Πιο πιθανο θεωρω να ειναι ο Γκεντρυ που απο τον πατερα του εχει δυο Ταργκαρυεν προγονους...
+38
Hecate
Isobelle Furler
Eleanna Lovegood
Higgs Boson
Helena Malfoy
Cassandra95
Ariana Lestrange
Denrean
Alison Sheridan
Meliora Lestrange
Dragon The Grey
Romelza Snicket
Sorazal the Erised
FLEUR258
Jace Wayland
Rachel Rivera
Imperio
geowizard
Mysterious Wizard
The Sorting Hat
Luna Scamander
Phineas Nigellus Black
Aurora Sinistra
Gellert
RemousLoupin
Merlin the Great
Isabelle Lightwood
Severus John Snape
Lena*
anthian9
Cassandra Black
Immortality Dumbledore
Cassiopeia Black
Milady D' Hiver
Mirabelle Salvatore
Arcturus Regulus Black
Lisette de Lapin
Romilda Vane
42 απαντήσεις
Game of Thrones
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°576
Απ: Game of Thrones
ο καποιος αλλος που εικαζεις ειναι ο Τυριον;
Πιο πιθανο θεωρω να ειναι ο Γκεντρυ που απο τον πατερα του εχει δυο Ταργκαρυεν προγονους...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°577
Θα μπορούσε να είναι ο Τύριον καθώς οι Ταργκάρυεν είχαν λίγο τον... ασυμμάζευτο. Αλλά και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί.
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°578
- 7x04:
- ΛΑΝΝΙΣΤΕΡ ΦΛΑΜΠΕ ΦΑΓΑΜΕ
Είχε όντως πολλές σκηνές που έλεγες πω τι γράψανε πάλι οι άνθρωποι. Αλλά πχ το reunion το περίμενα πιο heartwarming. Δε μου έκανε την εντύπωση που θα ήθελα να μου έκανε
Επίσης ελπίζω ο Τζέιμι να επέζησε γιατί η full plate θέλει κανά 20λεπτο να βγει κι αυτό με βοήθεια.
Η σκηνή στις σπηλιές ήταν τέρμα romance-setting αλλά μ' άρεσε που είχε bits and pieces απ' την ιστορία του Γουέστερος
Άσχετο, αλλά θέλω να εμφανίσουν το Dragonbinder γιατί ο Euron της σειράς μέχρι τώρα είναι όλο μέλι-μέλι και τηγανίτα τίποτα.
- We seed the stars:
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°579
Milady D' Hiver έγραψε:ο καποιος αλλος που εικαζεις ειναι ο Τυριον;
Εγώ θαρρώ ότι ο τρίτος "Targaryen" και δρακοκαβαλάρης θα είναι ο Bran. Μπορεί να μην "καβαλήσει" τον Viserion αλλά ίσως μάθει να τον ελέγχει μέσω warging. Όσον αφορά το πως προκύπτει ο Bran ως Targaryen, πιθανόν ο Bloodraven μαζί με την ιδιότητα του Three-Eyed Raven να του μεταβίβασε και το Targaryen legacy που κουβαλάει.
Higgs Boson- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 646
Ημερομηνία εγγραφής : 19/04/2017
Magical Identity
Today's thought: ❝ 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔡𝔢𝔞𝔡 𝔴𝔥𝔦𝔠𝔥 𝔠𝔞𝔫 𝔢𝔱𝔢𝔯𝔫𝔞𝔩 𝔩𝔦𝔢 𝔞𝔫𝔡, 𝔴𝔦𝔱𝔥 𝔰𝔱𝔯𝔞𝔫𝔤𝔢 𝔞𝔢𝔬𝔫𝔰, 𝔢𝔳𝔢𝔫 𝔡𝔢𝔞𝔱𝔥 𝔪𝔞𝔶 𝔡𝔦𝔢. ❞
- Δημοσίευση Ν°580
Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να είναι Ταργκάρυεν ο επόμενος dragonrider;
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°581
δεν πρεπει.
υπαρχουν μαλιστα μαρτυριες στην μυθολογια του Μαρτιν οτι μια νεαρη κοπελα απο το Ντορν που δεν ειχε καμια σχεση με τους Ταργκαρυεν, καβαλησε δρακο. Απλα ακομα και αυτες οι μαρτυριες λενε οτι πηρε πολυ χρονο και προσπαθεια και ξεκινησε απο τοτε που ηταν ο δρακος μικρος.
Εγω θεωρω τον Μπραν πιο λογικο υποψηφιο (απο τον Τυριον) με τον τροπο που το λεει ο Βαγγελης ΕΚΤΟΣ απο το οτι ο bloodraven του μετεφερε "κατι" ταργκαρυεν. Αν το κανει, θα το κανει αποκλειστικα και μονο επειδη ειναι warg. Οπως τον εχουμε δει να κανει γουαργκινγκ στον Σαμερ και στον Χοντορ.
υπαρχουν μαλιστα μαρτυριες στην μυθολογια του Μαρτιν οτι μια νεαρη κοπελα απο το Ντορν που δεν ειχε καμια σχεση με τους Ταργκαρυεν, καβαλησε δρακο. Απλα ακομα και αυτες οι μαρτυριες λενε οτι πηρε πολυ χρονο και προσπαθεια και ξεκινησε απο τοτε που ηταν ο δρακος μικρος.
