- Σπόιλερ:
- Τι επαγγελμα θελατε να ακολουθησετε οταν ησασταν μικροι; αστροναυτες, βασιλιαδες, δοκιμαστες ps3 ξερω γω; ολα δεκτα, υπαρκτα και μη.
- .:
- συγγνωμη αν υπαρχει παρομοιο τοπικ αλλα εψαξα και δεν βρηκα τιποτα
+29
Luna Scamander
Claire Delacour
Romelza Snicket
severous92
Εlectra Black
Lykke Li
EscaroN
Dimitroskeva16
Lily99
Ophelia Autumn
Natalia McDonald
geowizard
Half Blood Princess
Emily Lupin
Helena Malfoy
Magorian Greyback
Katherine Black
Aggeliki Lupin
Walburga Black
Immortality Dumbledore
John Dawlish
Lisette de Lapin
Phineas Nigellus Black
Hecate
Mirabelle Salvatore
Cassandra Black
@RtVaVa
Rowena Ravenclaw
Alison Sheridan
33 απαντήσεις
Όταν ήμουν μικρός....
Alison Sheridan- Hogwarts Professor
- Αριθμός μηνυμάτων : 10933
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Je deviens plus difficile, plus insociable, de plus en plus misanthrope.
- Δημοσίευση Ν°1
Όταν ήμουν μικρός....
Μία γκάφα , μια απίθανη θεωρία στην οποία πιστεύατε, το επάγγελμα που θέλατε να κάνετε, τα τραγούδια που ακούγατε ....
Οτιδήποτε σκέφτεστε τώρα και σας κάνει να γελάτε
Επιτρέπονται και τα σχόλια για τους προηγούμενους.
~NEMI4ever♥πολύ με ΛΙ
.- Baby let my blood flow:
- grey until the fuckin’ grave.
Rowena Ravenclaw- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 6959
Ημερομηνία εγγραφής : 01/07/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Μμμ..μαλιστα
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Όταν ήμουν μικρός....
Δασκαλα, χορευτρια, αστροναυτης και μαθηματικός!
- <3:
@RtVaVa- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 10225
Ημερομηνία εγγραφής : 20/04/2008
Magical Identity
Today's thought: lalala
- Δημοσίευση Ν°3
Όταν ήμουν πολύ μικρή ήξερα ότι θα γίνω μουσικός. Στο δημοτικό ήθελα να γίνω ορνιθολόγος, μετά ήθελα να γίνω γιατρός (συγκεκριμένα εμβρυολόγος), μετά να σπουδάσω φιλοσοφία... Ε τελικά μουσικός έγινα.
We will always be so much more human than we wished to be.
- They're taking the Hobbits to Isengard!:
- Έπρεπε:
Κάνε μια παύση.
Rowena Ravenclaw- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 6959
Ημερομηνία εγγραφής : 01/07/2008
Magical Identity
Today's thought: Μμμ..μαλιστα
- Δημοσίευση Ν°4
^ Και εγώ μαθηματικος!
- <3:
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°5
Ζωγράφος, δασκάλα, ψυχολόγος, καθηγήτρια αγγλικών. Τελικά τελείωσα Κοινωνιολογία.
- We seed the stars:
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°6
Νηπιαγωγός, Τελικά ολοκλήρωσα την πρακτική μου ως Κοιν. Λειτουργός σε κλινική μονάδα/ίδρυμα/οίκο ευγηρίας
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°7
Αεροναυπηγός. *laugh track*
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°8
Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω Δάσκαλος, κάπου στα μέσα του Δημοτικού ήθελα να γίνω Πολιτικός Μηχανικός επειδή ήταν η Αρχηγός του Συστήματος μου και την είχα είδωλο, μετά ήθελα να γίνω ξανά δάσκαλος, μετά ήθελα να γίνω Αρχιτέκτονας, μετά ξανά πολιτικός μηχανικός και απο το λύκειο και μετά είχα κατασταλάξει στο Οικονομολόγος που πιστεύω οτι θα το πετύχω αν τελειώσω ποτέ τη σχολή μου
meet me in montauk
Carl
Lisette de Lapin- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11396
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2011
Magical Identity
Today's thought: κεφτέδες.
