ο Ντρόγκον τα κάνει όλα εταίρα, και δεν αφήνει καμία βαλλίστρα και στα δύο πεδία της μάχης. Μεγάλη υποβάθμιση έφαγε ο Σκορπιός φορ νο ρίζον μπατ χου κέαρς.
Χτυπάνε οι καμπάνες και έγινε το κακό. Πώς? Τι? Γιατί? Δεν βρήκα τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις για αυτή τη γενοκτονία. Τίποτα δεν μπορεί να την εξηγήσει. Απλά ήρθε ουρανοκατέβατη. Ο θάνατος όσων κοντινών είχε δεν μπορεί να το εξηγήσει. Το να είχε υπερευαισθησία στις καμπάνες πάλι δεν το εξηγεί. Foreshadowing ούτε. Να πάει να γίνει Mad Queen, ό,τι επιθυμεί η κοπέλα, αλλά όχι έτσι. Όχι από το ένα επεισόδιο στο άλλο.Άμα ερχόταν ο Ντάαριο Ναχάρις και επιβίωνε το Γουίντερφελ, τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε γίνει.
Η Άρυα επιβιώνει μέρος 1894615. This is getting ridiculous. Ο Ντάβος είναι στην πρώτη γραμμή στην μάχη και επιβιώνει.
Η φάση Τζέιμι-Γιούρον ήταν πολύ άκυρη.
Το Clegane Bowl με απογοήτευσε.
Ο θάνατος Σέρσεϊ-Τζέιμι με αφήνει ουδέτερη. Και εγκρίνω και δεν εγκρίνω.
Λες και έβλεπα άλλη σειρά. Το επεισόδιο τελείωσε και αυτό στο 45λεπτο με τον ξενερουά θάνατο της Ντάνυ (D&D, do you even try? Κάνα ταβάνι να της έπεφτε καλύτερα θα ήταν.), αφού πρώτα ο Τύριον παίξει τον συνήγορο του διαβόλου. Τράτζικ. Άντε κάψ'τον τον Γιανάκη ρε Ντρόγκον που ούτε που μπορεί να μας πείσει ότι κλαίει.
Μετά στο συμβούλιο...βάζουν τον Μπραν βασιλιά. Από τη μια, πάλι καλά που δεν είναι ο Τζον γιατί θα ήταν πιο κλισέ και από το happy ending των Σταρκ. Από την άλλη, τον Μπραν ρε, που δεν έκανε τίποτα? Ναι καλή γνώση και τα παραμύθια αλλά και λίγη συναισθηματική νοημοσύνη δεν βλάπτει.
Μετά τον Γουίντερφελ την είδε Καταλονία και γίνεται ανεξάρτητο βασίλειο γιατί και καλά υπέφερε πολύ. Σειρά έχει η Κρήτη. Καλή βασίλισσα θα είναι η Σάνσα αλλά απλά πείτε ότι βολεύτηκε στην καρέκλα και τώρα δεν σηκώνεται.
Η Άρυα από δολοφόνος έγινε ταξιδιώτης. Νταξ. Το δέχομαι. Κλείνει σχετικά καλά τον κύκλο της.
ΟΦιντέλ ΚάστροΤζον την γλιτώνει επεισόδιο έχουμε-χάσει-τον-αριθμό, και πήγε στην "εξορία". Μια χαρά θα περάσει αυτός. Αλλά το reunion με τον Γκοστ ήταν κρύο, οκ?
Ο Τύριον επίσης την γλιτώνει.
Η Μπριεν έκλεισε ωραία τον κύκλο της και τον κύκλο του Τζέιμι.
Ο Μπρον μπήκε στα μεγάλα σαλόνια. Τον προτιμούσα στα μικρά. Ήταν περισσότερο το φυσικό του περιβάλλον.
Ο Ντάβος έκλεισε και αυτός καλά τον κύκλο του έπειτα από μια σταθερή πορεία.
