anthian9 έγραψε:Ρε δεν θυμάμαι ποιο ήταν νομίζω στο Block 33 κάνανε συνέχεια neon parties και σε ένα άλλο που δεν θυμάμαι
Περιμένετε να τελειώσω την εξεταστική, και θα σας κυκλοφορήσω.
anthian9 έγραψε:Ρε δεν θυμάμαι ποιο ήταν νομίζω στο Block 33 κάνανε συνέχεια neon parties και σε ένα άλλο που δεν θυμάμαι
Nearly Headless Nick έγραψε:Πως ακριβώς;
Το Block 33;anthian9 έγραψε:Ρε δεν θυμάμαι ποιο ήταν νομίζω στο Block 33 κάνανε συνέχεια neon parties και σε ένα άλλο που δεν θυμάμαι
και το αλκοόλ θα ρέει άφθονο;Sorazal the Erised έγραψε:anthian9 έγραψε:Ρε δεν θυμάμαι ποιο ήταν νομίζω στο Block 33 κάνανε συνέχεια neon parties και σε ένα άλλο που δεν θυμάμαι
Phineas Nigellus Black έγραψε:και το αλκοόλ θα ρέει άφθονο;Sorazal the Erised έγραψε:anthian9 έγραψε:Ρε δεν θυμάμαι ποιο ήταν νομίζω στο Block 33 κάνανε συνέχεια neon parties και σε ένα άλλο που δεν θυμάμαι
@RtVaVa έγραψε:Φοβούμαι.
Sorazal the Erised έγραψε:Phineas Nigellus Black έγραψε:και το αλκοόλ θα ρέει άφθονο;Sorazal the Erised έγραψε:anthian9 έγραψε:Ρε δεν θυμάμαι ποιο ήταν νομίζω στο Block 33 κάνανε συνέχεια neon parties και σε ένα άλλο που δεν θυμάμαι
Εννοείται; Καλά άμα δε, πάρω ΟΝΤΩΣ πτυχίο θα ρθε ΟΛΟ το φόρουμ με επίσημη πρόσκληση στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ και θα τους δείξουμε εκεί τι σημαίνει ΧΓ. Τι νεόν πάρτυ και χαμός.
*ναι τώρα το είδα *anthian9 έγραψε:
Γιώργο τι πρόβλημα υπάρχει με το Block 33 στην Θεσσαλονίκη;