@Ρέα μου είπε πως σε ένα μήνα μπορώ να αλλάξω σκουλαρίκι. Αλλά πιστεύω πως είναι αυτό που είπε η Μαρία. Πάντως, όλες μου οι τρύπες κλείνουν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα
@Πάνο, γιατί τσίμπησα 25? και ήμουν φαγωμένος. Οπότε πήγα και την έκανα.
Μανίκια!Jace Wayland έγραψε: Και οπωσδηποτε θα κανω πολλα τατουαζ
Καλά, περίμενε 2-3 χρόνια τότε, ώστε να μη κλείσει άμα βγάλεις το σκουλαρίκι και μετά πήγαινε να την κόψεις κιόλας!Nearly Headless Nick έγραψε:@Ρέα μου είπε πως σε ένα μήνα μπορώ να αλλάξω σκουλαρίκι. Αλλά πιστεύω πως είναι αυτό που είπε η Μαρία. Πάντως, όλες μου οι τρύπες κλείνουν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα
omg, NO δεν θα γίνω ποτέ λοιπόν το φρικιό που θέλω με τα πράσινα μαλλιά και τα σκουλαρίκια; γαμώτοMaria Lovegood έγραψε:^μερικές φορές παρατηρείται χαλάρωση του φρυδιού πεφτει :P
Θα γίνεις, απλώς θα 'χεις κι ένα περίεργο φρύδι.anthian9 έγραψε:omg, NO δεν θα γίνω ποτέ λοιπόν το φρικιό που θέλω με τα πράσινα μαλλιά και τα σκουλαρίκια; γαμώτοMaria Lovegood έγραψε:^μερικές φορές παρατηρείται χαλάρωση του φρυδιού πεφτει :P
Léonie Vernier έγραψε:Μανίκια!Jace Wayland έγραψε: Και οπωσδηποτε θα κανω πολλα τατουαζ
MANIKIA!Jace Wayland έγραψε:Léonie Vernier έγραψε:Μανίκια!Jace Wayland έγραψε: Και οπωσδηποτε θα κανω πολλα τατουαζ
Ρε μου αρεσουν τοσο πολυ αλλα ειναι πολυ μεγαλη αποφαση
ΝαιAriana Lestrange έγραψε:
^Στην γλώσσα;
Ασ'το Ρέα, δεν λέει για βλεφαροπλαστική απ' τα 27 μουLéonie Vernier έγραψε:Θα γίνεις, απλώς θα 'χεις κι ένα περίεργο φρύδι.anthian9 έγραψε:omg, NO δεν θα γίνω ποτέ λοιπόν το φρικιό που θέλω με τα πράσινα μαλλιά και τα σκουλαρίκια; γαμώτοMaria Lovegood έγραψε:^μερικές φορές παρατηρείται χαλάρωση του φρυδιού πεφτει :P
Leanan Sidhe έγραψε:^Μεγειααά!
Εγώ σκέφτομαι να κάνω στο φρύδι. Αλλά σε τέτοιο στυλ, το κλασσικό piercing δείχνει να πονάει κάπως.
Το φρύδι και πάλι χαλαρώνει-πέφτει έτσι;:/
Imperio έγραψε:Λένα στο φρύδι όπως την θέλεις είχε η ξαδέλφη μου. Το φρύδι της μια χαρά είναι ακόμα οπότε go for it!
Μαρία κι εσένα με βελόνα πρέπει να στην έκαναν! Το πιστολάκι έχει απαγορευτεί as far as I've heard!