+38
Hecate
Isobelle Furler
Eleanna Lovegood
Higgs Boson
Helena Malfoy
Cassandra95
Ariana Lestrange
Denrean
Alison Sheridan
Meliora Lestrange
Dragon The Grey
Romelza Snicket
Sorazal the Erised
FLEUR258
Jace Wayland
Rachel Rivera
Imperio
geowizard
Mysterious Wizard
The Sorting Hat
Luna Scamander
Phineas Nigellus Black
Aurora Sinistra
Gellert
RemousLoupin
Merlin the Great
Isabelle Lightwood
Severus John Snape
Lena*
anthian9
Cassandra Black
Immortality Dumbledore
Cassiopeia Black
Milady D' Hiver
Mirabelle Salvatore
Arcturus Regulus Black
Lisette de Lapin
Romilda Vane
42 απαντήσεις
Game of Thrones
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°376
Απ: Game of Thrones
Ποιος σου ειπε οτι ο Τζον δεν ανασταινεται; Αφου πεθαινει στο τελος του τελευταιου βιβλιου που εχει εκδοθει. βγηκε το winds of winter και δεν το ξερω;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°377
Amycus έγραψε:Σιγά μην βγάλουν τον αφάνα τον κλαψιάρη απο την σειρά. Το ρισκάρουν; Ασε που δεν θα αντέξουν την κλάψα του. Στον επόμενο κύκλο θα κλαίει που: 1. Είναι μπάσταρδο. 2. Όλοι θέλουν το κακό του 3. Τον παράτησε η φιλενάδα του και έκτοτε δεν μπορεί να σταυρώσει σχέση ούτε με θηλυκιά White Walker. 4. Οι σεναριογράφοι τον ταλαιπωρούν. 5. Το χιόνι του κατσαρώνει το μαλλί και αυτός μέσα του νιώθει Λέγκολας αλλά που να κάνει ισιωτική στο Τείχος; Δεν τον μπορώ. Αυτός και η Νταινέρυς είναι Ο Βασιλάκης και ο Καϊλας του GoT.
^ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ;;; ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ
Στο 1.00 λεπτό... ποιον... ποιον? μαχαιρώνουν?
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“You're not alone.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°378
Μα είναι ο Άρχοντας Διοικητής του Τείχους και αντί να κάνει δουλίτσα (να ξαποστείλει δυο-τρείς βαλτούς), αυτός νομίζει ότι παίζει στην Αλίκη στο Ναυτικό και κρύβεται στις λέμβους. Βγες κουκλίτσα μου έξω με το σπαθί σου να σπικάρεις δυό φωνήεντα κι΄αν σ' αρέσει μπάρμπα-Λάμπρο, ξαναπέρνα απ' την Άνδρο.Milady D' Hiver έγραψε:αχ πολυ χολη ριχνεις κυρ-Αμ'
Είπα να κάνω δυό γυροβολιές στο ΧΓ. Ευτυχώς ο υπολογιστής μου -σε αντίθεση με εμένα- έχει καλύτερη μνήμη.Mirabelle Salvatore έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ;;; ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°379
DOES ANYONE ELSE THINK THAT
ΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ;;;;
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααα
Το ξαναβαζω να το δω για να γραψω σχολια πιο αναλυτικα. Γιατι περα απο την τελευταια σκηνη που σου μενει ειχα αρκετα για να γκρινιαξω. Καποια καλα σημεια και αρκετα "γουατ δι αξουαλ φακ d&d;" -.-
- 6x01 spoilers:
- Η Μελισσανδρα ειναι:
- η Shiera Seastar;;;;;
ΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ;;;;
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααα
Το ξαναβαζω να το δω για να γραψω σχολια πιο αναλυτικα. Γιατι περα απο την τελευταια σκηνη που σου μενει ειχα αρκετα για να γκρινιαξω. Καποια καλα σημεια και αρκετα "γουατ δι αξουαλ φακ d&d;" -.-
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°380
ποια ειναι αυτη καταρχας.
και εγω δεν ενθουσιαστηκα.
και εγω δεν ενθουσιαστηκα.
- Σπόιλερ:
Ουτε καν να μας αφησει με μια αγωνια το επεισοδιο, τιποτες, τιποτες.