Final verdict:
Πολύ rushed και forced. Έλειπαν δύο σεζόν κάπου ενδιάμεσα . Νιώθω πως αυτές οι 75 ώρες που επένδυσα ήταν για το τίποτα.
Η 8η σεζόν είναι για το GoT ότι είναι το Cursed Child για το Harry Potter. Θα προσποιηθώ πως ποτέ δεν έγινε. Φχαριστώ πολύ. Γεια σας.
- Stuff and Thangs:
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°690
Ο Βάρυς ποτέ δεν άλλαξε στρατόπεδο, το έχει πει πολλάκις και ο ίδιος, θέλει το καλό του λαού και όχι κάποιου διεκδικητή του θρόνου. Γι'αυτό κάθε φορά υποστηρίζει αυτόν που πιστεύει ότι προασπίζεται αυτό ακριβώς.Evie Frye έγραψε: Νταξ, ο Βάρυς άλλαξε στρατόπεδα επεισόδιο 156423.
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°691
Βάρυς, καλύτερος χαρακτήρας της σειράς.
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°692
Μιά απογοήτευση ο τελευταίος κύκλος της σειράς. Ή μάλλον, το τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Όχι ότι τα προηγούμενα πέντε ήταν το crème de la crème της τηλεοπτικής εποποιΐας αλλά είχαν τις στιγμές τους, είχες ας πούμε την Άρυα, το κορίτσι-νίντζα να κάνει σορμπέ τον Night King και άλλα τέτοια. Όμως η απογοήτευση ήταν συνεχώς κλιμακούμενη...
Αν κρίνεις το τέλος του GoT με όρους πολιτικού ρεαλισμού ( είναι άραγε δόκιμος ο όρος; ), τότε ναι, έχεις ένα καλό τέλος, απόλυτα πιστό στην πραγματικότητα ενός κόσμου αντανάκλασης του δικού μας. Ο πιό άχρηστος, άβουλος, ανέτοιμος ήρωας έγινε τελικά βασιλιάς. Όντως, συμβαίνει και στον δικό μας κόσμο. Τελικά, ποιά ήταν η χρησιμότητά του; Ο κόσμος λέει χρειάζεται τα παραμύθια. Ας μου επιτραπεί η φράση, αυτό είναι ποιητική μ@λ@κί@. Και η σαλάτα χρειάζεται λάδι, τι να κάνουμε τώρα δηλαδή; Όσοι λύσσαξαν με αυτό που εκπροσωπούσε ο Μπραν, την συλλογική μνήμη, είναι αυτοί που μάλλον προσπαθούσαν υπερβολικά να πείσουν τον εαυτό τους. Θα την εκπροσωπούσε αν ο κόσμος πέθαινε κατά την επέλαση των White Walkers. Αυτό όμως δεν συνέβη. Ποτέ. Άκυρος λοιπόν ο διορισμός του αγοριού με το μαλλί Πίπης στην Αρχόντισσα και τον Αλήτη. Ο Μπραν ήταν ο πλέον άχρηστος χαρακτήρας του GoT και γι' αυτό τιμήθηκε με το Βραβείο Mad Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου. Καμιά φορά εύχομαι ο Drogon να έκαψε και τις ράμπες στο Kings Landing...
Στα αμέσως επόμενα νέα, ο Τζον τιμήθηκε από το Συμβούλιο και τους παλιόφιλους με δυσμενή στον Έβρο. Λυπάμαι, αυτό είναι ανερμάτιστο σε κάθε περίπτωση. Αν τελικά υποτάχθηκε στην θέληση όλων για τον κίνδυνο που αποτελούσε η Νταινέρυς, για ποιόν λόγο εξορίσθηκε κάπου που πλέον δεν έχει νόημα ύπαρξης; Η απλή εξήγηση είναι πολιτική. Θα την δεχτώ. Όταν όμως χτίζεις τον ήρωα έτσι, κάνει λίγο πρόβλημα το κατούρημα από το τις πολεμίστρες του Castle Black. Καλή θητεία και καλός πολίτης.