Εγω θεωρω τον Μπραν πιο λογικο υποψηφιο (απο τον Τυριον) με τον τροπο που το λεει ο Βαγγελης ΕΚΤΟΣ απο το οτι ο bloodraven του μετεφερε "κατι" ταργκαρυεν. Αν το κανει, θα το κανει αποκλειστικα και μονο επειδη ειναι warg. Οπως τον εχουμε δει να κανει γουαργκινγκ στον Σαμερ και στον Χοντορ.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Dragon The Grey- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 832
Ημερομηνία εγγραφής : 07/06/2015
Magical Identity
Blood Status: Squib
Today's thought: Ours is the Fury
- Δημοσίευση Ν°582
Ό,τι πιο αστείο είδα σμρ
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.
There walks a lady we all know
Who shines white light and wants to show
How everything still turns to gold.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last.
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll.
And she's buying a stairway to heaven.
- Houses:
- Official Houses through Pottermore tests:
- Hogwarts:
- Hogwarts House:
- Ilvermorny:
- Ilvermorny House:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°583
^Πολύ καλό.
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Higgs Boson- Αστρονόμος
Magical Identity
Today's thought: ❝ 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔡𝔢𝔞𝔡 𝔴𝔥𝔦𝔠𝔥 𝔠𝔞𝔫 𝔢𝔱𝔢𝔯𝔫𝔞𝔩 𝔩𝔦𝔢 𝔞𝔫𝔡, 𝔴𝔦𝔱𝔥 𝔰𝔱𝔯𝔞𝔫𝔤𝔢 𝔞𝔢𝔬𝔫𝔰, 𝔢𝔳𝔢𝔫 𝔡𝔢𝔞𝔱𝔥 𝔪𝔞𝔶 𝔡𝔦𝔢. ❞
- Δημοσίευση Ν°584
Κι εάν ο τρίτος dragonrider είναι ο Night King; Τι θα γίνει εάν οι Άλλοι πιάσουν έναν από τους τρεις δράκους και τον μετατρέψουν σε wight;
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°585
Λιγοτερο πιθανο κατα την προσωπικη μου αποψη ακομα και απο το να ειναι ο Τυριον.
Αυτη η θεωρια εχει βγει εκτος ελεγχου. Ξεκινησε απο ενα fannart και πλεον μερικοι το θεωρουν ηδη σιγουρακι.
Αυτη η θεωρια εχει βγει εκτος ελεγχου. Ξεκινησε απο ενα fannart και πλεον μερικοι το θεωρουν ηδη σιγουρακι.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°586
TI HTAN TOYTO;;; έχω να μείνω κάγκελο απ' τον Κόκκινο Γάμο θαρρώ, φαντάσου και δεν έχω δει το 4ο ακόμα, σκέψου να το δω κιόλας τι θα πάθω
- 7x03 :
- Δεν πρόλαβε να πατήσει ο Γιαννάκης το πόδι του στο Dragonstone και έχασε την ισορροπία του το παιδί, απ' τους φτερωτούς οικοδεσπότες του. Όσον αφορά τον διάλογο με τη μάνα τους, θα πηδήξω again τον τίτλο σιδηρόδρομο και την εγωπάθεια/εγωκεντρισμό της Dany, κι θα σταθώ στον περιεκτικό λόγο του Σερ Ντάβος αλλά και στην ορθή διατύπωση του Τύριον ως Χεριού... μέχρι ενός σημείου δυστυχώς. (Ναυμαχία ΚάστερλιΡοκ/ Στόλος Γκρεύτζου-Άσπηλοι σημειώσατε 1-0 )
Πάντως ο Γιαννάκης στο τέλος πήρε αυτό που ήθελε τλχστν.
Και ως συνήθως ο Βάρυς ήθελε να έχει τον τελευταίο λόγο, αλλά η Κόκκινη τον τάπωσε κατά πως φαίνεται.
Δεν αντέχω τις εξελίξεις στο Westeros , όλο τα ίδια κι τα ίδια , τα γνωστά δλδ, τις πηδάω κι αυτές.
Της πουτάνας το κάγκελο εν ολίγοις. Λυπήθηκα τον οίκο Martel for another time, but .. έργο του Μάρτιν βλέπεις τι περίμενες
Αχ βρε Sammy μου έκανες κι εσύ μια φορά το καλό, και τελικά βρέθηκες να με περαιτέρω φόρτο εργασίας και υπερωρίες. Τέτοιο φτύσιμο ούτε απ' την Ακρίτα στον πιο Αδύναμο Κρίκο. Ο Τζόρα πάλι θεραπεύτηκε πάντως, τώρα αν γυρίσει πίσω στην καλή του... άγνωστο.
Σχετικά με την 'μεγάλη' συνάντηση μεταξύ Μπραν-Σάνσα θα συμφωνήσω με τους από πάνω, προσθέτοντας μονάχα ένα απλό, ταπεινό σχόλιο: Τόση απάθεια και ψώνιο (είμαι το Κοράκι-λαικιστί το Κορυφαίο Μέντιου --> ΣΙΓΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΙ Η ΜΑΝΤΑΜ ΖΑΙΡΑ ) θα σκότωνε και τον πιο πιστό τηλεθεατή.
Κι εκεί που είμαι έτοιμη να χειροκροτήσω και να συγχαρώ για την εφευρετικότητα του αξιέπαινου Χεριού... ΤΣΟΥΠ εμφανίζεται ο καταραμένος στόλος και τα κάνει όλα λίμπα, βιάστηκα να χαρώ η καψερή.