Ουτε μας εδειξε τι θα γινει στη φρουρα (θελω να φερουν τους φρι φολκς να γινει χαμουλης.)
Η Ντανυ το ελεγα απο περσυ οτι θα τη γλιτωσει. Αλλα και κει, χαμουλη και πυγμη περιμεναμε, με την ορεξη μειναμε.
Οι Σαντ Σνεικς καταφερνουν να γινονται ολο και πιο αντιπαθητικες. Μπραβο D&D. Αν και το girls power μου αρεσε σα στοιχειο, αλλα για τους λαθος λογους και προς λανθασμενη κατευθυνση.
Η συγχωνευση χαρακτηρων Αριαν- Ελλαρια συνεχιζει να με εκνευριζει, γιατι η Ελλαρια τα κανει ολα απο τυφλο μισος και με σκοπο την εκδικηση, ε κατσε ρε κοπελα μου, ε κατσε.
Με τη Μελισσανδρα ανατριχιασα λιγο, αλλα απο εκει και περα δεν καταλαβαινω τί προσφερει στην πλοκη αυτο που ειαμε. Οκ, ειναι μια σαφρακιασμενη, το ξεραμε. Δεν ανατριχιασα λογω εικονας, πιο πολλυλογω συνδοιασμου εικονας-βλεμματος-συνδεση με το στορυ λάιν της και το χαρακτηρα της.
Ο Τυριον και ο Σερ Νεβος ειναι λατρειες. Και η Αρυα λατρεια. Παρολα αυτα, ΠΑΛΙ καμια εξελιξη
Δεν περιμενα οτι θα το πω αυτο ποτε, αλλα απο στη Σερσει και τους Λανιστερς εναποθετω τις ελπιδες μου. Πότε θα βγει το Βουνο. :3 Πότε θα ακουσουμε το i choose violence :3
Αντε, αντεεεε
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°381
- Σπόιλερ:
- Shiera Seastar:
- ηταν μια (μπασταρδη κορη ενος βασιλια) Ταργκαρυεν. Τα ειχε με πολλους αλλα ο κυριως εραστης της ηταν λενε ο bloodraven (ο αρχαιος που ειναι στο δεντρο με τον μπραν). και η μητερα της ηταν μια μαγισσα απο το Λυς και λεγοταν οτι και οι δυο χρησιμοποιουσαν μαγεια για να διατηρουνται νεες και ομορφες. Πλας η Shiera ειχε ενα χαρακτηριστικο περιδεριο που φορουσε. Διαφορετικο απο της Μελισσανδρας αλλα περιδεριο nonetheless. Με την Αννα βρηκαμε ενα αρθρο θεωρια, αντιστοιχο κατα καποιον τροπο του R+L=J. Einai oti... B+S=M. Πως η Μελισσανδρα ειναι κορη αυτων των δυο.
λινκ θεωριας B + S = M
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°382
I choose violence . Και...
Εμένα μου φάνηκε πολύ καλό το επεισόδιο. Όπως το περίμενα, χωρίς υπερβολές. Μας έδειξε που βρίσκονται οι χαρακτήρες (εκτός από τον Μπραν που ακόμα αγνοείται η τύχη του) και γενικά ήταν promising, ειδικά η τελευταία σκηνή.
Εμένα μου φάνηκε πολύ καλό το επεισόδιο. Όπως το περίμενα, χωρίς υπερβολές. Μας έδειξε που βρίσκονται οι χαρακτήρες (εκτός από τον Μπραν που ακόμα αγνοείται η τύχη του) και γενικά ήταν promising, ειδικά η τελευταία σκηνή.
Lisette de Lapin- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11396
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2011
Magical Identity
Today's thought: κεφτέδες.
- Δημοσίευση Ν°383
^
- 6χ01:
- Θα συμφωνήσω με τον Βαγγέλη.
