Mysterious Wizard έγραψε:Βασανίστε μέχρι θανάτου τον Μπίμπερ!!
Να το αναλάβω εγώ..??
Σεπ παρακαλώ, σε παρακαλώ σε παρακαλώωωω
Mysterious Wizard έγραψε:Βασανίστε μέχρι θανάτου τον Μπίμπερ!!
Roxanne Derwent έγραψε:Mysterious Wizard έγραψε:Βασανίστε μέχρι θανάτου τον Μπίμπερ!!
Να το αναλάβω εγώ..??
Σεπ παρακαλώ, σε παρακαλώ σε παρακαλώωωω
ΝαιιιιιιιιMysterious Wizard έγραψε:Αχ, ησύχασα!!
Μήπως να τον κρεμάσουμε απ' το πολύφωτο και τον χτυπάμε με εκείνες τις μεσσαιωνικές μπάλες με τα καρφιά;
ΑΥΤΟ.Αriana Lestrange ϟ έγραψε:Με ανατριχιάζετε ^
Λοιπόν, μισώ τόσο πολύ την Βιλέγκας επίσης μιας και μου το θύμησε η Χανδρα .Καραρχήν η κοπέλα είναι κακάσχημη και απορώ ποιος μ@λ@κ@ς την έκανε "σταρ".Είναι ένα μπάζο και με το να αντιγράφει την Σελίνα κάνει κακό στον εαυτό της.
Cassandra Black έγραψε:Η Nicki Minaj και η συνομωταξία της μπορεί να πάει ευγενικά να ψοφήσει?
Άντε που μου βγήκαν όλα τα σούργελα και το παίζουν τραγουδίστριες. Και μετά μας λένε και ξενέρωτους που ακούμε αληθινή μουσική κι αληθινούς στίχους
Morgan le Fay έγραψε:Cassandra Black έγραψε:Η Nicki Minaj και η συνομωταξία της μπορεί να πάει ευγενικά να ψοφήσει?
Άντε που μου βγήκαν όλα τα σούργελα και το παίζουν τραγουδίστριες. Και μετά μας λένε και ξενέρωτους που ακούμε αληθινή μουσική κι αληθινούς στίχους
Πραγματικά, νιώθω πως μαζεύονται όλοι οι σχεδιαστές από το βίντεο του μπραφ και βγάζουν παπούτσια και τραγουδίστριες.
anthian9 έγραψε:Μπίμπερ, είσαι ένα μυγόφτυμα που νομίζεις πως έχεις κ φωνή κ εμφάνιση. Πρώτον, είσαι ποζέρι του κερατά. Δεύτερον, είσαι χάλια και νομίζεις πως είσαι κ γκόμενος. Όλα πάνω σου είναι χάλια ρε αγόρι μου. Απ' το μπέιμπυ φέις μέχρι το ποζερίκο μαλλί σου, το ξενέρωτο χρώμα του μαλλιού σου. Η φωνή σου απλά δεν παλεύεται και ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ που έβγαλες αυτοβιογραφική ταινία; DIE BITCH