+12
Helena Malfoy
Phineas Nigellus Black
Elizabeth Swan
Helena Bonham Carter
Aurora Sinistra
Milady D' Hiver
Mirabelle Salvatore
Q' Anilia
Cassandra Black
Romilda Vane
Nearly Headless Nick
Violleta Black
16 απαντήσεις
Tο Καλύτερο Χριστουγεννιάτικο Δώρο
Violleta Black- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 2572
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: I am nothing special, of this I am sure. I am a common woman with common thoughts and I've led a common life. There are no monuments dedicated to me and my name will soon be forgotten, but I've loved another with all my heart and soul, and to me, this has always been enough..
- Δημοσίευση Ν°1
Tο Καλύτερο Χριστουγεννιάτικο Δώρο
Κλασική Χριστουγεννιάτικη παράδοση είναι η ανταλλαγή δώρων. Ποιό είναι το καλυτερο χριστουγεννιάτικο δώρο που λάβατε ποτέ και από ποιόν ;
- Mon cote artistique♥ :
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Tο Καλύτερο Χριστουγεννιάτικο Δώρο
Ξέρεις κάτι;; Και θα το τονίσω και με μορφοποίηση, το καλύτερο δώρο δεν το έχω λάβει ακόμα. Πάντα έπαιρνα παιχνίδια, βιβλία, κινητό, μα όσο ωραία κι αν είναι όλα αυτά, η ουσία δεν είναι υλιστική! Γιατί το καλύτερο δώρο είναι η αγάπη, το να περάσεις τις γιορτές με τον άνθρωπό σου. Γιατί μπορεί και ένα τόσο δα δωράκι, να κρύβει τόση αγάπη μέσα του, που να το κάνει το πιο μονάκριβο δώρο του κόσμου! Κάτι τέτοιο δεν το έχω λάβει ακόμα, και για κάτι τέτοιο προσμένω!
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°3
Ένα Playstation 2 από τους γονείς μου, όταν ήμουν δημοτικό.
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°4
κατι μικροπραγματάκια,εντελως συμβολικα, ισως αν τα εβλεπε κανεις να μην τους εδινε καμια σημασια, αλλά ειχαν να κάνουν με χρόνια κολληματα οποτε μολις τα ειδα ξεδιπλωθηκε ολη η πορωση της καμμενης φαν.
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°5
Όταν ήμουν 6 ή 7, οι γονείς μου μου είχαν κάνει δώρο αυτό:
Είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο που θυμάμαι πιο έντονα απ' όλα. Ίσως γιατί μετά από κάποιο σημείο έπαιρνα μόνο λεφτά ή βιβλία
Είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο που θυμάμαι πιο έντονα απ' όλα. Ίσως γιατί μετά από κάποιο σημείο έπαιρνα μόνο λεφτά ή βιβλία
- We seed the stars:
Q' Anilia- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 2514
Ημερομηνία εγγραφής : 24/09/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Everything I Try to Do, Nothing Seems to Turn Out Right
- Δημοσίευση Ν°6
βασικά εγώ έχω δύο καλύτερα δώρα...το ένα ήταν στην έκτη δημοτικού και ήταν ένα ρολόι το οποίο ήταν μαύρο και το καντράν του ήταν κόκκινο, το λάτρεψα πραγματικά, αλλά χάλασε πριν λίγο καιρό..:pidixtoulis:
Το δευτερο ήταν μία χιονόμπαλα ή όπως αλλίως τις λένε(εκείνες που τις κουνάς και είναι κάπως έτσι:snow:)και ήταν δώρο από τον εαυτό μου σε εμένα..ήταν την πρώτη φορά που κατέβηκα μόνη μου στη αγορά και πήρα δώρα για την μαμά μου και την αδερφή μου..και φυσικά έκανα και στον εαυτό μου δωρο..δωρα 2!!!!!:tzampaszei:
Το δευτερο ήταν μία χιονόμπαλα ή όπως αλλίως τις λένε(εκείνες που τις κουνάς και είναι κάπως έτσι:snow:)και ήταν δώρο από τον εαυτό μου σε εμένα..ήταν την πρώτη φορά που κατέβηκα μόνη μου στη αγορά και πήρα δώρα για την μαμά μου και την αδερφή μου..και φυσικά έκανα και στον εαυτό μου δωρο..δωρα 2!!!!!:tzampaszei:
- lalala:
- Ο τέλειος μάγος ο μάγος ο σωστός
Ο τέλειος καθαρόαιμος γαμάτος αρχηγός
Ο τέλειος μάγος δεν είναι πουθενά
Εκτός από του Σλίθεριν την σκοτεινή γωνιά
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°7
Cassandra Black έγραψε:Όταν ήμουν 6 ή 7, οι γονείς μου μου είχαν κάνει δώρο αυτό:
Ρε τι μου θύμισες τώρα?! ίδιο δώρο κάποια Χριστούγεννα στην ηλικία των 8-10 , κι καθόμουν κάτω απ'το στυλό έπί ένα τέταρτο μπας κι με μεταμορφώσει σε πριγκίπισσα αλλά τίποτα.
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
Today's thought: I am nothing special, of this I am sure. I am a common woman with common thoughts and I've led a common life. There are no monuments dedicated to me and my name will soon be forgotten, but I've loved another with all my heart and soul, and to me, this has always been enough..
- Δημοσίευση Ν°8
^Κι εμένα θα μου μείνει για πάντα το πρώτο δώρο που αγόρασα Μονη μου. Πρέπει να πήγαινα τετάρτη δημοτικού όταν κατέβηκα μόνη μου στην αγορά και με δικά μου χρήματα μου αγόρασα για τα Χριστούγεννα ένα βραχιολακι. Αν και δεν είχε ιδιαίτερη αξία ποτέ δεν θα το ξεχάσω γιατί ήταν το πρώτο πράγμα που αγόρασα εντελώς μόνη μου. Ήμουνα μάλιστα τόσο περήφανη για τον εαυτό μου που το εδιχνα σε όλους όσους μας επισκέπτονταν εκείνες της μέρες. Άλλος ένας λόγος που μου έμεινε τόσο χαρακτηριστικό είναι γιατί είχα βάλει στο ματι το συγκεκριμένο βραχιόλι πολυ καιρό νωρίτερα. Βέβαια σήμερα δεν ξέρω που ακριβώς βρίσκεται, αλλά δεν πειραζεΙ.
- Mon cote artistique♥ :
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°9
Απο την παιδικη ηλικια θυμαμαι ενα τροχοσπιτο της Μπαρμπι το οποιο μετα απο λιγο καιρο το εσπασα καταλαθως. Τα τελευταια χρονια η αληθεια ειναι οτι θελω πιο πρακτικα δωρα. Η θεια μου περσι μου πηρε κατι υπεροχες παντοφλες-μποτακια (σε στυλ ugg και καλα) απο το jumbo και τα λατρεψα. Αυτο ηταν νομιζω το αγαπημενο μου γενικα.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°10
Βασικά ήταν όταν ήμουν μικρός και νόμιζα πως ήταν από τον Άγιο Βασίλη
Αν θυμάμαι καλά ήταν ένα σετ με γιατρικά είδη αλλά αυτό που με είχε κάνει τέρμα χαρούμενο ήταν ότι ανάμεσα στα γλυκά βρήκα ένα κουβάρι(από αυτά που πλέκεις) και πίστευα ότι ο Άγιος είχε φέρει δώρο και στην γάτα μου και έπαιζα όλοι μέρα
Αν θυμάμαι καλά ήταν ένα σετ με γιατρικά είδη αλλά αυτό που με είχε κάνει τέρμα χαρούμενο ήταν ότι ανάμεσα στα γλυκά βρήκα ένα κουβάρι(από αυτά που πλέκεις) και πίστευα ότι ο Άγιος είχε φέρει δώρο και στην γάτα μου και έπαιζα όλοι μέρα
Aurora Sinistra- Μαγικός Ζωολόγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Ημερομηνία εγγραφής : 29/02/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°11
θα πω ενα βραχιόλι που μου είχε φτιάξει η μαμά μου τη χρονιά που πρωτοάρχισε να ασχολείται με το κοσμημα.Της είχα κάνει παραπονα νομίζω την παραμονή το βράδυ οτι φτιάχνει κοσμήματα αλλα εμένα δεν μου έχει φτιάξει τίποτα και οτι θα ήθελα κι εγώ κατι .Δεν κοιμήθηκε το βράδυ και το επόμεν πρωί μου το έδωσε.Ηταν ροζ και είχε τρεις σειρες γεματες με σχεδια κτλ.
Helena Bonham Carter- Πεμπτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 208
Ημερομηνία εγγραφής : 19/02/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°12
^Συμφωνώ απολύτως μαζί σου.Το καλύτερο δώρο είναι να περάσεις τις γιορτές με αυτόν που πραγματικά θέλεις. Ακόμα όμως δεν τις έχω περάσει.Μου φαίνεται πως θα περάσουν αρκετά Χριστούγεννα μέχρι να γίνει αυτό.Πάντως αν το πάρουμε πιο ήταν το καλύτερό μου δώρο μέχρι τώρα και όχι αυτό που θα ήθελα να αποκτήσω ήταν η πρώτη μου κιθάρα όταν ήμουν ακόμη πολύ μικρή,στο δημοτικό.Dragon The Grey έγραψε:Ξέρεις κάτι;; Και θα το τονίσω και με μορφοποίηση, το καλύτερο δώρο δεν το έχω λάβει ακόμα. Πάντα έπαιρνα παιχνίδια, βιβλία, κινητό, μα όσο ωραία κι αν είναι όλα αυτά, η ουσία δεν είναι υλιστική! Γιατί το καλύτερο δώρο είναι η αγάπη, το να περάσεις τις γιορτές με τον άνθρωπό σου. Γιατί μπορεί και ένα τόσο δα δωράκι, να κρύβει τόση αγάπη μέσα του, που να το κάνει το πιο μονάκριβο δώρο του κόσμου! Κάτι τέτοιο δεν το έχω λάβει ακόμα, και για κάτι τέτοιο προσμένω!