Όσον αφορά τις αποστάσεις όπως ανέφερε κι η Γιάννα λίγο πιο πάνω, έχουν γίνει πιο σύντομες θαρρώ στους τελευταίους κύκλους, Στους πρώτους έπρεπε να τελειώσει μια ολόκληρη σεζόν για να φτάσει κάποιος στον προορισμό του, ενώ τώρα φτάνει μέσα στα επόμενα δυο λεπτά.
Και τέλος.. εστιάζοντας στα τελευταία λεπτά του επ. το βλέμμα του Τζέιμι λίγο μετά όπου η ευγενή αρχόντισσα του Τάιρελ , ήπιε το πικρόν τούτον ποτήριον , δεν θα μπορούσε να είναι παρά αυτό:
"ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Η ΣΕΡΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΗΚΩΣΕΙ, ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟΣΟ ΑΝΩΔΥΝΑ,!!! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ !!"
Αντί αυτού προτίμησε να αποχωρήσει απ' την αίθουσα... --> Jaimie Lannister..
And last but not least...
^ ---->
.... MAI ΡΙΑΞΙΟΝ .........
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“You're not alone.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Higgs Boson- Αστρονόμος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°587
^Respect για τις αναλύσεις σου, λες και διαβάζω άρθρο στη Daily Owl αλλά καλύτερο.
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°588
- Σπόιλερ:
- ΤΟ ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙ ΜΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°589
σε ποσους δεν αρεσε το sub-plot στο winterfell; *raise your hands*
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Higgs Boson- Αστρονόμος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°590
Λοιπόν, ωχ, έχω πολλά να πω εδώ...
- Σπόιλερ (duh):
- Έχω ανάμεικτα αισθήματα για αυτό το επεισόδιο, για να είμαι ειλικρινής.
Δεν μπορώ να πω ότι δε μου άρεσε, το απόλαυσα, αλλά με έβαλε σε πολλές σκέψεις.
Δε με ενδιέφερε το γεγονός ότι οι Τάρλυ πέθαναν, ποτέ δεν τους συμπάθησα, αλλά πέθαναν με τιμή.
Τι να την κάνεις την τιμή όμως όταν είσαι νεκρός... Jokes on you. Κρίμα, κι ήταν χοτ ο Ντίκον. (hot,
χα χα χα, καλό, ε; Μπα; Όχι; Τέλος πάντων.) Θα μας λείψει.
Με την Ντάνυ έχω μία πολύπλοκη σχέση, θεωρώ ότι έχει αρχίσει να εδραιώνει την κυριαρχία της επάνω στο φόβο. Όπως το έθεσε κι η ίδια, η δύναμη δεν είναι εύκολο πράγμα και πρέπει κάπως να επιβληθεί.
Ανυπομονώ να δω τις επόμενες κινήσεις της.
Δε μου αρέσει το πόσο παραμελημένοι είναι οι άλλοι δύο δράκοι, ο Ραίγκαλ κι ο Βισέριον, στη σειρά.
Ο Ντρόγκον έχει αναπτυχθεί σαν χαρακτήρας: προστατευτικός, ατίθασος, ισχυρός, μεγαλοπρεπής...
Για την ιδιοσυγκρασία των άλλων δύο δράκων δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα, θα ήθελα όμως να δω τον Τζον να αναπτύσσει δεσμό με τον Ραίγκαλ, αφού έχει το όνομα του πατέρα του, παρά ένα γράμμα.
Ήδη έχουμε δει πως τα πηγαίνει καλά με τους δράκους.
Την Άρυα την αντιπάθησα σε αυτό το επεισόδιο, το οποίο είναι κρίμα, γιατί είναι ο δεύτερος πιο αγαπημένος μου χαρακτήρας, ενώ έχει αρχίσει να κερδίζει το σεβασμό μου η Σάνσα, η οποία αποδεικνύεται πως έχει διαχειριστεί καλά το Winterfell όσο λείπει ο Τζον. Ποτέ δεν τα πήγαιναν καλά οι αδερφές, αλλά ήλπιζα ότι θα είχαν ωριμάσει κι ότι θα είχαν αφήσει την "έχθρα" τους πίσω έπειτα από τόσες κακουχίες που υπέφεραν. Και, σαν να μην έφταναν αυτά, συμπεριφέρεται αρκετά ηλίθια ώστε να πέσει στην πλεκτάνη του Littlefinger... Αλλά να μου πεις, Σταρκ, τι περιμένεις...
AAAXXXX GYRISE O AETOS MU TO KIPARISI MU I LIGARIA MU O GENDRY AXXXX
Εντάξει, σταματάω τώρα, αλλά πραγματικά, χάρηκα πολύ που τον ξαναείδα. Γνήσιος Μπαράθηον,
σιγά μην κράταγε σπαθί. Ο Ρόμπερτ ήταν αυτός που ήταν, όμως ήταν εξαιρετικός πολεμιστής, κάτι που έχει κληρονομήσει ο Γκέντρυ. Ανυπομονώ να τον δω με την Άρυα κάποια μέρα.
