από Ms Padfoot Κυρ Οκτ 18, 2009 3:52 pm
Ρέμους Λούπιν λοιπόν...
Κάθομαι εδώ και 10 λεπτά και κοιτάζω το πληκτρολόγιο με ένα κενό βλέμμα.Το βλέμμα που παίρω όταν χάνομαι σε έναν κόσμο διαφορετικό απο όλους τους άλλους.Τον δικό μου κόσμο που είναι κρυμένος εκεί βαθια στα όρια της φαντασίας και της συνειδητότητας.
Τι να γράψω τώρα?Η μάλλον τι να πρωτογράψω?Μια προσωπικότα σαν του Ρέμους Λούπιν σίγουρα είναι αρκετά πολύπλοκη για να την αναλύσεις.Αλλά και να το κάνεις βάζεις καρφίτσες και ετικέτες στον κόσμο ενός αγοριού.Κατα πόσο είναι σωστές ούτε αυτό το ξέρεις.Αλλά και πάλι τι τη βιογραφία του ήρθα να γράψω?Τι είμαι καμιά δημοσιογράφος που επιθυμεί να αφιερώσει την στήλη της στο γεγονός του μήνα?Η μήπως ο δήμαρχος κάποια πόλης που ήρθε να προσφέρει φόρο τιμής στο άγαλμα ένος ήρωα?
Ο Ρέμους δεν είναι γεγονός ούτε ήρωας.Είναι απλά αυθεντικός.Γνήσιος.Αληθινός.Και δεν του χρειάζονται συγχαρητήρια.Διότι δεν πάλεψε για να καταφέρει κάτι άξιο συγχαρητηρίων.Έτσι γεννήθηκε.Ένας χαρισματικός μάγος.Οπότε μάλλον του χρειάζεται ένα μεγάλο ευχαριστώ.Που τον έχουμε κοντά μας.Που δέχθηκε να δώσει χρώμα στον κενό πίνακα ζωγραφικής του harryworld μαζί μας.
Τα υπόλοιπα είναι περιττά.Δεν θα στιγματήσω με τα καλά ή τα αρνητικά μου λόγια ένα αγόρι ελεύθερο.Ένα αγόρι ανεξάρτητο.Ένα αγόρι που τώρα άνοιξε τα φτερά του και αρχίζει να ανακαλύπτει και μόνος του αυτό το αστραφτερό διαμάντι που κρύβει μέσα του.Μόνο ένα θα του πω.
Μη φοβάσαι την πτώση.Πέτα.Να ξέρεις πως πάντα θα υπάρχουν άτομα εκει κάτω να σε πίασουν άμα πέσεις.Διότι αυτά που λάμπουν τα θέλουμε κοντά μας να μας χαρίσουν λίγο από το φως τους.Σε ευχαριστώ.Για όλα.Μάγε του μήνα.Μάγε του harryworld.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ms_padfoot!!! στις Κυρ Οκτ 18, 2009 3:57 pm, 1 φορά