Why to be normal,when you can be unique! ~Helena Bonham Carter~
We are all damaged in our own way.Nobody is perfect! ~Johnny Depp~
- :
Elizabeth Swan- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 1245
Ημερομηνία εγγραφής : 09/11/2012
Magical Identity
Today's thought: I' d rather be a friendless loser , than have a bunch of friends who secretly hate me
- Δημοσίευση Ν°13
Μμμ..μία φωτογραφική μηχανή!:pidixtoulis:
- immortality:
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°14
turtledoves <3
το πιο υπέροχο και γεμάτο νόημα δώρο για τα χριστούγεννα ένα εσύ και ένα εγώ
το πιο υπέροχο και γεμάτο νόημα δώρο για τα χριστούγεννα ένα εσύ και ένα εγώ
meet me in montauk
Carl
Helena Malfoy- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 4395
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: “Heaven may be a fantasy for the credulous and the afraid, but I can give you a map reference for hell.”
- Δημοσίευση Ν°15
εε δε ξερω μαλλον το χαρι ποτερ και οι κληροι του θανατου χδ
“Mrs. Hudson took my skull.”
- <3:
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°16
Όταν ήμουν μικρή και μου έκαναν οι γονείς μου (αν και δεν το ήξερα ) δώρο barbie. Που πάντα barbie μου έπαιρναν αλλά τέλοσπαντων. Είχα κόλλημα.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°17
Λοιπόν, αυτό θα το πιστεύω επ' αόριστον, αλλά από υλικά τώρα, αυτό που θυμάμαι χαρακτηριστικά ήταν 8 χρονών ένα κάστρο τεράστιο, το οποίο έπειτα όταν πήγα 11 το δώσαμε στα παιδιά κάποιων φίλων καλών, και το μακράν καλύτερο ήταν ένα μεγάλος μεγάλος λούτρινος άσπρος αρκούδος, ακόμα τον έχω είναι γλύκας με τρελαίνει!Dragon The Grey έγραψε:Ξέρεις κάτι;; Και θα το τονίσω και με μορφοποίηση, το καλύτερο δώρο δεν το έχω λάβει ακόμα. Πάντα έπαιρνα παιχνίδια, βιβλία, κινητό, μα όσο ωραία κι αν είναι όλα αυτά, η ουσία δεν είναι υλιστική! Γιατί το καλύτερο δώρο είναι η αγάπη, το να περάσεις τις γιορτές με τον άνθρωπό σου. Γιατί μπορεί και ένα τόσο δα δωράκι, να κρύβει τόση αγάπη μέσα του, που να το κάνει το πιο μονάκριβο δώρο του κόσμου! Κάτι τέτοιο δεν το έχω λάβει ακόμα, και για κάτι τέτοιο προσμένω!
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°18
Πέρυσι πήρα το καλύτερο δώρο
Ήταν ένα tablet
Ήταν ένα tablet
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°19
Αν το πάμε έτσι, εμένα ήταν το κινητό μου!Elizabeth Burke έγραψε:Πέρυσι πήρα το καλύτερο δώρο
Ήταν ένα tablet
- Mon cote artistique♥ :
Roxanne Derwent- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 15667
Ημερομηνία εγγραφής : 07/12/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°21
Sherlock Mini-Episode.
Ημερομηνία εγγραφής : 26/12/2013
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°22
τα φετινά δώρα ξεχωρίζουν και αυτό γιατί φέτος μάζεψα χαρτζιλίκι και πήρα τα βιβλία του ΧΠ που τόσο καιρό τα διάβαζα στο tablet.:santa_dance: Αλλά θα συμφωνήσω με το post ενώς μέλους, τα υλικά δώρα δεν αξίζουν όσο η αγάπη των φίλων σου και της οικογένειας σου.
Amelia Blackfoot- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20437
Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010
Magical Identity
Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.
- Δημοσίευση Ν°23
Χμ, γενικά, δεν πολυθυμάμαι τα δώρα που έφερνε ο Σάντα, αυτό που μου έχει μείνει, όμως, είναι η φανέλα και το κασκόλ του Ολυμπιακού που είχα πάρει με τον μπαμπά μου πριν χρόνια και μετά έκανα την έκπληκτη όταν άνοιξα το δώρο. Ήταν ωραίο δώρο επειδή το είχα διαλέξει εγώ, χα.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°24
Εε,τώρα ήταν το φετινό.Το δώρο ήταν ένα ταξίδι που θα πραγματοποιηθεί το Καλοκαίρι.Ένα ταξίδι στην Ευρωπα'ι'κή Τουρκία