Μια ψηφοφορία-θρίλερ καθώς οι δύο υποψήφιοι που προηγούνταν, κοντραριζόντουσαν ψήφο ψήφο μέχρι την τελική επικράτηση τους ενός. Με 26 συνολικά ψηφίσαντες, έχουμε τον ΜτΜ Μαρτίου. Ας δούμε τα αποτελέσματα.
Στην 4η θέση και με 1 ψήφο, συναντάμε την εκπρόσωπο του Ravenclaw, paramu8enia!
Στην 3η θέση και με 2 ψήφους, συναντάμε την εκπρόσωπο του Slytherin, Serena Veronite!
Στην 2η θέση και με 11 ψήφους, συναντάμε την εκπρόσωπο του Gryffindor, Milady D' Hiver!
και...
Στην 1η θέση με 12 ψήφους και ποσοστό 46%,ο Μάγος του Μήνα Μαρτίου, εκπροσωπόντας το Hufflepuff,
Magorian Greyback!
Ο Χρήστος θα γραφτεί στο HarryWorld τον Σεπτέμβριο του 2013 και θα καταταχθεί στον κοιτώνα των δίκαιων. Θα μας συστηθεί ως ChrisPotter αλλά τελικά όλοι θα τον μάθουμε με το μαγκλ όνομα του. Αθόρυβα, θα αρχίσει τις εξερευνήσεις του στο forum και θα ξεκινήσει τις πρώτες του φιλίες. Πάντα τυπικός στον κοιτώνα του, με συμμετοχές σε μηνιαίους θεσμούς και διαγωνισμούς, χαρίσματα για τα οποία μπορούν να υπερηφανεύονται οι μαθητές του Χάφλπαφ. Σιγά σιγά, τον μαθαίνουμε και μας μαθαίνει λοιπόν. Πάντα παρών στο HarryWorld, ενεργός και ορεξάτος, θα κερδίσει γι' αυτά τα προσόντα μιά θέση στο Υπουργείο Μαγείας ως Τραπεζίτης, πόστο στο οποίο θα ανταποκριθεί πλήρως. Παράλληλα θα αναδειχθεί και επιμελητής του κοιτώνα των Δράκων στην σχολή Durmstarng όπου είναι σπουδαστής. Η πορεία του στο HarryWorld προβλέπεται λαμπρή!
Ας δούμε τι μας είπε ο Χρήστος για την εκλογή του.
Πρώτη φορά Μάγος του Μήνα λοιπόν. Πώς αισθάνεσαι που τα μέλη σε επέλεξαν;
Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος , και φυσικά τιμημένος που που τα μέλη του φορουμ πιστεύουν οτι αξίζω αυτόν τον τίτλο για αυτόν τον μήνα.Επίσης δείχνει ότι όσα προσπαθώ να προσφέρω στο Χγ είναι καλό και αρέσει στα μέλη.
Πιστεύεις ότι είναι φυσικό επακόλουθο ή επιστέγασμα της προσφοράς σου στο HarryWorld η εκλογή σου;
Αν και κατ'εμένα η προσφορά μου στο Χγ είναι πολύ μικρή έως και μηδαμινή ,πιστεύω ότι αποτελεί έναν από τους παράγοντες που βγήκα ΜτΜ , αν και ο σημαντικότερος λόγος πιστεύω ότι είναι οι πολλές ώρες που είμαι καθημερινά συνδεδεμένος.
Το "δώρο" για την εκλογή σου είναι πρόσβαση σε όλους του κοιτώνες. Πώς θα την αξιοποιήσεις;
Πάντα ήθελα να δω το "εσωτερικό" των άλλων κοιτώνων αν και το βασικότερο θέλω να γνωρίσω όσα μέλη δεν είχα ακόμα την τιμή να γνωρίσω.
Μάγοι και Μάγισσες,
ο Μάγος του Μήνα Μαρτίου
Magorian Greyback!