Τελικά πόνεσε, περισσότερο απ' όσο νόμιζα. Και μετά δεν πρέπει με τίποτα να το ακουμπήσεις, έστω και καταλάθος. Αλλά κατά τα άλλα μ'αρέσει.*-*
^^Μαα είναι τόσο τέλειο στη γλώσσα.
Morgan le Fay έγραψε:ΟΧΙ στην γλώσσα.
Leanan Sidhe έγραψε:Και ναιι έκανα piercing στο φρύδι.
Και μία 2η στο αυτί.Και σκοπεύω να κάνω και στη γλώσσα.-
- Σπόιλερ:
Leanan Sidhe έγραψε:
Τελικά πόνεσε, περισσότερο απ' όσο νόμιζα.
Leanan Sidhe έγραψε:
Τελικά πόνεσε, περισσότερο απ' όσο νόμιζα. Και μετά δεν πρέπει με τίποτα να το ακουμπήσεις, έστω και καταλάθος. Αλλά κατά τα άλλα μ'αρέσει.*-*
Leanan Sidhe έγραψε:Και σκοπεύω να κάνω και στη γλώσσα.-
Nearly Headless Nick έγραψε:Για ποιο λόγο σνομπάρετε τη τρύπα στη γλώσσα, δε καταλαβαίνω;
Arcturus Regulus Black έγραψε:^^^Καταρχάς στη γλώσσα μπορεί να προκαλέσει μέχρι και οίδημα , δυσκολίες στη μάσηση ,την κατάποση ,υπερπλασίες μαλθακών ιστών, αύξηση σιέλου ή σε πιο ακραίες περιπτώσεις κυνάγχη και ενδοκαρδίτιδα Ludwig.
Roxanne Black έγραψε:^Αλήθεια πονάει τόσο πολύ στη μύτη? Σκέφτομαι να κάνω τρύπα στη μύτη
- Σπόιλερ:
Εγώ γενικά πολλά θέλω αλλά τέλος πάντων
Roxanne Black έγραψε:^Αλήθεια πονάει τόσο πολύ στη μύτη? Σκέφτομαι να κάνω τρύπα στη μύτη
- Σπόιλερ:
Εγώ γενικά πολλά θέλω αλλά τέλος πάντων
Immortality Dumbledore έγραψε:
Παντως κατα τη γνωμη μου ωραιο το piercing αλλα το να τρυπιεσαι και παντου κατανταει αντιαισθητικο. Μαρεσουν οι τρυπες στα αυτια, τη μυτη (οχι σε ολους ), στο φρυδι (Sidhe ) και στον αφαλο αν και το φοβαμαι:S
Maria Lovegood έγραψε:Δεν καταλαβαίνω πού το πας, απλά piercing είναι
Καλά-καλά, πάω να βάλω spoiler Συγνώμη
Maria Lovegood έγραψε:Δεν καταλαβαίνω πού το πας, απλά piercing είναι
Καλά-καλά, πάω να βάλω spoiler Συγνώμη
Nethiel έγραψε:θα ήθελα να κάνω μανίκι (κάτι διακριτικό )
αλλά πιστεύω ότι θα το μετανιώσω κάποια στιγμή, αλλά και μόνο με την ιδέα χαίρομαι
piercing πάνω μ δεν μ αρέσουν, στον υπόλοιπο κόσμο είναι ωραία
Καρκίνος είναι, τι περίμενες?Morgan le Fay έγραψε:Nethiel έγραψε:θα ήθελα να κάνω μανίκι (κάτι διακριτικό )
αλλά πιστεύω ότι θα το μετανιώσω κάποια στιγμή, αλλά και μόνο με την ιδέα χαίρομαι
piercing πάνω μ δεν μ αρέσουν, στον υπόλοιπο κόσμο είναι ωραία
πόσο αντιφατικό το ποστ σου