- Δημοσίευση Ν°9
Απο μικρή ήθελα να γίνω κομμώτρια.Έπαιρνα όλες τις κούκλες της αδερφής μου και τις κούρευα γουλί.Καμιά φορά έβαφα τα μαλλιά τους με μαρκαδόρους.Το είχα πάρει πολύ στα σοβαρα και το έλεγα σε όλους,με αποτέλεσμα η γιαγια μου,η θεια μου και άλλες γριες από το σόι να φρίττουν όποτε το άκουγαν,καθως ονειρεύονταν να με δουν επιστήμονα.Καπου μετά,ήθελα να γίνω δασκάλα.
Ε και μετά αρχισα να παίρνω στα σοβαρα τις ξένες γλώσσες,και άρχισε να με ενδιαφέρει κάθε τι φιλολογικό και να'μαι
Ε και μετά αρχισα να παίρνω στα σοβαρα τις ξένες γλώσσες,και άρχισε να με ενδιαφέρει κάθε τι φιλολογικό και να'μαι
John Dawlish- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 33286
Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2011
Magical Identity
Today's thought: Be kind, for everyone you meet is fighting a harder battle
- Δημοσίευση Ν°10
Οταν ημουν μικρος και εννοω σε ηλικια 6-7 ηθελα να γινω μαθηματικος μετα στην τριτη γυμνασιου και μετα αλλαξα την γνωμη μου στην τριτη γυμνασιου και αποφασισα να γινω μαγειρας και αυτο εγινα
Immortality Dumbledore- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 22636
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Magical Identity
Today's thought: Oh, I'm very good. But sometimes I'm bad. But only as bad as I wanna be. Freedom is power. To live a life untamed and unafraid is a gift.
- Δημοσίευση Ν°11
Ειχα γραψει σε εκθεση στο σχολειο πως θελω να γινω αστροναυτης. Ναι, αστροναυτης. Και το ακομα πιο καμμενο, ειναι πως ημουν γυμνασιο. Επισης δικηγορος ηθελα, γιατι δε ξερω, απλα ηθελα:/
Μετα για αρκετα χρονια ειχα μεινει στο ψυχολογος. Βεβαια εγω και θεωρητικη δεν κανουμε χωριο, so...
Εννοειται πως πιο μικρη ηθελα να γινω μαγισσα.- Οχι πριγκιπισσες και αηδιες. Χογκ φτγ!
Και τραγουδιστρια ηθελα παντα να γινω. Γιατι δε με πηγες στο xfactor ρε μανα.
Αλλα πλακα πλακα, οντως παντα μαρεσε.
Μετα για αρκετα χρονια ειχα μεινει στο ψυχολογος. Βεβαια εγω και θεωρητικη δεν κανουμε χωριο, so...
Εννοειται πως πιο μικρη ηθελα να γινω μαγισσα.- Οχι πριγκιπισσες και αηδιες. Χογκ φτγ!
Και τραγουδιστρια ηθελα παντα να γινω. Γιατι δε με πηγες στο xfactor ρε μανα.
Αλλα πλακα πλακα, οντως παντα μαρεσε.
_
- *:
___
Yes, i'm a Shadowhunter.
Demons beware.
____
_____
Walburga Black- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 4956
Ημερομηνία εγγραφής : 14/03/2014
Magical Identity
Today's thought: i choose violence.....
- Δημοσίευση Ν°12
Ζωγράφος , Φωτογράφος, Συγγραφέας. Ονειρευόμουν να είμαι απομονωμένη σε κάποιο μέρος ίσως σε ένα ξύλινο σπιτάκι βαθιά μέσα στο δάσος ή σε ένα σπίτι δίπλα στην αμμουδιά και να δημιουργώ ή να γυρνάω όλο τον κόσμο και να φωτογραφίζω τα πιο περίεργα και πιο ανθρώπινα.