Ειρωνεία της τύχης που αποφασίζει να ακολουθήσει τον Τζον στο όνομα της οικογενειακής τους φιλίας,
χωρίς να ξέρει πως οι πατεράδες τους ήταν οι χειρότεροι εχθροί. Και, μιας και μιλάμε για τον Ραίγκαρ,
τελικά είναι επιβεβαιωμένο πως ο Τζον είναι ο πραγματικός διάδοχος του θρόνου. Λυπάμαι πολύ την Έλια Μαρτέλ, θέλω δικαιοσύνη για την πριγκίπισσα του Ντορν και τα παιδιά της επιτέλους.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°591
- 7χ05:
- και γω χαρηκα για την αποκαλυψη που εκανε η Γκιλυ αλλα εχεις δικιο σε αυτο που λες. το Ντορν οι D+D το γ-α-μ-η απο καθε πλευρα και αποψη.
δεν προλαβαινω να κατσω να σχολιασω
οταν το ειδα του εδωσα 8-8.5/10
τωρα δεν ξερω. νομιζω με χαλασε παρα πολυ το subplot στο winterfell. και γι αυτο του εκοψα βαθμολογια.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°592
Είδα το 4ο και
- Σπόιλερ:
- μπορώ να πω ότι με απογοήτευσε. Δεν ξέρω αν φταίει το ότι το είχατε εξυμνήσει (άκου εκεί "επικό" ) και το έφαγαν οι προσδοκίες ή αντικειμενικά ήταν βαρετό (μόνο τα τελευταία 15 λεπτά είχαν δράση) αλλά ναι. Δηλαδή τελείωσε και αναρωτιόμουν αν παίχτηκε όλο το επεισόδιο.
Κατά τ'άλλα τα γνωστά, η Ντάννυ του κεφαλιού της, μπεντ δε νι και πάλι απ'την αρχή. Ήθελα τόσο μα τόσο πολύ ο Μπρον να χτυπήσει τον δράκο και όταν εντέλει τον πέτυχε σοκαρίστηκα γιατί δεν περίμενα να πάθει κάτι η πολυαγαπημένη Ντάννυ. Ε, τελικά δεν έπαθε.
Κούρασες μανίτσα, άλλοι σαν εσένα και καλύτεροι έφαγαν το κεφαλάκι(κυριολεκτικά) τους απ την πρώτη σεζόν.
Aurora Sinistra- Μαγικός Ζωολόγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Ημερομηνία εγγραφής : 29/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°593
Γύρισα σήμερα το πρωί από το χουργιό και έκανα μαραθώνιο Γκοτ 4 επεισόδια σε ένα πρωινό και είπα να τα σχολιάσωω. Θα θελα να σχολίαζα ξεχωριστά κάθε επ, αλλά έτσι μαζί που τα είδα δεν παίζει
- Σχολιασμός 7χ3 ως 7χ6:
Το 3ο επεισόδιο μου άρεσε πολύ. Ήταν πολύ γεμάτο επεισόδιο και συνέβησαν πολλά. Θα ήθελα τον Γιούρον λίγο πιο μπανταςς, αλλά καλός ήταν. Η Σέρσει γενικά μαρέσει όπως εξελίσσεται θεωρώ πως έχει βελτιωθεί. Πολύ γαμάτη η σκηνή με την Ελλάρια στο κελί. Δεν μπορώ να πω πως στεναχωρήθηκα, αν και αγαπώ Μαρτέλ γενικά. Πολύ καλά χειρίστηκε τις διαπραγματεύσεις για το οικονομικό και δεν της το χα. Μετά βέβαια, στο πλαν για την επίθεση σε Ταιρελ, ίσως να έβαλε λίγο παραπάνω το χεράκι του ο Τζέιμι ο οποίος επίσης έχει εξελιχθεί και δεν του το χα ούτε αυτου τοσο. Ο Τύριον στο θέμα της επίθεσης με απογοήτευσε, έπρεπε να το είχε προβλέψει υποτίμησε αρκετά τον Τζέιμι και την Σέρσει. Η συνάντηση Νταινέρις Τζον ήταν κάτι που περίμενα και ανυπομονούσα και ναι, εννοελιται πως θα απογοητευόμουν αν δεν έβλεπα την Νταινέρις να είναι παράλογη και να απαιτεί να "μπεντ δε νι῾ Ο Τύριον έκανε πολλές προσπάθειες και μπράβο του, αλλά η Νταινέρις με το να πάρει τον δράκο και να φύγει έδειξε πως δεεεεν παίρνει από λόγια. Τους αντιπαθώ γενικά και τους ύο αλλά μαζί τους σιπάρω πάρα πολύ. Μαρέσει πως εξελίσσεται σταδιακά η σχέση τους, από το μπεντ δε νι στο να πάει η Νταινέρις να τον σώσει με τον δράκο. Ήλπιζα να άκουγε βέβαια τον Τζον όταν την συμβούλευσε αλλάα πουυυ η Νταινερις. Γενικά δεν νομίζω πως ο Τζον μπορεί να την εκλογικεύσει ιδιαίτερα αλλά έχουν ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον μαζί από τον καθένα χώρια. Η σκηνή που την είπε Ντάνυ στο τέλος . Θεωρώ πως η Νταινέρις δεν έπραξε σωστα να σκοτώσει τους Τάρλυ και θα της γυρίσει μπούμερανγκ. ΌΟΟΟ,τι την συμβούλευε τόσο καιρό ο Τύριον πήγε και έκανε το αντίθετο. Από το κακό στο χειρότερο πάει αυτή η κοπέλα, παρόλο που ξεκάθαρα δεν μπορεί να διοικήσει είχε τουλάχιστον ανθρώπους που ήταν κοντά της με την θέλησή τους, όπως έδειξε η Μισάντει, τώωωρα αποκτά ακολουθους που είναι μαζί της γιατί η εναλλακτική ήταν να καούν ζωντανοί από τον Ντρόγκον.....
