Στην 4η θέση,με 4 ψήφους και ποσοστό 9,5%,ο Dragon the Grey/ΝΕΜΕΣΙΣ εκπροσωπώντας το Slytherin!
Στην 3η θέση,με 7 ψήφους και ποσοστό 16,6%,η Romilda Vane εκπροσωπώντας το Ravenclaw!
Στην 2η θέση,με 15 ψήφους και ποσοστό 35,7%,η Rachel Rivera εκπροσωπώντας το Gryffindor!
και...
Στην 1η θέση,με 16 ψήφους και ποσοστό 38%,o Μάγος του Μήνα Μαρτίου John Dawlish εκπροσωπώντας το Hufflepuff!
O Πάνος έγινε μέλος στο HarryWorld τον Ιούλιο του 2011.Θα καταταχθεί στον κοιτώνα του Χάφλπαφ και θα αρχίσει να μας γνωρίζει και να τον γνωρίζουμε σιγά σιγά.Διακριτική παρουσία στην αρχή,ο Πάνος θα γίνει ένθερμος ακροατής του Harryworld radio όπου και θα αποκτήσει τις πρώτες φιλίες με τα άλλα μέλη.Την μεγάλη έκπληξη θα την κάνει απο τον Ιούνιο του 2012 όπου θα αρχίσει να σαρώνει τα topics σε όλο το forum.Μεγάλη αγάπη θα δείξει και στο Ινστιτούτο Ντάρμστρανγκ και οι διευθυντές θα τον τιμήσουν διοριζοντάς τον επιμελητή στον κοιτώνα των Δράκων.Πανταχού παρών,γεμάτος ενέργεια και χιούμορ,ο Πάνος θα γίνει ένα απο τα πιο ενεργά μέλη.Πάντα συνεπής στις κοιτωνικές του υποχρεώσεις,θα στηρίξει το Χαφλπαφ με όλες του τις δυνάμεις.Από τον Μάρτιο του 2013 θα επιλεγεί να αναλάβει τα ηνία του κοιτώνα του ως επιμελητής πλέον.
Μάγοι και μάγισσες,ένα δυνατό χειροκρότημα για τον μάγο John Dawlish!
"Ρε σιχαμενε, ποσο σπαμερ παιζει να εισαι; "
-Rachel Rivera-
"Ο Πάνος λοιπον...Ο Πάνος είναι η αγάπη μου! Είναι πολύ συμπαθητικος.Και εύχομαι να συνεχίσει να είναι!"
-Lisette de Lapin-
"Ο Πάνος είναι ένα από τα πιο ορεξάτα μέλη, δείχνοντας καθημερινά την αγάπη του και το φόρουμ και τον κοιτώνα. Σίγουρα ένας μάγος που θα πάει ψηλά."
-Nearly Headless Nick-
"O Πάνος είναι ίσως ο μεγαλύτερος υποστηρικτής μου εδω μέσα και ενας πολύ καλός φίλος!!!! Τον λατρεύω όταν κάποιος μου λέει κάτι και αυτός απαντά στο στυλ: "μην μιλάς έτσι στον χάρη"
-Vindictus Viridian-
Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α !