Αφού εσύ κομμάτια μ' άφησες να γίνω
Εσύ με έμαθες να ζω μες το μαράζι
Μην κάνεις τώρα κι από πάνω πως σε νοιάζει
Πέρσι,καθόμουν στο μπαλκόνι κα περνάει μια απο κάτω και με ρωτάει με ύφος: "Πώς σου φαίνεται το χωριό μας;"Cassandra Black έγραψε:Ρε άσε μας, πώς την έχουν δει? Υποτίθεται πως είσαι και συγχωριανός τους δηλαδή, πού να 'σουν και ξένος
Κέρασε όμως και κάτι. Ξεροσφύρι;Sauron the Great έγραψε:Καλά, έχω κλείσει ένα μήνα εδώ, χρόνια μου πολλά!
Σχολείο ε;Magic Is Might έγραψε:θελω να κλαψωωωωωωω
κανεις ρε γοηMr. Ollivander έγραψε:ποιος σε πειραξε?
^οχι μωρε, δεν με πειραζει τοσο αυτο...Με πειραζει το τμημα μου θα ειμαι μονη μου ενω στο επομενο (Σ-Τ-Χ) θα ειναι ολη η παρεα μουAmycus έγραψε:Σχολείο ε;Magic Is Might έγραψε:θελω να κλαψωωωωωωω
Αφορμή έψαχνε φαίνεταιAmycus έγραψε:Πέρσι,καθόμουν στο μπαλκόνι κα περνάει μια απο κάτω και με ρωτάει με ύφος: "Πώς σου φαίνεται το χωριό μας;"
Αστραπιαία μού έρχονται οι Δύο Ξένοι στο μυαλό και η Ζωϊτσα και της απαντάω με ανάλογο ύφος: "Δικό σας είναι;"
Φέτος με κατήγγειλε για καταπάτηση.
Τουλάχιστον, θα έχετε κοινό διάλειμμα. Κάτι είναι και αυτό.Magic Is Might έγραψε:
^οχι μωρε, δεν με πειραζει τοσο αυτο...Με πειραζει το τμημα μου θα ειμαι μονη μου ενω στο επομενο (Σ-Τ-Χ) θα ειναι ολη η παρεα μου
Amycus έγραψε:^Πτι φουρ δεν έχεις όμως.
Εγώ τι να πω που στο λύκειο είχα αλλάξει σχολείο; Άνθρωπο δεν ήξερα.Magic Is Might έγραψε:οχι δεν ειναιιιιι
Ω,ρε, μια πτιφουράρα!Sauron the Great έγραψε:
Θες και πτι φουρ
Ορίστε, πάρε
Τα θες με τσαγάκι?
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗAmycus έγραψε:Εγώ τι να πω που στο λύκειο είχα αλλάξει σχολείο; Άνθρωπο δεν ήξερα.Magic Is Might έγραψε:οχι δεν ειναιιιιι
Αυτά,αυτά! Μπισκότα βουτύρου με μαρμελάδα και σοκολάτα!Cassandra Black έγραψε:Α αυτά είναι τα πτι φουρ? Κι αναρωτιόμουν
Ουϊσκι με κόκα κόλα; Ποτέ; Στο Ρετιρέ παίζεις;Sauron the Great έγραψε:Ουίσκυ με πάγο και κόκα-κόλα έφτασε
Ήταν μια χρονιά δύσκολη είναι η αλήθεια.Magic Is Might έγραψε:ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
Εμείς αυτά τα λέμε γενικώς βουτήματαAmycus έγραψε:Αυτά,αυτά! Μπισκότα βουτύρου με μαρμελάδα και σοκολάτα!Cassandra Black έγραψε:Α αυτά είναι τα πτι φουρ? Κι αναρωτιόμουν
Α, γειά σου! Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν.Cassandra Black έγραψε:
Εμείς αυτά τα λέμε γενικώς βουτήματα