IDIOTικωποιηση; Man what the f*** are you talking about?
Η εκπαίδευση υποτιθεται οτι ειναι κεκτημενο ελευθερο δικαιωμα. Γιατι να γινουν κολλεγια; Για να υποβαθμιστουν κ αλλο τα δημοσια πανεπιστημιακα ιδρυματα; Τι πιστευετε γι αυτο το θεμα;
οι περισσοτερες καταληψεις ομως ειναι μορφη αγωνα..ειναι σαν να αποστρεφεσαι των αγωνα καποιων-ισως και δικο σου- για κατι που σου ανηκει.Είμαι υπέρ της ιδιωτικοποίησης αλλά όχι της μαζικής, για τον λόγω που ανέφερε η Narcissa. Η εκπαίδευση είναι δικαίωμα όλων. Είμαι υπέρ επίσης για 1 μόνο λόγο. Γιατί στα ιδιωτικά δεν γίνονται καταλήψεις...
tom marvolo riddle έγραψε:οι περισσοτερες καταληψεις ομως ειναι μορφη αγωνα..ειναι σαν να αποστρεφεσαι των αγωνα καποιων-ισως και δικο σου- για κατι που σου ανηκει.Είμαι υπέρ της ιδιωτικοποίησης αλλά όχι της μαζικής, για τον λόγω που ανέφερε η Narcissa. Η εκπαίδευση είναι δικαίωμα όλων. Είμαι υπέρ επίσης για 1 μόνο λόγο. Γιατί στα ιδιωτικά δεν γίνονται καταλήψεις...
Nαι για την τυρόπιτα που δεν είναι τετράγωνη. Οι ποιτικές καταλήψεις με νόημα έχουν σταματήσει καιρό τώρα. Και αν συμβαίνουν ακόμα είναι σπάνιες.
συμφωνω με τον noavenir.αυτο που λες γινεται στα σχολεια..Και δυστυχως εχεις δικιο,εχουν παψει να εχουν στα σχολειο πολιτικη χροια..Δες ομως τι γινεται στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.εκει γινεται αγωνας,και ειναι για το συμφερον του λαου.Αρα οφειλουμε να τον υπερασπιστουμε.Μιλας για τα σχολεια και οχι για τα πανεπηστημια E-Vampire
Narcissa έγραψε:Η κατάληψη ως πρακτική είτε είναι σωστή είτε είναι λάθος έχει κάποια αιτήματα.Αντι λοιπόν το κράτος να δίνει άδεια για δημιουρία κολλεγίων γιατι δεν κοιτάει να βελτιώσει λίγο την ανώτατη εκπαίδευση;Και πέρα απο ολα αυτα σκεφτήτε, οτι ο αριθμός των πτυχιουχων θα είναι τεράσστιος πράγμα που σημαίνει αυτόματα αύξηση της ανεργείας...Σε τελική ανάλυση είναι πολυ αδικο.Ηδη τα παντα μέχρι την τρίτη λυκείου λένε έχεις λεφτα να πας σε φροντηστηριο;Περασες...Δεν εχεις;Που πας ρε καραμητρο;Δηλαδη γιατι να το ξεφτυλισουμε κ αλλο.Ενταξει απόλυτα δωρεάν παιδεία δεν υπάρχει αλλα να πέσουμε ακόμα πιο χαμηλά..;