ορίστε ένα δεκάλογος για να αποδείξουμε πως το Νο 1 Forum για τον Χάρι Πότερ είναι μακράν καλύτερα από το Facebook.
Ναι, ναι, μάλιστα! Και τι με νοιάζει εμένα που είναι παγκόσμιο; Απφ.
2.Όταν βρέχει/αλλάζει ο χρόνος, και γενικά όταν ένα γεγονός παίρνει μέρος στη χώρα μας, το βλέπεις μια φορά σε post στην ακυροκατάσταση και αν θέλεις το αποφεύγεις, ενώ από την αρχική σελίδα όχι.
3. Υπάρχει ένα topic για κάθε θέμα και όχι ογδόντα σελίδες/γκρουπ για καλλιτέχνες, γεγονότα, τη Στικούδη και κάθε αχρείαστο θέμα συζήτησης.
4. Δεν είσαι υποχρεωμένος να τρως στη μάπα ηλίθια στάτους από ποζέρια που χώρισαν μετά από δυο ( ) μέρες και κλαίγονται, απειλούν ότι θα αυτοκτονήσουν, ακούνε Παντελίδη και καπνίζουν για πρώτη φορά ( ). Και φυσικά μη ξεχάσουμε τα #13, #15, #666 . Αφήστε που η νέα ποζεριά είναι να γράφουν ανορθόγραφα. Πονάνε τα μάτια μας, κούκλες μου.
5. Όταν βγαίνει ένα κομμάτι -ερωτικού περιεχομένου, συνήθως - γεμίζει την αρχική σου. Είτε με το βιντεοκλιπ, είτε με στίχους, είτε με το οτιδήποτε! Ζωντανή απόδειξη το "έλεγες", που μέχρι και σήμερα μας ζαλίζουν.
6. Δε χρειάζεται να εκνευρίζεσαι επειδή βλέπεις nickname που ξεκινάνε με "'μικρός, 'λεοπάρ 'φώναζέΜε" και τα σχετικά, γιατί έχουμε μια ποιότητα και ένας κύρος.
7. Δε σε ζαλίζουν με ειδοποιήσεις για φάρμες τις οποίες θέλεις να κάψεις ή για θησαυρούς που θέλεις να χώσεις ακόμη πιο βαθειά στη γη για να μη το βρει ποτέ κανείς. (η μαγική βιομηχανία δε μετράει )
8. Αποφασίζουμε όλοι μαζί για το πότε θα συναντηθούμε σαν φόρουμ και δεν αποφασίζει ένας επειδή έτσι του κάπνισε και όσοι πιστοί προσέλθετε. Αίσχος!
9. Αν σε ενδιαφέρουν τα συναισθήματα των μελών πηγαίνεις στο topic "mood" και χαίρεσαι με τη θλίψη των άλλων, δεν σε υποχρεώνει κανείς να ξέρεις ότι η "φοναζαι μαι γηανα" είναι "θλοιμαινοι", απογοητευμένη, στα πρόθυρα αυτοκτονίας (Θε μου, ο Φιονόμηρος, μπήκε μέσα μου)...
10. Τα ανεπιθύμητα και απαράδεκτα μέλη παίρνουν άμεσα ban και δε περιμένεις να κάνουν 98457 άτομα αναφορά.
11. Καταλάβαμε πριν από τα ποζέρια του facebook πως το emoticon " " είναι ειρωνικό!
Γι' αυτό αν είσαι οπαδός του Χάρι Πότερ, κλείσε το Facebook και πόσταρε ανελέητα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Nearly Headless Nick στις Τρι Δεκ 03, 2013 3:20 pm, 1 φορά