Η ιστορία ξεκινά στην δεκαετία του 1940, αλλά εξελίσσεται στην Σκοτία του 18ου αιώνα, εκεί όπου η ηρωίδα του Κλερ Ράνταλ βρίσκεται μετά από μια παράξενη χωροχρονική συγκυρία που την στέλνει πίσω μερικά εκατοντάδες χρόνια.
Εκεί η νεαρή νοσοκόμα θα χρησιμοποιήσει τις γνώσεις της για να επιβιώσει στην διάρκεια ενός βίαιου πολέμου και στην πορεία θα ερωτευτεί έναν Σκοτσέζο πολεμιστή, σε ένα σύμπαν που ο Μουρ υπόσχεται ότι θα είναι «σκοτεινό και σκληρό».
Με μια σειρά από βιβλία δεκάδες χαρακτήρες κι ένα ύφος που φέρνει στο μυαλό εκείνο του «Game of Thrones» («δεν το βλέπουμε ανταγωνιστικά, έχουν χτίσει τον δικό τους κόσμο, εμείς θα δοκιμάσουμε να φτιάξουμε τον δικό μας»), το «Outlander» θα ακολουθήσει μια ανάλογη λογική, μεταφέροντας σε κάθε κύκλο ένα από βιβλία της σειράς της Νταϊάνα Γκάμπαλντον.
Trailer:
Πηγή
♩ - ♫
Warriors don't show their heart until the axe reveals it.
Αριθμός μηνυμάτων : 33695 Ηλικία : 36 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
Αριθμός μηνυμάτων : 33695 Ηλικία : 36 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
Μέχρι στιγμής έχει προβληθεί και το 5ο επεισόδιο της σειράς. Στη wikipedia βλέπω ότι έχει προγραμματιστεί και το 8ο επεισόδιο που είναι να προβληθεί 27 Σεπτεμβρίου. Συνολικά πόσα θα είναι δεν γνωρίζω.
Πολύ μεγαλεπίβολα σχέδια έχει το starz. Θεωρεί ότι η σειρά θα σημειώσει τέτοια νούμερα που θα συνεχιστεί για 7 σεζόν (1 σεζόν/βιβλίο); Μήπως θα έπρεπε να πατήσει λίγο στη γη και να συμμαζέψει την πλοκή για να χωρέσει σε λιγότερες σεζόν μήπως την κόψουν τελικά κάποια στιγμή και μείνουμε οι φαν με το παράπονο;
Έχω δει μέχρι το 4ο επεισόδιο και την βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα. Ιστορικό δράμα στη βάση της με εντυπωσιακά πλάνα από τα Χάιλαντς. Μου αρέσει που εστιάζει κυρίως στην απεικόνιση ιστορικών γεγονότων και στο ρομάντζο. Απίστευτα γοητευτικός ο Τζέιμι, για τον Φρανκ επιφυλάσσομαι ακόμη, δεν έχουμε μάθει και κάτι ουσίας που να τον κάνει καλύτερο από τον Σκοτσέζο μας.
♩ - ♫
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
anthian9 έγραψε:Μέχρι στιγμής έχει προβληθεί και το 5ο επεισόδιο της σειράς. Στη wikipedia βλέπω ότι έχει προγραμματιστεί και το 8ο επεισόδιο που είναι να προβληθεί 27 Σεπτεμβρίου. Συνολικά πόσα θα είναι δεν γνωρίζω.
Πολύ μεγαλεπίβολα σχέδια έχει το starz. Θεωρεί ότι η σειρά θα σημειώσει τέτοια νούμερα που θα συνεχιστεί για 7 σεζόν (1 σεζόν/βιβλίο); Μήπως θα έπρεπε να πατήσει λίγο στη γη και να συμμαζέψει την πλοκή για να χωρέσει σε λιγότερες σεζόν μήπως την κόψουν τελικά κάποια στιγμή και μείνουμε οι φαν με το παράπονο;
Έχω δει μέχρι το 4ο επεισόδιο και την βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα. Ιστορικό δράμα στη βάση της με εντυπωσιακά πλάνα από τα Χάιλαντς. Μου αρέσει που εστιάζει κυρίως στην απεικόνιση ιστορικών γεγονότων και στο ρομάντζο. Απίστευτα γοητευτικός ο Τζέιμι, για τον Φρανκ επιφυλάσσομαι ακόμη, δεν έχουμε μάθει και κάτι ουσίας που να τον κάνει καλύτερο από τον Σκοτσέζο μας.
Ρε Ανθη, παλι φασκεις και αντιφασκεις Πως γινεται δηλαδη να την θεωρεις ενδιαφερουσα τη σειρα κ να αμιφβαλλεις για τα νουμερα; παιζει σαββατο, ο μοναδικος ανταγωνισμος ειναι το ντοκτορ χου κ δεν ειναι καν στην ιδια εποχη με αλλες σειρες του ειδους, βλ γκοτ.
Επισης να ενημερωσω, η πλοκη δεν συμμαζευεται, καθε βιβλιο ειναι 600-700 σελ στα αγγλικα.
Εγω ακομα δεν την ξεκιναω. Διαβασε μια φιλη μου το πρωτο βιβλιο ενα χρονο πριν κ επαθε ζημια με την πλοκη. Θα διαβασω κ γω το βιβλιο κ μετα.
Oh, the skies, tumbling from your eyes So sublime, a chase to end all time Seasons call and fall, from grace and uniform Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun Rushing through my veins, burning up my skin I will survive, live and thrive Win this deadly game
Love crime I will survive, live and thrive I will survive I will...
anthian9 έγραψε:Μέχρι στιγμής έχει προβληθεί και το 5ο επεισόδιο της σειράς. Στη wikipedia βλέπω ότι έχει προγραμματιστεί και το 8ο επεισόδιο που είναι να προβληθεί 27 Σεπτεμβρίου. Συνολικά πόσα θα είναι δεν γνωρίζω.
Ρε Ανθη, παλι φασκεις και αντιφασκεις Πως γινεται δηλαδη να την θεωρεις ενδιαφερουσα τη σειρα κ να αμιφβαλλεις για τα νουμερα; παιζει σαββατο, ο μοναδικος ανταγωνισμος ειναι το ντοκτορ χου κ δεν ειναι καν στην ιδια εποχη με αλλες σειρες του ειδους, βλ γκοτ.
Επισης να ενημερωσω, η πλοκη δεν συμμαζευεται, καθε βιβλιο ειναι 600-700 σελ στα αγγλικα. .
Που ακριβώς φάσκω και αντιφάσκω; Λάθος χρήση έκφρασης... Την βρίσκω ενδιαφέρουσα και γι αυτό ανησυχώ για τα νούμερα που θα κάνει (δεν γνωρίζω τι μέρα και ώρα προβάλλεται, δεν ξέρω τι παίζει απέναντι) ακριβώς επειδή θέλω να δω και τις υπόλοιπες σεζόν.
♩ - ♫
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Γιατί 7 κύκλοι είναι πάρα πολλοί και προϋποθέτουν μεγάλη απήχηση. Εγώ, ως ένα (1) μεμονωμένο άτομο δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη για όλο το κοινό που την παρακολουθεί. Μπορεί εγώ να την θεωρώ εξαιρετική, αλλά να μην καταφέρει να πιάσει τα νούμερα για να πάρει έγκριση για 7 σεζόν και να μείνουμε με την όρεξη όπως στο Secret Circle.
♩ - ♫
Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Ηλικία : 30 Ημερομηνία εγγραφής : 31/03/2013
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: Light thinks it travels faster than anything, but it is wrong. No matter how fast light travels, it finds the darkness has always gotten there first, and is waiting for it.
^Aμ κάτι ξέρω εγώ που περιμένω να τελειώσει ο κύκλος, όλα μαζί μετά. Με το σταγονόμετρο είναι βάσανο. Αλλά κι πάλι δεν μπορώ να μην συμφωνήσω μαζί σου. Διόρθωση: τελικά τα επ. του 1ου κύκλου είναι 16.
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.” “You're not alone.” “Neither are you. It's not too late.”
^Τι να πρωτοπάρεις όχι πες μου, τι;! Άσε με, εγώ υποφέρω περισσότερο, έχουν βγει κάτι gifs απ'το 7ο στο tumblr... ΘΆΝΑΤΟΣ!!!♡♥ ΑΧ ΆΦΗΣΕ ΜΕ ΝΑ ΈΡΘΩ ΣΤΗ ΣΚΩΤΊΑ ΜΑΖΊ ΣΟΥ, ΝΑ ΧΑΘΏ ΜΈΣΑ ΣΤΗΣ ΚΑΡΩΤΉΣ ΤΗΣ ΦΟΎΣΤΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΈΙΟΥ ΣΟΥ.
:
Ok το παράχεσα, φεύγω μπιπ!
“I've never felt so alone.” “You're not alone.” “Neither are you. It's not too late.”
Διάβασα ότι υπάρχει μια σκηνή που τη δέρνει. Και μάλιστα ότι στο βιβλίο της ζητά συγνώμη αλλά λίγο αργότερα μετανιώνει που απολογήθηκε. Δεν ξέρω, το είδα στο ταμπλρ και φρίκαρα λίγο. Πόσο ρομαντική μπορεί να είναι μια σχέση που γίνεται βίαιη?
^^Aδελφή το διάβασες στα αγγλικά στο βιβλίο υποθέτω; Και εννοείς πως υπάρχει και μέσα στη σειρά; Τελείωσε πρέπει να τα προμηθευτούμε αυτά τα βιβλία, θα πάρω τηλ. μέσα στη βδομάδα να δω αν τα έχει η Πολιτεία και θα σε ενημερώσω.
^Φίλτατε, με συγκινείτε, όπως βλέπετε σας συναγωνίζομαι στο λέγειν και λέγεσθαι.