Η Άρυα, παρά το Erasmus στον Ναό του Απρόσωπου Θεού, έγινε Αλίκη στο Ναυτικό. Λοιπόν, τα αδέρφια Σταρκ αγαπάνε Βουγιουκλάκη. Ο ένας πήρε το μαλλί, η άλλη τον Παπαμιχαήλ. Δεν ξέρω αν θα τα προτιμούσα αντίστροφα. Πάντως, έμαθε στα κοντινά εκεί στον Ναό. Το Kings Landing είχε γίνει κεραμιδαριό, εμείς βλέπαμε την Άρυα και το Άλογο. Κάτι σαν την Κορίνα και τα αρχαία της Βραυρώνος ένα πράμα. Εϊ, πειρατή!
Όλα τα υπόλοιπα, λιγότερο ή περισσότερο, άγγιξαν ευαίσθητες τηλεοπτικές χορδές. Μάλλον λιγότερο αλλά, GoT ήταν και πάει.
Αν κρίνεις το τέλος του GoT με όρους πολιτικού ρεαλισμού ( είναι άραγε δόκιμος ο όρος; ), τότε ναι, έχεις ένα καλό τέλος, απόλυτα πιστό στην πραγματικότητα ενός κόσμου αντανάκλασης του δικού μας. Ο πιό άχρηστος, άβουλος, ανέτοιμος ήρωας έγινε τελικά βασιλιάς. Όντως, συμβαίνει και στον δικό μας κόσμο. Τελικά, ποιά ήταν η χρησιμότητά του; Ο κόσμος λέει χρειάζεται τα παραμύθια. Ας μου επιτραπεί η φράση, αυτό είναι ποιητική μ@λ@κί@. Και η σαλάτα χρειάζεται λάδι, τι να κάνουμε τώρα δηλαδή; Όσοι λύσσαξαν με αυτό που εκπροσωπούσε ο Μπραν, την συλλογική μνήμη, είναι αυτοί που μάλλον προσπαθούσαν υπερβολικά να πείσουν τον εαυτό τους. Θα την εκπροσωπούσε αν ο κόσμος πέθαινε κατά την επέλαση των White Walkers. Αυτό όμως δεν συνέβη. Ποτέ. Άκυρος λοιπόν ο διορισμός του αγοριού με το μαλλί Πίπης στην Αρχόντισσα και τον Αλήτη. Ο Μπραν ήταν ο πλέον άχρηστος χαρακτήρας του GoT και γι' αυτό τιμήθηκε με το Βραβείο Mad Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου. Καμιά φορά εύχομαι ο Drogon να έκαψε και τις ράμπες στο Kings Landing...
Στα αμέσως επόμενα νέα, ο Τζον τιμήθηκε από το Συμβούλιο και τους παλιόφιλους με δυσμενή στον Έβρο. Λυπάμαι, αυτό είναι ανερμάτιστο σε κάθε περίπτωση. Αν τελικά υποτάχθηκε στην θέληση όλων για τον κίνδυνο που αποτελούσε η Νταινέρυς, για ποιόν λόγο εξορίσθηκε κάπου που πλέον δεν έχει νόημα ύπαρξης; Η απλή εξήγηση είναι πολιτική. Θα την δεχτώ. Όταν όμως χτίζεις τον ήρωα έτσι, κάνει λίγο πρόβλημα το κατούρημα από το τις πολεμίστρες του Castle Black. Καλή θητεία και καλός πολίτης.
Η Άρυα, παρά το Erasmus στον Ναό του Απρόσωπου Θεού, έγινε Αλίκη στο Ναυτικό. Λοιπόν, τα αδέρφια Σταρκ αγαπάνε Βουγιουκλάκη. Ο ένας πήρε το μαλλί, η άλλη τον Παπαμιχαήλ. Δεν ξέρω αν θα τα προτιμούσα αντίστροφα. Πάντως, έμαθε στα κοντινά εκεί στον Ναό. Το Kings Landing είχε γίνει κεραμιδαριό, εμείς βλέπαμε την Άρυα και το Άλογο. Κάτι σαν την Κορίνα και τα αρχαία της Βραυρώνος ένα πράμα. Εϊ, πειρατή!
Όλα τα υπόλοιπα, λιγότερο ή περισσότερο, άγγιξαν ευαίσθητες τηλεοπτικές χορδές. Μάλλον λιγότερο αλλά, GoT ήταν και πάει.
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°693
Φήμες λένε ότι αν δεις το μονόλογο του Τύριον για τη συλλογική μνήμη τρεις φορές απανωτά, θα χάσεις 40 μονάδες ΙQ και την όραση σου απ' το ένα μάτι.
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Minerva McGonagall- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 22848
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009
Magical Identity
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.
- Δημοσίευση Ν°694
Η μάνα μου και ο πατριός μου τόσο καιρό έβλεπαν GoT και δεν είχα πάρει πρέφα.
Το κατάλαβα ξαφνικά όταν έβλεπα τη μάχη με τους White Walkers και μπαίνουν στο σαλόνι και με ρωτάνε σε ποιο επεισόδιο είμαι. Κοιτάζει η μάνα μου την οθόνη, βλέπει ότι η μάχη είναι προχωρημένη και έχουν πεθάνει πολλοί, καρφώνει το βλέμμα στην οθόνη και λέει:"Μα καλά, ακόμα ζει ο Σαμ;"
Τα τρία τελευταία επεισόδια τα είδε ολα μαζί κάτι μέρες μετά από μένα. Έρχεται το πρωί και μου λέει:
- Πώς σου φάνηκε; Εμένα μ@λ@κι@.
- Γιατί ρε μάνα;
- Ένα πράγμα θα θυμάσαι, μου λέει, από αυτό που είδες. Ότι δε θα εμπιστευτείς ποτέ άντρα.
- Από που προκύπτει αυτό ;
- Η Νταινερυς, μου λέει, τον Τζον Σνόου τον είχε για έμπιστο γιατί πίστευε ότι την αγαπούσε γι αυτό αυτός είχε πρόσβαση να πάει να τη σκοτώσει.
- Μα ρε μαμα καλά έκανε αυτή είχε τρελαθεί έκαψε όλους τους κατοίκους έκανε γενοκτονία.
- ΑΣ ΈΚΑΝΕ ΌΤΙ ΉΘΕΛΕ. ΑΥΤΗ ΉΤΑΝ Η ΒΑΣΊΛΙΣΣΑ. ΑΥΤΌΣ ΤΗΝ ΏΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ ΕΊΣΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΒΑΣΊΛΙΣΣΑ ΜΟΥ ΧΡΑΑΑΑΑΑΑΚ ΤΗΣ ΕΜΠΗΓΕ ΤΟ ΜΑΧΑΊΡΙ. ΕΣΥ ΑΥΤΌ ΘΑ ΚΡΑΤΉΣΕΙΣ.
αυτά από μας καλησπέρα
Το κατάλαβα ξαφνικά όταν έβλεπα τη μάχη με τους White Walkers και μπαίνουν στο σαλόνι και με ρωτάνε σε ποιο επεισόδιο είμαι. Κοιτάζει η μάνα μου την οθόνη, βλέπει ότι η μάχη είναι προχωρημένη και έχουν πεθάνει πολλοί, καρφώνει το βλέμμα στην οθόνη και λέει:"Μα καλά, ακόμα ζει ο Σαμ;"
Τα τρία τελευταία επεισόδια τα είδε ολα μαζί κάτι μέρες μετά από μένα. Έρχεται το πρωί και μου λέει:
- Πώς σου φάνηκε; Εμένα μ@λ@κι@.
- Γιατί ρε μάνα;
- Ένα πράγμα θα θυμάσαι, μου λέει, από αυτό που είδες. Ότι δε θα εμπιστευτείς ποτέ άντρα.
- Από που προκύπτει αυτό ;
- Η Νταινερυς, μου λέει, τον Τζον Σνόου τον είχε για έμπιστο γιατί πίστευε ότι την αγαπούσε γι αυτό αυτός είχε πρόσβαση να πάει να τη σκοτώσει.
- Μα ρε μαμα καλά έκανε αυτή είχε τρελαθεί έκαψε όλους τους κατοίκους έκανε γενοκτονία.
- ΑΣ ΈΚΑΝΕ ΌΤΙ ΉΘΕΛΕ. ΑΥΤΗ ΉΤΑΝ Η ΒΑΣΊΛΙΣΣΑ. ΑΥΤΌΣ ΤΗΝ ΏΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ ΕΊΣΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΒΑΣΊΛΙΣΣΑ ΜΟΥ ΧΡΑΑΑΑΑΑΑΚ ΤΗΣ ΕΜΠΗΓΕ ΤΟ ΜΑΧΑΊΡΙ. ΕΣΥ ΑΥΤΌ ΘΑ ΚΡΑΤΉΣΕΙΣ.
αυτά από μας καλησπέρα
Mischief managed.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°695
Σοβαρά τώρα, αν κάποιος βάλει να δει τρεις φορές τον μονόλογο του Τύριον, έχει ήδη χαμένο IQ. Χρόνια τώρα.Hecate έγραψε:Φήμες λένε ότι αν δεις το μονόλογο του Τύριον για τη συλλογική μνήμη τρεις φορές απανωτά, θα χάσεις 40 μονάδες ΙQ και την όραση σου απ' το ένα μάτι.
^Σοφή η μάνα κουκουβάγια.
Καμιά φορά σκέπτομαι ότι ο Ντρόγκον στα πέντε λεπτά που του πήρε να κάψει τον Θρόνο, έδειξε περισσότερο συναίσθημα απ' ότι ο Μπραν σε οκτώ κύκλους. Άλλος έπρεπε να πάρει το βραβείο καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου τελικά...
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°696
Amycus έγραψε:
Καμιά φορά σκέπτομαι ότι ο Ντρόγκον στα πέντε λεπτά που του πήρε να κάψει τον Θρόνο, έδειξε περισσότερο συναίσθημα απ' ότι ο Μπραν σε οκτώ κύκλους. Άλλος έπρεπε να πάρει το βραβείο καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου τελικά...
Αν ήταν voiced από τον Κάμπερμπατς, δεν τους είχα υπεράνω από το να το κάνουν αυτό... έμμυ, έμμυ, ΕΜΜΥ παντού, έμμυ και στο γράψιμο δώστε να χάσουν κάθε credibility τα emmys!
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°697
^Δεν μιλούσε αγάπη μου ο Ντρόγκον. Έτρωγε, έκαιγε, μούγκριζε. Αλλά θα το πω, το βραβείο το άξιζε.
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Merlin the Great- Administrator
Adviser to Minister - Αριθμός μηνυμάτων : 35474
Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity
Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
- Δημοσίευση Ν°698
εγω παντως το θανατο της νταινερυς δεν τον εχω ξεπεράσει. Τον περίμενα, επρεπε να γίνει αλλά με πονάει όπως η ήττα της Εθνικής από την Ισπανία (όλες τις φορές)
Waldorf
- House of Westeros:
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°699
καταρχάς δεν ήταν character development αυτό, butchering ήταν αλλά Ω ΘΕΕ υποσχέθηκα ότι δεν θα ξαναρχίσω να επιχειρηματολογώ για αυτό και όλα όσα πήγαν χάλια με αυτή τη σειρά στο τέλος, φτάνει, ΠΡΕΠΕΙ να το ξεπεράσουμε, έχουν περάσει 3 μήνες.
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Merlin the Great- Administrator
Adviser to Minister - Αριθμός μηνυμάτων : 35474
Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity
Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
- Δημοσίευση Ν°700
αχ κονι καλεν ζαρατουστρα το φαγανε το κοριτσι
Waldorf
- House of Westeros: