Aurora Sinistra έγραψε:για συνειδησιακους λογους.Και εγω θα ειμαι κανονική χορτοφάγος και δεν θα τρωω καθολου κρεας (θα τρωω σογια.εχω δοκιμασει και ειναι ωραία )
Πρόσφατα έφαγα κιμά από σόγια και ήταν απαίσιος.
Aurora Sinistra έγραψε:για συνειδησιακους λογους.Και εγω θα ειμαι κανονική χορτοφάγος και δεν θα τρωω καθολου κρεας (θα τρωω σογια.εχω δοκιμασει και ειναι ωραία )
Και εγώ χορτοφάγος είμαι.Τρώω ό,τι περπατάει πάνω απο τα χορταράκια και τα τρώει.Isabelle Lightwood έγραψε:Αυτο μου θύμισε μια φίλη μου που λέει πως ειναι χορτοφάγος εκτός απο το παστίτσιο.
Zacharias Smith έγραψε:Arcturus Regulus Black έγραψε:Δεν ξέρω ,για κάποιο λόγο μ αρέσουν πολύ οι ελιές
come to Bulgaria.. Βάζουν και αυγό + καλαμπόκι
Roxanne Black έγραψε:
Πρόσφατα έφαγα κιμά από σόγια και ήταν απαίσιος.
Πόσο κρύο κάνει στην Ρόδο, ρε Αλεξάνδρα?Alicia Spinnet έγραψε:"δεν κάνει κρύο στην ελλάδα"
χα χα χα χα
6 βαθμούς έχουμε μωρήEleanna Lovegood έγραψε:Πόσο κρύο κάνει στην Ρόδο, ρε Αλεξάνδρα?Alicia Spinnet έγραψε:"δεν κάνει κρύο στην ελλάδα"
χα χα χα χα
Arcturus Regulus Black έγραψε:Zacharias Smith έγραψε:Arcturus Regulus Black έγραψε:Δεν ξέρω ,για κάποιο λόγο μ αρέσουν πολύ οι ελιές
come to Bulgaria.. Βάζουν και αυγό + καλαμπόκι
Έχω φάει και τέτοια , ωραία είναι
Amycus έγραψε:Και εγώ χορτοφάγος είμαι.Τρώω ό,τι περπατάει πάνω απο τα χορταράκια και τα τρώει.Isabelle Lightwood έγραψε:Αυτο μου θύμισε μια φίλη μου που λέει πως ειναι χορτοφάγος εκτός απο το παστίτσιο.
Δουλειά στην Νίκαια,εξετελέσθη.
Καλό! Πολύ καλό!Isabelle Lightwood έγραψε:Μαζί στον αγώνα Θάνο!!
Σκέτο ή με λίγο 'n Roll;Cassandra Black έγραψε:Eating plants is murder. Eat a rock.
Ποικιλία να υπάρχει.Cassandra Black έγραψε:Ναι, και λίγο hard στην άκρη
Zacharias Smith έγραψε:
Αλήθεια σου άρεσε;