Ο θάνατος της Ολέννα με στεναχώρησε λίγο μεν, αλλά αναμενόμενος. Πολύ ωραίο που παραδεχτηκε πως εκείνη σκότωσε τον Τζόφρι. Με εκπλήσσει η Σέρσει που άκουσε τον Τζέιμι στον τρόπο θανάτου, δεν νομίζω όμως να το ξανακάνει. Ο Τζέιμι κακώς είναι ακόμα πιστός στην Σέρσει θα ήθελα να δω ρίξη μεταξύ τους.
Ο Μπραν με απογοήτευσε με την αναισθησία του εντελώς, περίμενα την συνάντηση Σταρκ πιο ζεστή. Γενικά δίκιο είχε η Μήρα πως ο Μπραν πέθανε. Η συνάντηση Σάνσα Άρυα επίσης πολύ κρύα και άρχισαν αμέσως και οι κόντρες. Είναι πάααρα πολύ διαφορετικές και βάζει το χεράκι του και ο Μικροδάχτυλος, η Άρυα όμως δείχνει να μην έχει ξεπεράσει τις παλιές διαφορές τους όπως π.χ. τις είχε ξεπεράσει ο Τζον. Θέλω να ελπίζω πως η Άρυα δεν θα έκανε στα αλήθεια αυτό που απείλησε πως θα κάνει στο 6, αλλά αν όντως πιστέψει πως η Σάνσα απειλεί τα δικαιώματα του Τζον (που κατά την γνώμη μου δεν είναι του Τζον, αλλά της Σανσα αφού ο Τζον δεν είναι Σταρκ και ο Μπραν είναι το κοράκι). Το φιναλε 6ου δειχνει πως ναι ο Night King πιθανως να ειναι ο ενας απο τα τρια κεφαλια του δρακου
Higgs Boson- Αστρονόμος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°594
Aurora Sinistra έγραψε:
- Σχολιασμός 7χ3 ως 7χ6:
Το φιναλε 6ου δειχνει πως ναι ο Night King πιθανως να ειναι ο ενας απο τα τρια κεφαλια του δρακου
Είδατε; Όταν τα λέει η Τζοάνα κανείς δεν την πιστεύει.
Denrean- Moderator
Ministry's Officer of DMLE - Αριθμός μηνυμάτων : 2057
Ημερομηνία εγγραφής : 14/01/2016
Magical Identity
Today's thought: The only verdict is vengeance
- Δημοσίευση Ν°595
Η σεζον ως τωρα ενω ξεκινησε καλα με εχει απογοητευσει σχετικα. Οχι γιατι δεν γινονται αυτα που θελω, εχω ξεπερασει αυτο το σταδιο πλεον. Θεωρω κακο οτι με 6/7 επεισοδια πλεον διαθεσιμα η σεζον ακομη κτιζεται σε μεγαλο βαθμο χωρις κορυφωση περα απο 1-2 πραγματακια. Περιμενω το φιναλε για να εχω ολοκληρωμενη αποψη και θα ακολουθησει αναλυση
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°596
0706:
- Σπόιλερ:
- Αγάπησα το φινάλε!
Ήταν μια θεωρία που ενώ μου άρεσε δεν περίμενα καθόλου να επιβεβαιωθεί και ενθουσιάστηκα! Κατά τ άλλα σουρεαλ η κατάσταση που τους σώζει η Ντάνυ στο τελευταίο λεπτό, αν δεν ήταν ο Τζον πόσες φορές θα είχε πεθάνει μέχρι να φτάσει;
Higgs Boson- Αστρονόμος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°597
Παιδιά, δε ζητάω συγγνώμη, δεν αισθάνομαι τύψεις, το είδα το επεισόδιο για να είμαι μπροστά από όλους και να βλέπω τις αντιδράσεις τους Δευτέρα πρωί φρέσκες - φρέσκες και να γελάω σατανικά επάνω στον (σιδερένιο, κατά προτίμηση) θρόνο μου.
^^Δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως ταυτίζομαι.
- Μην κάνετε κλικ εδώ:
- Ουάου, τι να πω; Ουάου. Κρίμα ρε Βισέριον... Τι τέλος ήταν αυτό;
Μου ράγισε την καρδιά, ειδικά η φωνή που έβγαλε όταν το βέλος του Night King τον χτύπησε στην καρδιά κι ο πόνος στα μάτια της Νταινέρυς... Πραγματικά πολύ δυνατή σκηνή, γεμάτη ένταση.
Δε μου αρέσει το γεγονός ότι η Άρυα επιμένει στο να κάνει τη ζωή της Σάνσα δύσκολη. Συγγνώμη,
Άρυα, υποβαθμίστηκες στα μάτια μου πάρα πολύ. Μου απέδειξες ότι ούτε από πολιτική καταλαβαίνεις ούτε από ανθρώπινα συναισθήματα.
Ο ΛΦ παραμένει κι αυτός υποβαθμισμένος από ιδιοφυής άρχοντας του παιχνιδιού σε creepy old stalker που στήνει παγίδες σε κοριτσάκια. Έλεος, σεναριογράφοι, ειλικρινά. Το Ντορν το διαλύσατε,
κάνατε τον Μπραν έναν σάικο, ο ανταρόλυκος του Τζον ο Γκοστ δεν έχει εμφανιστεί καθόλου...