Ήταν ακριβώς όπως το περίμενα και πιστεύω οτι πέρα απο το στόριλαιν του Μπραν, για όλα τα άλλα μας προϊδέασε ικανοποιητικά. Η Σάνσα θα αναλάβει ρόλο Λαίδης (Στόουνχαρτ) και θα γίνει το μπανταςς τυπάκι που την περιμένουμε να γίνει απο πέρυσι και η Ντενέρις θα προσπαθεί να ξεφύγει απο τους Ντοθράκι, μέχρι να σκάσει μύτη ο Ντρόγκον, να τα κάνει όλα μπουρλότο, να γλιτώσει ρε γαμώτο. Τα καρντάσια στο τείχος θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το σώμα του Τζον από το να το κάψουν τα τσιράκια του Θορν, εως ότου τον αναστήσει η Μελ ή καποιος άλλος. Λογικά θα υπάρξει και μάχη, νομίζω πως ο Edd έφυγε γιατί θα απευθυνθεί για βοήθεια στους Γουάιλντλινγκς.
Για τις Σαντ Σνεικς και γενικά για το στόριλαιν του Ντορν δεν έχω κάτι να πω, αδιάφορο μου φαινόταν απο πέρυσι, σόου
Έχω αγωνία να δω τι θα γίνει με την Άρυα, ελπίζω να μην περάσει ολη τη σεζόν πολεμώντας στα τυφλά και να γίνει κάτι στο τέλος τουλάχιστον.
Επίσης θέλω πολύ να δω το i choose violence της Σέρσει και να μην την καταβάλλει υπερβολικά ο θάνατος της μυρσέλλα και γίνει εντελώς αδύναμη.
Γενικά και μένα σαν επ. δεν μου είπε και πολλά, αλλά νομίζω όλα τα πρώτα επεισόδια των σεζον μου είχαν φανει βαρετά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lisette de Lapin στις Πεμ Απρ 28, 2016 5:10 pm, 1 φορά
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°384
Μαρίνα
Στα του επεισοδίου.
- Σπόιλερ:
- Τη θεωρία πως η Μελισάνδρα είναι είτε κόρη της Σιέρα είτε η ίδια η Σιέρα (γιατί στο βιβλίο βλέπει τον Bloodraven στις φλόγες και λέει πως νιώθει σαν να συναντά έναν παλιό εραστή) την είχα διαβάσει εδώ και καιρό και τη στηρίζω με χίλια
Στα του επεισοδίου.
- Σπόιλερ:
- Καλούλι γενικά. Μου άρεσαν:
-η τελευταία σκηνή Το ψιλοπερίμενα κιόλας.
-η σκηνή Σάνσα/Μπριέν. Και Σάνσα/Θήον αν και θα 'πρεπε να 'χαν πάθει υποθερμίες, κρυοπαγήματα και δε συμμαζεύεται
-η Ντάνυ με τους Ντοθράκι. Κάπως έτσι το φανταζόμουν το encounter.
-ο Τύριον και τα απαίσια Βαλυριανά του
Επίσης αγαπώ Ντάβος και Ρους.
Δε μου άρεσαν:
-η όλη φάση στη Ντορν. WTAF D&D??? Δε βγάζει καν νόημα, τι έχει να κερδίσει η Ελλάρια από αυτό? Εκτός κι αν έπρεπε να σκοτώσουν τους καθιερωμένους 2 χαρακτήρες ανά επεισόδιο και βρήκαν τους Μαρτέλ.
-ο Ράμσεϊ. Γενικώς μου τη σπάει που προσπαθούν να τον δείξουν σαν νορμάλ άνθρωπο με συναισθήματα. Αν και στο τέλος της σκηνής το ψιλοέσωσε.
-Που όλο το χρόνο μας τα πρήζανε με τον Τζον και τελικά τζίφος.
-Θα 'θελα περισσότερη Άρυα και Σέρσεϊ.
Κατά τ' άλλα μπορούσε να 'ναι και καλύτερο, περιμένουμε το επόμενο
- We seed the stars:
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°385
Θα συμφωνήσω με την Άννα στα περισσότερα. Καλούλι επισόδειο.
Και ούτε εγώ περίμενα κάτι τρελό για 1ο επισόδειο της σεζόν. Ήταν μια μικρή αρχή για το τι θα δούμε πιο μετά φαντάζομαι.
