Βρε Ρεμους μου,το εχω παρει αποφαση,αμα δεν βρεις εσυ την Τονκς σου, θα την βρω εγω για σενα!Διοτι σου αξιζει καλε μου!
Γραφεις τοσο ομορφα οταν αναφερεσαι σε εκεινη....
Οσο για σενα Κυριακο,το καλο που σου θελω να προσκαλουσες ΕΜΕΝΑ στο δειπνο!!!Δεν καταλαβα....λιγη σου πεφτουμε???Ντροπη! :P
Καιρος να απαντησω....
Ειμαι διχασμενη αναμεσα σε 2 προσωπα..
1.Σειριος Μπλακ
2.Ρεμους Λουπιν
ΣειριοςΟκ,τον Σειριο τον θαυμαζω,τον εκτιμω,τον Λατρευω.....Αν ημουν μαγισσα θα μπορουσα να ειμαι ερωτευμενη μαζι του.....ναι...σιγουρα θα ημουν....
Και τι δεν θα δινα να μπορουσαμε να μιλησουμε για λιγο....να γελασουμε με το υπεροχο χιουμορ του και να μαθω ΤΑ ΠΑΝΤΑ για τον παλιο καλο καιρο των marauders....
Για τις πλακες τους,τις σκανταλιες τους.τα μυστικα τους....
Ωωωω θα ηθελα να τον ρωτησω τοσα πολλα...
Για το πως γνωριστηκανε,για το πως μεγαλωσανε,για τον Τζειμς και την Λιλι,για τα μυστικα του Χογκουαρτς....
Ποναει αραγε οταν μεταμορφωνεσαι σε ζωομαγο?Ποσο καιρο του πηρε?Γιατι επελεξε τον μαυρο σκυλο?Ερωτευτηκε ποτε του πραγματικα?
Απο την αλλη θα μου αρκουσε να τον δω μοναχα λιγο να χαμογελαει...να μιλαει με την δυναμικη βραχνη φωνη του....
Να μου μιλησει για τον πονο του....για το πως ενιωθε ολα αυτα τα χρονια που τον ειχε παραμελησει η οικογενεια του....για τους δεσμους του με τον Τζειμς....τον πραγματικο του φιλο...τον συντροφο του στην χαρα και στην λυπη.....
Ποσο αραγε μπορει να πονεσε αυτος ο ανθρωπος οταν εχασε το μοναδικο ανθρωπο που του ειχε απομεινει ως σημαδι οικογενειας???
Ναι θα ηθελα να ακουσω εστω και για μια στιγμουλα,τοση δα, αυτον τον Πονεμενο Σειριο....
ΡεμουςΕχω την εντυπωση οτι με το που θα εμπαινε ο Λουπιν μεσα στην αιθουσα του δειπνου και θα μου χαμογελουσε με το αφηρημενο του χαμογελο,θα εβαζα τα κλαμματα....
Κλαμματα χαρας....
Ποσο τον αγαπω αυτον τον χαρακτηρα?
Δεν θα ειχαμε να πουμε και πολλα...
Σε αντιθεση με τον φλυαρεστατο Σειριο ο Λουπιν ειναι κλειστος....προσεκτικος.....
Το μονο που θα τον ρωταγα θα ηταν...
''Εισαι ευτυχισμενος?''
''Εκει ψηλα στον ουρανο...μπορεις πλεον να περπατησεις ελευθερος...?''
''Χωρις διαβολους να σε καταδιωκουν...''
''Χωρις διακρισεις...''
''Αλλα γεματος με καταξανθους αγγελους να σου τραγουδανε?''
''Πονας Ρεμους μου?''
''Πονας?''
''Ρεμους...εισαι ευτυχισμενος?''
''Πες στους αλλους οτι ολοι εδω ειναι καλα...ο χαρι,ο τεντ,η πετουνια....ολοι τους....''
Ειμαι σιγουροι πως και οι 2 θα ηταν ευτυχισμενοι....θα ειχαν ο ενας τον αλλο!Οπως τον παλιο καλο καιρο....
Και καπου εκει θα ηταν και ο Τζειμς,η Λιλι,Η Τονκς....
Χαρωποι χαρωποι ετοιμοι για σκανταλιες πανω στα συννεφα!
Καπου εκει θα ηταν και ο Πητερ....
Ο παλιος πητερ...ο Πητερ που αγαπησανε και πιστεψανε σε αυτον....