Μετά από μια πρόσφατη μου εμπειρία, είπα να τσεκάρω αν υπάρχει τόπικ για neon party. Και δεν υπάρχει! Εφτά χρόνια λειτουργίας αυτό το φόρουμ, κανείς δεν έχει αξιωθεί; Μα κανείς; Ντροπή! Τέλος πάντων. Έχετε πάει σε κάποιο neon party; Αν όχι θα θέλατε να πάτε; Ποια είναι η άποψή σας γι 'αυτό. Ανεβάστε φωτογραφίες με τις πολύχρωμές εμπειρίες σας!
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Αριθμός μηνυμάτων : 33695 Ηλικία : 36 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
Αριθμός μηνυμάτων : 33695 Ηλικία : 36 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Δεν ξερω τι ειναι το νεον παρτι αλλα οταν ειχαμε παει γερμανια οπως σας ελεγα μπηκαμε σε ενα κεντρο που σου ριχνανε μπογιες πριν στο βερολινο αυτο αλλα μαλλον νεον ητανε γιατι τα φωτα ηταν λιγο περιεργα και ολοι ητνα πολυ αστειοι αλλα μετα καομα και τωρα δηλαδη σκεπτομαι και αν δεν εχουν φυγει απο πανω μου τα χρωματα και αν ειμαι ακομα βαμμενος κλουν ; Η μουσικη ηταν πλυ ραβεν φαση αλλα ειχε χαβαλε ισως να ξαναπηγαινα Γενικα οταν σε βαφανε ηταν πολυ αστειο !!!