από Nathaniel Τετ Δεκ 03, 2008 5:16 am
Λοιπον καημενο μου παιδακι...
Το μονο ατομο που αποκαλω θειο εισαι εσυ....ξερεις ο μεγαλος που δεινει τα φωτα του στους νεους...αμα θες μπορω να ανεβασβω στο φορουμ ολη την κουβεντα...αν δεν εχει προβλημα και το υπολοιπο φορουμ...
Πρώτα με λες θείο, μετά παιδάκι... Μετά με ξαναλές θείο και γκέι... μετά με λες θείο γκέι που δίνω τα φώτα στους νεότερους... Δηλαδή... με θεωρείς γκέι και παράδειγμα προς μίμηση; Well done dude... Good Job!!!
Τεσπα το θεματακι μας δεν ειναι αυτο...ετσι υποψην σου η φαμιλια μου ειναι μια χαρα...
Τωρα αν δεν εισαι γκει παλικαρι μου εξηγησε για ποιον λογο την δευτερη φορα που εδεινες εκθεση ειχες βαλει τα κλαματα και ειχες αγκαλιασει τοσο σφιχτα τον καθηγητη....
Οτι τώρα, εγώ έδινα έκθεση και έκλαιγα... μάλιστα... Είσαι κι εσύ της άποψης: Οι άντρες δεν κλαίνε; Πολύ Χάρι Πότερ διαβάζεις... :afro:
Εγω σαν μικρο και αθωο παιδι νομιζα οτι απλα ηταν απο το αγχος..τελικα ομως δεν ηταν....devilish
Τουλαχιστον ομως συγκρατησε με τα μικρα παιδια και δεν τους την πεφτεις!! (ναι παιδια δεν κυνδηνευεται απο τον Βασιλη!!)
Μικρό και αθώο παιδί... και πάλι.. μάλιστα... Ρε συ... στις τουαλέτες όλων των ΚΤΕΛ στην Ελλάδα έχω βρει το "Με λένε Κυριάκο και τα κάνω όλα σε αγόρια. 69********"
Και ναι, μικρά παιδιά, δεν κινδυνεύετε από εμένα... άλλον πρέπει να φοβάστε... Θα ζητήσει αλλαγή νικ σε "Ασυγκράτητος"
Τεσπα βεβαια η αποκορυφωση ειναι αυτο που ελεγε με την φωνη του...Επειδη πηγαινε και σε μουσικο σχολειο εδεινε και τετοια μαθηματα....ενα να φανταστητε οταν αρχισε να παιζει μουσικη και να τραγουδαει χασαμε τα τζαμια του σχολειου...
Έκαψα ένα πιάνο, και έσπασα κι ένα τύμπανο... και το κάνεις θέμα; Μα για αυτόν το λόγο είναι θεϊκή η φωνή μου... Μην ξεχνάς ότι για αυτό είναι θεϊκή... γιατί απλά, έχει υπερφυσικές δυνάμεις...
Όσο για το σπόιλερ... τα δάκρυα είναι αλμυρά και μαραζώνουν τα λουλούδια...
- Σπόιλερ:
Μέχρι εδώ συγκρατήθηκα αρκετα. Κυριάκο, αν θες να αφεθώ ελεύθερος, απλά προκάλεσέ με...
"We don't read and write poetry because it's cute.
We read and write poetry because we are members of the human race.
And the human race is filled with passion. And medicine, law, business, engineering, these are noble pursuits and necessary to sustain life. But poetry, beauty, romance, love, these are what we stay alive for.
To quote from Whitman, 'O me! O life!... of the questions of these recurring; of the endless trains of the faithless... of cities filled with the foolish; what good amid these, O me, O life?'
Answer. That you are here - that life exists, and identity; that the powerful play goes on and you may contribute a verse.
That the powerful play *goes on* and you may contribute a verse.
What will your verse be?"
Dead Poets' Society