Στην δεύτερη θέση, με ποσοστό 22% και οκτώ ψήφους, συναντούμε τις Emily Lupin & Half Blood Princess εκπρόσωπους του Γκρίφιντορ και του Χάφλπαφ αντίστοιχα.
Και στην κορυφή της κατάταξης, με ποσοστό 50% και 18 ψήφους, συναντούμε τον μεγάλο νικητή, Sorazal the Erised, εκπρόσωπο του Σλύθεριν!
38 Ψήφισαν
4 Εκπροσώπησαν
1 Νίκησε
Μετράει 4 χρόνια στο φόρουμ και κάποιοι δεν μπορούμε να φανταστούμε το Σλύθεριν χωρίς αυτόν. Ο λόγος για τον Sorazal the Erised ή αλλιώς Λάζαρο, ο οποίος κερδίζει για δεύτερη φορά τον τίτλο του Μάγου του Μήνα μετά τον Αύγουστο του 2010. Οι παλιότεροι τον θυμόμαστε για την καταπληκτική του δουλειά σαν συντονιστής και αργότερα διαχειριστής, επικεφαλής του τμήματος Επιβολής του Μαγικού Νόμου. Αποτελεί στην ουσία τον εμπνευστή και κύριο δημιουργό της Βιβλιοθήκης του Χόγκουαρτς, στην οποία όπως φαίνεται έχει πολλά να δώσει ακόμη, όπως αποδεικνεύει και η άμεση άνοδός του στο αξιώμα του Αρχιβιβλιοθηκάριου μετά από έναν χρόνο απουσίας για την ανανέωση αυτής. Φιλόδοξος, εργατικός, συνεπής, τελειομανής και κυρίως πειραχτήρι, μας φτιάχνει τη διάθεση και εμπνέει τον σεβασμό. Αδιαμφισβήτητα ο νικητής! Συγχαρητήρια Λάζαρε, δεν παύεις να κάνεις το Σλύθεριν περήφανο!
Minerva McGonagall: "Ο Λάζαρος ήταν από τα μέλη που φάνηκαν από την αρχή πως ήρθαν για να μείνουν (τώρα δε ξέρω αν αυτό είναι καλό βέβαια).
Πάντως είναι ένας άνθρωπος με αστείρευτο χιούμορ, και μια δική του προσωπικότητα, που δε θυμίζει κανέναν hippie
Είναι εργατικός και είμαι σίγουρη οτι έχει να δώσει πολλά ακόμα εδώ μέσα
Είμαι σίγουρη πως ο Λάζαρος είναι κομμάτι της μαγείας μας πλέον."
Merlin the Great: "Οι συζητήσεις μας θεωρώ πως θα γράψουν ιστορία!
Απο το απόλυτο κάψιμο στην απολυτη ουσία και πάλι πίσω!
Να είσαι πάντα έτσι!"
elliza: "Ένα θα πω μόνο: Harryworld's Fashion icon "
Gellert: "Το πιο χυμα και σταρατο παιδι στο φορουμ. Οτι ειναι να στο πει, θα στο πει χυμα, δεν κολονει.
Χαιρομαστε που ειναι στο Σλιθεριν.
Και μην ξεχνας φιλε... ΜΑΚ."
Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α !