Καλομοίρα darling please...go to a corner and....DIE
Eχει IQ ραδικιου και φωνή που σε καθε νοτα θελεις να πεσεις στα γονατα να την παρακαλεσεις να της πεις σταματα ρε κοπελα μου λυπησου με...
Να και μια ωραια φωτογραφια που βρηκα και μοιάζει με φώκια.....μουαχαχαχαχα (εφυγε για Αμερικη και ησυχασαμε)
Επομενος τραγουδιστης ο ενας και μοναδικος...ΠΑΚΗΣ!(τι μου λετε απο το control?Σακης?α οχι πακης?καλα...)
Σακης!Καποιες ξερω τσιριζατε μεσα στην ευτυχια οταν εκανε την κολοτουμπα του στη Eurovision μα εγω ειχα κλεισει τα ματια και προσευχομουν....(να πεσει...να πεσει...να πεσει...... :nasty: )
Οκ ειναι ωραιος,οκ εχει ωραιους κοιλιακους αλλα ρε παιδια ελεος με τους κοιλιακους τραγουδαει?ειναι χαλιας. :P
ηθελε να γινει και ηθοποιος τρομαρα του...Αλλα οντας κοριτσάκι και καλογουστο βαζω μια Pic με το μονο ωραιο που δαιθετει.Τους κοιλιακους του.
Και κλέινω για να μη σας κουράζω με την νουμερο ενα φωνη..Εφουλα....Ελα εξω μη ντρέπεσαι....
Μια ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΥΛΑ ΤΗΣ κυριολεκτικα απαπαπα....ουλανθρωπος....παιζει τενις,μαγειρευει,φοραει νυφικα βγαινει στα μεσημεριαναδικα και το χειροτερο ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ...να την εδω η ΘΕΑ με τα λουλουδια στο χερι σα τη Haidy...
:busted: :busted: :busted: :busted: :busted: :busted: :busted: :busted: :busted: :busted: