+38
Hecate
Isobelle Furler
Eleanna Lovegood
Higgs Boson
Helena Malfoy
Cassandra95
Ariana Lestrange
Denrean
Alison Sheridan
Meliora Lestrange
Dragon The Grey
Romelza Snicket
Sorazal the Erised
FLEUR258
Jace Wayland
Rachel Rivera
Imperio
geowizard
Mysterious Wizard
The Sorting Hat
Luna Scamander
Phineas Nigellus Black
Aurora Sinistra
Gellert
RemousLoupin
Merlin the Great
Isabelle Lightwood
Severus John Snape
Lena*
anthian9
Cassandra Black
Immortality Dumbledore
Cassiopeia Black
Milady D' Hiver
Mirabelle Salvatore
Arcturus Regulus Black
Lisette de Lapin
Romilda Vane
42 απαντήσεις
Game of Thrones
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°551
Απ: Game of Thrones
Μην spoilerιάζεις γιατί θ' αμολήσω τον Ντρόγκον.
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
Denrean- Moderator
Ministry's Officer of DMLE - Αριθμός μηνυμάτων : 2057
Ημερομηνία εγγραφής : 14/01/2016
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: The only verdict is vengeance
- Δημοσίευση Ν°552
Δεν εχω δει το 4 γιατι εδω τα κατεβασματα ειναι πιο δυσκολα απ'οτι στην ελλαδα αλλα κρινοντας απο το 3ο ειμαι σιγουρος οτι το 4ο θα ειναι βελτιωση. Το χειροτερο της σεζον ως τωρα το επεισοδιο 3
Helena Malfoy- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 4395
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: “Heaven may be a fantasy for the credulous and the afraid, but I can give you a map reference for hell.”
- Δημοσίευση Ν°553
Το είδα
- Σπόιλερ 7χ04:
- ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΑ ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΕΙΜΙΙΙ Πάει και η θέωρια που υποστήριζα με πάθος (ότι θα γινόταν queenslayer) Ακόμα δεν έχω συνέλθει...Πέρα από αυτό...
ΤΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΡΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ
Άρυα στο Γουίντερφελ και νικάει την Μπριέν
Μπραν ως συνήθως ξενερουά... τγαζίκ είσαι αγάπη μου καταλαβέ το. Αν και αυτό το CHAOS IS A LADDER που πέταξες στον Μικροδάχτυλο μ'άρεσε.
Μόνο εγώ ΔΕΝ απεχθάνομαι τον Θίον ρε παιδιά... τον λυπάμαι πάρα πολύ...
Βάρυς και Τύριον ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου
Ο ΤΖΕΕΕΙΜΙΙΙΙ fucking idiot που λέει και ο Τύριον Τι πας αγορίνα μου όμορφη στην τρελάρα? Δεν ξέρω αν το παρατήρησες.. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΤΟ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΠΕΤΑΝΕ ΦΩΤΙΕΣ.
ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΔΡΑΚΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑΚΑ ΤΟΥΣ
“Mrs. Hudson took my skull.”
- <3:
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°554
ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΣΠΟΙΛΕΡ;; ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ;;
Παράκληση: Γράφετε για ποιο επ μιλάτε, το 4ο δεν έχει προβληθεί καν.
Παράκληση: Γράφετε για ποιο επ μιλάτε, το 4ο δεν έχει προβληθεί καν.
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°555
Amycus έγραψε:Είσαι ΣΙΓΟΥΡΗ ότι βλέπεις το Game Of Thrones ή το "Ξέρω ποιον ξεπέταξες πέρυσι το καλοκαίρι";Mirabelle Salvatore έγραψε:Αχ που είναι ο Ντάριο και το νόθο του Ρόμπερτ να ολοκληρωθεί το τρίο;
^Aγαπητέ μου εγώ δεν βλέπω 'Παιχνίδια Στέμματος', αλλά 'Τα μοντέλα του Westeros'
Πάντως όντως γιατί τόση πρεμούρα, δίκιο έχει ο Θάνος, εγώ δεν έχω δει καν ακόμα το 3ο,
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“You're not alone.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
Today's thought: “Heaven may be a fantasy for the credulous and the afraid, but I can give you a map reference for hell.”
- Δημοσίευση Ν°556
^^Συγγνώμη Μαρία, δική μου βλακεία.. απλά μιλούσαμε για το 4ο και γι' αυτό δεν έβαλα νούμερο.. Παιδιά μην ανοίξετε το σπόιλ μου πριν την Δευτέρα γιατί είναι ούλτραμέγκα σπόιλ
- <3:
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°557
^Ιτς οκέι δεν φταις εσύ. Είναι γνωστό πώς πέθανε η γάτα.
Παρεμπιπτόντως, βλέπω ξανά τις 3 πρώτες σεζόν που τις είχα δει στα 16 μου και υποστήριζα ό,τι να'ναι αλλά επιτρέψτε μου ένα φαν μόμεντ α λα Ναταλία
Παρεμπιπτόντως, βλέπω ξανά τις 3 πρώτες σεζόν που τις είχα δει στα 16 μου και υποστήριζα ό,τι να'ναι αλλά επιτρέψτε μου ένα φαν μόμεντ α λα Ναταλία
- Σπόιλερ:
- Ρομπ αγόρι μουυυυ
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°558
^Χαίρομαι όταν με μιμούνται
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“You're not alone.”
“You're not alone.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°559
ΤΟ ΚΑΝΑ ΕΝΤΙΤ γιατι το ανοιξα και διαβασα μερικες λεξεις απο την 1η γραμμη και μετα στο εντιτ καθομουν με το χερι μπροστα στην οθονη για να μην διαβασω κατι αλλο.
δεν καταλαβαινω γιατι ορμαει κοσμος σε επεισοδια που εχουν διαρρευσει. Χωρις να το λεω ειδικα για εσας, Γιαννη και Ελενη, αναφερομαι γενικα. Η κολλητη μου εδω και δυο μερες με πρηζει να το δω γιατι προσπαθει να μην με σποιλεριασει και θελει να το συζητησει Εγω παλι νιωθω οτι ειναι ασεβεια. Καποιοι ξοδευουν μηνες ολοκληρους προσπαθοντας να βγαλουν αυτο το επεισοδιο. Ηθοποιοι και πολλοι περισσοτεροι πισω απο τις καμερες. Ναι, το βλεπω πειρατικα (στην τελικη) αλλα μονο εφοσον εχει βγει επισημα απο το hbo. Aν ζουσα αμερικη θα εδινα λεφτα για συνδρομη στο καναλι. Αλλα εφοσον βρισκομαι σε διαφορετικη χωρα γιατι να πληρωσω νοβα ή οποιαδηποτε αλλη αντιστοιχη εταιρεια;
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΜΟΥ ΣΥΖΥΓΟ^^
Σχολιασμος 7χ03 προς απαντηση σε παραπανω ποστ που βαριεμαι να κανω παραθεση γιατι #γιολο
Συμφωνω απολυτα για οσα ειπατε περι Μπραν. Τον βρηκα περισσοτερο κρυο και απο την Βασιλισσα και το παλατι της απο την Ναρνια. @Αννα ακους;
Ειμαι με Στελμο στο οτι η στρατηγικη που ειδαμε ηταν ιδεα εντελως του Τζειμι. Ολα τα παιδια Λαννιστερ κληρονομησαν καποιες αξιες και μερη του χαρακτηρα του Ταιγουιν. Ο καθενας χρησιμοποιει αυτα που εμαθε και πηρε απο τον πατερα τους με διαφορετικο τροπο.