Και ούτε εγώ περίμενα κάτι τρελό για 1ο επισόδειο της σεζόν. Ήταν μια μικρή αρχή για το τι θα δούμε πιο μετά φαντάζομαι.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°386
ok. Λοιπον μπορει ολοι να ασχοληθουν με το σημαντικοτερο σημειο του επεισοδιου, εχοντας χωνεψει το γεγονος μπορω να μιλησω καπως πιο ψυχραιμα και να σχολιασω και καποια αλλα πραγματα.
Οπως ας πουμε
οσο δεν μ αρεσε το 1ο επεισοδιο ιδιαιτερα τοσο λατρεψα το 2ο για ΠΟΛΛΟΥΣ λογους.
Και ειχε κατι πανεμορφα πλανα
Οπως ας πουμε
- 6χ02 σποιλερς:
- - ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΛΥΑΝΝΑ ΣΤΑΡΚ
- Ο ΧΟΝΤΟΡ οταν ηταν μικρος μιλουσε!! του εκαναν αραγε κατι και ειναι ετσι απο το σοκ; το μυαλο του δεν το αντεξε και εχει μονιμη ζημια;
- Την Σανσα να ρωταει για την Αρυα και να χαμογελαει οταν της λεει η Μπριεν οτι δεν ηταν ντυμενη σαν "αρχοντισσα/κυρια"
- EURON FUCKING GREYJOY and the upcoming kingsmoot!!
οσο δεν μ αρεσε το 1ο επεισοδιο ιδιαιτερα τοσο λατρεψα το 2ο για ΠΟΛΛΟΥΣ λογους.
- Σπόιλερ:
- Πολυ χαρηκα που ειδαμε Μπραν. Και Μεερα. Η συζητηση με την Παιδι-Δασους ♥ Η Νταινερυς δεν μου ελειψε καθολου. Την 2η φορα που εβαλα να δω το επ συνειδητοποιησα οτι δεν εμφανιστηκε καθολου κατα την διαρκεα του επεισοδιου.
Και ειχε κατι πανεμορφα πλανα
- Σπόιλερ:
- και οχι, δεν εννοω τον γυμνο jon snow
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°387
ΜΑΔΕΡΦΑΚ.
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°388
- Σπόιλερ:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°389
ΩΧΟΥ ΡΕ ΑΝΝΑ.
AΛΛΑ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
Τ=Τ
- Σπόιλερ:
- Θα ηθελα να γραψω κατεβατα αλλα τα εχω γραψει ηδη αλλου και βαριεμαι. Παντως η ανασταση του Τζον εμενα μ'αρεσε που ηταν απλη, λιτη και απεριττη. Ταιριαζε με το ολο -η μελ εχει χασει την πιστη της και την αυτοπεποιθηση της- thing Μη σας πω παραλιγο να τη συμπαθησω ετσι σε αυτο το επεισοδιο. (Και οχι επειδη ανεστησε τον Τζον. )
Χαιρομαι που η Αρυα θα κανει κατι περισσοτερο απο τα ιδια και τα ιδια σε αυτη τη σεζον *ας μη γρουσουζευουμε*
Αν συγχωνευσουν L.S με Σανσα, με καποιον απαραδεχτο για το στορι-λαιν τροπο θα γινω team "they destroy the books" ή θα αγαπησω τη Σανσα. Στο χερι τους ειναι.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ σιγαμηβαλουνL.s, ας με κατεβασει καποιος απο το συννεφακι μου.
Εβαλαν ομως Greyjoy! that's something! Νομιζα οτι δεν θα βαλουν, νομιζω καπου το χε πει εδω η Γιαννα. Ή ειχαν πει οτι δε θα βαλουν και μετα αλλαξαν γνωμη;
Ελπιζω να μη καταστρεψουν τους χαρακτηρες ή τους κανουν κομπαρσους.
Οσο για τον Τυριον τον γλυκο μου, ειδατε ποσο καλα τα πηγε με τους δρακους (αν και οκ, ηταν λιγο φεηλ το να τους μιλαει σα να ταν κατοικιδια και να μην τον κανουν μια μπουκια, ενω εδω στην Ντανυ παραλιγο να την φανε. Μας δουλευουν λιγο; )
Εστω, ομως, ας το δεχτουμε. Για καποιο λογο, απο τη μια το βρηκα γαμάτο, απο την αλλη γάμα το.
Θα κρατησω τα λογια του τυριον για την επιθυμια του οταν ηταν μικρος, και την αντιδραση των δρακων και θα πω...
Τ=Τ ΜΑΔΕΦΑΚΕΡΣ<3
Τα φλασμπακς του Μπραν ενδιαφεροντα, αλλα η Λυαννα δεν μιλησε και πολυ. "φιγουρατζου" ειπε ο αλλος... χμμ, για να δουμε.
Μικρος Νεντ. Dawwwww <3
Xοντορ που μιλαει? DAAAAAWWWW *-* <3 <3 θελω πολυ να μαθω την ιστορια του! Παρατηρησατε οτι οταν ο Μπραν του μιλουσε αφου επανηλθε, εδειχνε σα να καταλαβαινει... τελοσπαντων, περισσοτερα απο πριν; Σαν να προσπαθουσε να επικοινωνησει, ενω μεχρι τωρα τον εδειχνε να μην εχει διανοητικη ικανοτητα.
Αχ, ειχα πει οτι θελω να μιλησει ο Χοντορ, αλλα παντα στα πλαισια τρολαρισματος. Αν τωρα, οντως γινει, θα γελαω θριαμβευτικα μεχρι να ερθει ο Χειμωνας.
Η Σερσει, αν και στο τρεηλερ φαινοταν η μοχη φωτεινη διεξοδος για λιγο χαμουλη, καθεται και ασχολειται με τον καθε τυχαρπαστο και μου στελνει ολοκληρο βουνο να ξεπαστρεψει μεθυσμενους. Ε ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ, ΚΑΤΣΕ, αλλα μας εταξες στο τρεηλερ #ποταναολα
Παντως αυτο που μ'αρεσει ειναι η αποδοση της ως χαρακτηρας, και το γεγονος οτι ολα δειχνουν οτι θα βγαλει νυχια σα σωστη λέαινα για να προστατεψει τα παιδια της. Οσο την χτυπανε, τοσο θα λυσσαει. Και εκει, καλοι μου συνφαντομητες θα μας δωσει το χαμουλη που περιμενουμε *-* #ποταναολα
Ο Τομμεν δεν μας τα λεει καλα. Λετε να ακολουθησει τα βηματα του αδερφουλη του στην τρελα, πριν ακολουθησει αυτα στα θυμαρακια;
Τι αλλο να πω, δεν ξερω αν ξεχασα κατι, ΑΑΑΑ για τους φρι φολκς που εισεβαλλαν στο καστρο. *φανγκερλινγκ* ΟΝΛΙ ΛΑΒ <3
Και φυσικα, η επικη σκηνη με τον Ραμσει στα μπουντρουμια, να μας υπενθυμιζει ποσο @x%$^$ ειναι.
"I prefer to be the only child"
Και παλι καταπληκτικη αποδοση του χαρακτηρα.
Μπραβο στον ηθοποιο, περιμενω πως και πως αυτη η σκηνη να γινει γκιφ, φαναρτ πικ και δεν ξερω τι αλλο.
AΛΛΑ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ:
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°390
Eγώ θα σταθώ λίγο πιο πίσω,
- 6χ01:
- Σερ Ντάβος & Τύριον, εκεί μέσα σταθερές αξίες, εξακριβωμένα.
Άρυα , εγγύηση, η σκηνή με Σάνσα και Μπριέν πραγματικά με συγκίνησε , χάρηκα που επενέβη η γυναίκα την πιο κατάλληλη στιγμή.
Η Ντάνυ την γλύτωσε, αλλά απ' το μοναστήρι δεν γλυτώνει εύκολα, κι από πίσω τα αγόρια της κλασικά.
Αυτός ο Θορν σε αυτή τη σεζόν δεν πεθαίνει είπαμε?
Κι αυτή την Μαργαρίτα ρε παιδιά βγάλτε την απ' τα μπουντρούμια επιτέλους, anne boleyn νο2 έχει καταντήσει πια έλεος. Ψιλολυπήθηκα με την Άρυα το κορίτσι ελπίζω να βρει το φως του κάποια στιγμή, κρίμα είναι να βασανίζεται έτσι.