Η αλήθεια είναι πως έμαθα πως να τα κάνω αυτά ( εκτός φωτογραφία που μαθαίνω τώρα) αλλά όπως πάντα η πραγματικότητα έχει άλλα σχέδια. Ευελπιστώ ακόμη βέβαια σε μια μεγάλη έκθεση με τους πίνακες ή της φωτογραφίες μου και ίσως ένα βιβλίο να εκδοθεί; (έστω έτσι για το μαμώτο λολ)
Η αλήθεια είναι πως έμαθα πως να τα κάνω αυτά ( εκτός φωτογραφία που μαθαίνω τώρα) αλλά όπως πάντα η πραγματικότητα έχει άλλα σχέδια. Ευελπιστώ ακόμη βέβαια σε μια μεγάλη έκθεση με τους πίνακες ή της φωτογραφίες μου και ίσως ένα βιβλίο να εκδοθεί; (έστω έτσι για το μαμώτο λολ)
When you play the game of thrones
You win or you die
There is no middle ground
You win or you die
There is no middle ground
- I Choose Violence:
Aggeliki Lupin- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 803
Ημερομηνία εγγραφής : 13/03/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°13
Οταν ημουν στο νηπιαγωγειο ήθελα να γινω νηπιαγωγός, μετα ζωγραφος, σχεδιάστρια μόδας, δασκάλα, αρχαιολόγος... τελικά τελείωσα νηπιαγωγός!!!
ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ...!!!
Magical Identity
Today's thought: Je deviens plus difficile, plus insociable, de plus en plus misanthrope.
- Δημοσίευση Ν°14
για κάποιο χρονικό διάστημα ήθελα να δουλέψω σε supermarket γιατι πίστευα οτι θα τρώω ότι θέλω και όσο θέλω δωρεάν
~NEMI4ever♥πολύ με ΛΙ
Katherine Black- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 5614
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2013
Magical Identity
Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...
- Δημοσίευση Ν°15
Οταν ημουν μικρη ειχα κολλημα με κεινες τις νεραιδες τις winx. Μαλιστα πιστευα πως υοαρχουν και πως θα πηγαινα κι εγω σε σχολειο για νεραιδες οπως αυτες.
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°16
Katherine Black έγραψε:Οταν ημουν μικρη ειχα κολλημα με κεινες τις νεραιδες τις winx. Μαλιστα πιστευα πως υοαρχουν και πως θα πηγαινα κι εγω σε σχολειο για νεραιδες οπως αυτες.
σο ντου αι
ειχα τρελο κάψιμο με τις winx. Πιστευα οτι υπήρχαν, δεν έχανα κανένα τέυχος του περιοδικού τους, και ότι σαβούρα winx έβρισκα την αγόραζα . Είχα κερδίσει και τρεις διαγωνισμούς στο περιοδικο. Ένα πολυμιξερ φρούτων, ένα νεραιδοζωάκι και ενα διπλό εισιττήριο για την καινούρια 3d ταινια τους στο μολ. Το ειχα καταδιασκεδάσει στην ταινια θυμαμαι. Και είχαν κάνει ένα παινίδι και είχα κερδίσει δύο κούκλες. . Θυμάμαι φορούσα winχ ρούχα, παπούτσια, γυαλιά, κολιέ, τσάντα, μπρασελέ.....
~NEMI4ever♥πολύ με ΛΙ
Magorian Greyback- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8444
Ημερομηνία εγγραφής : 16/09/2013
Magical Identity
Today's thought: Just Nothing
- Δημοσίευση Ν°17
demipotter έγραψε:
ειχα τρελο κάψιμο με τις winx. Πιστευα οτι υπήρχαν, δεν έχανα κανένα τέυχος του περιοδικού τους, και ότι σαβούρα winx έβρισκα την αγόραζα . Είχα κερδίσει και τρεις διαγωνισμούς στο περιοδικο. Ένα πολυμιξερ φρούτων, ένα νεραιδοζωάκι και ενα διπλό εισιττήριο για την καινούρια 3d ταινια τους στο μολ. Το ειχα καταδιασκεδάσει στην ταινια θυμαμαι. Και είχαν κάνει ένα παινίδι και είχα κερδίσει δύο κούκλες. . Θυμάμαι φορούσα winχ ρούχα, παπούτσια, γυαλιά, κολιέ, τσάντα, μπρασελέ.....