Burn them all, όπως έλεγε κι ο φίλος μου ο Αίρυς.
Ωραίο θα ήταν εάν η Άρυα σκότωνε τον ΛΦ και χρησιμοποιούσε το πρόσωπό του για να ασκήσει επιρροή ως εκείνος. Δεν έχει όμως το μυαλό να το σκεφτεί.
Το team που πήρε ο Τζον μαζί του είναι αχτύπητο. Πολλή χημεία. Σαν το Suicide Squad, αλλά χίλιες φορές καλύτερο.
Κι οι σκηνές Τζον και Νταινέρυς μου αρέσουν, αλλά, στο όνομα των Παλιών Θεών, ΟΧΙ
με ρομαντική έννοια. Αλλά τώρα που εξαφανίστηκαν οι στρατηγικά χρήσιμοι σύμμαχοι των Ταργκάρυεν, αυτό έλειπε.
- Α, να κι ένα meme:
^^Δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως ταυτίζομαι.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°598
Χθες είδα το 5ο.
Απλά, μιά απορία. Ο οψιδιανός ή δρακόγυαλο, κάνει και για make up; Όχι, γιατί το μάτι της Νταινέρυς όλο και μαυρίζει σε σημείο που ο Ντρόγκον θα μοιάζεις Σουηδός μπροστά της.
Έστειλα στην φίλη μου την Μαρία, ΦΑΝΑΤΙΚΙΑ ΓΚΟΤΙΚΙΆ, ένα link με όλο το σενάριο και το τέλος της σειράς. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ φίλοι μου. Έχει λυσσάξει να με σποιλεριάσει! Δεν το ζω αυτό, δεν το ζω!
Θα δω και 6ο και θα έρθω φορτσάτος.
Απλά, μιά απορία. Ο οψιδιανός ή δρακόγυαλο, κάνει και για make up; Όχι, γιατί το μάτι της Νταινέρυς όλο και μαυρίζει σε σημείο που ο Ντρόγκον θα μοιάζεις Σουηδός μπροστά της.
Έστειλα στην φίλη μου την Μαρία, ΦΑΝΑΤΙΚΙΑ ΓΚΟΤΙΚΙΆ, ένα link με όλο το σενάριο και το τέλος της σειράς. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ φίλοι μου. Έχει λυσσάξει να με σποιλεριάσει! Δεν το ζω αυτό, δεν το ζω!
Θα δω και 6ο και θα έρθω φορτσάτος.
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°599
^ --->
Kαθότι μπήκε στο tumblr και της ήρθε μια θολούρα, ένα κάτι, κι ύστερα όλα σκοτείνιασαν.
Αυτά προς το παρόν, περισσότερα το βράδυ που θα γυρίσω να αμολήσω το χαλί μου.
Προς το παρόν, γράψτε κάτι κάτω απ' το ποστ μου, να μην διπλοποστάρω συνέχεια και στεναχωρώ και το Θάνο, δεν μου πάει η καρδιά.
Σας μερσώ, ... καλό σας απόγευμα
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°600
WHAT THE ...??!!
- 7χ04, i have no sin :
- Αυτή η σκορδοκαίλα να φτάσει ο χρυσός στην Σιδηρά Τράπεζα, κι το όλο κλίμα , η ατμόσφαιρα που επικρατεί
σε ότι έχει να κάνει γύρω απ' αυτή, με αφήνει παντελώς αδιάφορη. Σου μεταφέρει ένα κλίμα του στυλ 'όλα γίνονται για την εξουσία, το χρήμα,' σε κάνει να συνδέεις τον φανταστικό κόσμο του Μάρτιν με τον σημερινό δικό σου και το βρομερό goverment του δικού σου κρατιδίου. Πόσο έλεος πια;! Πεθαίνεις..
Ser Bronn > Αυτό το γλοιώδες υποκείμενο ειλικρινά δεν ξέρω αν πρέπει να το σιχαθώ ή να το λατρέψω, πραγματικά απρόβλεπτος αυτός ο άνθρωπος. Αν είχαν βάλει στον Eoin Macken σε αυτό το ρόλο, ομολογώ θα είχα πάθει ερωτική παράκρουση.
Προσπερνώ για άλλη μια φορά το γλύψιμο του Μικροδάχτυλου , καθώς επίσης και την απάθεια/αναισθησία του ατόμου που ονομάζεται Brandon Stark (όπως είπε η νεαρή ο πραγματικός άφησε τα εγκόσμια μέσα στην σπηλιά), κι θα σταθώ στο reunion... Γιατί δεν ένιωσα τίποτα όμως ;;!! Εξηγείστε μου... κάτι αγκαλίτσες, ματιές όλο σοβαρότητα, αινιγματικότητα κτλ.. ησυχία, άκρα του τάφου σιωπή.. Δυο τρία λόγια ανταλλάξαμε και τέλος, βγάλαμε την υποχρέωση.
Σε πήγα κι στο δέντρο να δεις το 'φυτό-μέντιουμ' brother και βγήκε η υποχρέωση.
