Αριθμός μηνυμάτων : 1399 Ηλικία : 30 Location : να χώνω φάπες στον Ντινόζο και να κανω όλα αυτα τα κόλπα στα pc με την Αμπυ Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Δεν είμαστε καλά δεν έχουμε μυαλό είμαστ'άρρωστοι με τον άνιχνευτισμό
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
ποσο μ@λακας και μικρομυαλος να ειναι αυτος που το ξεκινησε... πατε καλα δλδ... βλεπετε εσεις πουθενα αναποδους σταυρους και ποδολαγνειες και μυστικα συμβολα και αναποδους σταυρουε δλδ?
Ε Λ Ε Ο Σ
εδω ειναι μαγεια, οχι αηδιες τυπου σαταναδες και καλα...
Oh, the skies, tumbling from your eyes So sublime, a chase to end all time Seasons call and fall, from grace and uniform Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun Rushing through my veins, burning up my skin I will survive, live and thrive Win this deadly game
Love crime I will survive, live and thrive I will survive I will...
Αριθμός μηνυμάτων : 30733 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Muggle born Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
Connie Cullen έγραψε:ποσο μ@λακας και μικρομυαλος να ειναι αυτος που το ξεκινησε... πατε καλα δλδ... βλεπετε εσεις πουθενα αναποδους σταυρους και ποδολαγνειες και μυστικα συμβολα και αναποδους σταυρουε δλδ?
Ε Λ Ε Ο Σ
εδω ειναι μαγεια, οχι αηδιες τυπου σαταναδες και καλα...
Αυτός που το ξεκίνησε είμαι εγώ.Θα σου έριχνα ευχαρίστως μπαν αλλά δε θέλω να φανεί πως για προσωπικούς λόγους καταχρώμαι την εξουσία μου.
Υ.Γ.Σατανισμός δεν είναι απαραίτητα οι ανάποδοι σταυροί και τα μυστικά σύμβολα.
Αριθμός μηνυμάτων : 35474 Ηλικία : 864 Location : Elven Kingdom Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Muggle born Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
δεν εννουσα το θεμα τομ, αλλα την βλακωδη αντιληψη οτι ο χπ εχει θεμα με τον σατανισμο... και θα σε παρακαλουσα να ρωτησεις σε τι ανφερομαι πριν αναφερεις εσυ ο ιδιος το μπαν.... για αυτο αν θυμασαι εχουν δημιουργηθει και αλλα θεματα... και για αυτο θυμωνω μαζι σου... σκεψου πριν μιλησεις.... θεωρω μ@λ@κα αυτον που πιστευει πως εχει σχεση μετον σατανισμο ο χπ... και μαλιστα θεωρω πως υποτιμας την νοημοσυνη σου (ή εστω, την ανοιχτομυαλια σου) κανοντας το θεμα ολοκληρο... εκτος βεβαια αν το πιστευεις, δεν εχω ιδεα να 'πλακωθουμε' παλι, να κανουμε μια ωραια αντιλογια, γτ εισαι καλος αντιπαλος σε αυτο... οκ τομ μου? χαλαρωσε λιγο, να μαστε καλα, ε?
Oh, the skies, tumbling from your eyes So sublime, a chase to end all time Seasons call and fall, from grace and uniform Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun Rushing through my veins, burning up my skin I will survive, live and thrive Win this deadly game
Αριθμός μηνυμάτων : 5951 Ηλικία : 33 Location : Grimmauld Place, number 12 Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2007
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Pureblood Today's thought: Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, Mr. Creedy, and ideas are bulletproof...
Connie μικρη μου (και σατανικη Σλιθ ) μη χρησημοποιεις τοσο εντονα υβριστικες λεξεις οπως αυτη με το ''μ'' οκ? Α και πολυ χαιρομαι που λυθηκε το θεματακι σας με τον Τομι.Α και τωρα κανω σπαμ! :P
I Solemnly Swear That I Am Up To No Good
What do you think when you spit in my face? How does it feel to accuse and to haze? Now look at me, I'm not one of your kind, And I prefer to stay behind.
And walk the wicked way!
We don't wanna be like you, Don't you get that King Of Fools? We don't mind your life is trite, You are the King Of Fools.
We are never gonna be like you, We don't follow - King of Fools, You're the blind who lead the blind.
Connie Cullen έγραψε:δεν εννουσα το θεμα τομ, αλλα την βλακωδη αντιληψη οτι ο χπ εχει θεμα με τον σατανισμο... και θα σε παρακαλουσα να ρωτησεις σε τι ανφερομαι πριν αναφερεις εσυ ο ιδιος το μπαν.... για αυτο αν θυμασαι εχουν δημιουργηθει και αλλα θεματα... και για αυτο θυμωνω μαζι σου... σκεψου πριν μιλησεις.... θεωρω μ@λ@κα αυτον που πιστευει πως εχει σχεση μετον σατανισμο ο χπ... και μαλιστα θεωρω πως υποτιμας την νοημοσυνη σου (ή εστω, την ανοιχτομυαλια σου) κανοντας το θεμα ολοκληρο... εκτος βεβαια αν το πιστευεις, δεν εχω ιδεα να 'πλακωθουμε' παλι, να κανουμε μια ωραια αντιλογια, γτ εισαι καλος αντιπαλος σε αυτο... οκ τομ μου? χαλαρωσε λιγο, να μαστε καλα, ε?
Connie,αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι δεν έχουμε κανέναν περιορισμό να αναφέρουμε(!!!) τη λέξη μπαν.Οκ; Επίσης,είμαι χαλαρός,αλλά πέρα από την ενδεχόμενη προσωπική προσβολή,το ίδιο το λεξιλόγιο δεν είναι κατάλληλο. Ενιγουει,τέλος το θέμα,δεν έχω όρεξη να σπαμμάρω.
σορρυ για την μ λεξη απλα, μην δινεις απειλες πριν εξηγηθει ο αλλος (αν πιστευεις οτι χρειαζεται εξηγηση το θεμα-δεν ηταν απλα αναφορα, αλλα σε απειλη στυλ) γενικα το βλεπω αυτο στους γονεις... σε τιμωρουν χωρις να τους εξηγησεις... και εγω με αυτο το θεμα δν τα παω καθολου καλα... τεσπα, ουτε εγω θελω να σπαμμαρω και ευχαριστω που το ανεφερες γτ εγω δεν θα το θυμομουν και θα αφηνα την λογοδιαρροια μου να με καταβαλλει... τα λεμε!!! υγ μις παντφουτ, κοπλιμαν με εκανες που με ειπες σατανικη σλιθ!!!!!! !!!!!!!!!
Παιδιά πάτημα σε όλες αυτές τις κατηγορίες έχουν δώσει δηλώσεις της Ρόουλινγκ, σε ανύποπτο χρόνο... Απλά από ότι φλενεται κατάλαβε ότι αυτά που λέει προκαλούν και έτσι πλέον έχει άτομα που την δασκαλεύουν...
Είναι αλήθεια ότι (σε κάποιο σοβαρό σάιτ είχα διαβάσει παλαιότερα) ότι μέσα από τα βιβλία περνάνε μηνύματα στο υποσυνείδητο... Το έλεγαν ψυχολόγοι.... Απλά όλοι οι παππάδες που το λένε αυτό προφανώς έχουν μαύρα μεσάνυχτα για υποσυνείδητα κλπ... Και απλά τους τσούζει που τα παιδιά βρίσκουν πιο ελκυστικό τα βιβλία ΧΠ από την "εμπορευμένη πίστη"... Γιατί μην ξεχνιόμαστε, πλέον οι περισσότεροι παππάδες πλέον την πίστη την πουλάνε και δεν την διδάσκουν...
Stefanos έγραψε:Παιδιά πάτημα σε όλες αυτές τις κατηγορίες έχουν δώσει δηλώσεις της Ρόουλινγκ, σε ανύποπτο χρόνο... Απλά από ότι φλενεται κατάλαβε ότι αυτά που λέει προκαλούν και έτσι πλέον έχει άτομα που την δασκαλεύουν...
Είναι αλήθεια ότι (σε κάποιο σοβαρό σάιτ είχα διαβάσει παλαιότερα) ότι μέσα από τα βιβλία περνάνε μηνύματα στο υποσυνείδητο... Το έλεγαν ψυχολόγοι.... Απλά όλοι οι παππάδες που το λένε αυτό προφανώς έχουν μαύρα μεσάνυχτα για υποσυνείδητα κλπ... Και απλά τους τσούζει που τα παιδιά βρίσκουν πιο ελκυστικό τα βιβλία ΧΠ από την "εμπορευμένη πίστη"... Γιατί μην ξεχνιόμαστε, πλέον οι περισσότεροι παππάδες πλέον την πίστη την πουλάνε και δεν την διδάσκουν...
<---και λίγα λες. Δεν θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο
Stefanos έγραψε:Παιδιά πάτημα σε όλες αυτές τις κατηγορίες έχουν δώσει δηλώσεις της Ρόουλινγκ, σε ανύποπτο χρόνο... Απλά από ότι φλενεται κατάλαβε ότι αυτά που λέει προκαλούν και έτσι πλέον έχει άτομα που την δασκαλεύουν...
εχεις απολυτο δικιο στεφ
Δείτε το ... Δεν αντέχω να γελάω μόνος μου... Τομ, θυμήσου, πότε ήταν η τελευταία φορά που είδες εφιάλτη με πεμπτουσιωτή...? Μέρλιν εσύ ότα βγαίνεις έξω δεν παίρνεις μαζί σου και ένα αντίδοτο για το φίλτρο της αλήθεια...? Εγώ χθές είδα εφιάλτη με την πρώην μου, να την καταγγείλω ως σατανίστρια???
Υ.Γ. Από ότι θυμάμαι ο ΧΠ έχει αστραπή στο κούτελο και όχι Σ... Αλλά δεν πειράζει μωρέ... Το ίδιο κάνει...
Δείτε το ... Δεν αντέχω να γελάω μόνος μου... Τομ, θυμήσου, πότε ήταν η τελευταία φορά που είδες εφιάλτη με πεμπτουσιωτή...? Μέρλιν εσύ ότα βγαίνεις έξω δεν παίρνεις μαζί σου και ένα αντίδοτο για το φίλτρο της αλήθεια...? Εγώ χθές είδα εφιάλτη με την πρώην μου, να την καταγγείλω ως σατανίστρια???
Υ.Γ. Από ότι θυμάμαι ο ΧΠ έχει αστραπή στο κούτελο και όχι Σ... Αλλά δεν πειράζει μωρέ... Το ίδιο κάνει...
Λολ,το είχα ποστάρει κι εγώ κάποτε,το ίδιο λινκ,αν και είχα θιχτεί περισσότερο που έπιανε στο στόμα του τον άρχοντα :P Νομίζω είναι και στο ίδιο τόπικ.
Ξέρω πάντως πως σίγουρα μία γειτόνισσα μου είναι σατανίστρια :P
Tom Marvolo Riddle έγραψε: Λολ,το είχα ποστάρει κι εγώ κάποτε,το ίδιο λινκ,αν και είχα θιχτεί περισσότερο που έπιανε στο στόμα του τον άρχοντα :P Νομίζω είναι και στο ίδιο τόπικ.
Ξέρω πάντως πως σίγουρα μία γειτόνισσα μου είναι σατανίστρια :P
Σοζ, απλά διάβασα μέχρι την σελίδα 3 προν ποστάρω...
Υ.Γ. (εκτός τόπικ) Τελικά τι να κάνω με την πρώην μου? Να την καταγγείλω???
τομ... θα με κανεις μια χαρη? δεν ξερω τι σου εκανε η πρωην σου στεφ, αλλα εμεις εδω σ'αγαπαμε... εξωδικο να την κανεις να της τα φας ολα!!!!!! μουαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!
επισης το χυδαιο λεξιλογιο που ακριβως το βρισκει? στο "μην εισαι χαζος χαρι" ή στο "μα τα γενια του μερλιν"
Χάρι Πότερ: Η Μεγάλη Απάτη. Πώς να αναφερθεί κανείς στα «πεπραγμένα» του Χάρι Πότερ και της ακολουθίας του; Η περίπτωσή τους αποτελεί μια από τις δολιότερες προκλήσεις των ημερών μας. Λέμε δολιότερες γιατί πίσω από αυτούς κρύβονται οι αθέατοι εκείνοι πρωτεργάτες, που προωθούν παντού και αδίστακτα τα ναρκωτικά, τον πανσεξουαλισμό, τον σατανισμό, τη διαφθορά γενικά.
Τα ναρκωτικα που ειναι? Γιατι στο Χογκουαρτς με κεικ και κολοκυθοζουμο τη βγαζουνε... Πανσεξουαλισμος? Μα κανεις δεν ηταν ΚΑΙ σε ετεροφυλικη ΚΑΙ σε ομοφυλικη σχεση. Για την ακριβεια μονο ο Νταμπ ηταν ομοφυλοφιλος αλλα ουτε καν αναφερεται στα βιβλια Ναι, ναι το πιασαμε αυτο για τον σατανισμο. Και τα Χελονονιτζακια ειναι σατανιστικα, και οι δεινοσαυροι ειναι σατανιστικοι(!!!) και οτι αλλο εκτος απο τη baby-bible δεν κανει να το δινουμε στα παιδια μας γιατι θα διαφθαρουν και θα γινουν σατανιστες που κυκλοφορουν εξω με σορτς και μακρια μαλλια, σωστα?
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Σωστά τέκνον μου,άριστα 10.Ωστόσο,επειδή είπες τις κακές λέξεις,που αρχίζουν από Χ και από Π,μάλλον πρέπει να πας να εξομολογηθείς :P
μαλιστα πατερ *χαμηλωνει το κεφαλι σε ενδειξη ταπεινοφροσυνης και σεβασμου* :P
Επιπλέον είναι σατανικό και αμαρτωλό να δίνουμε 40 Γιούρος για να αγοράσουμε τα βιβλία του ΧΠ, αλλά δεν είναι το να δίνουμε 200 Γιούρος για να μας κάνουν μια σωστή βάφτιση... Λες και το Αγιο Πνεύμα δεν κατεβαίνει τζάμπα...