Είχες αφήσει κανένα άλλο κορίτσι να κερδίσει ή τα είχες πάρει όλα ;
Εγώ απλά όταν ήμουν μικρός είχα κάνει την γκάφα του αιώνα , είχα ακούσει μια λέξη η οποία παρ΄λο που δεν ήξερα τι σημαίνει , μου άρεσε . Τελικά την έλεγα παντού και κάποια μέρα το είπα και στον δάσκαλό μου και αποδίχτηκε ότι ήταν χοντρή βρυσία μιας και κάλεσε τους γονείς μου για ανάρμοστη συμπεριφορα απέναντι σε λαθηγητή .
- loyalties:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°18
Magorian Greyback έγραψε:
Είχες αφήσει κανένα άλλο κορίτσι να κερδίσει ή τα είχες πάρει όλα ;
Χαχα ειχαν κρυψει κουκλες κατω απο τις καρέκλες στο σινεμά και οποιος προλάβενε έπαιρνε.
Ηθελα τόσο μια συλεκτική Μπλουμ με γαλάζιο φόρεμα αλλα nope, ντεν την πρόλαβα
Magorian Greyback έγραψε:
Εγώ απλά όταν ήμουν μικρός είχα κάνει την γκάφα του αιώνα , είχα ακούσει μια λέξη η οποία παρ΄λο που δεν ήξερα τι σημαίνει , μου άρεσε . Τελικά την έλεγα παντού και κάποια μέρα το είπα και στον δάσκαλό μου και αποδίχτηκε ότι ήταν χοντρή βρυσία μιας και κάλεσε τους γονείς μου για ανάρμοστη συμπεριφορα απέναντι σε λαθηγητή .
χαχα ρε Χρήστο αυτά είναι
~NEMI4ever♥πολύ με ΛΙ
Immortality Dumbledore- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 22636
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Magical Identity
Today's thought: Oh, I'm very good. But sometimes I'm bad. But only as bad as I wanna be. Freedom is power. To live a life untamed and unafraid is a gift.
- Δημοσίευση Ν°19
Το τόπικ "Τι επάγγελμα θέλατε να κάνετε όταν ήσασταν μικροί", συγχωνεύτηκε με το εν λόγω τόπικ, εφόσον το περιεχόμενο του συμπεριλαμβάνεται μαζί με επιπλέον θέματα για συζήτηση.
_
- *:
___
Yes, i'm a Shadowhunter.
Demons beware.
____
_____
Katherine Black- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 5614
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2013
Magical Identity
Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...
- Δημοσίευση Ν°20
Εμεις ειχαμε οργανωσει και συμμορια στο σχολειο κ πρισπαθουσαμε να γινουμε νεραιδες και να κανουμε μαγικαdemipotter έγραψε:Katherine Black έγραψε:Οταν ημουν μικρη ειχα κολλημα με κεινες τις νεραιδες τις winx. Μαλιστα πιστευα πως υοαρχουν και πως θα πηγαινα κι εγω σε σχολειο για νεραιδες οπως αυτες.
σο ντου αι
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°21
Katherine Black έγραψε:
Εμεις ειχαμε οργανωσει και συμμορια στο σχολειο κ πρισπαθουσαμε να γινουμε νεραιδες και να κανουμε μαγικα
κι εμεις και κοντεψα να μαλλιοτραβιχτώ με μια για το πια θα ειναι η Μπλουμ.
Αυτη ειναι η κουκλα που ηθελα :
~NEMI4ever♥πολύ με ΛΙ
Helena Malfoy- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 4395
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2013
Magical Identity
Today's thought: “Heaven may be a fantasy for the credulous and the afraid, but I can give you a map reference for hell.”