τοπ αγαπημενες ατακες απο το 7χ03, σε σποιλερ, ετσι γιατι ειμαι προσεκτικη
δεν καταλαβαινω γιατι ορμαει κοσμος σε επεισοδια που εχουν διαρρευσει. Χωρις να το λεω ειδικα για εσας, Γιαννη και Ελενη, αναφερομαι γενικα. Η κολλητη μου εδω και δυο μερες με πρηζει να το δω γιατι προσπαθει να μην με σποιλεριασει και θελει να το συζητησει Εγω παλι νιωθω οτι ειναι ασεβεια. Καποιοι ξοδευουν μηνες ολοκληρους προσπαθοντας να βγαλουν αυτο το επεισοδιο. Ηθοποιοι και πολλοι περισσοτεροι πισω απο τις καμερες. Ναι, το βλεπω πειρατικα (στην τελικη) αλλα μονο εφοσον εχει βγει επισημα απο το hbo. Aν ζουσα αμερικη θα εδινα λεφτα για συνδρομη στο καναλι. Αλλα εφοσον βρισκομαι σε διαφορετικη χωρα γιατι να πληρωσω νοβα ή οποιαδηποτε αλλη αντιστοιχη εταιρεια;
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΜΟΥ ΣΥΖΥΓΟ^^
Σχολιασμος 7χ03 προς απαντηση σε παραπανω ποστ που βαριεμαι να κανω παραθεση γιατι #γιολο
Συμφωνω απολυτα για οσα ειπατε περι Μπραν. Τον βρηκα περισσοτερο κρυο και απο την Βασιλισσα και το παλατι της απο την Ναρνια. @Αννα ακους;
Ειμαι με Στελμο στο οτι η στρατηγικη που ειδαμε ηταν ιδεα εντελως του Τζειμι. Ολα τα παιδια Λαννιστερ κληρονομησαν καποιες αξιες και μερη του χαρακτηρα του Ταιγουιν. Ο καθενας χρησιμοποιει αυτα που εμαθε και πηρε απο τον πατερα τους με διαφορετικο τροπο.
τοπ αγαπημενες ατακες απο το 7χ03, σε σποιλερ, ετσι γιατι ειμαι προσεκτικη
- Σπόιλερ:
- με χρονικη σειρα γιατι εβαλα και ειδα το επεισοδια σε fast forward για να τις βρω και να τις γραψω σωστα:
1. Τζον-Τυριον χαιρετουρα:
Τυριον¨The bastard of Winterfell
Jon: The dward of Casterly Rock
2. Jon-Tyrion argotera:
Tyrion: [Sansa]'s much smarter than she lets on.
Jon: She's starting to let on.
--
Tyrion: General rule of thumb: Stark men dont fare well when they travel south.
3. O Davos οταν παρουσιαζε τον Τζον¨
"This is Jon Snow." -ΠΑΥΣΗ- "he's king in the north"
4. Euron-Jaime:
Euron: If you have any advice at all, I would love to hear it. [...]
Jaime: Advice?
Euron: Does she like it gentle or rough? A finger in the bum?
5 και 6 απο την ιδια σκηνη που ηταν KAI Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ (ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΤΑΤΕΤ ΤΖΟΝΕΡΥΣ)
Jon-Tyrion:
Tyrion: I came down here to brood over my failure to predict the Greyjoy attack. You're making it difficult. You look a lot better brooding than I do. You make me feel like I'm failing at brooding over failing.
[...]
Tyrion: So do you have anything reasonable to ask?
Jon: What do you mean?
Tyrion: Maybe you ARE a Northern fool. I'm asking if there's something I CAN do to help you.
μτφρ: εχω βισμα. πες μου τι θες.
7. Τυριον-Νταινερυς:
Tyrion: A wise man once said that you should never believe a thing simply because you want to believe it.
Daenerys: Which wise man said this?
Tyrion: I dont remember.
Daenerys: Are you trying to present your own statements as ancient wisdom?
Tyrion: I would never do that. -ΠΑΥΣΗ- To you.
8. ΤΖΟΝΕΡΥΣ ΤΖΟΝΕΡΥΣ ΤΖΟΝΕΡΥΣ ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΖΟΝΕΡΥΣ!! ΤΖΟΝΕΡΥΣ!!
Daenerys: I named [the dragons] after my brothers: Viserys and Rhaegar. They're both gone now.
*γυρναει να κοιταξει τον ανηψιο της*
Danny: You lost two brothers as well. People thought dragons were gone forever, but here they are.
*ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΜΑΓΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ ΝΕΚΡΟΥΣ.* Perhaps we should all be examining what we thing we know.
Jon: You've been talking to Tyrion.
[*...* lene peri Tyrion και οτι του αρεσει να μιλαει επειδη ειναι καλος σε αυτο και το ιδιο ισχυει για ολους]
Jon: I dont. (ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. και ειναι direct parallel με κατι που ειχε πει ο barristan selmy για τον Rhaegar στον 5ο κυκλο αν δεν κανω λαθος. Δεν εχω προλαβει να δω βιντεακια σχολιασμων απο "ειδικους" αναλυτες/γιουτιουμπερς αυτη τη βδομαδα)
*του λεει οτι θα τον αφησει να παρει ντραγκονγκλας και οτι θα βοηθησει κιολας και την ευχαριστει"
Jon: Με πιστευεις λοιπον για τον στρατο τον νεκροζωντανων;
Danny: You better get to work, Jon Snow. (EIXE HEART EYES ΚΑΙ ΑΠΕΦΕΥΓΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ)
9. Σανσα-Μικροδακτυλος:
Sansa: You dont know Cersei better than anyone here.
Petyr: I only meant-
Sansa: That the woman that murdered my mother, father and brother is dangerous? Thank you for your wise counsel.
10. Εεεε. Ολεννα-Τζειμι. Δεν θα κατσω να γραψω ολη την συζητηση. Αλλα η Θεα μου εφυγε ακριβως οπως το περιμενα. Ηξερα οτι θα πεθανει φετος. Ηταν a matter of which episode πλεον. Χαιρομαι που στην ουσια ηταν ο μονος confirmed θανατος σημαντικου χαρακτηρα σε αυτο το επεισοδιο και δεν την επισκιασε κατι αλλο.
honourable mentions O Jorah να λεει οτι μια μερα ξυπνησε και απλα ενιωθε καλυτερα. Ο Σλαγκχορν να "κανει" οτι θα μαλωσει τον Σαμ μονο και μονο για να του πει μπραβο που εσωσες καποιον, τωρα μορφωσου αντιγραφοντας αυτα τα αρχεια.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°560
Μαρίνα θα μιλήσω για μένα. Κι εμένα με επριζε η κολλητή μου και τελικά ενεδωσα με το σκεπτικό ότι έτσι κι αλλιώς αφού Νόβα δεν έχω δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δω πειρατικά.. Όπως και όλα τα άλλα που βλέπω. Έτσι δεν νομίζω να εχει διαφορά για τους παραγωγούς η το κανάλι το αν θα το δω το Σάββατο η την Δευτέρα Πάντως συμφωνώ ότι δεν είναι και το καλυτερο πράγμα να κάνει κάποιος φαν
- <3:
Dragon The Grey- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 832
Ημερομηνία εγγραφής : 07/06/2015
Magical Identity
Blood Status: Squib
Today's thought: Ours is the Fury
- Δημοσίευση Ν°561
Είναι ωραίο γτ μετά πειράζεις και σποιλεριάζεις όλους τους άλλους για δυο μέρες
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.
There walks a lady we all know
Who shines white light and wants to show
How everything still turns to gold.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last.
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll.
And she's buying a stairway to heaven.
- Houses:
- Official Houses through Pottermore tests:
- Hogwarts:
- Hogwarts House:
- Ilvermorny:
- Ilvermorny House:
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°562
^Γιαννη προσεχε γιατι οταν εγω το βλεπω συνηθως, εσυ κοιμασαι. Αν θεωρεις ωραιο κατι τετοιο, μπορω να σου το κανω
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°563
Εμένα δεν με απασχολεί ιδιαίτερα το "κλέβω την δουλειά του άλλου" όταν έτσι κι αλλιώς πειρατικά θα το δω και μιλάμε για δύο μέρες όλες κι όλες (άλλη υπόθεση όταν είχαν διαρρεύσει τα 4 που όντως ήταν πρόβλημα).
Με απασχολεί το ότι γιατί μερικοί (δεν λέω για εσένα Ελένη, η φίλη σου ίσως εντάσσεται στην κατηγορία ) δεν μπορούν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό για 2(+) μέρες μέχρι να το δουν και οι υπόλοιποι. Και δεν μιλάω για το τόπικ που λέει Γκέιμ οφ Θρόουνς στον τίτλο του, εκεί προφανώς και θα μιλήσεις γι αυτό. Αλλά γιατί πχ πρέπει να γεμίζει το φβ από σπόιλερ και στις συζητήσεις να είναι λες και δεν μπορεί κανείς να καταπολεμήσει την ανάγκη που τον κατατρέχει να σποιλάρει τον άλλον.
Δεν έχω τεράστιο θέμα με τα σπόιλερ, μερικές φορές τα ζητώ και μόνη μου () αλλά είναι τελείως διαφορετικό το να τα ζητάς με το να στα δίνει ο άλλος στο πιάτο απλά για να στη σπάσει (γιατί ξέρει ότι θα στην σπάσει). Στο φινάλε της 5ης σεζόν μου είχαν κάνει τόσο τρελό σπόιλ που ουσιαστικά ήξερα τι γίνεται σε κάθε λεπτό του επεισοδίου που δεν το είδα και μετά μου είπαν διάφορα και για την 6η που απλά ξενέρωσα τόσο που τα είδα όλα πριν 3-4 μήνες. Είναι απλά κακό και δεν έχει πλάκα.
Προς την ψυχρότητα του Μπραν: όταν το είδα δεν μου έκανε τόσο εντύπωση ο τρόπος του γιατί έτσι κι αλλιώς αδιάφορος μου φαίνεται και είναι αρκετά απόμακρος. Επειδή συζητήθηκε πολύ, συμφωνώ με όσους λένε πως ήθελε να πει στην Σάνσα κάτι που μόνο εκείνη ήξερε (πλην Ράμσι, Θήον που δεν θα μιλούσαν) έτσι ώστε να τον πιστέψει για το χάρισμά του και να θεωρήσει όσα λέει αξιόπιστα.
Τακτλεςς μπατ σποτ ον.
ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΡΙΝΑ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΟΥ
Με απασχολεί το ότι γιατί μερικοί (δεν λέω για εσένα Ελένη, η φίλη σου ίσως εντάσσεται στην κατηγορία ) δεν μπορούν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό για 2(+) μέρες μέχρι να το δουν και οι υπόλοιποι. Και δεν μιλάω για το τόπικ που λέει Γκέιμ οφ Θρόουνς στον τίτλο του, εκεί προφανώς και θα μιλήσεις γι αυτό. Αλλά γιατί πχ πρέπει να γεμίζει το φβ από σπόιλερ και στις συζητήσεις να είναι λες και δεν μπορεί κανείς να καταπολεμήσει την ανάγκη που τον κατατρέχει να σποιλάρει τον άλλον.
Δεν έχω τεράστιο θέμα με τα σπόιλερ, μερικές φορές τα ζητώ και μόνη μου () αλλά είναι τελείως διαφορετικό το να τα ζητάς με το να στα δίνει ο άλλος στο πιάτο απλά για να στη σπάσει (γιατί ξέρει ότι θα στην σπάσει). Στο φινάλε της 5ης σεζόν μου είχαν κάνει τόσο τρελό σπόιλ που ουσιαστικά ήξερα τι γίνεται σε κάθε λεπτό του επεισοδίου που δεν το είδα και μετά μου είπαν διάφορα και για την 6η που απλά ξενέρωσα τόσο που τα είδα όλα πριν 3-4 μήνες. Είναι απλά κακό και δεν έχει πλάκα.
Προς την ψυχρότητα του Μπραν: όταν το είδα δεν μου έκανε τόσο εντύπωση ο τρόπος του γιατί έτσι κι αλλιώς αδιάφορος μου φαίνεται και είναι αρκετά απόμακρος. Επειδή συζητήθηκε πολύ, συμφωνώ με όσους λένε πως ήθελε να πει στην Σάνσα κάτι που μόνο εκείνη ήξερε (πλην Ράμσι, Θήον που δεν θα μιλούσαν) έτσι ώστε να τον πιστέψει για το χάρισμά του και να θεωρήσει όσα λέει αξιόπιστα.
Τακτλεςς μπατ σποτ ον.
ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΡΙΝΑ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΟΥ
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°564
Αχ, και ξανά αχ με αυτά τα spoilers. Συμφωνώ με την Μαρία, άσ'το αγάπη μου, ΔΕΝ ΘΕΛΩ να μάθω τι θα συμβεί, θα το δω! Άσε με εκπλαγώ, άσε με να το απολαύσω, άσε με! Μα μανία με τα spoilers! Και σε κάτι μα...κες που spoilerιαζαν ύπουλα στο fb, πάτησα κάτι αναφορές που τις καταφθαριστήθηκα! Θα μου πεις δώρον άδωρον αλλά κάπως έπρεπε να ξεσπάσω ο άνθρωπος.
Το 4ο θα είναι το μεσημεριανό μου δώρο!
Το 4ο θα είναι το μεσημεριανό μου δώρο!
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°565
Το επεισοδιο ηταν οντως επικο. Υπηρχαν βεβαια σημεια που με ξενισαν λιγο καθως και σημεια που με τρελαναν.
Του αξιζει το 9.5/10. Κατω απο 9 αμφιβαλλω αν εβαζε καποιος.
*και τωρα θα ερθετε ολοι απο κατω να του βαλετε 8 ξερωγω*
Θα επανελθω λογικα αυριο ή μεθαυριο με πιο αναλυτικο σχολιασμο
Του αξιζει το 9.5/10. Κατω απο 9 αμφιβαλλω αν εβαζε καποιος.
*και τωρα θα ερθετε ολοι απο κατω να του βαλετε 8 ξερωγω*
Θα επανελθω λογικα αυριο ή μεθαυριο με πιο αναλυτικο σχολιασμο
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°566
- Σπόιλερ:
Tρείς Ταργκάρυεν;
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Dragon The Grey- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 832
Ημερομηνία εγγραφής : 07/06/2015
Magical Identity
Blood Status: Squib
Today's thought: Ours is the Fury
- Δημοσίευση Ν°567
Ντρακάρυς, στα αφτιάααα
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.
There walks a lady we all know
Who shines white light and wants to show
How everything still turns to gold.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last.
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll.
And she's buying a stairway to heaven.
- Houses:
- Official Houses through Pottermore tests:
- Hogwarts:
- Hogwarts House:
- Ilvermorny:
- Ilvermorny House:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°568
Θανο, δεν νομιζω^^
Ηταν πολυ πιο πριν.
Ηταν πολυ πιο πριν.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°569
^Eίναι όμως και η προφητεία για τους Ταργκάρυεν που δεν ξέρουμε ακριβώς ποιοί την έκαναν και πότε την έκαναν. Θα μπορούσε να έχει γίνει απο τα Παιδιά του Δάσους και σε ένα χρονικό διάστημα πολύ πριν εμφανιστούν οι άνθρωποι.
Πάντως, μπορεί να έχεις δίκιο. Η τοιχογραφία θα μπορούσε απλά να είναι άσχετη.
Πάντως, μπορεί να έχεις δίκιο. Η τοιχογραφία θα μπορούσε απλά να είναι άσχετη.
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°570
νομιζω πως θα δουμε παραπανω μυθολογια σχετικα με τους Λευκους στον 8ο. Αυτος φαινεται να ειναι περισσοτερο για συμμαχιες και ανθρωπους οπως και ειχαμε προβλεψει και ο επομενος θα ειναι κυριως το ανθρωποι vs white walkers
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°571
Πάντως είναι και το πτώμα του Ραίγκαρ Ταργκάρυεν που δεν βρέθηκε ποτέ. Μάρτιν είναι αυτός, δύο κουλαμάρες τις περιμένεις.
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°572
πες μας τι εχεις σκεφτει^
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°573
Χαζή θεωρία που συζητούσαμε κάποια στιγμή με gotική παρέα. Έστω ότι υπάρχει η προφητεία για τον Αζόρ Αχάι, έστω ότι αναφέρεται στους Ταργκάρυεν. Όταν έγινε η επανάσταση εναντίον των Ταργκάρυεν με πρωτοστάτες τους Ρόμπερτον Μπαράθηον, Ένταρτ Σταρκ και Τζον Άρρυν, ο Μπαράθηον θα χτυπήσει θανάσιμα τον Ραίγκαρ με το σφυρί του, αυτός θα πέσει στην θάλασσα και οι επαναστάτες θα πέσουν σαν τα κοράκια να πάρουν τα ρουμπίνια που είχε στην στολή του. Δεν μαθαίνουμε τίποτε πλέον για το πτώμα.Τρεις φιγούρες στην σπηλιά του Dragonstone. Αλλά μην δίνεις βάση. Νομίζω ότι είναι τραβηγμένη απο τα μαλλιά αυτή η θεωρία, ακόμα και εγώ που την γράφω, βρίσκω τρομερές αδυναμίες. Δεν υπάρχει λόγος ο Ραίγκαρ να είναι ζωντανός ή ο Αζόρ Αχάι.
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°574
Με εχασες καπου στα ρουμπινια και στις 3 φιγουρες.
Θεωρεις οτι θα δουμε Τζον Αρρυν, Νεντ και Ρομπ Μπαραθηον αναστημενους μεσω καποιου ειδους μαγειας επειδη πηραν τα ρουμπινια απο την πανοπλια του νεκρου Ραεγκαρ;
Θεωρεις οτι θα δουμε Τζον Αρρυν, Νεντ και Ρομπ Μπαραθηον αναστημενους μεσω καποιου ειδους μαγειας επειδη πηραν τα ρουμπινια απο την πανοπλια του νεκρου Ραεγκαρ;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°575
Σε μπέρδεψα λίγο; Είναι που σαν θεωρία, είναι του τρελού.
Αυτό που λέω είναι ότι αφού το πτώμα του Ραίγκαρ δεν βρέθηκε ποτέ, μήπως υπάρχει περίπτωση να μην έχει πεθάνει αλλά να κυκλοφορεί κάπου στο Γουέστερος ή πιο 'κει και εμφανιστεί ξαφνκά. Δύο Ταργκάρυεν έχουμε στο Γουέστερος, μήπως, βασισμένοι στην τοιχογραφία, υπάρχει και τρίτος Ταργκάρυεν αν και εικάζω και για κάποιον άλλον.
Αυτό που λέω είναι ότι αφού το πτώμα του Ραίγκαρ δεν βρέθηκε ποτέ, μήπως υπάρχει περίπτωση να μην έχει πεθάνει αλλά να κυκλοφορεί κάπου στο Γουέστερος ή πιο 'κει και εμφανιστεί ξαφνκά. Δύο Ταργκάρυεν έχουμε στο Γουέστερος, μήπως, βασισμένοι στην τοιχογραφία, υπάρχει και τρίτος Ταργκάρυεν αν και εικάζω και για κάποιον άλλον.
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___