"Δώσε κι'εμένα Μπάρμα Τύριον!"Fleur Delacour έγραψε:Πάντως εμένα το Γουέστερος πιο πολύ με όνομα για γαριδάκια μου μοιάζει
Σωστ...χικ! Σωσ...το! Χικ! Χουκ!Cassandra Black έγραψε:Και οι Μαρτέλ με τα κρασιά τους!
"Δώσε κι'εμένα Μπάρμα Τύριον!"Fleur Delacour έγραψε:Πάντως εμένα το Γουέστερος πιο πολύ με όνομα για γαριδάκια μου μοιάζει
Σωστ...χικ! Σωσ...το! Χικ! Χουκ!Cassandra Black έγραψε:Και οι Μαρτέλ με τα κρασιά τους!
Όπου γάμος και χαρά η Σοφία πρώτηFleur Delacour έγραψε:Δεν ξέρω τι λέτε αλλά αν πρόκειται για μπουζούκια εγώ είμαι μέσα
Μ' αρέσει που 'θελα να κοιμηθώ κιόλας. Πού θα βρω καλύτερο μαγαζίAmycus έγραψε:Σωστ...χικ! Σωσ...το! Χικ! Χουκ!
Cassandra Black έγραψε:Α επίσης εγώ λέω να ξεσηκωθούμε εναντίον των Επτά γιατί είναι κάλπικη θρησκεία και δεν έχει κανένα επιστημονικό υπόβαθρο. Επίσης δεν μας έχουν κάνει και φανερή την ύπαρξή τους.
Κάτω η τυραννία των Επτά!
Θέλεις να βάλεις το νέο το λαμέ και δεν ξέρεις που.Παραδέξου το!Fleur Delacour έγραψε:Δεν ξέρω τι λέτε αλλά αν πρόκειται για μπουζούκια εγώ είμαι μέσα
Κερνάμε βαλεριάνα.Εχουμε απόθεμα!Cassandra Black έγραψε:Μ' αρέσει που 'θελα να κοιμηθώ κιόλας. Πού θα βρω καλύτερο μαγαζί
Θα είναι ο Καμίνης ντυμένος τάρανδος.Θα φροντίσει η γυναίκα του για το κουστούμι!Fleur Delacour έγραψε:Το νέο το λαμέ θα το βάλω στην αλλαγή του χρόνου στην πλατεία Συντάγματος για να υπάρχει κάτι γιορτινό τη μέρα εκείνη
Στου Καμίνη την πόρτα,όσο θέλεις βρόντα!Fleur Delacour έγραψε:Τον Καμίνη κι αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς
Ε καλά,ένα Μ είναι.Θα μας ζητήσει τα ρέστα η Κλυταιμνήστρα;Mirabelle Salvatore έγραψε:^Α ναι, συνέχεια τον μπερδεύω με τον Μορφέα αυτόν
Έχω να σου πω.Roxanne Derwent έγραψε:Τα νεύρ-
όχι.
Εάν αφήνω κάτι τέτοια να μου χαλάνε τη διάθεση το 'χω χάσει το παιχνίδι.
Βαθιές ανάσες Ασημινάκι.
Cassandra Black έγραψε:^Δεν τα 'χεις διαβάσει τα πραγματικά πρόστυχά μου
Βρήκα κάτι που εξηγεί γιατί δεν έχουμε πάρει το γράμμα μας απ' το Χόγκουαρτςκάποιος στο tumblr έγραψε:Voldemort rose to power in 1997. He destroyed all records of muggle borns. Therefore, all muggle borns that would have been younger than 11 at the time of his takeover would never have gotten their letters because he's an evil wizard and destroyed our records. The Ministry is still in the process of finding all muggle borns.
Leonie Vernier έγραψε:Έχω να σου πω.Roxanne Derwent έγραψε:Τα νεύρ-
όχι.
Εάν αφήνω κάτι τέτοια να μου χαλάνε τη διάθεση το 'χω χάσει το παιχνίδι.
Βαθιές ανάσες Ασημινάκι.
Πεινάω. Πρέπει να σταματήσω να ξυπνάω τόσο πρωί.
48.
Ariana Lestrange έγραψε:Δεν μαρεσει η εμφανιση.
Θα την αλλαξω αυριο.
Καληνυχτα.
Mirabelle Salvatore έγραψε:
Αριάννα μην αλλάξεις άβαταρ , ούτε υπογραφή απλά μεγάλωσε περισσότερο τα γράμματα αν μπορείς
Immortality Dumbledore έγραψε:Ariana Lestrange έγραψε:Δεν μαρεσει η εμφανιση.
Θα την αλλαξω αυριο.
Καληνυχτα.Mirabelle Salvatore έγραψε:
Αριάννα μην αλλάξεις άβαταρ , ούτε υπογραφή απλά μεγάλωσε περισσότερο τα γράμματα αν μπορείς
Αυτο κανε μονο.
Και μετα παντρεψου με. Γιατι ωραιος ο Κιλι δε λεω, αλλα παραειναι ζουμπας.