- Δημοσίευση Ν°22
ααα κι εγω κι εγω με τις winx θυμαμαι σε καθε διαλλειμα παιζαμε winx και ημουν αυτη η ξανθια αλλα δεν θυμαμαι πως τη λενε
“Mrs. Hudson took my skull.”
- <3:
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°23
Μέχρι που είδα την κούκλα νόμιζα πως μιλάτε για τις W.I.T.C.H., πάντα τις μπέρδευα.
Όταν ήμουν στο δημοτικό, 3η-4η τάξη, είχαμε βαρεθεί να παίζουμε κυνηγητό και κάτι άλλα παιχνίδια που δεν θυμάμαι πως τα λένε ( ) και εμπνευσμένες από αυτά που είχαμε διαβάσει για το χορό του Ζαλόγγου αποφασίσαμε να κάνουμε αναπαράσταση. Εμείς ήμασταν οι Σουλιώτισσες, οι τσάντες μας ήταν τα παιδιά μας, και η έδρα το όρος Ζάλογγος. Ανεβήκαμε πάνω στην έδρα-Ζάλογγο με τις τσάντες στην πλάτη, πιαστήκαμε χέρι χέρι και αρχίσαμε να χορεύουμε και να τραγουδάμε και σε κάθε στροφή του χορού η πρώτη πέταγε κάτω την τσάντα-παιδί της, έλεγε "Έχε γεια καημένε κόσμε" και πήδαγε. Είναι ότι πιο γελοίο έχω κάνει και λυπάμαι που δεν υπάρχει σε βίντεο
Όταν ήμουν στο δημοτικό, 3η-4η τάξη, είχαμε βαρεθεί να παίζουμε κυνηγητό και κάτι άλλα παιχνίδια που δεν θυμάμαι πως τα λένε ( ) και εμπνευσμένες από αυτά που είχαμε διαβάσει για το χορό του Ζαλόγγου αποφασίσαμε να κάνουμε αναπαράσταση. Εμείς ήμασταν οι Σουλιώτισσες, οι τσάντες μας ήταν τα παιδιά μας, και η έδρα το όρος Ζάλογγος. Ανεβήκαμε πάνω στην έδρα-Ζάλογγο με τις τσάντες στην πλάτη, πιαστήκαμε χέρι χέρι και αρχίσαμε να χορεύουμε και να τραγουδάμε και σε κάθε στροφή του χορού η πρώτη πέταγε κάτω την τσάντα-παιδί της, έλεγε "Έχε γεια καημένε κόσμε" και πήδαγε. Είναι ότι πιο γελοίο έχω κάνει και λυπάμαι που δεν υπάρχει σε βίντεο
Ομιλείτε ελληνικά;Immortality Dumbledore έγραψε:Το τόπικ "Τι επάγγελμα θέλατε να κάνετε όταν ήσασταν μικροί", συγχωνεύτηκε με το εν λόγω τόπικ, εφόσον το περιεχόμενο του συμπεριλαμβάνεται μαζί με επιπλέον θέματα για συζήτηση.
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Emily Lupin- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 14334
Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2014
Magical Identity
Today's thought: how much better is your love than wine
- Δημοσίευση Ν°24
demipotter έγραψε:κοντεψα να μαλλιοτραβιχτώ με μια για το πια θα ειναι η Μπλουμ.
ΤΙ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ?!
καλα κι εμεις παιζαμε τις μαγισσες και τις νεραιδες αλλα οχι και να βγαλω την τουφα της αλληνης για την Μπλουμ!
"I am haunted by humans."
Half Blood Princess- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 3458
Ημερομηνία εγγραφής : 18/07/2014
Magical Identity
Today's thought: draco dormiens nunquam titillandus
- Δημοσίευση Ν°25
Εγώ μικρή είχα εμμονή με τα όπλα. Όπου πηγενα έκανα ότι πυροβολούσα!!! Μέχρι που με πήγαν στο ψυχολόγο και τους είπε να μεπανε σε κέντρο σκοποβολής!!!!! Μιλαμεεεες σαρωσααααααα!!!! Ήμουν ταλέντο!!!! Κάποια στιγμή απλά θέλω να συνεχίσω!!!!!
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ: