από Hecate Σαβ Ιαν 03, 2009 7:40 pm
Βασικα το iPhone απο αποψη δυνατοτητων ειναι για τα σκουπιδια. Το πηρε μεσ' στην τρελη χαρα μια φιλη μου και τωρα εχει ξενερωσει τελειως. Το μονο που αξιζει μεσα ειναι το iPod, αλλα και παλι iPod παιρνεις και σκετο, με πολυ λιγοτερα λεφτα και πολυ περισσοτερη μνημη. 3G πχ. εχουν τα περισσοτερα κινητα της τελευταιας τετραετιας, τι μας το παρουσιαζουν σαν υψηλη τεχνολογια? Για να μην πω για την καμερα των μονο 2 Μp. Ελεος, ακομα και η Alcatel πανω απο 3,2 εχει. Δεν λεω, σαν σχεδιασμος και εμφανιση ειναι παρα πολυ καλο αλλα δεν εχει το απιστευτα τελειο περιεχομενο που διαφημιζοταν οτι εχει, ενω σε καποια πραγματα ειναι κατωτερο και απο κινητα της προηγουμενης πενταετιας. Επισης ειμαι αλλεργικη στη Vodafon και στα κλειδωμενα προγραμματα.
Εγω εχω το Samsung SGH-i900 Omnia το οποιο θεωρω (και συμφωνουν μαζι μου οι συντακτες του pc mag) οτι ειναι πολυ καλυτερο απο το iPhone και ισως και απο το htc το οποιο δεν το εχω πιασει στα χερια μου για πολυ ωρα ωστε να εχω σιγουρη γνωμη. Πριν αποφασισω να το αγορασω παντως εψαξα στο νετ και βρηκα στο www.phonesreview.co.uk αρθρο που παρουσιαζε στα 3 αυτα τηλεφωνα και ζητουσε τη γνωμη των χρηστων. Απο τους 258 που απαντησαν κανεις δεν ειπε καλο λογο για το iPhone ενω ολοι εκτος των σπαμερς ψηφισαν Omnia.