Merlin the Great έγραψε:Δεν θέλω να σας αγχωσω παιδιά της θεωρητικής αλλά τα αρχαία ήταν το φόρτε μου στις πανελλήνιες!
Στρογγυλο 20.
Ουαου.
Ρε κοριτσια το ανηγειλαι (ετσι δεν ελεγε? ) πως στο καλο γινοταν στον ευθυ?
Merlin the Great έγραψε:Δεν θέλω να σας αγχωσω παιδιά της θεωρητικής αλλά τα αρχαία ήταν το φόρτε μου στις πανελλήνιες!
Στρογγυλο 20.
Merlin the Great έγραψε:Amelia Blackfoot έγραψε:^ ΣΟ-ΒΑ-ΡΑ;
Jeez, πώς τα κατάφερες;
Εκοψα τα σταυρολεξα στον ελευθερο χρονο και ειχα πιάσει τα άγνωστα κειμενα.
Μιλάς για πολύ training!
FLEUR258 έγραψε:Ρε κοριτσια το ανηγειλαι (ετσι δεν ελεγε? ) πως στο καλο γινοταν στον ευθυ?
Imperio έγραψε:ειμι για την ακριβεια^
Merlin the Great έγραψε:Μου έδινε κειμενα η καθηγητρια μου!
Τις οποιας ειχα σπάσει τα νεύρα γιατί όντας το αγαπημένο μου μαθημα δεν τα βαριομουν και ηθελα κι αλλα.
Πάντως αυτο και την έκθεση ήταν οι 2 βαθμοι που ευχαριστηθηκα περισσοτερο. Και ειδικά τη χρονιά μου που έγινε η σφαγή του Δραμαλη.
Amelia Blackfoot έγραψε:Merlin the Great έγραψε:Μου έδινε κειμενα η καθηγητρια μου!
Τις οποιας ειχα σπάσει τα νεύρα γιατί όντας το αγαπημένο μου μαθημα δεν τα βαριομουν και ηθελα κι αλλα.
Πάντως αυτο και την έκθεση ήταν οι 2 βαθμοι που ευχαριστηθηκα περισσοτερο. Και ειδικά τη χρονιά μου που έγινε η σφαγή του Δραμαλη.
Ελπίζω να μη σου έμεινε και μετά της Πανελλήνιες κουσούρι κι έλυνες έτσι.
Στην Έκθεση, 19,9;
Imperio έγραψε:λες να εχουν λαθος οι λυσεις του φροντιστηριου?
Εμ... Ξέρεις πως στη Γ' λυκείου θα με βοηθάς στα αρχαία, έτσι δεν είναι;Merlin the Great έγραψε:Σε πληροφορώ οτι μετά τις εξετάσεις αρνήθηκα ακόμα και να ακούσω άνθρωπο να διαβαζει αρχαία δίπλα μου.
Μπράβο Tommy-kun!Tom Marvolo Riddle έγραψε:Υ.Γ. Έγραψα καλά.
Léonie Vernier έγραψε:Ε και; Σιγά.
Τι σας έχει μείνει ακόμα στη θεωρητική;;