Αηδίασα με τα φίδια, τσουτσούριασα με την τελευταία σκηνή.
Αυτά.
Υ.Σ. Καλέ ο ηθοποιός που κάνει τον Ραμσευ ομόρφυνε ( μην πετάξει κανείς πατάτα τον σκότωσα)
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°391
Να κανονίσω κονεδάκι^;
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°392
Mirabelle Salvatore έγραψε:Eγώ θα σταθώ λίγο πιο πίσω,
- 6χ01:
Σ
Υ.Σ. Καλέ ο ηθοποιός που κάνει τον Ραμσευ ομόρφυνε ( μην πετάξει κανείς πατάτα τον σκότωσα)
ο Φρανγκεστάιν να δεις!
#πανεδεςπεννι
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°393
- 6χ02:
- Όταν εμφανίστηκε η Λυάννα τσίριξα λίγο
Καλά η σκηνή Balon/Euron παίζει να 'ταν η καλύτερη όλου του επεισοδίου. I am the storm. The first storm, and the last. Ανυπομονώ για Kingsmoot κι ελπίζω να μην παραμεριστεί ο ρόλος της Άσα.
Αναμενόμενο το τελευταίο bit με τον Τζον, δεν έπαιζε να συνέβαινε κάτι διαφορετικό.
Το Βουνό ήταν σε φάση "τη Σέρσεϊ δε θα τη ξαναβρίσεις! Τη Σέρσεϊ!"
Τι φάση με τον Τύριον και τους δράκους, τον πάνε για τρίτο κεφάλι 100% αλλά δε μ' αρέσει.
Κατά τ' άλλα φαίνεται να φτιάχνει αλλά κρατάω μικρό καλάθι γιατί ποτέ δεν ξέρεις.
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°394
- Σπόιλερ:
- Μου άρεσε η σκηνή με τον Τύριον και τους δράκους.
Πόπηηη θα συμφωνήσω μαζί σου πως παραλίγο να συμπαθήσω την Μελλισάνδρα.
Ο ΡΑΜΣΕΥ. ΑΑΑΑ ΤΙ ΠΑΛΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ. Τον μισώ πολύ. Πολύ όμως. Παίζει πιο πολύ και από τον συγχωρεμένο τον Τζόφρυ.
Μου άρεσε πολύ που είδαμε τον Μπράν.
Η τελευταία σκηνή με τον Τζον μάλλον αναμενόμενη.
Ανυπομονώ να δούμε περισσότερη Άρυα,
- <3:
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°395
- 6x02 :
- "Ιωάννης Ανέστη εκ νεκρών θανάτω θάνατον πάτησας κι τοις εν τη μνήμασιν ζωήν χαρισαμενος. ...
Αναστας Ιωάννου απ του τάφου καθώς προειπεν 'Αντε ρε λεβέντες μου κοροϊδεύαμε τον κόσμο ένα χρόνο τώρα. Πόσο φονικό να αντέξει το κοινό. '
Και λέει μετά το πρωί ξαναγύρισαν όλοι στο δωμάτιο η Κόκκινη, ο Νταβός (όχι το φροντιστήριο) , ο άγριος κι ο Εντ κι δεν βρήκαν το σώμα. Ανήλθε εις τους ουρανούς μαζί με τον λύκο. Κι ξεκίνησε η εξιχνίαση του μυστηρίου κι η εύρεση του σώματος. Φωνάξτε κι τον Τζόζεφ παίζει σε ένα ανάλογο φιλμ αυτή τη περίοδο στους κινήματογραφους.
Y.Σ. κι όποιος θέλει να μου κάνει κήρυγμα δήθεν προσβολής των θείων θα του απαντήσω ανάλογα, ορίστε μας.
@Romilda την πεννάρα θα την ξεκινήσω όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος, τώρα βλέπω Σπάρτακο και Λούσι,
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°396
- 6x02 :
- Μόνο εγώ σοκαρίστηκα με την ανάσταση του Τζον; Την περίμενα στα μέσα της σεζόν ή και προς το τέλος.