Η μόνη νοσταλγία οι κατακόμβες μπροστά στο statue, το γνωστό οικείο theme που με στοιχειώνει εδώ και 7 χρόνια τώρα, κι η απουσία του μικρού Rickon που μου έχει πέσει κάπως βαριά από πέρσι. Ομολογουμένως ανυπομονώ για το 'καρδιακό' χρυσή μου όπως είπες.. γιατί εδώ ούτε καν σκίρτησε, ούτε καν την ένιωσα να χτυπάει. Ίσως με κόλλησε ο Bran κι έγινα κι εγώ αναίσθητη τι να πω;!
Για να μη μιλήσω για το 'δολοφονικό' ύφος της αδελφής προς την μικρότερη εν ώρα πρακτικής/ζέσταμα με την lady Brienn (ασχέτως αν το ευχαριστήθηκα) , το ύφος της κοκκινομάλλας ήταν στυλ :"Έτσι μου'ρχεται να την βουτήξω απ' το μαλλί, που έμαθε να μάχεται τόσο καλά, κι εγώ δεν ξέρω ούτε καν ένα στιλέτο να κρατήσω σωστά, ούτε καν να πηδήξω από κάποιο τείχος για να σωθώ τέλος πάντων."
Πάμε στοίχημα ότι αυτές θα μαλλιοτραβηχτουν του χρόνου, ;;!! Για να δούμε.. τα χαρτιά σας να βλέπω.
Πάμε τώρα στις απροσδόκητες αιμομικτικές τάσεις, κοίτα να δεις που θα αρχίσουν να μου αρέσουν κιόλας αν είναι δυνατόν Ανιψιός "Κατάλαβες τι προσπαθώ να σου εξηγήσω θεία εδώ και τόση ώρα μες την σκοτεινιά; Συμμαχία θεία, συμμαχία. Πως αλλιώς θα κατατροπώσουμε τους Λευκούς Σατανάδες βρε θεία;!"
Θεία "Θα σε βοηθήσω ανιψιέ."
Ανιψιός 'Δόξα στους θεούς.' σκέφτεται ο ανιψιός.
Θεία "Για σένα και τη ζωή μου να δώσω, καμάρι μου."
Ανιψιός 'Εντάξει βρε θεία, κόψε κάτι.' ο ανιψιός αρχίζει και αισθάνεται αμήχανα.
Θεία "Αρκεί να γονατίσεις, να σέρνεσαι στα πόδια μου, κι από μένα ό, τι θες."
Ανιψιός 'Βρε μανία και κόλλημα, της λες τώρα για ρευματισμούς στη μέση μπας και σου κάνει τα γλυκά μάτια, ή όχι;!'
Κι μετά όχι μόνο ζητά η θεία συμβουλή απ' τον ανιψιό και καλά, ο οποίος την προειδοποιεί να μη γίνει σαν τα μούτρα του θεότρελου πατέρα της, αλλά προχωράει άνετη στην κατά μέτωπον επίθεση, (της οποίας καρέ-καρέ λεπτό προς λεπτό θα έχουμε αναμετάδοση εντός ολίγων λεπτών)
Σημείωση: * ευχαριστούμε για την άμεση παρέμβαση του Γιάννη πάνω στην ώρα που η Μισσαντέι για ξεδίπλωνε στιγμές πάθους, πραγματικά δεν χρειαζόταν. Καθώς επίσης και το ενδιαφέρον του Ντάβος για τα ήθη και έθιμα στο Νααθ, αχρείαστα κι αυτά.
Δεν το είπα εγώ, συναντήθηκε ο Γιαννάκης με τον κακομοίρη τον Theon, εδώ δεν έσωσε την αδελφή του όταν έπρεπε θα τη σώσει τώρα, (ας γελάσω κορακίστικα ) με την δήθεν παρέμβαση της queen η οποία... είναι απασχολημένη εν τοιαύτη στιγμή.
Ακολουθεί live μετάδοσηποδοσφαιρικού αγώναεεε, του πεδίου πυρκαγιάς ήθελα να πω:
Bronn & Jamie αγναντεύουν την πράσινη πεδιάδα αμέριμνοι ενώπιον τους, Λόρδος Τάρλυ έρχεται, δίνει αναφορά, φεύγει, (στα τσακίδια). Οι δυο άντρες πλησιάζουν τον νεαρό Τάρλυ (κάμερα κοντινό στο παιδί μιλάει να χαρούμε κι εμείς λίγο τα κατορθώματα του ), συνεχίζει να μιλάει, όσο μιλάει δεν πειράζει ...(με διακοπές απ' τα εκνευριστικά σχόλια/ανέκδοτα του Bronn που δεν ξέρεις αν θες να τον πυροβολήσεις ή να τον *μπιπ*) και εκεί που την έχει πάρει ο ύπνος με τόση ομορφιά την πιστή τηλεθεάτρια, ο Bronn πιάνει ήχους στον αέρα, τεντώνει αυτιά. Οι τρεις άντρες στυλώνουν κορμί πάνω στα άλογα, γέρνουν προς την κατεύθυνση απ' όπου ακούγονται οπλές αλόγων. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου Dothraki εμφανίζονται πίσω απ' τους λοφίσκους. (Το πνεύμα του Καλ-Ντρόγκο μας ακολουθεί παντού κυρίες κι κύριοι, μην κοιτάτε που μετενσαρκώθηκε σε Aquaman δεν έχει σημασία. ) Κι ενώ τα κακόμοιρα τα λιονταράκια έχουν παραταχθεί, Bronn σε Jamie :" Κοπάνα την, είσαι τελειωμένος." - Jamie "Είσαι τρελός, να μου βγει το όνομα, (δεν αναφέρεται στο kingslayer, don't worry), άσε που η Cersei θα με σκοτώσει αν το βάλω στα πόδια, ξέρεις πόσο θα πέσω στα μάτια της, θα μου κόψει σύριζα κι το άλλο χέρι." - Bronn "Για το καλό σου το λέω, σκέψου τη θέση σου, που θα βρούμε αντικαταστάτη, οι καιροί είναι δύσκολοι." Jamie "Έλα μωρέ μια βρωμοχούφτα χωριάτες κι εσύ, το'χουμε το θέμα, σε κάνα μισάωρο, μη σου πω τέταρτο θα τους έχουμε ξεκάνει."
