Οι συγγενείς θα πέρνουν σπίτι.
Και απο το φροντ. μόνο μια κυρία μου έχει το κινητό μου,που έτσι και αλλιώς θα την πάρω εγώ αμέσως μόλις δω τον βαθμό.<3
Εμάς πάντως το σχολέιο μας,δεν μας βγάζει τα μόρια μας.
Arcturus Regulus Black έγραψε:FLEUR258 έγραψε:
Χρήστο,γιατί να μην πάρουμε κινητο?
Γιατί θα παίρνουν συγγενείς και φροντιστές κάθε πέντε λεπτά
Το ξέρω απο κάτι φίλους που έδιναν πέρσυ
Εμυ τα μορια δεν θα μας τα υπολογίζουν αυτοί?
Δεν έχω ιδέα
FoNikos21 έγραψε:Εγώ θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι είχα στείλει τον πατέρα μου να πάρει τους βαθμούς. Η μητέρα μου να έχει πάθει πέντε εγκεφαλικά μέχρι να έρθει κι εγώ να παίζω Football Manager
Τι αναίσθητοι που είστε.Sorazal the Erised έγραψε:Εγώ όταν βγήκαν τα αποτελέσματα των Πανελληνίων κοιμόμουνα με ξύπνησαν, τους διαολόστειλα, ξανα κοιμήθηκα και πήγα μετά από κανα 3ωρο.
Amelia Blackfoot έγραψε:Gwen Black έγραψε:Θα το περάσω κι εγώ σε λίγους μήνες!
What?
Tom Marvolo Riddle έγραψε:
Ερώτηση, μηχανογραφικό θα καταθέσετε αμέσως μόλις πάρετε τα αποτελέσματα; Μήπως καταθέσατε ήδη; Μήπως σκοπεύετε να καταθέσετε την τελευταία ημέρα της προθεσμίας; Και αν ναι γιατί; Μήπως πάτε γυρεύοντας;
Αποφασίσατε πόσες/ποιες/με ποια σειρά θα είναι οι σχολές σας; Σπίτι αρχίσατε να ψάχνετε; Αγοράσατε κουρτίνες για το νέο διαμέρισμα; Τα ονόματα των παιδιών σας τα έχετε σκεφτεί;
Χρήστο αν περάσουμε και οι δύο θεσσαλονίκη πες να κανονίσουμε μίτινγκ!
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Τα μόρια τα βγάζουν όλα τα σχολεία. Απλά αν δεν τα γράφουν στο χαρτί που θα σας δώσουν, ζητήστε τα!
Από την άλλη υπάρχουν α)υπολογιστές μορίων, β)φροντιστήρια, γ)υπολογιστές μορίων
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ερώτηση, μηχανογραφικό θα καταθέσετε αμέσως μόλις πάρετε τα αποτελέσματα; Μήπως καταθέσατε ήδη; Μήπως σκοπεύετε να καταθέσετε την τελευταία ημέρα της προθεσμίας; Και αν ναι γιατί; Μήπως πάτε γυρεύοντας;
Αποφασίσατε πόσες/ποιες/με ποια σειρά θα είναι οι σχολές σας; Σπίτι αρχίσατε να ψάχνετε; Αγοράσατε κουρτίνες για το νέο διαμέρισμα; Τα ονόματα των παιδιών σας τα έχετε σκεφτεί;
«Αναφορικά με την ανακοίνωση των βαθμολογιών, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για όσους συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις την Παρασκευή 17-6-2011. Επειδή όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα Γενικά Λύκεια, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17-6-2011, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Δευτέρα 20-6-2011. Για τα ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α), λόγω του ότι οι εξετάσεις αυτών πραγματοποιήθηκαν μεταγενέστερα των Γενικών Λυκείων, η ολοκλήρωση της βαθμολογίας αυτών αναμένεται λίγες μέρες αργότερα και θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση».
FoNikos21 έγραψε:Θεσσαλονίκη είχα δώσει κι εγώ
Ακόμα δε μπορώ να ξεχάσω τις 2 κοπέλες που βρήκαν έγκυες οι γιατροί
Καλή επιτυχία Δημήτρη
Επέλεξε αυτό που θέλεις πραγματικά!Arcturus Regulus Black έγραψε:Νικολλλλλ και Λιζακιι ...ευχαριστώωω
Δεν ξέρω για σχολή...ιατρικές ,πολυτεχνεια ,μαθηματικά ,αχταρμας
Ειστε οι πρώτες που μ λένε μπράβο μετά απο γονεις και παππούδες