Μου άρεσε πάρα πολύ η σκηνή του Μπραν, χάρηκα τόσο που είδα παλιό Γουίντερφελ και Λυάννα και Μίρα!
Επίσης λάτρεψα τις σκηνές του Τύριον <3 ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΠΗ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ Τ=Τ.
Ήθελα πιο πολύ Άρια.
Ομολογώ οτι αν δεν μου έλεγε η Μαρίνα οτι δεν είχε Ντάννυ το επ., δεν θα το παρατηρούσα. Που φτάσαμε, να μην ενθουσιάζομαι με ντάννυ.
Στην σκηνή της ανάστασης ήμουν με κομμένη την ανάσα, πραγματικά. Απο την μία ήμουν σίγουρη ότι δεν παίζει να μας δώσουν Τζον ακόμη και ότι θα το άφηναν για μέσα/τελος σεζον (έβαλα και στοίχημα τρομάρα μου) και από την άλλη από τις αντιδράσεις όλων είχα καταλάβει ότι θα γινόταν κάτι μεγάλο. Στο τέλος που βγήκαν όλοι απο το δωμάτιο, ήμουν σίγουρη οτι το επ θα έκλεινε χωρίς να αναστηθεί και ξαφνικά αναστήθηκε και βαριανάσαινα κι εγώ μαζί του
Γενικά μου άρεσε πολύ σαν επεισόδιο, μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°397
ΡΕ! ΡΕ! ΡΕ! Επεισοδιακά καμμπακς
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°398
παντως
- Σπόιλερ:
- ΛΣ καμ-μπακ δεν ειχε
ουτε σανσα ειχε.
και μας εδειξαν ρικον μονο και μονο για να πεσει στα χερια του ραμσευ φακιν σνοου και να μας δειξουν το κομμενο κεφαλι του σαγκυντογκ. *κραις* νομιζω αυτο με χτυπησε πολυ πιο δυνατα απο οτι ο θανατος του τζον γιατι εκει ηξερα οτι καπως με καποιον τροπο θα αναστηθει. για τον ανταρολυκο του ρικον ομως δεν ειναι καν πιθανο.
ταουερ οφ τζου. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. μονο και μονο για να το κοψουν στο καλο. ελπιζω στο 4ο (που ειναι και το μεγαλυτερο της σεζον να δουμε τον νεντ μεσα στον πυργο!!
δεν μ αρεσε που ειναι τοσο φανερο οτι ο Σερ Στρονγκ ειναι ο Gregor Clegane
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°399
- Σπόιλερ:
- ^ο Σερ Στρονγκ είναι αυτός ο μεγάλος με την πανοπλία,ο φύλακας της Σέρσει;
Μου άρεσε που είδαμε Άρυα. Θέλω να εξελιχθεί και άλλο η ιστορία της. Και επιτέλους έγινε ενδιαφέρον και η ιστορία του Μπράν.
Η σκηνή με τον Τύριον να λέει για τα παιχνίδια και την συζήτηση μου φάνηκε λίγο ανούσια.
Ο Τζον μου αρέσει όπως πάντα.
Αχ καημένος Ρίκον που έπεσε στα χέρια του Ράμσευ. Καημένη Άσα. Τι τους περιμένει άραγε;
Aυτός,ο πως τον λένε,ο θρήσκος παππούς μου σπάει τα νεύρα.
- <3:
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°400
- Σπόιλερ:
- ^Ναι Μαράκι.
Ούτε μένα μ' άρεσε η συζήτηση με τα παιχνίδια. ΣΠΑΤΑΛΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ.
Η όλη φάση με Ρίκον και Όσα είναι ανατριχιαστική. Αν και παίζει να μην είναι καν κεφάλι ανταρόλυκου αυτό.
Το μοναδικό πράγμα που μου ψιλοάρεσε: TOWER OF JOY. Και πάλι ρε φίλε τι ξενέρωτος ο Arthur Dayne? Και πόσο ξενέρωτο το Dawn, λες και το πήραν απ' τα Τζάμπο ήταν Πού είναι το 2 μέτρα greatsword που είναι φτιαγμένο από μετεωρίτη?
- We seed the stars: