- Σημείωση:
- Έψαξα στα τρία σκουπόξυλα για αντίστοιχο τόπικ αλλά δεν βρήκα, αν παρόλα αυτά υπάρχει, ζητώ 1000 συγνώμη!
Σίγουρα οι λόγοι για τους οποίους ένα μέλος μπορεί να αγαπήσει και να λατρέψει αυτό το φόρουμ είναι πάμπολλοι, και δύσκολο να τους θυμηθείς όλους, αλλά ωστόσο ας προσπαθήσουμε να τους θυμηθούμε, για το φόρουμ μας! Για ποιο λόγο (ή μάλλον για ποιους λόγους) εσείς αγαπάτε το HarryWorld;; Τι σας έχεις προσφέρει ώστε να σας κάνει να το αγαπήσετε τόσο, καθώς από ότι βλέπω πολλοί έχουν το φόρουμ τούτο ως ένα είδος οικογένειας, κάτι σαν την τρίτη τους οικογένεια αν όχι την δεύτερη! Σε σας ισχύει κάτι τέτοιο;; Τι νιώθετε γι'αυτήν την ιστοσελίδα;; Ένα απλό τόπικ, αφιερωμένο όμως στο μεγάλο αυτό φόρουμ μας!!
Ξεκινώ εγώ!!
Οι λόγοι που λάτρεψα αυτό το φόρουμ είναι πάμπολλοι, και σίγουρα θα χρειαστούν πολλά ποστς για να τους θυμηθώ όλους!! Συνολικά έχω εγγραφεί σε 5 φόρουμς, όλα όμως ανεξαιρέτως τα βαριέμαι εύκολα, και σίγουρα αν μπορώ να χαρακτηρίσω ένα διάστημα στενάχωρο είναι πραγματικά το 30μερο μου μπαν, και οι διαχειριστές καθώς και απλά μέλη θα ξέρουν τι λαμωγιές έκανα για να μπορώ να συνδέομαι και το διάστημα τούτο!
-Γιατί είχα πρώτη φορά στην ζωή μου την ευκαιρία να ανταλλάξω απόψεις πάνω σε σοβαρά θέματα όπως η έκτρωση και η ομοφυλοφιλία
-Γιατί ανέπτυξα πολύ καλές σχέσεις με αρκετά μέλη του φόρουμ, και κατάφερα να γίνω αντιπαθής σε άλλα τόσα , αλλά δεν πειράζει, κανείς δεν γίνεται να είναι αγαπητός σε όλους!
-Γιατί μπορούσα πάντα να εκφράσω τα συναισθήματά μου σε κάποιο από όλα αυτά τα τόπικς που υπάρχουν, έχω το ΧΓ κάτι σαν καλό μου φίλο, όπου θα πω τον πόνο μου και τα μέλη θα με βοηθήσουν, ή θα πουν τις συνηθισμένες βλακείες πάνω στις δικές μου βλακείες!
-Γιατί περιμένω επιφυλακτικά κάθε φορά που ανοίγω νέο τόπικ, κι αν είναι από τις ελάχιστες φορές που δεν κλειδώνεται γιατί αφιέρωσα ώρα στο να κοιτάξω αν υπάρχει αντίστοιχο, μετά από μία μέρα λέω: ακόμη να κλειδωθεί αυτό;; μάλλον δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους!
-Και για πολλούς άλλους λόγους που θα εκφράσω στην συνέχεια!
με πολύ αγάπη για το HarryWorld,
Dragon The Grey!