Ακούγονται ουρλιαχτά απ' τον ουρανό, ο Drogon κάνει την εμφάνιση του μέσα απ'την οχλαγωγία, τις ιαχές, από μακριά, Jamie & Bronn έχουν μείνει σέκος με το θέαμα, στόμα ανοιχτό, αγάλματα. Και τη στιγμή που ακούγεται το dracarys , 38.48 κοντινό παρακαλώ ανάμεσα στις φλόγες Επίσης ένα δεύτερο κοντινό στο 38.58 σας ευχαριστώ,να έχουμε κι εμείς να χαιρόμαστε σε αυτή το σίριαλ 'Πυρκαγιά' Έχουν περάσει 2-3 λεπτά, οι Dothraki έχουν το πλεονέκτημα, με τα ταχυδακτιλουργικά τους πόδια, βοηθάει βέβαια κι ο δράκος που πετά μαζί με τη μάνα του πάνω απ' τα κεφάλια τους. Jamie προς Bronn απελπισμένος "Πήγαινε ρε σιχαμένε στο φονικό όπλο της sister και ανέλαβε δράση!" Bronn "Πάλι εγώ;;!!" Jamie "Τώρα θα σε χαστούκιζα αλλά έχω χάσει το καλό μου χέρι." Κι έτσι αρχίσει ένα αγωνιώδες οδοιπορικό μέχρι τον Σκορπιό που θα δώσει το οριστικό τέλος στον τρομακτικό λυσσασμένο Drogon. Bronn μάχεται με Dothraki, πέφτει απ' το άλογο, χάνει τα λεφτά του (δεν μας νοιάζει), Dothraki ακολουθεί, Bronn τρέχει προς καρότσα, Dothraki ανοίγει καρότσα, βρίσκει ακαριαίο θάνατο, Bronn στοχεύει προς τον ουρανό (σε εκείνο το σημείο ακούγονται αναστεναγμοί απ' τουςφιλάθλους) Bronn "Θα σε λιώσω καθίκι, εξαιτίας σου έχασα ολόκληρο μπουγκί, δεν φτάνει που ο άλλος ο βλάκας δεν μου έχει δώσει κάστρο ακόμα, τώρα δεν θα μου δίνει ούτε επιπλέον χρυσό! Θα σε λιώσω!!" Ρίχνει ενώ βρίζει, αστοχεί. Ο Drogon τα'χει πάρει κρανίο, ξερνάει, ενώ η μάνα φωνάζει "dracarys" ... στο τελευταίο λεπτό o Bronn πέφτει στη θάλασσα συνειδητοποιώντας τον κίνδυνο. (σε κάποια φάση το eye-candy σώζει Jamie, κουτή πράξη αλλά για την κάμερα χρήσιμη ) Drogon προσγειώνεται, τον έχουν βρει κατάστηθα μετά το δεύτερη απόπειρα του Bronn που ήταν μηδαμινά επιτυχημένη. Μάνα προσπαθεί να αφαιρέσει το δόρυ, την ίδια ώρα το Χέρι/Tyrion παραμονεύει ελαφρώς ανήσυχο για την τύχη του νέου άρχοντα του. Παρακολουθεί στενά προς τη μεριά του Jamie, εστιάζει, εστιάζει πιο έντονα,.. Jamie, ανιχνεύει το πεδίο ολόγυρα του, απελπισία, αποκαίδια, καπνοί, σώματα που τυλίγονται στις φλόγες, απελπισία... εντοπίζει τον καταστροφικό 'εχθρό'. Jamie "Είσαι στο έδαφος τώρα, είσαι ευάλωτη , σε έχω στο χέρι, δεν μου την γλυτώνεις." καβάλα πάνω στο άλογο πλησιάζει με γρήγορους καλπασμούς προς το μέρος της μικρής Targaryen, θέλοντας να δώσει οριστικά ένα τέλος. Tyrion "Φύγε από εκεί, γαμημένε ηλίθιε,!" -> μας κάλυψε, τον ευχαριστούμε, δεν χρειαζόταν τίποτα άλλο. O Jamie πλησιάζει , σε απόσταση αναπνοής, η μικρή δεν τον παίρνει χαμπάρι ακόμα, ακόμα, ακόμα,... όταν τον παίρνει είναι έτοιμη να αφοδεύσει πάνω της αλλά, εκείνη τη στιγμή ο Drogon σουτάρει, ξερνάει πάνω στον Jamie καιΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ............. ΜΠΛΟΥΜ στη λίμνη για μπάνιο, καθότι παρ'όλο το χειμώνα, έχουν σφίξει κάπως οι ζέστες, τις νιώσατε κι εσείς στις σπηλιές πρωτύτερα, φαντάζομαι.
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong